2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

slm Cnm hergün muz ye ayran iç yoğurt ye ben hiç et tuketmiyordum ama vitamin eksikliği oldu sen haftada birgün de olsa et ve balık tuketmiyordum birde ceviz findik badem falan ye Cnm

Sezinimmmm evlilik yildönümünüz kutlu olsun kuzummm rabbim bir ömür boyu esinle ve elifciginle mutlu olmayi nasip eder insaallah

evet canım sabah yaptı dün sancısı vardı hafif ama açılma yoktu hatta sahurda da yoktu açılma biz dedik bu sezeryan olacak anlaşılan sabah aniden pıtlatmış biz de yatıyoduk birazdan kalkıp gidelim daha o doğurmaz derken doğum haberi geldi maşallah tatlı bir bebişi oldu hatta akşam üst taburcu oldu bile

allah bir ömür boyu mutlu etsin prensesinizle birlikte inşallahh...bua arada senle aynı sene evlenmişiz ben de ekimde evlendim 2010da bebiş de ekimde

hala gelmedı elektrıkler gece 12 de gelecekmıs pc nin de sarjı bıttı bıtecek karanlıkta kaldıkmı bı basımıza

Sağolasın linacım Ekim'de çifte kutlama var sizde desene oh inş.demek taburcu oldu ha sezeryanda 2gın yatırıyorlar senın elti doğurduğu gün çıktı negüzel darısı başımıza canm artık

beni kan hapı hiç etkilemedi..magnezym içiyorum ondan sanırım magnezyum ishal gibi yapıyor dengeliyor yani..ayrıca magnezyum içmn lazım içmiyormusun

katılıyorum mide ile rahim arasında bağlantımı var..benim resmen ciğerim sökülüyo ama bebeğin kafası aşağıda :) batıl şeyler onlar cnm uydurma hepsi

elifnıl sıvaslımıs???bende sivaslıyım

Magnezyumu ne için kullanıyorsunuz benm Dr vermedı öle bişey

Bugün bizde de temizlik vardı. Ama kadın geldi yardıma. Yoksa bende cok yorulurdum.
Cok yormuşsun kendini elektrikler gitmiş iste :)

Hadi darısı bizlerin basına 2 ay sinra insallsh.
Aynı gun taburcu ettiler demek. Bir gece yatırırlar normalde.

elifnıl sıvaslımıs???bende sivaslıyım

evet canım sivaslıyım :) neresindensin sen ben merkezdenim canım ama antalyada yaşıyorum şuan..

Magnezyumu ne için kullanıyorsunuz benm Dr vermedı öle bişey

canım 3 aydan sonra kasılmalar ve kramplar için içiliyor nasıl atladı doktorun hayret...burda tüm hamile arkadaşlarım kullanıyor

canm banada vermedı dok bıtek kan bıde kalsıyum verdı

Bana da kalsiyum vermedi kan ve magnezyum verdi..magnezyum kasılma içinmiş..kalsiymu da gıdalardan alıyorum hepsi ayrı bu doktorların demekki

son gıttgmde bacaklarnda agrı kasılma oluyomu dedı bende 2 3 gundr oluyo dedım ondan verdı kALsıym bende alıyorm ama takvıye olrk verdı yogurt her sofrmda var sut hergun bı bardk içmeye calısym öyle bu gıdişmde sorarm bayrmdn sonra gıtcm

canm banada vermedı dok bıtek kan bıde kalsıyum verdı

valla canım ben de anlamadım ama doktorum hep soruyo içiyosun dimi diye..bide bende rahimde kasılma olunca mutlaka aksatma demişti..
merhaba hanımlar otururken sizde de gögsunuzun alt kısmı batıyor gibi oluyor mu?

tam olarak nasıl cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…