2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet caım normal düşünüyorum. doktor da oyle dıyınce bıraz bu konuyu taktım kafama.

yaa aslında ben de hem istiyorum hem istemiyorum normal doğumu kararsız kaldım diceme ama eşim de sezeryana katiyen izin vermiyor sanki kendi doğuracak gibi..ama ben acıdan korktuğum için değil canım istememe sebebim sonuçta dayanılmicak bir şey değil herkes nasıl doğurmuşsa bizde öyle doğururuz d benim endişem sonra oranın eski haline dönüp dönmiceği

benım esım karısmıyor ama tercıh olarak oncelıgımız normal dogum. bence eskı halıne gelır oyle kalacak değil ya. ama en onemlısı senın nasıl kendını ıyı hıssedeceğin. o anda cok onemlı normal olursa olur olmazsa mecbur sezeryan olacak hayırlısı inş hepımız için.

kızlar nasılsınız?cok garıp ruyalar goruyorum ben karmakarısık etkılenıyorum sızdede oluyormu

canımm eşine de sana da büyük geçmiş olsun..inş pztsi herhangi bi sıkınıtınız çıkmazz..

merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettik hiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok

Canım çok geçmiş olsun , kendine dikkat et , biz ne kadar iyi olursak onlar da o kadar iyi , bunu unutmayalım ...
canımm eşine de sana da büyük geçmiş olsun..inş pztsi herhangi bi sıkınıtınız çıkmazz..
Tesekkür ederim arkadaslar. İnsallah hersey iyi çıkar. Allah saglik sıhhat versin hepimize.
Canım basin sagolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Hiç hastalığı olmayıp, bir anda gelen ölüm insanı cok etkiliyor. Allah sabır versin sizlere.

Artık uzun yol bize gore degil canım. Cok harap olurdun sen de gitmiş olsaydın. İyiki gitmemişsin.
Ben de su Dr islerini halledelim de esime söyleyeyim biraz adaya gidelim diyeceğim, esim de biraz dinlenir orda diye düşünüyorum. Ama kendinden de korkuyorum bazen. Ama istanbul ici sonuçta her yere yakın diye orayı düsundum. Çünkü uzak yere gitmek mümkün degil. Artık bilemiyorum bakarız bi gidebilir miyim diye.

Dediğin gibi canım bir saat dışarıda gelinmek bile zorlaşıyor artık.

basın saolsun canım allah gerıde kalanlara uzun omurler versın....

Göğüs altındakı kaburgalarım ve sırtım cok batıyor ınanılmaz bir ağrı bu kızlar
bende de uzun zamandır oluyor canım gercekten dayanılmaz agrılar

kızlar nasılsınız?cok garıp ruyalar goruyorum ben karmakarısık etkılenıyorum sızdede oluyormu

canım senmi benmi film gibi mübarekler..bugün deprem oluyodu evin içinde kalıyodum rüyamda bir arada kendimi havuzda gördüm sonra bi kadını dövdüm rüyamda ama tanımıyom ne saçma rüyalar yaa

ayynenn...

bndede nefes darlığı ouyor bide çalışıorum ,,doğumunu nasıl yapacağına karar veren varmı..

canım ben erken doğum ve bebeğimi kaybetme riskini düşünmekten dolayı sezeryan olcam sanırım (

MERHABA KIZLAR 3 gündür sıcaklar okadar bunalttı ki bayılmak üzereyim...

ben antalyadayım ve çektiklerimi anlatamam güneş çıkınca 60 dereceye çıkıyor sıcaklık...

canım çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ve eşimde vertigo ardında panik atak çıktı...çok zor şeyler Rabbim şifa versin..o tedavi olcak diye 1 yıl çocuk mevzusunu ertelemiştik..cinsel durumlar da oldukça etkileniyor çünkü..

galiba ben kuzumu yanlız dünyaya getireceğim...bugün eşim boşanma kelimesini kullandı tartşmamızda......

canım açıkçası bizde de alttan alan hep eşimdir ama bazen de beni deli eder.. ne olursa olsun seni anlamalı..boşanma kelimesi çıktı diye boşancaksınız diye bişi yok..her ailede olan şeyler bunlar..sana tavsiyem: rahatsızım de ve naz yap..gerekirse doktorunu tembihle..stres yasak desin eşine...ben aynısını uyguladım ve daha rahatım benim eşim de çok huysuz...bi de kasılmalar olunca iyice korktu..stress bebeğe en zararlı şey..bende çok zor geçirdim kayınvalide ve eşimin sorunları yzünden bu haldeyim..bebeğini düşün ve üzülme..sonra vicdan azabı çekiyor insan..bak bana herşeye kahrede kahrede erken doğum belası buldu beni şimdi..yapma..en önemli şey bebeğin eşin de anlamıyorsa üzerine gitme bırak kendi haline..

canım bebeklerin en sevdiği poziyon baş aşağı durmak...benimki de baş aşağı ve gayet sağlıklı ve normal bir pozisyon dedi doktorum..stres yok...herşey yolunda benimki de ters..tek sıkıntım kasılmalar..

canım başın sağolsun (( Allah toprağınca rahmet etsin..mübarek zamanda rabbine kavuşmuş..huzura ermiş..Allah taksiratlarını affetsin canım

Jaseminimm cok cok gecmis olsun insaallah yarin hayirli güzel haberler almayi nasip eder rabbim sen fazla üzülme bak bebisinde etkilenmis hep dua et kuzu benimde dualarim seninle rabbim sifalar versin

allah rahmet eylesin canim cok üzüldüm..rabbim sabirlar versin sana ve ailene insaallah

evet güzel gerçekten,şuan da Samsun'da yaşıyorum,Trabzon'a gelmeyi düşünüyordum ayın 15 inde falan ama bu kasılmalar yüzünden eşim ve ailesi pek sıcak bakmıyolar bakalım ne olacak...

canım, benim ablamda da 28. haftada kasılmalar başlamıştı.doktor rapor vermişti sürekli istirahat demişti. yol çok uzun değil aslında dinlene dinlene gelirsin ama işte insan endişe ediyo yinede. bende sağa sola kaçmak istiyorum ama tutuyorum kendimi gitmiyorum bir yere. inş. bebeğimizi kucağımıza alıp biraz toparlandıktan sonra.
samsunda merkezdemisin canım. ne zamandır çakallı menemeni aklıma vurmuştu gelen biriyle getirttirdim. afiyetle yedim :))

Canım tesekkür ederim. Zor seyler gercekten. Allah dermansiz hastalık vermesin yeter ki. İliski her sekilde etkileniyor. Sizde atlatmissiniz anladığım kadarıyla. Allah tekrarlatmasin insallsh.
Sagol canım. Evet bebiş cok etkilendi. Eşimde cok üzüldü bizi üzdüğü icin.
jasemincim çok geçmiş olsun canım. allah sifalar versin.

Âmin canım, cok tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…