Rüyaların hayır olsun canım..Ben de çok sık rüya gören biriyim ama pek hatırlamasam da bazen kızım olduğunu bazen de oğlum olduğunu görüyorum,eşim de geçenlerde bir kızımızın bir oğlumuzun olduğunu görmüş,inşallah kızımızdan sonra da sağlıklı hayırlı bir oğlumuz da olur ama Allah izin verirse tabi..
Biz de bir balayina gittik, sonra pek tatil yapmadık 6 senedir. Bu sene Bayram sonrasi bir adaya gidelim diyoruz yakın en azından.inşallah iyi gelir cnm benim eşim çok yoğun çalıştığı için hiç tatili yok birtek bayramlar oda bir bayram onun memleketine gidiyoruz bir bayram burdayız kurbanda zaten doğum olacağı için kahınvalidem gelecek inanırmısın 8 yıllık evliyim ilk kez otele giiyoruz
sanada kolay gelsin benim temizlikçi gelemedi bende şöyle ir süpürge tutucam birazdan
Canım bende jiletle yapıyorum. Agdacidan da emin değilim. Uzun süte oldu jilet kullanali kalinlastilar. Acır ve kendimi sıkarsam diye korkuturum. Çünkü erken dogum tehlikesi olur o zaman. Herhalde bende jilete devam.Kızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet
Kan değerlerimde hiçbir anormallik olmamasına rağmen ben demir hapını 16. haftadan beri kullanıyorum, bugün 29.haftam bitti. Evet kabızlık yaptığı, dışkının rengini değiştirdiği çok doğru fakat hiçbir şey bebeğinin önüne geçemez değil mi? Demir hapı kan hacminin artmasına destek oluyor, bu da bebeğine daha çok besin gitmesi demek.
sık sık xylitol içeren diş macunu ile dişini fırçala veya bu maddeyi içeren sakız çiğne 40dk kadar. Bu madde anne karnında bebeğin dişlerinin gelişmesinde güçlenmesinde yardımcı oluyor, kardeşim diş hekimi oradan biliyorum. Hem de ağzındaki kötü tat gider. Bazı gebelerde 3. trimesterda biraz bulantı olması normalmiş.
Demir hapını sakın ihmal etme !!!!
bende iyi sayılırım Cnmteşşkrederım zuluuuuuuuumm bu yıl tekmelerıyle sabah bızı kutladı elif hanım inş. Allahaım sag salım doğarda seneye öpücükleriyle bızımle olur sen nasılsınnn
slm kızlar nasılsınız bakıyım? ben çok mutluyum bugün oğlumu gördüm 1.893 gr olmuş maşşalah minnak tosunuma. elleri kafanın altına almış keyfi yerindeydi yavrumun :) memlekete geldim annemin yanındayım dolmalar çörekler pişiyo missss :)
Kolay gelsin canım. Sana da iyi bayramlar.Kızlar bu arada ben kaçıyorum evi süpüreyim işlerim var
herkesin RAmazan bayramı şimdiden mübarek olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Size de hayırlı yolculuklar canım.Slm kızlar yola çıkanlaa iyi yolculuklar:))bende yarın yola çıkcsm üç saatçik:)evime gidiyorum artık tarilim bitti:))) inş hayırlısıyka gideriz
saat 2 de yemek yedim ama şuan elım ayagım tıtrıyo hanı sankı acıkırsında son haddeye gelırsın ya aynı öyle oldum şuan kızlar bu açlıkmıdır yoksa tansıyon falan mı dunde boyle oldum yarım saat oldu yıyelı 2 gundur bırde boyle luyorum ben yaa
kız jılet mijileti nasıl görüp yapcanız ben daha once hiç jilet kullanmadımda nasıl yapılıyo bılmiyorum ben en son gorebılıyodum agdamı yaptım şimdi tam almalık deil onumuzdekı hafta yapıcam aynayla denıcem bakalım gıdemem bende kuafore acıpda bu karınla yaptıramam hıç yaptrmadım cunku daha once
sadece demır ılacı kullanıyorum canım ben magnezyum hiç kullanamdım hiç miğde bulantı olmadı benim
Öyle diyorlar saçlı olurmuş diye. Sac çıkarken cok mide eksimesi olur diyor büyükler ama ne kadar doğru bilemiyorum.selam kızlar nasılsınız benim çok midem boğazım yanıyor acı acı oluyor boğazım öyle oluncada midem bulanıyor bi değişimdün gece beşik geldi bayramdan sonrada dolap gelecek inşallah.mide yanması için devamlı su süt içiyorum ama hep aynı herkes bebek saçlı olacak diyor sözde saçlı olduğu için öyle olurmuş pek inanmadım.ya kızlar günden güne azaltıyoruz hergün yaklaşıyoruz bebişlerimize şimdi bana sanki hiç 15 17 haftalarda falan olmamışım gibi geliyor sağlıcakla bi doğursak yazsak buraya kızım oğlum doğdu bana benziyor babasına benziyor falan anlatsak birbirimize ama o günlerde gelir ya inşallah..
slm kızlar nasılsınız bakıyım? ben çok mutluyum bugün oğlumu gördüm 1.893 gr olmuş maşşalah minnak tosunuma. elleri kafanın altına almış keyfi yerindeydi yavrumun :) memlekete geldim annemin yanındayım dolmalar çörekler pişiyo missss :)
sezın demır ılacının yaptıgı kabızlıga karsı ne yapıyorsun cok taktım ben bu olayabu arada evlılık yıldönumunde kutlu olsun Allah uzun ömurler nasıp etsın sızlere esın ve evlatlarınla mutlu saglıklı huzurlu............
Sezincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice güzel evlilik yıldönümlerine insallah.
arkadaşlar, herkesi şimdiden iyi bayramlar.bugün doktor kontrolünde kızımın son ay yeterli kilo alamadığını öğrendim. doktor proteine yüklen dedi.sizlerin bildiği, tavsiye edeceği bebeğe kilo aldıran gıdaları yazar mısınız?
teşekkürler,
selam kızlar nasılsınız benim çok midem boğazım yanıyor acı acı oluyor boğazım öyle oluncada midem bulanıyor bi değişimdün gece beşik geldi bayramdan sonrada dolap gelecek inşallah.mide yanması için devamlı su süt içiyorum ama hep aynı herkes bebek saçlı olacak diyor sözde saçlı olduğu için öyle olurmuş pek inanmadım.ya kızlar günden güne azaltıyoruz hergün yaklaşıyoruz bebişlerimize şimdi bana sanki hiç 15 17 haftalarda falan olmamışım gibi geliyor sağlıcakla bi doğursak yazsak buraya kızım oğlum doğdu bana benziyor babasına benziyor falan anlatsak birbirimize ama o günlerde gelir ya inşallah..
Canım bol protein iyimis. Hem bu don aylarda bebegin beyin gelişimi icin de önemliymiş. Sonra muz da iyi diyorlar. Denemiş buradaki arkadaslar.arkadaşlar, herkesi şimdiden iyi bayramlar.bugün doktor kontrolünde kızımın son ay yeterli kilo alamadığını öğrendim. doktor proteine yüklen dedi.sizlerin bildiği, tavsiye edeceği bebeğe kilo aldıran gıdaları yazar mısınız?
teşekkürler,
Canım o kadar cok konu oluyor ki. Bende bilemedim.inş. jasmıncımm ya ben dun gece sana mesaj yazacaktım yazmayada unuttum neydıkı konu şimdi aklıma geldıde acaba ne dıcektım sana
Merhaba, ne yazik ki kk yi cok gec kesfettim. Her yazilani okumam mumkun olmadi ama okuyabildigim kadariyla cogumuz ilk kez anne olacagiz. Benim de 5 ekim de bir oglum olacak.
Su anda amerikada yasiyorum ve burada bir formu takip ediyorum. Orada genelde daha tecrubeli anneler var ve ilk kez anne olacaklara cok guzel tavsiyeler veriyorlar.
Gecenlerde emzirme yastigiyla ilgili bir topik vardi, annelerin cogu "boppy pillow" denen bi yastigi oneriyordu. Google a yazip gorsellerde aratirsaniz hem nasil bisey oldugunu hem de nasil kullanildigini gorursunuz. Biraz buyuk c harfi seklinde bir yastik, emzirirken belinizin etrafina yerlestiriyorsunuz, bebek kendi kendine oturamazken destek olarak da kullanilabiliyor yani sadece emzirme icin degil, o forumdaki anneler cok ise yaradigini yazmislardi. Eminim benzeri vardir turkiyedede.
selam kızlar nasılsınız hepınıze sımdıden ıy bayramlar allah hayırlısyla seneye bebıslerımıze bayram yapmayı nasıp eder...bugun malum temızlık var ve cokk yoruldumm yaptıgım bıseyde yok aslında ama ıste gobekle zor oluyor daha bıtmedı utu yapmam lazım ama elektrıkler gıttı daha kendı temızlıgım var elektrıkler bır an once gelsede hızımı almısken devam etsem....
Elektriklerin kesildiği iyi olmuş yoksa dinlenmezdin sen kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?