2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ama çoooook korkuyorummmmmm

nasıl yani sezeryan oldnz göbeği bagladınızmı dikişler acımadımı
benim ilk bebeğim daha şimdide doktor sezeryansız dedi
canm dikişler hiç acımadı aksine onu bağlayınca daha çok rahatladım çünkü göbek sarkmadığı için dikişlere baskı yapmıyor daha rahat oluyorsun.

canm benim doktorumda normal doğum hastası ama benim daha önce 3 düşüğüm olmuştu rahimde perde vardı bende ameliyat oldum.rahimden ameliyat olduğum için normal doğum sakıncalıydı zaten bana ama biz yinede şansımızı denedik 41.haftam oldu ama oğlum hala gelmeye niyeti yoktu.ne açılma ne sancı hiçbirşey.41.haftamda muayne olduğumda suyumda kalmamıştı acil sezeryana alındım.ve susuz kaldığım için heralde oğluma kordon dolanmıştı boynuna hemde 2 defa.iykide sezeryan olmuşum.ben çok memnunum.3.gün ayaktaydım ben.inş bundada öyle olur

Bilmiyorum ki sağlıklı olsunda ama benim içime erkek doğuyo hayırlısını versin rabbim. En çok korktuğum bol bol tatlı yiyip kilo almaktı ama frenleyemiyorum nabım :) neyse bi yerde dur diyeceğim tabi bakalım

İnşallah canım. Tecrübeli olduğun için soruyorum epidürel in sakıncalı olduğunu sonrasın da çok sıkıntı yaptığını söylüyorlar. Çevrenden duyudn mu yada sende benzer şikayetler oldumu

Herşey olacağına varırmış boşver . Kendi rahatına bak.

Benimde ilk :) kaba bi tabir olacak ama . girdi bi kere öle yada böle allah sağlık sıhhat verirse çıkacak oradan

aynennnnnnn sana katılıyorumm
5haftalık hamileyim nasıl doğurcam die düşünüormm
valla benim psikolojim bozuk
hamile kalmadan da uyuyamıodm neden kalamıorm die

Selam bende bir ekim annesi adayiyim kagithane civarinda oturuyorum ama iyi bi doktor bulamadim yardimci olursaniz sevinirim :)))

selamlar:)

ben de dişimi çektirmekten ve kandan inanılmaz derecede korkan biriyim. ilk doğumumda sonlara doğru nasıl tırsıyordum. elimde olsa karnımda tutabileceğim kadar tutayım diyordum. ama aniden beklediğimiz tarihten önce sancılar başladı ve normal doğum yaptım. o an bir güç ve cesaret geliyor. ne epüdral ne bişey yaptılar. inanın korkulduğu gibi değil. bir de ben kesinlikle ne doğum hikayesi dinledim ne de videosu izledim. herkesin hikayesi farklıdır başıma gelsin göreyim dedim. ürkütücü şeyler dinlemeyip bilmeden doğum yapmak daha iyi bence. hayırlısıyla kucağımıza alalım da en önemlisi o.

canm epidural oldum bende hiçbir şikayetim olmadı.bazıları 1 sene ağrıyor iğne yeri dediler ama bende hiç öyle birşey olmadı.ben birde sezeryandan hariç rahim ameliyatı oldum ondada aynen hiçbir şikayetim olmadı.çok memnunum ben.hatta sezeryanlı birkaç kişi sezeryan yerim soğukta sızlıyor dediler öyle birşeyde olmadı bende

Ya konu ile alakası yok ama bişi sorucam bu smileleri nerden ekliyosunuz ben göremedim bende istiyorummmmm :)

haklısınız ama korkum çok fazla ben 1 yıl önce vajınusmustum acaip stresteyim yani

Ya konu ile alakası yok ama bişi sorucam bu smileleri nerden ekliyosunuz ben göremedim bende istiyorummmmm :)

kullanıcı kontrol panelinden gelişmiş editör sie bi yer var ordan yap
yani ayarlardan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…