MERHABA KIZLAR 3 gündür sıcaklar okadar bunalttı ki bayılmak üzereyim...
Kızlar bu site beni çok etkiliyor biraz uzak kalması en ıyısı olucak sanırım sanki sağ kasığıma bişey Batıyo sancımı acaba fıyorum ve korkudan solucan nerdeyse karnımda sert sanki kasılmalarını oluyo böyle diye diye erken doğurcam saba soğutmazsan iyidir
Kızlar bu site beni çok etkiliyor biraz uzak kalması en ıyısı olucak sanırım sanki sağ kasığıma bişey Batıyo sancımı acaba fıyorum ve korkudan solucan nerdeyse karnımda sert sanki kasılmalarını oluyo böyle diye diye erken doğurcam saba soğutmazsan iyidir
herkese günaydın annişler. lina bu arada bebeğinin doğum pozisyonunu aldıgını soylemıssın. nasıl hıssedebılıyorsın dönmüş oldugunu hareketlerını genelde nerde ve nasıl hissediyorsun?
canım her doktora gittiğimde ultrasonda öyle duruyor onun dışında hareketleri aslında heryerde var hemen hemen ama sert tekmeleri göbek deliğinin yan tarafında ya da biraz yukarıısında hıçkırık türü hareketleri de kasıklara yakın hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım aynı anlattıkların banada oldu bundan iki sene önce ama venimki troit çıktı zaten ilaç kullanıyordum ilacım fazla gelmiş ondan olmuş ama bazen etkileri hala oluyor yeniden olacakmış gibi geliyor iyice doktora görünmek zaten sizi daha da rahatlatır ama troitte aklınızda bulunsunMerhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
Slm kızlar bende kaç gündür giremiyorum sıcaklar benise mahvediyo o kadar zor nefes alıyorum((( bu arada herkesin bayramı mübarek olsun biraz geç oldu ama:)))
Canım çok tesekkür ederim. Zaten bende eşini dahiliyeye falan da göstermek istiyorum. Kan alsınlar. Vitamin eksikliği, kan sayimi, tiroid vs ne varsa baksınlar.Çok geçmiş olsun canım aynı anlattıkların banada oldu bundan iki sene önce ama venimki troit çıktı zaten ilaç kullanıyordum ilacım fazla gelmiş ondan olmuş ama bazen etkileri hala oluyor yeniden olacakmış gibi geliyor iyice doktora görünmek zaten sizi daha da rahatlatır ama troitte aklınızda bulunsun
ayy kaç gündür sıcağı hiç deme yaa istanbul bu kadar sıcak oluyormuydu diyorum ya da bana mı öyle geliyor anlamadım gitti bunalttı beni iyice
jasemin geçmiş olsun canım allah beterinden korusun pazartesi ayrıntılı bir şekilide görünürsünüz doktora umarım eşin de sen de bebiş de iyisinizdir herşey yolundadır
Canım çok tesekkür ederim. Zaten bende eşini dahiliyeye falan da göstermek istiyorum. Kan alsınlar. Vitamin eksikliği, kan sayimi, tiroid vs ne varsa baksınlar.
Allah dermansiz hastalık vermesin insallah.
Sen de iyisindir insallah artık.
Âmin canım. Cok tesekkür ederim. İnsallah Pazartesi gidelim Drlara da baktiralim kendimize.
Bu arada istanbul bence de bu kadar sıcak olmamıştı sanki. Elim ayağım nasıl su gibi ter dokuyor. Zaten ödem vs de cok oldu bu iki gun icinde.
aynen ben de öyleyim oturduğum yerde su içinde kalıyorum bazen.. bol bol su iç de ödemi atsın vücudun canım kalıcı olmasın o şişlikler sonra bir an önce müdahale et bir de bayram dolayısıyla yediklerimizde etkiliyor olmalı yediklerimize de dikkat etmeliyiz tuz ve ekmekten uzak durmaya çalış
Merhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?