sen normal doğum düşünüyorsun anlaşılan canım şimdi dönmüş olm ihtimali var 28. hafta çok erken bir hafta normal doğuma uygun ya da değil diyebilmek için
evet caım normal düşünüyorum. doktor da oyle dıyınce bıraz bu konuyu taktım kafama.
yaa aslında ben de hem istiyorum hem istemiyorum normal doğumu kararsız kaldım diceme ama eşim de sezeryana katiyen izin vermiyor sanki kendi doğuracak gibi..ama ben acıdan korktuğum için değil canım istememe sebebim sonuçta dayanılmicak bir şey değil herkes nasıl doğurmuşsa bizde öyle doğururuz d benim endişem sonra oranın eski haline dönüp dönmiceği
Merhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
Canım çok geçmiş olsun , kendine dikkat et , biz ne kadar iyi olursak onlar da o kadar iyi , bunu unutmayalım ...
Tesekkür ederim arkadaslar. İnsallah hersey iyi çıkar. Allah saglik sıhhat versin hepimize.canımm eşine de sana da büyük geçmiş olsun..inş pztsi herhangi bi sıkınıtınız çıkmazz..
Canım basin sagolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
Artık uzun yol bize gore degil canım. Cok harap olurdun sen de gitmiş olsaydın. İyiki gitmemişsin.Kızlar bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun :)) biraz geçıldu ama bayramda fırsat olmadı hiç ... Ben eşimle ankara ya gitme konusunda kararsızdım, ve son anda gitmememe kararı aldım ve annemlerdeydim , iyi ki gitmemişim , inanılmaz trafik olmuş giderkeneşim perişan oldu yollarda ... Ama dün şile ağva yaptık ve anladım ki orası bile benim için çok fazla , kısa yada uzun gereksiz yolculuk yapmamak lazım , bünye çok zorlanıyor ... Sıcak çok fena ve benimde kaburgalarım batıo artık ,ayrıca 3gundür ayaklarım kabarcıklar çıktı ve kaşıntılarım oldu hala da devam edio , hava sıcaklığı arttıkça çok fena oluyorum galiba ....
ben de tatile gitmeyi düşünüyordum ama 1 saat dışarı bile çıkamıyorum hemen sancı başlıyor artık bizden geçmiş bebişler doğana kadar..o kaşınan kabarcıklar sıcaktan oluyor kaşıntı kremi kullan travazol ya da tirosid etkili
basın saolsun canım allah gerıde kalanlara uzun omurler versın....merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
bende de uzun zamandır oluyor canım gercekten dayanılmaz agrılarGöğüs altındakı kaburgalarım ve sırtım cok batıyor ınanılmaz bir ağrı bu kızlar
Âmin canım. Tesekkür ederim.Jasemin amin canım çok çok geçmiş olsun sanada eşinede RABBİM şifasını versin inşallah.
Sırtımda benimde oluyor bazen canım.Göğüs altındakı kaburgalarım ve sırtım cok batıyor ınanılmaz bir ağrı bu kızlar
kızlar nasılsınız?cok garıp ruyalar goruyorum ben karmakarısık etkılenıyorum sızdede oluyormu
evet yaa sorma aslında ağrım her halimden bellliydi eşimde dedi iyimisin diye bende iyiyim sadece bizim kızın bacaklarımı artık ellerimi bilmiyorum ama bana kemikleri batıyor dedim napim sonra beni dışarı da çıkarmaz biliyorum kendisini biraz pimpirikli çünkü
hakkatten yaa öğrendikçe bildikçe yeni bir şey ortaya çıkıyor bilmiyorkeen hiçbir şey yok
bndede nefes darlığı ouyor bide çalışıorum ,,doğumunu nasıl yapacağına karar veren varmı..
MERHABA KIZLAR 3 gündür sıcaklar okadar bunalttı ki bayılmak üzereyim...
canım çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ve eşimde vertigo ardında panik atak çıktı...çok zor şeyler Rabbim şifa versin..o tedavi olcak diye 1 yıl çocuk mevzusunu ertelemiştik..cinsel durumlar da oldukça etkileniyor çünkü..Merhaba arkadaslar,
Bizim bayramımız biraz stresli gecti.
Bayramın ilk gunu normal ziyaretlerimizi yaptık. O gece geç yattık. Tabii yorgunluk, uykusuzluk vs vardı. Gece uyumadan esim fenalasti. Kalbinde sıkıntı, nefes alamama vs. Beni de telaslandirmak istemedi. Ama bende anladım. O dolandı balkon da vs de. Soğuk suyla yıkadı elini yüzünü. Sonra bana dedi ki ben bayılacak gibiyim hastaneye gidelim. Evde bayılmaktan ve beni zor durumda bırakmaktan korktu. Nabzi ve tansiyonu da cok cikmisti. Ben iyim ama gitsek iyi olur dedi bana.Telaslanmayayim diye. Ama hissediyorum kötü olduğunu.
Ben tabii ister istemez telaş yaptım. Benim zaten o gun nabzım hep 100 çıvarindaydi. Heyecandan kimbilir ne oldum.
Taksi çağırdım hemen ve acile gittik.
Dr baktı ve sonuc olarak panik atak gibi gözüküyor dedi esime. İgne yapalım sonra eve gidin dedi. Ama esim eve gitmekten de korktu evde birsey olur diye. Orda müşaade odasında durduk. Esim beni üzdüğü ve huzursuz ettigi icin de ayrı üzülüyordu. Çünkü bebeğimiz kıpır kıpırdi. Cok stres oldu o da.
Sonra kardeşimi aradım ki gelsin ben gideyim annemlere diye. Çünkü ben orda olunca esim daha kötü oluyordu beni düşündüğü icin. Bende bırakmak istemedim esimi. Ama sonunda gittim kardesim gelince. biraz uyudum annemde eşimde geldi oraya sinra çünkü. Saat zaten sabah 7 olmuştu. 3-4 saat uyudum sayılır dun.
Ödemim yok falan dıyordum hep. Ama dun öyle bir ödem oluştu ki ayaklarım ve ellerim davul gibi oldu resmen.
Herhalde stres, üzüntü, uykusuzluk. Bir de havalar da iki gündür cok sıcak. Su da pek içmedim galiba.
Aksam 1 gibi yattım bugun 12 ye kadar uyumuşum. Gece sık sık sol Ekim uyuştu bir de arkadaslar. Soluma da yattım sagıma da yattım hiç farketmedi. Sol elimin bas işaret ve orta parmakları. Hiç hissetmedim parmaklarimi ve birsey tutamaz oldum. Kalkıp dolandım kan dolaşımı olsun diye. Ama cok sık oldu. İnternetten baktım karpal tünel sendromu deniyormuş. Hamilelikte ödem kilo vs arttığı icin el bileğinde sinir sıkışması oluyormuş.
Anlayacağınız bayramımız bu sekilde gecti kızlar. Pazartesi benim Dr kontrolum var. Orda Dr'a da söyleyeceğim bu şikayetlerimi. Bir de kasilma ve vajina da çok ağrım oldu dun. Sanırım cok üzüldüm, ağladım stres yaptım diye.
Pazartesi esimi de bir kac Dr'a gösterelim onun da iyi oldugundan emin olalım insallah.
Cok korktum gercekten.
Kalp krizi geçiriyor zannettim.
Allah hepimizin esine, evlatlarına ve bizlere saglik sıhhat versin.
Bugun saglıktan onemli hiç birşeyin olmadıgını öğrendim.
Gercekten hiç birşeyin önemi yok. Bebeğimizin yatağı kiyafeti vs olmus olmamış hiç onemli degil. Sakın birbirinizi üzmeyin. Hersey olur Allah'ın izniyle yeter ki bizler saglikli olalım.
Esimi kaybedeceğim ve ona birsey olacak korkusu beni cok etkiledi. Cok üzdü. Sakın birbirinizi kırmayın.
galiba ben kuzumu yanlız dünyaya getireceğim...bugün eşim boşanma kelimesini kullandı tartşmamızda......
haklısın canım ama bu sürekli böyle...evlendiğimizden beri hep tartışmalar küsmeler barışmalar... çocuk gibi küsüyor benimle iki gün konuşmuyor en ufacık şeyde bile.... bugünde yine pireyi deve haline getirdi o başka odada ben başka odada...bebişim nasıl tedirgin oluyor sürekli hareket ediyor... yavrum böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum
kendi ablasıda boşanma aşamasındabana böyle bişey söylemesi beni çok kötü etti... kimseyi dahil etmiyoruz tartışmalarımıza ama bu sefer galiba işler kötüye gidiyor
linacım cavabn için çok tesekkurler. benım de bıraz fıkır sahıbı olmamı sagladın cunku benımkının hareketlerı de suan senınkıne benzer sekılde 30 haftam bıttı. ama 28. haftada doktor ters dıyınce merak ettım acaba sızde nasıl oluyor dıye. bakalım bır sonrakı kontrolde nasıl olucak?
merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
evet güzel gerçekten,şuan da Samsun'da yaşıyorum,Trabzon'a gelmeyi düşünüyordum ayın 15 inde falan ama bu kasılmalar yüzünden eşim ve ailesi pek sıcak bakmıyolar bakalım ne olacak...
Canım tesekkür ederim. Zor seyler gercekten. Allah dermansiz hastalık vermesin yeter ki. İliski her sekilde etkileniyor. Sizde atlatmissiniz anladığım kadarıyla. Allah tekrarlatmasin insallsh.canım çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ve eşimde vertigo ardında panik atak çıktı...çok zor şeyler Rabbim şifa versin..o tedavi olcak diye 1 yıl çocuk mevzusunu ertelemiştik..cinsel durumlar da oldukça etkileniyor çünkü..
Sagol canım. Evet bebiş cok etkilendi. Eşimde cok üzüldü bizi üzdüğü icin.Jaseminimm cok cok gecmis olsun insaallah yarin hayirli güzel haberler almayi nasip eder rabbim sen fazla üzülme bak bebisinde etkilenmis hep dua et kuzu benimde dualarim seninlerabbim sifalar versin
allah rahmet eylesin canim cok üzüldüm..rabbim sabirlar versin sana ve ailene insaallah
jasemincim çok geçmiş olsun canım. allah sifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?