2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız benim çok midem boğazım yanıyor acı acı oluyor boğazım öyle oluncada midem bulanıyor bi değişim dün gece beşik geldi bayramdan sonrada dolap gelecek inşallah.mide yanması için devamlı su süt içiyorum ama hep aynı herkes bebek saçlı olacak diyor sözde saçlı olduğu için öyle olurmuş pek inanmadım.ya kızlar günden güne azaltıyoruz hergün yaklaşıyoruz bebişlerimize şimdi bana sanki hiç 15 17 haftalarda falan olmamışım gibi geliyor sağlıcakla bi doğursak yazsak buraya kızım oğlum doğdu bana benziyor babasına benziyor falan anlatsak birbirimize ama o günlerde gelir ya inşallah..

bende magnezyum kullanıyorum. çünkü bacaklarımda , özellikle sabah uyandığımda kasılma oluyodu. doktorumu aradım magnezyum başlayabilirsin dedi.

bı ara sankı 20 li haftalar hiç bitmicekmiş gibi gelmişti bana ama 30 lara gırınce anaaaaaaaaa dedım 68 gunum kalmış eger sezeryan olmazda erken geelmezse bı an doğumun yaklaştıgını hissettim zatn karnım ve kızımın hareketlerı bunu desteklıyor benım agımın hiç tadı yok bır aydır acı kullandıgım demır hapından olabılırmıkı dıyorum bende

bende bir girsem 30 lara daha da bi rahatlıycam canım sizin evlilik yıl dönümünüzmü tebrik edrim sizi nice niceee beraber uzuuun yıllara bebişinizle birlikte

merhaba canımm evet 3 yılımız bitti teşekkürler . planımız yarın canım kocacım dukkanı yarın kapatıcak bugun arife ya yoğun iftarda yoğun olucak oyuzden yarına kaldı
Sezincim ben de yıldönümünüzü tebrik ediyorum,Allah bebişinizle de daha nice uzun ,mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum
Geçmiş olsun canım,bir ara bende de fazla oluyordu,yağlı yemek mi yedim ya da olacağı mı vardı bilmiyorum ama doktorumu aradım bir hap önerdi arada yanma olunca içiyorum biraz rahatlatıyor..Bebeğin odasını sağlıcakla kullanır inşallah..Bak 31 olduk zaman çok çabuk geçiyor,ben de artık kızım kucağımda olsun da koklayayım seveyim istiyorum artık

slm kızlar nasılsınız bakıyım? ben çok mutluyum bugün oğlumu gördüm 1.893 gr olmuş maşşalah minnak tosunuma. elleri kafanın altına almış keyfi yerindeydi yavrumun :) memlekete geldim annemin yanındayım dolmalar çörekler pişiyo missss :)

maşallah tosununa acaanım çörek mi dedin nerelısın sen hemde memleketımdeyım dedın annemdeyım dedın afiyet olsun benım yerımede ye çoregın yanında beyaz peynırde ye

amin canım teşekkür diyorum ne kalmış kız surda 29 dasın gırdın say

ne bilem kuzu doğru diyonda kızım gezindikçe çıkarıp sevesim geliyor dün gece gene doğurmuş gördüm kendimi kaç oldu doğuruyorum zaten rüyamda kzımı gördüm sevdim sonra uyandım kızım göbişte hala

Çok saolun kızlar hala yoldayız yeni çıkabildik ankaradan bi aksilik çıkmazsa 3 saate akçakocadayız inşallah.sezincim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım seneye kuzunla birlikte kutlarsınız inşallah

sağol canım güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz kızımla sana mide yanma hep oluyor uzun zamandır nedendir bilmiyorum doktoruma sölemiştim ama ilaç vermedi olacak bunlar diyor şikayetlerimi söyleyince.bende artık kızımı seveyim istiyorum hele beşiği gelince daha bi heveslendim rüyamda kızımı doğmuş gördüm kaç oldu doğuruyorum zaten rüyamda bakalım ne zamana kısmet olacak gerçeği amann aman zamanında olsunda ben beklemeye razıyım kızımı yeterki sağlıcakal gelsin bebeğim

ayy canım inşallah ben de 34 haftayı atlatırım...

amin canım teşekkür diyorum ne kalmış kız surda 29 dasın gırdın say

hayırlı seneler canım Allah daim eylesin..

bende hep diyorumkı bıran once doğsa ssonrada erken dogum riski olan arkadaşları okuyunca ay dıyorum Allahım gucune gıtmesın yıne vaktınde gelsın ben bı an once doğsun derken gununden once gelmesın Allahım dua sanarda oluverırı dıye korkuyorum

maşallah tosununa acaanım çörek mi dedin nerelısın sen hemde memleketımdeyım dedın annemdeyım dedın afiyet olsun benım yerımede ye çoregın yanında beyaz peynırde ye
cnm nereli olduğumu sölemeyim evet annemin yanına geldim keşke sölemeseydim ya canın çekti demi şimdi çörek senin yerinede yerim cnm tmm

aynı bende öyleyim

Rüyaların hayır olsun canım..Ben de çok sık rüya gören biriyim ama pek hatırlamasam da bazen kızım olduğunu bazen de oğlum olduğunu görüyorum,eşim de geçenlerde bir kızımızın bir oğlumuzun olduğunu görmüş,inşallah kızımızdan sonra da sağlıklı hayırlı bir oğlumuz da olur ama Allah izin verirse tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…