2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallah canım rabbim gönlünüze göre versin

Evim temizleniyor bugun. Ne iyi geldi temizlik bana. Bende temizlesem de dip kose kalıyordu hep. Oh vallah.

Biz de bir balayina gittik, sonra pek tatil yapmadık 6 senedir. Bu sene Bayram sonrasi bir adaya gidelim diyoruz yakın en azından.
Kızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet
Canım bende jiletle yapıyorum. Agdacidan da emin değilim. Uzun süte oldu jilet kullanali kalinlastilar. Acır ve kendimi sıkarsam diye korkuturum. Çünkü erken dogum tehlikesi olur o zaman. Herhalde bende jilete devam.

Bende Demir hapını ihmal etmiyorum. Degerler dusuk olmasa bile kan hacmimiz artıyor ve bebeğe besin gerekiyor. O dış macunundaki maddeyi ilk kez duydum. Bir bakayım bizim macunlarda var mı.

teşşkrederım zuluuuuuuuumm bu yıl tekmelerıyle sabah bızı kutladı elif hanım inş. Allahaım sag salım doğarda seneye öpücükleriyle bızımle olur sen nasılsınnn
bende iyi sayılırım Cnm

ne güzel annenin yanindasin Cnm gozunaydin bizim içinde ye

Kızlar bu arada ben kaçıyorum evi süpüreyim işlerim var
herkesin RAmazan bayramı şimdiden mübarek olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Kolay gelsin canım. Sana da iyi bayramlar.
Slm kızlar yola çıkanlaa iyi yolculuklar:))bende yarın yola çıkcsm üç saatçik:)evime gidiyorum artık tarilim bitti:))) inş hayırlısıyka gideriz
Size de hayırlı yolculuklar canım.

Seker olsa yediğin icin yükselmesi lazım. Tansiyon yapar mı bilemiyorum. Tarif ettigin seker düşüklüğü gibi. Ama bilemiyorum. Uzan dinlen. Eczane yakında varsa git olctur şekerini ve tansiyonunu istersen.

Jiletle kolay oluyor. Ama onda da artık elimden kaçan yerler oluyor :)
Oldugu kadar ne yapalım :))

sadece demır ılacı kullanıyorum canım ben magnezyum hiç kullanamdım hiç miğde bulantı olmadı benim

sezın demır ılacının yaptıgı kabızlıga karsı ne yapıyorsun cok taktım ben bu olaya bu arada evlılık yıldönumunde kutlu olsun Allah uzun ömurler nasıp etsın sızlere esın ve evlatlarınla mutlu saglıklı huzurlu............

Son düzenleme:
Öyle diyorlar saçlı olurmuş diye. Sac çıkarken cok mide eksimesi olur diyor büyükler ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Güzel günlere az kaldı insallah canım ya. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçip gidiyor günler.

Oh maasallah yavruna. Ye anacığının yemeklerini oh. Misssss....

canım sorma ılaca ben bu ay başladım duydumkı kabızlık yapıyomus ben hamılelıkten oncede kabız oldugum için tedbır alayım dedım çunku şişkinlik çok zor oluyo bılıyorum sabah ac karnına yaş kayısı yedım 2 tane ve ben bır ıshal oldum afedersın 11 gun de ishalden nasıl donucem diye care aradım ama ıshal olsamda kayısı yemege devam ettım muz dengelermiş bırazda muz takvıyesıyle hamılelıkte hiç kabız olmadım canım ben

arkadaşlar, herkesi şimdiden iyi bayramlar.bugün doktor kontrolünde kızımın son ay yeterli kilo alamadığını öğrendim. doktor proteine yüklen dedi.sizlerin bildiği, tavsiye edeceği bebeğe kilo aldıran gıdaları yazar mısınız?

teşekkürler,

her gun bir muz denenmış doğan çocuklarda sonuç alınmıştır canım hatta ben son ayı beklemeden baaşladım bile

kızlar bebektekı saaçla sızın miğdenız ne alaka bebekler bır su kesesının içinde zarın içinde sizin miğdenızle temeası nasıl olabılırki değil mi eskılerden kalam bır laf subatta arkasım dogum yaptı nada öyle dedıler kabak doğdu bebeişi

ya benım canım çörek istedi ahh yagurcamelek ahhh nerden bulcam ben kıme yaptrcam burda bılende yok ama ıstıyom ya :119:

Canım bol protein iyimis. Hem bu don aylarda bebegin beyin gelişimi icin de önemliymiş. Sonra muz da iyi diyorlar. Denemiş buradaki arkadaslar.
inş. jasmıncımm ya ben dun gece sana mesaj yazacaktım yazmayada unuttum neydıkı konu şimdi aklıma geldıde acaba ne dıcektım sana
Canım o kadar cok konu oluyor ki. Bende bilemedim.

Merhaba, ne yazik ki kk yi cok gec kesfettim. Her yazilani okumam mumkun olmadi ama okuyabildigim kadariyla cogumuz ilk kez anne olacagiz. Benim de 5 ekim de bir oglum olacak.
Su anda amerikada yasiyorum ve burada bir formu takip ediyorum. Orada genelde daha tecrubeli anneler var ve ilk kez anne olacaklara cok guzel tavsiyeler veriyorlar.

Gecenlerde emzirme yastigiyla ilgili bir topik vardi, annelerin cogu "boppy pillow" denen bi yastigi oneriyordu. Google a yazip gorsellerde aratirsaniz hem nasil bisey oldugunu hem de nasil kullanildigini gorursunuz. Biraz buyuk c harfi seklinde bir yastik, emzirirken belinizin etrafina yerlestiriyorsunuz, bebek kendi kendine oturamazken destek olarak da kullanilabiliyor yani sadece emzirme icin degil, o forumdaki anneler cok ise yaradigini yazmislardi. Eminim benzeri vardir turkiyedede.

Merhaba canım. Hosgeldin. Gecen bende Amerika'daki birinin boopy pillowu tavsiye ettigini okudum. Burda var mı diye hiç bakmadım ama dediğin gibi cok memnun kalmışlar.

selam kızlar nasılsınız hepınıze sımdıden ıy bayramlar allah hayırlısyla seneye bebıslerımıze bayram yapmayı nasıp eder...bugun malum temızlık var ve cokk yoruldumm yaptıgım bıseyde yok aslında ama ıste gobekle zor oluyor daha bıtmedı utu yapmam lazım ama elektrıkler gıttı daha kendı temızlıgım var elektrıkler bır an once gelsede hızımı almısken devam etsem....

Elektriklerin kesildiği iyi olmuş yoksa dinlenmezdin sen kuzu

Elektriklerin kesildiği iyi olmuş yoksa dinlenmezdin sen kuzu

evet canım dınlenmezdım cok kotu bı huyum var aklımda ne varsa yapcam ılla bıtırıp oyle oturacam normal zamanda olsa yemek bıle yemem ısler bıtene kadar bıde tum ıslerımı bugune bıraktım o kotu oldu cok bı ısım yok dedım ama 2 saatte yapılacak ısı kac saattır yapıyorum...
evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım...rabbım esınle kızınla hayırlu mutlu omur nasıp etsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…