2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende beşirli tarafındayım canım.memleketimden birini görmek güzel :))

evet güzel gerçekten,şuan da Samsun'da yaşıyorum,Trabzon'a gelmeyi düşünüyordum ayın 15 inde falan ama bu kasılmalar yüzünden eşim ve ailesi pek sıcak bakmıyolar bakalım ne olacak...

bende merkezdenım canım 3 yıldır ıstnabuldayım....

arkadaslar hepınıze hayırlı bayramlar...rabbım hepımıze onumuzdekı bayram cıfte bayram yapmayı nasıp etsın inş

Günaydınlar herkese varsa bırılerı tabıkı kızlar dün çok da gezmedık ama Bayram ziyaretleriydı işte akşam 10 da evdeydım ama kabus oldu gece ayaklarım davul oldu ılk defa karnım taş gıbı sırtım hatta totoşum bile çok ağrıdı galıba 2 ayı evde gecırıcem

ayy canımm dun bende cok kotuydum bızde bıyere gıtmedık esımın aılesı dayısı tamm oda arbayla sonra esım bıraz hava alalım dedı sahıle gıttı ama ben cok kotu oldum ıyıce cokmusum hıc enerjım yok hıcbıseye sırtım cok agrıyor benım gosgusumun altından bısey batıyor gıbı oldu hep gerekmedıkce bende cıkacamıyacam sanırsam:44:

canım çok geçmiş olsun ben de yatıştayım senin gibi..peki sen geçtiğini hissediyormusun kasılmalarının..yani öyle sertleşme ve toparlanma olmuyomu artık..bende hala ara sıra oluyo temelli geçmicekmi bnlar (

erjan dogum rıskı en cok ne zaman oluyor

34 haftdan önce oluşan kasılmalar su gelmesi kanlı akıntı vs. erken doğum riskidir..

herkese iyi bayramlar kızlar

Aynen kuzu birde karnımın sertliği hala geçmedi taş gibi bütün gün yatmama rağmen bide arefe gunu hiç kabız olmadım demiştım nerden dediysem fenalardayım bide burdakı arkadaşa nasıl kabız olmadıgımı anlattım ınsanda mı sert karnım bilmiyorum ya

Slm kizlar bn agustos annesiyim.hftayq bugun kizm kucagmda oluck ins ama bna daha erken gelicek gbi geliyo suanda bile agrim var..kasilmayi ayirt edemiyosunzdr bnde ilk zamnlr oyleydm megerse 26 tanismism..erkn dogum riskiyle 30. Hftadan 36nin sonuna kdr nidilat kullandm.. Karniniz bi anda tas gbi oluyosa kasilmadir bi tarafa bebek toplanirkn caniniz yaniyosada..ama bunlar duzenszse onemli degil..9.aya gelince sddetleniyo ve sancilar agrilarda ekleniyo..ilk bebekte acemiyiz bnde szin gbiyim.ama bu kasilma denen seyler ve agrilr arttikca ayirt etmeye basladm...ins son iki ayiniz sorunsz gcer bebislerinize kavusursnz tbi bende..

Allah. Sagsalım kucağına almayı nasip etsın inş bu ara çok sık sertleşiyor karnım aklıma getirmemeye çalışsamda aklım hep ondA acaba erken dogum rıskınde iyim diye haftaya bugün kontrolum var 32 de nstye bakılır sanırım

Selam kizlar,herkese iyi bayramlar giremedim cunku Almanca kursum basladi ve bu ay son ayin dahada gidemicem malesef daha fazla gelmemi istemiyolar bu halimle bu arada geceleri uyuyamamama ve uykuya gecmek cok zor oluyo belim agriyo ve uyudugumda gece kasigima kramp giriyo onun acisina uyaniyorum :26: boyle iste kizlar sikildim artik biran once bitsin istiyorum bu arada yarin bazi eksikleri tamamlicaz bakalim hayirlisi artik

kizlar o sertlesme bende de var ya hatta bazen karnim yamulmus bi sekile giriyo bende meraklandim simdi

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm artk normal kasilma olmasi 30u gecincr korkma duzenli araliklarla olmadgi surece sorun degil

canim senin ne kadar az kalmis Allah bi nefeste kurtarsin saglikla gelsin bebiisin insallah

nts de ne zaman sanci cikiyo canim ?:26:

İns cnm hepimz sqglikla kavusalm..nidilat diye bi ilac var kasilma onleyici..36nn sonuna kdr sancm ckmiyodu erken dogm riskm vardi..gcen hfta biraktm ilaci artk sancm cikiyo...bnm.1cm acilmamda var bnm ama

evet gourünmedın hiç aynı sıkıntılar canım ya artık hayat zorlaşmaya başladı ne sağıma ne soluma yatamadım gece sankı patlıcak gibiydi karnım uyumak zorlaşıyor ve daha da 2 ayımz var inş. çabuk gecer

Cnm artk normal kasilma olmasi 30u gecincr korkma duzenli araliklarla olmadgi surece sorun degil

sezeryan niçin tercih ettnınız sezeryanda 1 hafta once alıyorlar değil mi galıba 39 da doğum son ayları nasıl gecırelım bızlre ne onerırsınız sıcak la baş etmek de zorlaştı

selam kızlar nasılsınız dün de bugün de yoruldum dün hi.bir yere gitmedik sadece eşimin abisine gittik ama onda bile yoruldum bugün de 2 eve gittik sadece bize yakın diye yürüyerek gidelim yürüyüş olur dedim ama öyle bir ağrım vardı ki terletti beni ağrı resemen yürürken eşime de çaktırmamaya çalışıyorum ama çok fenaydı neyse kendimi eve attım da kurtuldum siz de ne var ne yok

hosgeldın lori aynı sıkıntılar hepımızde var canım allah yardımcımız olsun eksıklerı de bır an once halletmek lazım eylulde daha zor bı donem beklıyor bızı galıba
allah saglıla kucagına almayı nasıp etsın ınş darısı bızlere...evet suanda anlamıyoruz krampmı bebegın hareketlerımı ama ben bıraz yuruyunce sol gogsumun altında agrı oluyor otururkende batıyor orası sag taraftada oluyor sende de oluyomuydu boyle bısey??

kızz buyukmu konustun ne yaptın ıns kısa zamanda gecer canım...allah hepımzın yardımcısı olsun ben cok zorlanıyorum sıcaklardan ve bu agrılardan ınsallah ıkı ay cabuk gecer

merhaba canım hosgeldın.... yurudugumde ben de kotu oluyorum canım ya ne oldu bıze boylee ya ıyıce coktukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…