oooo masallah canım baya azaltmıssın uzulme bır gunde halledersın :9aman Allah'ım 33. hafta çok hızlı ilerliyor haftalar daha çantam bile yok
Slm kizlar nasilsiniz minnaklar nasil?
Ben de iyiyim canim ..oooo masallah canım baya azaltmıssın uzulme bır gunde halledersın :9
merhaba canım ıyıyız bız oglusumla sen nasılsın....bayram dolasıyla pek kımse olmuyor canım malesef
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben de kısmetse ekim 7si yada 10 u gibi doğum yapacağım..31artı 6 dayım 2.hamileliğim olacak benim de..
sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor gerçekten çok zorlanıyorum..
dün bir de ayağımı arı soktu..çok korktum bebeğime bir şey olur diye..sabah iyiydi ama şimdi şişti biraz...
terlik giyince çok acıtıyor..
hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz..ben epidural sezeryan diyorum..
ilk hamileliğimde normal doğum istemiştim ama 14 saat sancıya dayanamayıp sezeryan oldum oyüzden bunda daha temkinliyim
direk sancısız sezeryan olmak istiyorum..ama yapılabiliyorsa en güzeli normal doğum tabii..
Seninki de canim amin inşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mübarek olsun bir dahaki bayrama minnaklarımızla gireriz inşallah.eşi rahatsızlanan arkadaşım geçmiş olsun yakınını kaybeden arkadaşım başınız sağolsun..kızlar benim kasıklarıma ara ara sancı giriyor normalmi bilmem ama tedirgin oluyorum ben.
ıyı aksamlar canlar nasılsınız ıyı bayramlar hepınıze
28+6 dayım kasılmalar karnımın hep sert olmasının üzerine bide sancı eklenince hasyanelik oldum erken dogum riskinden hemen yatış yaptılar kızlar kasılmaları lütfen önemseyin çünkü gitgide artıyor..BİRDE 28 ve 29 HAFTALIK OLAN ARKADAŞLARIM BEBEGİNİZİN KİLOSUNU YAZARMISINIZ....iyi bayramlar
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben de kısmetse ekim 7si yada 10 u gibi doğum yapacağım..31artı 6 dayım 2.hamileliğim olacak benim de..
sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor gerçekten çok zorlanıyorum..
dün bir de ayağımı arı soktu..çok korktum bebeğime bir şey olur diye..sabah iyiydi ama şimdi şişti biraz...
terlik giyince çok acıtıyor..
hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz..ben epidural sezeryan diyorum..
ilk hamileliğimde normal doğum istemiştim ama 14 saat sancıya dayanamayıp sezeryan oldum oyüzden bunda daha temkinliyim
direk sancısız sezeryan olmak istiyorum..ama yapılabiliyorsa en güzeli normal doğum tabii..
28+6 dayım kasılmalar karnımın hep sert olmasının üzerine bide sancı eklenince hasyanelik oldum erken dogum riskinden hemen yatış yaptılar kızlar kasılmaları lütfen önemseyin çünkü gitgide artıyor..BİRDE 28 ve 29 HAFTALIK OLAN ARKADAŞLARIM BEBEGİNİZİN KİLOSUNU YAZARMISINIZ....iyi bayramlar
merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz
Quzzu,jasemin,elifnil58,busra00,sebiaruz ve daha başka göremediğim ve başsağlğı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun
Kızlar biz geldik...özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş...kusura bakmayın giremedim...biraz stresli günler geçirdik...şimdi çok şükür iyiyiz...salı günü kontrolümüz vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış... doktorum idrar kültür testi istedi..bayram araya girmesi sebebiyle yarın alacağız büyük bir ihtimal sonucu...çıkan sonuca göre doktorum hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayacağım dedi.... eğer testte sıkıntı çıkarsa şayet....kızlar dua edin...bir sıkıntı çıkmasın...
Bu arada kuzum çok iyiydi..uyuyodu minnakım...o görüntüye bile canımı verebilirim...kafasını ellerinin arasına almış mışıl mışıl uyuyodu..bu sefer daha net gördük yüz hatlarını...doktorumuz tescilledi anneye benzediğini...1600 gram olmuş minnakım...29+2 olmamız gerekirken 30+ 5 çıktık yine ileriden gidiyoruz...
benden haberler bu kadar...şimdi bir geçmişe bakayım...bu arada bayram öncesi stresten kendimi yine temiizliğe verdim ama bayram günü bana pahalıya patladı... ayak bileklerim ve ayaklarım şişti davul gibi oldu...ayaklarımın sızısından öldüm durdum iki gün... gayganamgildeydim sırt üstü yattım bayram boyunca...daha yeni evime gelebildim... umarım herkes iyiyidir...
Serom gecmis olsun benim haberim yoktu umarım sıkıntı çıkmaz başlamazsın antibiyotige
Gecmis olsun canım. Allah bebeğini vaktinde dünyaya getirmeye nasip etsin.28+6 dayım kasılmalar karnımın hep sert olmasının üzerine bide sancı eklenince hasyanelik oldum erken dogum riskinden hemen yatış yaptılar kızlar kasılmaları lütfen önemseyin çünkü gitgide artıyor..BİRDE 28 ve 29 HAFTALIK OLAN ARKADAŞLARIM BEBEGİNİZİN KİLOSUNU YAZARMISINIZ....iyi bayramlar
Hosgeldin canım. Nedense hepimizin bayramı bir garip gecmis. Hastalıklar, cenaze vs. Allah beterinden saklasın.biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz
Kızlar biz geldik...özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş...kusura bakmayın giremedim...biraz stresli günler geçirdik...şimdi çok şükür iyiyiz...salı günü kontrolümüz vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış... doktorum idrar kültür testi istedi..bayram araya girmesi sebebiyle yarın alacağız büyük bir ihtimal sonucu...çıkan sonuca göre doktorum hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayacağım dedi.... eğer testte sıkıntı çıkarsa şayet....kızlar dua edin...bir sıkıntı çıkmasın...
Bu arada kuzum çok iyiydi..uyuyodu minnakım...o görüntüye bile canımı verebilirim...kafasını ellerinin arasına almış mışıl mışıl uyuyodu..bu sefer daha net gördük yüz hatlarını...doktorumuz tescilledi anneye benzediğini...1600 gram olmuş minnakım...29+2 olmamız gerekirken 30+ 5 çıktık yine ileriden gidiyoruz...
benden haberler bu kadar...şimdi bir geçmişe bakayım...bu arada bayram öncesi stresten kendimi yine temiizliğe verdim ama bayram günü bana pahalıya patladı... ayak bileklerim ve ayaklarım şişti davul gibi oldu...ayaklarımın sızısından öldüm durdum iki gün... gayganamgildeydim sırt üstü yattım bayram boyunca...daha yeni evime gelebildim... umarım herkes iyiyidir...
kuzu bende nete giremedim zaten kaç gündür...sadece ireme haber verebildim..bir kaç gün nete giremeyebilirim diye...sebebini de yazamadım gerçi...inşallah başlamam fatmikim ya.....bakalım sonuç inşallah yarın çıkar ve temiz çıkar...fitil verdi onu kullanıyorum şimdicik...bakalım yarın nolcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?