2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben zaten ameliyatlıyım cnm ömür boyu ilacı kullancam azıcık bi değerler oynasa yine aynısı oluyorum ama artık ne olduğunu bildiğim için sorun yapmıyorum herşeye bakılması gerek zaten öle bi çarpıntıyla panik atak olunmaz kafanızı çok takmayın kalpte problem olmadığı sürece hepsi ilaca bakıyo merak etmeyin cnm:)))gerçekten allah dermansız dert vermesin

cnm sız soyledıkten sonra bendede oldu gogsumun altı kaburgalarım sankı bana batıyo gıbı ve bı anda kılıtlenıyorum nefes alamıyorum kacgundur bendede bu dert var ne yapcaz bılmıyorum ınş dahada beter olmayız

galiba ben kuzumu yanlız dünyaya getireceğim...bugün eşim boşanma kelimesini kullandı tartşmamızda......

inşallah canım bugünde yine aynı oldu yaa 2 adımlık markete gittim yürürken sağ yan taraf batıyor resmen neden acaba:26:
galiba ben kuzumu yanlız dünyaya getireceğim...bugün eşim boşanma kelimesini kullandı tartşmamızda......

canım allah korusun o böyle dediyse sen deme bari belki sinir anı söylemiştir (aslında eşlerin boşanma kelimesini ağzına alması bile hoş değil ama almış bir kere) sen de böyle düşünürsen olmaz soğursunuz allah korusun birbirinizden konuşup halledilmicek bir şey yok hem bak hamilesin de şurda bebeğin doğmasına ne kaldı bence senin hormanlardan etkilendin sinirlendin eşinden zaten sinirliydi belki o da bu hamilelik sürecinden etkilendi böyle bir tartışma yaşadınız ama hemen boşanma fikrinin aklınızdan geçmesi olmaz şimdi biraz sakinleşin ikinizde sonra oturup konuşun ama sakın birinizden biriniz evden gitmeyin canım aile içinde halledin

haklısın canım ama bu sürekli böyle...evlendiğimizden beri hep tartışmalar küsmeler barışmalar... çocuk gibi küsüyor benimle iki gün konuşmuyor en ufacık şeyde bile.... bugünde yine pireyi deve haline getirdi o başka odada ben başka odada...bebişim nasıl tedirgin oluyor sürekli hareket ediyor... yavrum böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum
kendi ablasıda boşanma aşamasında bana böyle bişey söylemesi beni çok kötü etti... kimseyi dahil etmiyoruz tartışmalarımıza ama bu sefer galiba işler kötüye gidiyor

ahh canım benim yaa çok mu alıngan eşin bu sebepten mi çıkıyor yoksa küsmeler kavgalar allah yardımcın olsun o pireyi deve yaparken senin biraz etmen lazım ama tabi hep senin idare etmenle de olmaz peki sordun mu eşine neden evlendiğinizden beri hep sorun yaşadığınızı ne diyor bu konuya eminim o da bu durumdan rahatsız sizin asıl sorunların temeline inmeniz lazım

sorunun temeline inersek hep beni suçlu gösteriyor canım...ben sabırsızmışım, ben çok sinirliymişim, ben savurganmışım... öyle sayıyor ve geriye çekiliyor kendi hataları ortada yokki zaten suçlamaları tamamen yersiz... kesinlikle kabul etmiyorum..senin dediğin gibi aşırı alıngan kendine bişey söylendiği zaman müthiş alınıyor ama o bana bişey söyleyince ve ben darılınca çok sinirlisin ya oluyor... gerçekten çıkmazın içindeyim...bugünde boşan ozaman kurtul diyince tamam dedim artık bardak taştı....

canm cok gecmıs olsn bende panık atak var bende bu şikayetlerle acıllık olmustm korkma benmde kollrm uyusuyo normalmıs hamılelıkte tabı sen genede dok söyle

suçlamacı bir tavırla olmaz rahat bir ortamda kimse kimseyi suçlamadan konuşmalısınız ve yüksek sesle konuşmamalısınız sen desenki canım bak biz daha yeni evliyiz birbirimiz alışma aynı evin içinde yaşamayı öğrenme süremiz var bu yüzden bir sorun olduğunda lütfen konuşalım desen ne der acaba...ki durum bence bu zaten aynı evde yaşamayı öğrenme bunun için ikinizde sabırlı olmalısınız ilk sene olur böyle şeyler bir çok kişide de olmuştur önemli olan sabretmek siz daha birbirinize alışmadan hamile kalmışsın bu da ve hamilelikte hormonlar malum belki de gerçekten sinirli oluyorsundur olamaz mı mesela ben öyle oluyorum bazen şimdi niye sinirlendimki halbuki sinirlenecek birşey yoktu diyorum ama elimde değil sinirlerim bir tuhaf olmuş durumda

ooo maşallah topiğe gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar geitirmişler
pinokyo sen nasıl oldun canım hala hastanedemisin

evet canım birbirimize bağırmıyoruz asla ama güzelce konuşmayı hep ben başlatıyorum...tabiki hormonlar nedeniyle aşırı duygusalım herşeye hüngür hüngür ağlıyorum ve sinirlide olabilrim o beni anlaması lazım ama geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından gündüzde baş ağrısı düşük tansıyon derken yine çok iyi kendimi tutuyorum...keyifli olmaya çalışıyorum herşeye rağmen

bence müthiş sabırlıyım ama hamile olmaya bile izin yokmuş...

şimdi geldi eve bakalım nolcak canım yarin ne oldu yazarım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için çok öptüm iyi geceler diliyorum sana

canım benim allah sana sabır versin umarım herşey yoluna girer

geçmiş olsun cnm..Allah hepimizi ve eşlerini evlatlarını ailelerini korusun..
Tesekkür ederim canım. Âmin insallah.
Âmin canım. İnsallah bizde sorun neyse bulup çözüme ulaşırız.
Norolojiye de yine gidelim ama degil mı?
canm cok gecmıs olsn bende panık atak var bende bu şikayetlerle acıllık olmustm korkma benmde kollrm uyusuyo normalmıs hamılelıkte tabı sen genede dok söyle

Evet canım. Benim aklıma da ilk sen geldin. Esime de söyledim hatta seni. Sen hangi Drlara gitmistin? Bizde noroloji, kardiyoloji ve dahiliyeye görünelim diyoruz.

Canım çok geçmiş olsun , kendine dikkat et , biz ne kadar iyi olursak onlar da o kadar iyi , bunu unutmayalım ...

Kızlar bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun :)) biraz geçıldu ama bayramda fırsat olmadı hiç ... Ben eşimle ankara ya gitme konusunda kararsızdım, ve son anda gitmememe kararı aldım ve annemlerdeydim , iyi ki gitmemişim , inanılmaz trafik olmuş giderken eşim perişan oldu yollarda ... Ama dün şile ağva yaptık ve anladım ki orası bile benim için çok fazla , kısa yada uzun gereksiz yolculuk yapmamak lazım , bünye çok zorlanıyor ... Sıcak çok fena ve benimde kaburgalarım batıo artık ,ayrıca 3gundür ayaklarım kabarcıklar çıktı ve kaşıntılarım oldu hala da devam edio , hava sıcaklığı arttıkça çok fena oluyorum galiba ....

ben de tatile gitmeyi düşünüyordum ama 1 saat dışarı bile çıkamıyorum hemen sancı başlıyor artık bizden geçmiş bebişler doğana kadar..o kaşınan kabarcıklar sıcaktan oluyor kaşıntı kremi kullan travazol ya da tirosid etkili

linacım cavabn için çok tesekkurler. benım de bıraz fıkır sahıbı olmamı sagladın cunku benımkının hareketlerı de suan senınkıne benzer sekılde 30 haftam bıttı. ama 28. haftada doktor ters dıyınce merak ettım acaba sızde nasıl oluyor dıye. bakalım bır sonrakı kontrolde nasıl olucak?

sen normal doğum düşünüyorsun anlaşılan canım şimdi dönmüş olm ihtimali var 28. hafta çok erken bir hafta normal doğuma uygun ya da değil diyebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…