arkadaşlar, herkesi şimdiden iyi bayramlar.bugün doktor kontrolünde kızımın son ay yeterli kilo alamadığını öğrendim. doktor proteine yüklen dedi.sizlerin bildiği, tavsiye edeceği bebeğe kilo aldıran gıdaları yazar mısınız?
teşekkürler,
Merhaba kızlar, bugun burası sessiz biraz. Herkes Bayram hazırlığında anlaşılan. Benimde birazdan temizliğe kadın gelecek yarım gun.
Canım Allah analı babalı büyütsün insallah.
Dediğin gibi bel agrisi olmaması ucun onemli bak. Yoksa kambur durmak gerekiyor.
Hayırlı yolculuklar canım.
Canım Allah kabul etsin. Hepsini tuttun ne guzel. 2 gun tatil iyi gelebilir size.
Canım iyi olmanıza sevindim. Maasallah.
Bu arada eltin dium yaptı mı?
evet canım sabah yaptı dün sancısı vardı hafif ama açılma yoktu hatta sahurda da yoktu açılma biz dedik bu sezeryan olacak anlaşılan sabah aniden pıtlatmış biz de yatıyoduk birazdan kalkıp gidelim daha o doğurmaz derken doğum haberi geldi maşallah tatlı bir bebişi oldu hatta akşam üst taburcu oldu bile
beni kan hapı hiç etkilemedi..magnezym içiyorum ondan sanırım magnezyum ishal gibi yapıyor dengeliyor yani..ayrıca magnezyum içmn lazım içmiyormusunsezın demır ılacının yaptıgı kabızlıga karsı ne yapıyorsun cok taktım ben bu olayabu arada evlılık yıldönumunde kutlu olsun Allah uzun ömurler nasıp etsın sızlere esın ve evlatlarınla mutlu saglıklı huzurlu............
kızlar bebektekı saaçla sızın miğdenız ne alaka bebekler bır su kesesının içinde zarın içinde sizin miğdenızle temeası nasıl olabılırki değil mi eskılerden kalam bır laf subatta arkasım dogum yaptı nada öyle dedıler kabak doğdu bebeişi
hala gelmedı elektrıkler gece 12 de gelecekmıs pc nin de sarjı bıttı bıtecek karanlıkta kaldıkmı bı basımıza
beni kan hapı hiç etkilemedi..magnezym içiyorum ondan sanırım magnezyum ishal gibi yapıyor dengeliyor yani..ayrıca magnezyum içmn lazım içmiyormusun
katılıyorum mide ile rahim arasında bağlantımı var..benim resmen ciğerim sökülüyo ama bebeğin kafası aşağıda :) batıl şeyler onlar cnm uydurma hepsi
beni kan hapı hiç etkilemedi..magnezym içiyorum ondan sanırım magnezyum ishal gibi yapıyor dengeliyor yani..ayrıca magnezyum içmn lazım içmiyormusun
katılıyorum mide ile rahim arasında bağlantımı var..benim resmen ciğerim sökülüyo ama bebeğin kafası aşağıda :) batıl şeyler onlar cnm uydurma hepsi
Çok romantik mum yakın kız
canım herıfte gelmedı maleseffgercı suanda elektırklerın gelmesıne daha cok ıhtıyacım var herıf gelmesede olur sımdılık
Bugün bizde de temizlik vardı. Ama kadın geldi yardıma. Yoksa bende cok yorulurdum.selam kızlar nasılsınız hepınıze sımdıden ıy bayramlar allah hayırlısyla seneye bebıslerımıze bayram yapmayı nasıp eder...bugun malum temızlık var ve cokk yoruldumm yaptıgım bıseyde yok aslında ama ıste gobekle zor oluyor daha bıtmedı utu yapmam lazım ama elektrıkler gıttı daha kendı temızlıgım var elektrıkler bır an once gelsede hızımı almısken devam etsem....
evet canım sabah yaptı dün sancısı vardı hafif ama açılma yoktu hatta sahurda da yoktu açılma biz dedik bu sezeryan olacak anlaşılan sabah aniden pıtlatmış biz de yatıyoduk birazdan kalkıp gidelim daha o doğurmaz derken doğum haberi geldi maşallah tatlı bir bebişi oldu hatta akşam üst taburcu oldu bile
elifnıl sıvaslımıs???bende sivaslıyım
Magnezyumu ne için kullanıyorsunuz benm Dr vermedı öle bişey
evet canım sivaslıyım :) neresindensin sen ben merkezdenim canım ama antalyada yaşıyorum şuan..
canım 3 aydan sonra kasılmalar ve kramplar için içiliyor nasıl atladı doktorun hayret...burda tüm hamile arkadaşlarım kullanıyor
canm banada vermedı dok bıtek kan bıde kalsıyum verdı
Bana da kalsiyum vermedi kan ve magnezyum verdi..magnezyum kasılma içinmiş..kalsiymu da gıdalardan alıyorum hepsi ayrı bu doktorların demekki
canm banada vermedı dok bıtek kan bıde kalsıyum verdı
son gıttgmde bacaklarnda agrı kasılma oluyomu dedı bende 2 3 gundr oluyo dedım ondan verdı kALsıym bende alıyorm ama takvıye olrk verdı yogurt her sofrmda var sut hergun bı bardk içmeye calısym öyle bu gıdişmde sorarm bayrmdn sonra gıtcm
merhaba hanımlar otururken sizde de gögsunuzun alt kısmı batıyor gibi oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?