Canım çok tesekkür ederim. Zaten bende eşini dahiliyeye falan da göstermek istiyorum. Kan alsınlar. Vitamin eksikliği, kan sayimi, tiroid vs ne varsa baksınlar.
Allah dermansiz hastalık vermesin insallah.
Sen de iyisindir insallah artık.
Âmin canım. Cok tesekkür ederim. İnsallah Pazartesi gidelim Drlara da baktiralim kendimize.
Bu arada istanbul bence de bu kadar sıcak olmamıştı sanki. Elim ayağım nasıl su gibi ter dokuyor. Zaten ödem vs de cok oldu bu iki gun icinde.
evet yaa sorma aslında ağrım her halimden bellliydi eşimde dedi iyimisin diye bende iyiyim sadece bizim kızın bacaklarımı artık ellerimi bilmiyorum ama bana kemikleri batıyor dedim napim sonra beni dışarı da çıkarmaz biliyorum kendisini biraz pimpirikli çünkü
hakkatten yaa öğrendikçe bildikçe yeni bir şey ortaya çıkıyor bilmiyorkeen hiçbir şey yok
Ah ne olsun canım yuvarlanıyoruz resmen sen nasılsın
inşallah canım bugünde yine aynı oldu yaa 2 adımlık markete gittim yürürken sağ yan taraf batıyor resmen neden acaba:26:cnm sız soyledıkten sonra bendede oldu gogsumun altı kaburgalarım sankı bana batıyo gıbı ve bı anda kılıtlenıyorum nefes alamıyorum kacgundur bendede bu dert var ne yapcaz bılmıyorum ınş dahada beter olmayız
galiba ben kuzumu yanlız dünyaya getireceğim...bugün eşim boşanma kelimesini kullandı tartşmamızda......
canım allah korusun o böyle dediyse sen deme bari belki sinir anı söylemiştir (aslında eşlerin boşanma kelimesini ağzına alması bile hoş değil ama almış bir kere) sen de böyle düşünürsen olmaz soğursunuz allah korusun birbirinizden konuşup halledilmicek bir şey yok hem bak hamilesin de şurda bebeğin doğmasına ne kaldı bence senin hormanlardan etkilendin sinirlendin eşinden zaten sinirliydi belki o da bu hamilelik sürecinden etkilendi böyle bir tartışma yaşadınız ama hemen boşanma fikrinin aklınızdan geçmesi olmaz şimdi biraz sakinleşin ikinizde sonra oturup konuşun ama sakın birinizden biriniz evden gitmeyin canım aile içinde halledin
haklısın canım ama bu sürekli böyle...evlendiğimizden beri hep tartışmalar küsmeler barışmalar... çocuk gibi küsüyor benimle iki gün konuşmuyor en ufacık şeyde bile.... bugünde yine pireyi deve haline getirdi o başka odada ben başka odada...bebişim nasıl tedirgin oluyor sürekli hareket ediyor... yavrum böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum
kendi ablasıda boşanma aşamasındabana böyle bişey söylemesi beni çok kötü etti... kimseyi dahil etmiyoruz tartışmalarımıza ama bu sefer galiba işler kötüye gidiyor
ahh canım benim yaa çok mu alıngan eşin bu sebepten mi çıkıyor yoksa küsmeler kavgalar allah yardımcın olsun o pireyi deve yaparken senin biraz etmen lazım ama tabi hep senin idare etmenle de olmaz peki sordun mu eşine neden evlendiğinizden beri hep sorun yaşadığınızı ne diyor bu konuya eminim o da bu durumdan rahatsız sizin asıl sorunların temeline inmeniz lazım
Merhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
sorunun temeline inersek hep beni suçlu gösteriyor canım...ben sabırsızmışım, ben çok sinirliymişim, ben savurganmışım... öyle sayıyor ve geriye çekiliyor kendi hataları ortada yokki zaten suçlamaları tamamen yersiz... kesinlikle kabul etmiyorum..senin dediğin gibi aşırı alıngan kendine bişey söylendiği zaman müthiş alınıyor ama o bana bişey söyleyince ve ben darılınca çok sinirlisin ya oluyor... gerçekten çıkmazın içindeyim...bugünde boşan ozaman kurtul diyince tamam dedim artık bardak taştı....
suçlamacı bir tavırla olmaz rahat bir ortamda kimse kimseyi suçlamadan konuşmalısınız ve yüksek sesle konuşmamalısınız sen desenki canım bak biz daha yeni evliyiz birbirimiz alışma aynı evin içinde yaşamayı öğrenme süremiz var bu yüzden bir sorun olduğunda lütfen konuşalım desen ne der acaba...ki durum bence bu zaten aynı evde yaşamayı öğrenme bunun için ikinizde sabırlı olmalısınız ilk sene olur böyle şeyler bir çok kişide de olmuştur önemli olan sabretmek siz daha birbirinize alışmadan hamile kalmışsın bu da ve hamilelikte hormonlar malum belki de gerçekten sinirli oluyorsundur olamaz mı mesela ben öyle oluyorum bazen şimdi niye sinirlendimki halbuki sinirlenecek birşey yoktu diyorum ama elimde değil sinirlerim bir tuhaf olmuş durumda
evet canım birbirimize bağırmıyoruz asla ama güzelce konuşmayı hep ben başlatıyorum...tabiki hormonlar nedeniyle aşırı duygusalım herşeye hüngür hüngür ağlıyorum ve sinirlide olabilrim o beni anlaması lazım ama geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından gündüzde baş ağrısı düşük tansıyon derken yine çok iyi kendimi tutuyorum...keyifli olmaya çalışıyorum herşeye rağmen
bence müthiş sabırlıyım ama hamile olmaya bile izin yokmuş...
şimdi geldi eve bakalım nolcak canım yarin ne oldu yazarım çok teşekkür ederim tavsiyelerin içinçok öptüm iyi geceler diliyorum sana
Tesekkür ederim canım. Âmin insallah.geçmiş olsun cnm..Allah hepimizi ve eşlerini evlatlarını ailelerini korusun..
Âmin canım. İnsallah bizde sorun neyse bulup çözüme ulaşırız.
Ben zaten ameliyatlıyım cnm ömür boyu ilacı kullancam azıcık bi değerler oynasa yine aynısı oluyorum ama artık ne olduğunu bildiğim için sorun yapmıyorum herşeye bakılması gerek zaten öle bi çarpıntıyla panik atak olunmaz kafanızı çok takmayın kalpte problem olmadığı sürece hepsi ilaca bakıyo merak etmeyin cnm:)))gerçekten allah dermansız dert vermesin
canm cok gecmıs olsn bende panık atak var bende bu şikayetlerle acıllık olmustm korkma benmde kollrm uyusuyo normalmıs hamılelıkte tabı sen genede dok söyle
Merhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
Kızlar bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun :)) biraz geçıldu ama bayramda fırsat olmadı hiç ... Ben eşimle ankara ya gitme konusunda kararsızdım, ve son anda gitmememe kararı aldım ve annemlerdeydim , iyi ki gitmemişim , inanılmaz trafik olmuş giderkeneşim perişan oldu yollarda ... Ama dün şile ağva yaptık ve anladım ki orası bile benim için çok fazla , kısa yada uzun gereksiz yolculuk yapmamak lazım , bünye çok zorlanıyor ... Sıcak çok fena ve benimde kaburgalarım batıo artık ,ayrıca 3gundür ayaklarım kabarcıklar çıktı ve kaşıntılarım oldu hala da devam edio , hava sıcaklığı arttıkça çok fena oluyorum galiba ....
canım her doktora gittiğimde ultrasonda öyle duruyor onun dışında hareketleri aslında heryerde var hemen hemen ama sert tekmeleri göbek deliğinin yan tarafında ya da biraz yukarıısında hıçkırık türü hareketleri de kasıklara yakın hissediyorum
linacım cavabn için çok tesekkurler. benım de bıraz fıkır sahıbı olmamı sagladın cunku benımkının hareketlerı de suan senınkıne benzer sekılde 30 haftam bıttı. ama 28. haftada doktor ters dıyınce merak ettım acaba sızde nasıl oluyor dıye. bakalım bır sonrakı kontrolde nasıl olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?