Selam kizlar,herkese iyi bayramlar giremedim cunku Almanca kursum basladi ve bu ay son ayin dahada gidemicem malesefdaha fazla gelmemi istemiyolar bu halimle bu arada geceleri uyuyamamama ve uykuya gecmek cok zor oluyo belim agriyo ve uyudugumda gece kasigima kramp giriyo onun acisina uyaniyorum :26: boyle iste kizlar sikildim artik biran once bitsin istiyorum bu arada yarin bazi eksikleri tamamlicaz bakalim hayirlisi artik
kizlar o sertlesme bende de var ya hatta bazen karnim yamulmus bi sekile giriyo bende meraklandim simdi
Allah. Sagsalım kucağına almayı nasip etsın inş bu ara çok sık sertleşiyor karnım aklıma getirmemeye çalışsamda aklım hep ondA acaba erken dogum rıskınde iyim diye haftaya bugün kontrolum var 32 de nstye bakılır sanırım
evet yaa sorma aslında ağrım her halimden bellliydi eşimde dedi iyimisin diye bende iyiyim sadece bizim kızın bacaklarımı artık ellerimi bilmiyorum ama bana kemikleri batıyor dedim napim sonra beni dışarı da çıkarmaz biliyorum kendisini biraz pimpirikli çünkümerhaba canım hosgeldın.... yurudugumde ben de kotu oluyorum canım ya ne oldu bıze boylee ya ıyıce coktukk
Bugün bi arkadaşım geldi benim 8. ve 9. ayda hep oluyodu hiç doktora söylemedim dedi. bebek toplanıyo gibiydi dedi o zaman bende kasılmışım demekki bilmemişim dedi. en iyisi hiçbişi araştırmamak ve bilmemek
slm kızlar nasılsınız
Hepimiz Pert olduk kuzu galiba bendede her şeyi bilmek başa belafalına herşeyden haberdar olmak kız lina bende dün kocama belli etmicem diye çatlıcaktım artık yemektydık maç vardı ızlesın dedım hem yesın ama ılk yarıdan sonra kalktık daha rol yapamadım bugün de bütün gün yattım karnım hep sert
sezeryan niçin tercih ettnınız sezeryanda 1 hafta once alıyorlar değil mi galıba 39 da doğum son ayları nasıl gecırelım bızlre ne onerırsınız sıcak la baş etmek de zorlaştı
sezinnasılsın canım
Cnm evt gnel 39dq aliuolar..bnmki 38+4 te olucak iste..bn kndm istiyodm zaten sezeryani minyon yapiliym biraz korkuyodm.bde bnm bebis surekli pozisyon degistiriyodu bi gdiyodm oturuyo bi gdiyodum bassagi bu 36nn sonuna kdr surdu yinede donebilir dedi doktor zaten ters olunca mecbur sezeryan oluyo..
Kız noldu bize böyle lina bi anda oldu sanki 1saatten fazla dışarda olamıyorum ya benkız2ay daha napıcaz acaba merak edıyorum sen nasılsın
sezeryan niçin tercih ettnınız sezeryanda 1 hafta once alıyorlar değil mi galıba 39 da doğum son ayları nasıl gecırelım bızlre ne onerırsınız sıcak la baş etmek de zorlaştı
Cnm bnm son 3 ay sicaga denk geldi mahvoldm hla nefes darligi cekiyorm bunaliyrm..cnm mumkun oldugnca dnlenn cnku her hfta agirlasiyosn uykuszluklr cok zorluyo gundz uykunz gldgi an hemen uyuyun...bol su icin kan akisini hizlandiriyomus..ozellkle 9.aya girince isi gucu birakin..
iyiyim bende dediğim gibi dışarı gittik geldik yorgunluktan ölüyorum şu an eşim de evde ok iyice uyku bastı ama şimdi tam uyurum kocacım gelir sonra uyu uyuyabilirsen,zaten nefesim daralıyor uykuya dalana kadar ne çekiyorum
hosgeldın lori aynı sıkıntılar hepımızde var canım allah yardımcımız olsun eksıklerı de bır an once halletmek lazım eylulde daha zor bı donem beklıyor bızı galıba
allah saglıla kucagına almayı nasıp etsın ınş darısı bızlere...evet suanda anlamıyoruz krampmı bebegın hareketlerımı ama ben bıraz yuruyunce sol gogsumun altında agrı oluyor otururkende batıyor orası sag taraftada oluyor sende de oluyomuydu boyle bısey??
kızz buyukmu konustun ne yaptın ıns kısa zamanda gecer canım...allah hepımzın yardımcısı olsun ben cok zorlanıyorum sıcaklardan ve bu agrılardan ınsallah ıkı ay cabuk gecer
O nefes darlığı ve carpıntı beni çok zorluyor yattığımda oluyo genelde oda kansızlıktan oluyormuş benpk geç gecıyorum uykuya maalesef evet ya nıye rol yapıyorsak bıraz da naz yapsak ya
Hayırlısıyla doğsun ozaman canım ya 29 da başı asagıdaydı benimkinin ozaman döndüğünü hıssettım suan yine döndü sanırım hareketler hep kasığımda çünkü hiç yukarda hissetmıyorum bişey
bndede nefes darlığı ouyor bide çalışıorum ,,doğumunu nasıl yapacağına karar veren varmı..
canım hafatya doğum yapacakmışsın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana bir tavsiye vereyim 2 gün önce doğum yapan eltimde gördüm bebek emmiyor meme ucu olmadığı için ilk doğumlarda genelde öyle oluyormuş meme ucu aparatları va silikon bebek kvarayıp embilsin diye her ihtimale karşı çantanda bulundur biz en yakın ecaneden aldım ama biraz büyük geldi bebğin ağzına bebedor markaydı sen daha küçük uçlu olanlar varmış onlardan al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?