2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bugün bi arkadaşım geldi benim 8. ve 9. ayda hep oluyodu hiç doktora söylemedim dedi. bebek toplanıyo gibiydi dedi o zaman bende kasılmışım demekki bilmemişim dedi. en iyisi hiçbişi araştırmamak ve bilmemek

merhaba canım hosgeldın.... yurudugumde ben de kotu oluyorum canım ya ne oldu bıze boylee ya ıyıce coktukk
evet yaa sorma aslında ağrım her halimden bellliydi eşimde dedi iyimisin diye bende iyiyim sadece bizim kızın bacaklarımı artık ellerimi bilmiyorum ama bana kemikleri batıyor dedim napim sonra beni dışarı da çıkarmaz biliyorum kendisini biraz pimpirikli çünkü

hakkatten yaa öğrendikçe bildikçe yeni bir şey ortaya çıkıyor bilmiyorkeen hiçbir şey yok

Hepimiz Pert olduk kuzu galiba bendede her şeyi bilmek başa bela falına herşeyden haberdar olmak kız lina bende dün kocama belli etmicem diye çatlıcaktım artık yemektydık maç vardı ızlesın dedım hem yesın ama ılk yarıdan sonra kalktık daha rol yapamadım bugün de bütün gün yattım karnım hep sert

anacım birde bı rol yapma olayımız çıktı iyi mi bende eve dönüş yolunda olduğumuzdan çaktırmadım canım eğer başka tere daha gidecek olsaydık söylicektim zaten dayanılacak gibi değildi nasıl dayandım ona şaşırıyorum

sezeryan niçin tercih ettnınız sezeryanda 1 hafta once alıyorlar değil mi galıba 39 da doğum son ayları nasıl gecırelım bızlre ne onerırsınız sıcak la baş etmek de zorlaştı

Cnm evt gnel 39dq aliuolar..bnmki 38+4 te olucak iste..bn kndm istiyodm zaten sezeryani minyon yapiliym biraz korkuyodm.bde bnm bebis surekli pozisyon degistiriyodu bi gdiyodm oturuyo bi gdiyodum bassagi bu 36nn sonuna kdr surdu yinede donebilir dedi doktor zaten ters olunca mecbur sezeryan oluyo..

Hayırlısıyla doğsun ozaman canım ya 29 da başı asagıdaydı benimkinin ozaman döndüğünü hıssettım suan yine döndü sanırım hareketler hep kasığımda çünkü hiç yukarda hissetmıyorum bişey

Kız noldu bize böyle lina bi anda oldu sanki 1saatten fazla dışarda olamıyorum ya ben kız2ay daha napıcaz acaba merak edıyorum sen nasılsın

iyiyim bende dediğim gibi dışarı gittik geldik yorgunluktan ölüyorum şu an eşim de evde ok iyice uyku bastı ama şimdi tam uyurum kocacım gelir sonra uyu uyuyabilirsen,zaten nefesim daralıyor uykuya dalana kadar ne çekiyorum

sezeryan niçin tercih ettnınız sezeryanda 1 hafta once alıyorlar değil mi galıba 39 da doğum son ayları nasıl gecırelım bızlre ne onerırsınız sıcak la baş etmek de zorlaştı

Cnm bnm son 3 ay sicaga denk geldi mahvoldm hla nefes darligi cekiyorm bunaliyrm..cnm mumkun oldugnca dnlenn cnku her hfta agirlasiyosn uykuszluklr cok zorluyo gundz uykunz gldgi an hemen uyuyun...bol su icin kan akisini hizlandiriyomus..ozellkle 9.aya girince isi gucu birakin..

canım hafatya doğum yapacakmışsın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana bir tavsiye vereyim 2 gün önce doğum yapan eltimde gördüm bebek emmiyor meme ucu olmadığı için ilk doğumlarda genelde öyle oluyormuş meme ucu aparatları va silikon bebek kvarayıp embilsin diye her ihtimale karşı çantanda bulundur biz en yakın ecaneden aldım ama biraz büyük geldi bebğin ağzına bebedor markaydı sen daha küçük uçlu olanlar varmış onlardan al bence

O nefes darlığı ve carpıntı beni çok zorluyor yattığımda oluyo genelde oda kansızlıktan oluyormuş benpk geç gecıyorum uykuya maalesef evet ya nıye rol yapıyorsak bıraz da naz yapsak ya

Cnm kaburgalarn batiyo..daha snrq bebek buyudugu icn ittiriyo..kemiklerine ayaklarini dayayip ittiriyo ..sikayetler bebek buyudukce dgisiyo cnm.bnmki artk sigamiyo ittirip duruyo habire

O nefes darlığı ve carpıntı beni çok zorluyor yattığımda oluyo genelde oda kansızlıktan oluyormuş benpk geç gecıyorum uykuya maalesef evet ya nıye rol yapıyorsak bıraz da naz yapsak ya

bende çarpıntı şeklinde değil canım yatınca direk yukarı göğsüme doğru baskı hissediyorum boğulacak gibi hissediyorum kendimi çift yastıkla anca yatıyorum bu seferde boynum ağrıyor...ya ben rol yapmam da eşim çok pimpirikli dışarı çıkarmak istemez diye korkumdan rol yaptım valla

Sennkide bnmki gbi duramiyo yerinde demekki..bn bde artk dondugunu anliyrm patir kutur biseyler oluyo karnmda

bndede nefes darlığı ouyor bide çalışıorum ,,doğumunu nasıl yapacağına karar veren varmı..

her ne kadar korksam da bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum zaten bebeğimin pozisyonu da hep normal doğum pozisyonunda baş aşağı durmayı seviyor kereta

Soyledgn iyi oldu cnm hstanede elimn altnda bulunsun..gogsumn ucu bya bi buyudu ama belli olmz tbi.pazartesi alip dogum cntamiza koyucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…