geçmiş olsun canım. allahın izniyle zamanında gelir bebeşin. trabzonun neresindensin?
sağol canım mesajını yeni gördüm.Trabzon Sürmene liyim ama merkezde büyüdüm aydınlıkevlerde...
bende beşirli tarafındayım canım.memleketimden birini görmek güzel :))
bende merkezdenım canım 3 yıldır ıstnabuldayım....evet canım sivaslıyım :) neresindensin sen ben merkezdenim canım ama antalyada yaşıyorum şuan..
canım 3 aydan sonra kasılmalar ve kramplar için içiliyor nasıl atladı doktorun hayret...burda tüm hamile arkadaşlarım kullanıyor
Günaydınlar herkese varsa bırılerı tabıkı kızlar dün çok da gezmedık ama Bayram ziyaretleriydı işte akşam 10 da evdeydım ama kabus oldu gece ayaklarım davul oldu ılk defa karnım taş gıbı sırtım hatta totoşum bile çok ağrıdı galıba 2 ayı evde gecırıcem
sağol canım evet ilk deneyimimiz olunca anlamıyo kasılma mı sancı mı bebek hareketi mi ama artık biliyorum.Neyse hastane iyi geldi geçmiş kasılmalar,çok şükür bugün çıktık şimdi evdeyim.İlaçlara ve dinlenmeye evde devam edicez bakalım hayırlısı. bugün oğluşuma bir sürü hediyeler geldi İngiltere ve Antepten onların hevesiyle geçti çok cici şeyler. Umarım bebiş vaktini bekler de ben de onu hazırlıklı karşılarım. Çok öptüm canım şimdiden iyi bayramlar,Trabzona memleketime selamlar...
erjan dogum rıskı en cok ne zaman oluyor
ayy canımm dun bende cok kotuydum bızde bıyere gıtmedık esımın aılesı dayısı tamm oda arbayla sonra esım bıraz hava alalım dedı sahıle gıttı ama ben cok kotu oldum ıyıce cokmusum hıc enerjım yok hıcbıseyesırtım cok agrıyor benım gosgusumun altından bısey batıyor gıbı oldu hep gerekmedıkce bende cıkacamıyacam sanırsam:44:
Allah. Sagsalım kucağına almayı nasip etsın inş bu ara çok sık sertleşiyor karnım aklıma getirmemeye çalışsamda aklım hep ondA acaba erken dogum rıskınde iyim diye haftaya bugün kontrolum var 32 de nstye bakılır sanırımSlm kizlar bn agustos annesiyim.hftayq bugun kizm kucagmda oluck ins ama bna daha erken gelicek gbi geliyo suanda bile agrim var..kasilmayi ayirt edemiyosunzdr bnde ilk zamnlr oyleydm megerse 26 tanismism..erkn dogum riskiyle 30. Hftadan 36nin sonuna kdr nidilat kullandm.. Karniniz bi anda tas gbi oluyosa kasilmadir bi tarafa bebek toplanirkn caniniz yaniyosada..ama bunlar duzenszse onemli degil..9.aya gelince sddetleniyo ve sancilar agrilarda ekleniyo..ilk bebekte acemiyiz bnde szin gbiyim.ama bu kasilma denen seyler ve agrilr arttikca ayirt etmeye basladm...ins son iki ayiniz sorunsz gcer bebislerinize kavusursnz tbi bende..
Allah. Sagsalım kucağına almayı nasip etsın inş bu ara çok sık sertleşiyor karnım aklıma getirmemeye çalışsamda aklım hep ondA acaba erken dogum rıskınde iyim diye haftaya bugün kontrolum var 32 de nstye bakılır sanırım
Cnm artk normal kasilma olmasi 30u gecincr korkma duzenli araliklarla olmadgi surece sorun degil
canim senin ne kadar az kalmis Allah bi nefeste kurtarsin saglikla gelsin bebiisin insallah
nts de ne zaman sanci cikiyo canim ?:26:
Selam kizlar,herkese iyi bayramlar giremedim cunku Almanca kursum basladi ve bu ay son ayin dahada gidemicem malesefdaha fazla gelmemi istemiyolar bu halimle bu arada geceleri uyuyamamama ve uykuya gecmek cok zor oluyo belim agriyo ve uyudugumda gece kasigima kramp giriyo onun acisina uyaniyorum :26: boyle iste kizlar sikildim artik biran once bitsin istiyorum bu arada yarin bazi eksikleri tamamlicaz bakalim hayirlisi artik
kizlar o sertlesme bende de var ya hatta bazen karnim yamulmus bi sekile giriyo bende meraklandim simdi
Cnm artk normal kasilma olmasi 30u gecincr korkma duzenli araliklarla olmadgi surece sorun degil
Selam kizlar,herkese iyi bayramlar giremedim cunku Almanca kursum basladi ve bu ay son ayin dahada gidemicem malesefdaha fazla gelmemi istemiyolar bu halimle bu arada geceleri uyuyamamama ve uykuya gecmek cok zor oluyo belim agriyo ve uyudugumda gece kasigima kramp giriyo onun acisina uyaniyorum :26: boyle iste kizlar sikildim artik biran once bitsin istiyorum bu arada yarin bazi eksikleri tamamlicaz bakalim hayirlisi artik
kizlar o sertlesme bende de var ya hatta bazen karnim yamulmus bi sekile giriyo bende meraklandim simdi
allah saglıla kucagına almayı nasıp etsın ınş darısı bızlere...evet suanda anlamıyoruz krampmı bebegın hareketlerımı ama ben bıraz yuruyunce sol gogsumun altında agrı oluyor otururkende batıyor orası sag taraftada oluyor sende de oluyomuydu boyle bısey??Slm kizlar bn agustos annesiyim.hftayq bugun kizm kucagmda oluck ins ama bna daha erken gelicek gbi geliyo suanda bile agrim var..kasilmayi ayirt edemiyosunzdr bnde ilk zamnlr oyleydm megerse 26 tanismism..erkn dogum riskiyle 30. Hftadan 36nin sonuna kdr nidilat kullandm.. Karniniz bi anda tas gbi oluyosa kasilmadir bi tarafa bebek toplanirkn caniniz yaniyosada..ama bunlar duzenszse onemli degil..9.aya gelince sddetleniyo ve sancilar agrilarda ekleniyo..ilk bebekte acemiyiz bnde szin gbiyim.ama bu kasilma denen seyler ve agrilr arttikca ayirt etmeye basladm...ins son iki ayiniz sorunsz gcer bebislerinize kavusursnz tbi bende..
kızz buyukmu konustun ne yaptın ıns kısa zamanda gecer canım...allah hepımzın yardımcısı olsun ben cok zorlanıyorum sıcaklardan ve bu agrılardan ınsallah ıkı ay cabuk gecerAynen kuzu birde karnımın sertliği hala geçmedi taş gibi bütün gün yatmama rağmen bide arefe gunu hiç kabız olmadım demiştım nerden dediysem fenalardayım bide burdakı arkadaşa nasıl kabız olmadıgımı anlattımınsanda mı sert karnım bilmiyorum ya
selam kızlar nasılsınız dün de bugün de yoruldum dün hi.bir yere gitmedik sadece eşimin abisine gittik ama onda bile yoruldum bugün de 2 eve gittik sadece bize yakın diye yürüyerek gidelim yürüyüş olur dedim ama öyle bir ağrım vardı ki terletti beni ağrı resemen yürürken eşime de çaktırmamaya çalışıyorum ama çok fenaydı neyse kendimi eve attım da kurtuldum siz de ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?