Şuanda kim var yok bilmiyorum ama gören görmeyen herkese iyi bayramlar diliyorum,Allah sevdiklerinizle nice mutlu ve huzurlu bayramlar nasip etsin..
telden görunmuyor değilmi canım sanada ıyı bayramlar seneye bebişler elimizden öperler inşŞuanda kim var yok bilmiyorum ama gören görmeyen herkese iyi bayramlar diliyorum,Allah sevdiklerinizle nice mutlu ve huzurlu bayramlar nasip etsin..
Şimdi hatırladım cAnım Dr tesadüfen fArketmişti kasılmalarını şimdi nasılsın gece seni düşündüm umarım yolunda herşey
bebeişin sağlkla giysin inş. cicilerini pinokyocum yat canım yat keyfıne bak bebişinde yatsın karnında daha var gelmesıne. bu arada trabzondanda sana sevgileeer gönderiyorummmmmmmmmsağol canım evet ilk deneyimimiz olunca anlamıyo kasılma mı sancı mı bebek hareketi mi ama artık biliyorum.Neyse hastane iyi geldi geçmiş kasılmalar,çok şükür bugün çıktık şimdi evdeyim.İlaçlara ve dinlenmeye evde devam edicez bakalım hayırlısı. bugün oğluşuma bir sürü hediyeler geldi İngiltere ve Antepten onların hevesiyle geçti çok cici şeyler. Umarım bebiş vaktini bekler de ben de onu hazırlıklı karşılarım. Çok öptüm canım şimdiden iyi bayramlar,Trabzona memleketime selamlar...
sağol canım evet ilk deneyimimiz olunca anlamıyo kasılma mı sancı mı bebek hareketi mi ama artık biliyorum.Neyse hastane iyi geldi geçmiş kasılmalar,çok şükür bugün çıktık şimdi evdeyim.İlaçlara ve dinlenmeye evde devam edicez bakalım hayırlısı. bugün oğluşuma bir sürü hediyeler geldi İngiltere ve Antepten onların hevesiyle geçti çok cici şeyler. Umarım bebiş vaktini bekler de ben de onu hazırlıklı karşılarım. Çok öptüm canım şimdiden iyi bayramlar,Trabzona memleketime selamlar...
butik bebe de kargo bedava yazıyodu ama malesef bişey alacaktım kargo ekledi bu siteden alısveriş yapan vrdı dğilmi arkadaşlar nasıl bır sıtedır bır de kapıdan odmesı yok mukı
slmlar arkadaslar ne yapıyorsunuz.dr.demır hapı vermıs bana kullanan varmı?ya hıc ıcmek ıstemıyorum kabızlık yapıyor.bırde sızınde arada hala mıgdenız bulanıyomuagzıma garıp bır tat gelıyor butun keyfım kaçıyor bu bulantılardan ((((((
beni kan hapı hiç etkilemedi..magnezym içiyorum ondan sanırım magnezyum ishal gibi yapıyor dengeliyor yani..ayrıca magnezyum içmn lazım içmiyormusun
yok hayır dr.um sadece kan ılacı verdı dun basladım bakalım yatarken alıyorum
Ben hic demir hapi kullanmadim, hatta demirim hep birazcik yuksek cikti. Doktor neler yedigimi tek tek sorduktan sonra yedigim kuru meyveler (kuru uzum, erik, incir, kayisi) sayesinde bol bol demir aldigimi soyledi. Istersen sen de dene, hem kabizliga iyi gelen hem de dogal yiyecekler nasilsa bi zarari olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?