2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şuanda kim var yok bilmiyorum ama gören görmeyen herkese iyi bayramlar diliyorum,Allah sevdiklerinizle nice mutlu ve huzurlu bayramlar nasip etsin..

Şimdi hatırladım cAnım Dr tesadüfen fArketmişti kasılmalarını şimdi nasılsın gece seni düşündüm umarım yolunda herşey

sağol canım evet ilk deneyimimiz olunca anlamıyo kasılma mı sancı mı bebek hareketi mi ama artık biliyorum.Neyse hastane iyi geldi geçmiş kasılmalar,çok şükür bugün çıktık şimdi evdeyim.İlaçlara ve dinlenmeye evde devam edicez bakalım hayırlısı. bugün oğluşuma bir sürü hediyeler geldi İngiltere ve Antepten onların hevesiyle geçti çok cici şeyler. Umarım bebiş vaktini bekler de ben de onu hazırlıklı karşılarım. Çok öptüm canım şimdiden iyi bayramlar,Trabzona memleketime selamlar...

Arkadaslar bende herkesin bayramini kutluyorum. Huzur ve mutluluk dolu, sağlıklı nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Seneye bayramda bebeklerimizle kutlarız insallah hepimiz.

bebeişin sağlkla giysin inş. cicilerini pinokyocum yat canım yat keyfıne bak bebişinde yatsın karnında daha var gelmesıne. bu arada trabzondanda sana sevgileeer gönderiyorummmmmmmmm

butik bebe de kargo bedava yazıyodu ama malesef bişey alacaktım kargo ekledi bu siteden alısveriş yapan vrdı dğilmi arkadaşlar nasıl bır sıtedır bır de kapıdan odmesı yok mukı

geçmiş olsun canım. allahın izniyle zamanında gelir bebeşin. trabzonun neresindensin?

butik bebe de kargo bedava yazıyodu ama malesef bişey alacaktım kargo ekledi bu siteden alısveriş yapan vrdı dğilmi arkadaşlar nasıl bır sıtedır bır de kapıdan odmesı yok mukı

Canım ben de almıştım ordan bir kere. Bu arada belki kargo saat 23.59a kadar bedavaydi. Çünkü bende yaptığımda öyleydi. Kargo parası da eklemedi.
Kapıda ödeme yok benim bildigim.
Ama sık sık kargo bedava yapıyorlar.

Ben hic demir hapi kullanmadim, hatta demirim hep birazcik yuksek cikti. Doktor neler yedigimi tek tek sorduktan sonra yedigim kuru meyveler (kuru uzum, erik, incir, kayisi) sayesinde bol bol demir aldigimi soyledi. Istersen sen de dene, hem kabizliga iyi gelen hem de dogal yiyecekler nasilsa bi zarari olmaz.

bugun oglus tekme ve dirsek darbeleri ile uyandirdi beni.kendince bayramimi kutluyor sanirim hepinizin bayrami mubarek olsun....

Son düzenleme:
herkese hayırlı bayramlar...bayram bayram benim gibi evde pinekleyenler var mı diye bakayım dedim ama kimse yok galiba

cok tsk ederım dedıgın gıbı kuru ıncır falan yıyeyım

herkeze hayırlı bayramlar bu arada bayramınız mutlu olsun arkadaslar.....bugun yataktan zor kalktım heryerım agrıyorbelım sırtım ve goguslerım cok agrıyor ates gıbı yanıyorlar.garmastan sürdüm ama pek bır degısıklık olmadı ne yapmalı ki

kızlar sızın ve bebişlerın ınızın bayramı kutlu olsun hemen hemen hepımızın kurban bayramında bebişlerimiz kucagımızda olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…