lokal anestezi güzel bişidi yine onu isterm hersey yolunda seyrederse , düşünsene ayıksın bi tarafta müzik sesi bi tarfta seninle konuşan b
r
, karsında bi set ve arkanda dr ve anestezist , 15 dk kada yavrunu görüyorun ,ama şu çok komikti sedt,yeden yatağıma taşırken 3/2/1 hıhhh tamam ,bi çift bacak ,hissiz))
canm dikişler hiç acımadı aksine onu bağlayınca daha çok rahatladım çünkü göbek sarkmadığı için dikişlere baskı yapmıyor daha rahat oluyorsun.nasıl yani sezeryan oldnz göbeği bagladınızmı dikişler acımadımı
benim ilk bebeğim daha şimdide doktor sezeryansız dedi
Canım paylaşımın için teşekkür ederim. çok sağol. Aklımızda olsun. Bakalım allah bize nasıl bir doğum nasip edecek. Benim doktorum normal doğum hastası :) Zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor ve önermiyorda bakalım hayırlısı olsun.
oncelıkle tebrık ederım senı.. bende ılk ayda kasık kasık nutella yıyordumm onu kusmazdımm dıger herseyı kusardım ekmege surup surup yerdım yoksa acac gezıyordum benım kusmalarım 6 aya kadar surdu.. leblebı ve cubuk kraker yıyıp her dk kusardım allah yardımcın olsun.. bıde narr cok yedım poset poset ve dunyalar tatlısı kızım var sımdıi.i. senınkıde kızmı acaba
canm dikişler hiç acımadı aksine onu bağlayınca daha çok rahatladım çünkü göbek sarkmadığı için dikişlere baskı yapmıyor daha rahat oluyorsun.
canm benim doktorumda normal doğum hastası ama benim daha önce 3 düşüğüm olmuştu rahimde perde vardı bende ameliyat oldum.rahimden ameliyat olduğum için normal doğum sakıncalıydı zaten bana ama biz yinede şansımızı denedik 41.haftam oldu ama oğlum hala gelmeye niyeti yoktu.ne açılma ne sancı hiçbirşey.41.haftamda muayne olduğumda suyumda kalmamıştı acil sezeryana alındım.ve susuz kaldığım için heralde oğluma kordon dolanmıştı boynuna hemde 2 defa.iykide sezeryan olmuşum.ben çok memnunum.3.gün ayaktaydım ben.inş bundada öyle olur
ama çoooook korkuyorummmmmm
Bilmiyorum ki sağlıklı olsunda ama benim içime erkek doğuyo hayırlısını versin rabbim. En çok korktuğum bol bol tatlı yiyip kilo almaktı ama frenleyemiyorum nabım :) neyse bi yerde dur diyeceğim tabi bakalım
:18::18::18:hepimiz korkuyoruz. En azından içeride neler olduğunu bilmiyoruz ama ikinci doğumu olanlar daha tecrübeli ne ile karşılaşacaklarını biliyorlar.
benim ilk sizinnnn
off ya çok bulandım var ama kusamıyorum.. kussam bir fena bulansam bir fena...
Benimde ilk :) kaba bi tabir olacak ama . girdi bi kere öle yada böle allah sağlık sıhhat verirse çıkacak oradan
Allah kolaylık versin canım. Kussan rahatlayacaksın ama olmayıncada insan daha bi fena oluyo
aynennnnnnn sana katılıyorumm
5haftalık hamileyim nasıl doğurcam die düşünüormm
valla benim psikolojim bozuk
hamile kalmadan da uyuyamıodm neden kalamıorm die
Selam bende bir ekim annesi adayiyim kagithane civarinda oturuyorum ama iyi bi doktor bulamadim yardimci olursaniz sevinirim :)))
İnşallah canım. Tecrübeli olduğun için soruyorum epidürel in sakıncalı olduğunu sonrasın da çok sıkıntı yaptığını söylüyorlar. Çevrenden duyudn mu yada sende benzer şikayetler oldumu
aynennnnnnn sana katılıyorumm
5haftalık hamileyim nasıl doğurcam die düşünüormm
valla benim psikolojim bozuk
hamile kalmadan da uyuyamıodm neden kalamıorm die
Selamaa bende kağıthane civarındayımm 6 haftalık gebeyim
selamlar:)
ben de dişimi çektirmekten ve kandan inanılmaz derecede korkan biriyim. ilk doğumumda sonlara doğru nasıl tırsıyordum. elimde olsa karnımda tutabileceğim kadar tutayım diyordum. ama aniden beklediğimiz tarihten önce sancılar başladı ve normal doğum yaptım. o an bir güç ve cesaret geliyor. ne epüdral ne bişey yaptılar. inanın korkulduğu gibi değil. bir de ben kesinlikle ne doğum hikayesi dinledim ne de videosu izledim. herkesin hikayesi farklıdır başıma gelsin göreyim dedim. ürkütücü şeyler dinlemeyip bilmeden doğum yapmak daha iyi bence. hayırlısıyla kucağımıza alalım da en önemlisi o.
Ya konu ile alakası yok ama bişi sorucam bu smileleri nerden ekliyosunuz ben göremedim bende istiyorummmmm :)
Bende 4haftalik hangi hastaneye gidiyosundoktorundan memnunmusun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?