2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben de kısmetse ekim 7si yada 10 u gibi doğum yapacağım..31artı 6 dayım 2.hamileliğim olacak benim de..
sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor gerçekten çok zorlanıyorum..
dün bir de ayağımı arı soktu..çok korktum bebeğime bir şey olur diye..sabah iyiydi ama şimdi şişti biraz...
terlik giyince çok acıtıyor..

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz..ben epidural sezeryan diyorum..
ilk hamileliğimde normal doğum istemiştim ama 14 saat sancıya dayanamayıp sezeryan oldum oyüzden bunda daha temkinliyim
direk sancısız sezeryan olmak istiyorum..ama yapılabiliyorsa en güzeli normal doğum tabii..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mübarek olsun bir dahaki bayrama minnaklarımızla gireriz inşallah.eşi rahatsızlanan arkadaşım geçmiş olsun yakınını kaybeden arkadaşım başınız sağolsun..kızlar benim kasıklarıma ara ara sancı giriyor normalmi bilmem ama tedirgin oluyorum ben.

oooo masallah canım baya azaltmıssın uzulme bır gunde halledersın :9

merhaba canım ıyıyız bız oglusumla sen nasılsın....bayram dolasıyla pek kımse olmuyor canım malesef
Ben de iyiyim canim ..
Evet pek kimse yok herkes tatilde sanirim ..

Ben cok kararsızim son günlerde kafam karıştı bastan beri normal doğum istiyorum ama duyduklarim beni cok ürküttü :18:
Kuzenim normal doğum yaptı geçen hafta ve hic iyi şeyler soylemedi gözüm korktu acikcasi bilemiyorum ben de epidural sezeryana sicak bakiyorum ama son ana kadar düşüncem. .

28+6 dayım kasılmalar karnımın hep sert olmasının üzerine bide sancı eklenince hasyanelik oldum erken dogum riskinden hemen yatış yaptılar kızlar kasılmaları lütfen önemseyin çünkü gitgide artıyor..BİRDE 28 ve 29 HAFTALIK OLAN ARKADAŞLARIM BEBEGİNİZİN KİLOSUNU YAZARMISINIZ....iyi bayramlar

Seninki de canim amin inşallah
BendE de oluyo sob gunlerde oglusum da baya hareketli göğsümun altinda hissediyorum hareketkeri sanırım pozisyon degistirdi :emir bebek:
ıyı aksamlar canlar nasılsınız ıyı bayramlar hepınıze

Sana da canim..
Iyiyiz sen nasılsın?

Cok geçmiş olsun canım bende yaşıyorum kasılmaları ama 5-6 saniye sürüyo ve saatte en fazla iki defa oluyo dr danışmanlı mıyım sence araştırmalarima gore saatte 4 kez olursa önemsenmeli imiş. ..
Son kontrolümuzde 27. haftadaydik 1.100 gr di oglusum canim

eğer erken doğum olmazsa benim de tarihler aynı canım :))sanırım epidural sezeryan olcam

canım geçmiş olsun..ben de 15 gündür yatıyorum evde kasılmalardan..27 haftalıkken başladı yarın 30. haftama gircem inş. 27+4 ken 1300 gr.dı cnm şimdi nasılsın bende hala oluyor kasılma (

biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz

Quzzu,jasemin,elifnil58,busra00,sebiaruz ve daha başka göremediğim ve başsağlğı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun

Quzzu,jasemin,elifnil58,busra00,sebiaruz ve daha başka göremediğim ve başsağlğı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun

başınız sagolsun canım anneannenin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlara rabbim sabır ve saglıklı ömür versin

Kızlar biz geldik...özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş...kusura bakmayın giremedim...biraz stresli günler geçirdik...şimdi çok şükür iyiyiz...salı günü kontrolümüz vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış... doktorum idrar kültür testi istedi..bayram araya girmesi sebebiyle yarın alacağız büyük bir ihtimal sonucu...çıkan sonuca göre doktorum hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayacağım dedi.... eğer testte sıkıntı çıkarsa şayet....kızlar dua edin...bir sıkıntı çıkmasın...

Bu arada kuzum çok iyiydi..uyuyodu minnakım...o görüntüye bile canımı verebilirim...kafasını ellerinin arasına almış mışıl mışıl uyuyodu..bu sefer daha net gördük yüz hatlarını...doktorumuz tescilledi anneye benzediğini...1600 gram olmuş minnakım...29+2 olmamız gerekirken 30+ 5 çıktık yine ileriden gidiyoruz...

benden haberler bu kadar...şimdi bir geçmişe bakayım...bu arada bayram öncesi stresten kendimi yine temiizliğe verdim ama bayram günü bana pahalıya patladı... ayak bileklerim ve ayaklarım şişti davul gibi oldu...ayaklarımın sızısından öldüm durdum iki gün... gayganamgildeydim sırt üstü yattım bayram boyunca...daha yeni evime gelebildim... umarım herkes iyiyidir...

Serom gecmis olsun benim haberim yoktu umarım sıkıntı çıkmaz başlamazsın antibiyotige

Benimde önceleri az az dı ilaç kullanmama ramen çogaldı o yüzden dikkat edin ben ekim ayından umudu kestim 32haftayı görsem ALLAHIN izniyle rahatlıycam İNŞALLAH en azından eylül annesi olurum bebegim daha çok küçük üzülüyorum daha dogmasın hastanede yanımda arkadaşlar dogum sancısı cekiyorlar bende dogmasın diye dua ediyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....bebegim 1.250

Serom gecmis olsun benim haberim yoktu umarım sıkıntı çıkmaz başlamazsın antibiyotige

kuzu bende nete giremedim zaten kaç gündür...sadece ireme haber verebildim..bir kaç gün nete giremeyebilirim diye...sebebini de yazamadım gerçi...inşallah başlamam fatmikim ya.....bakalım sonuç inşallah yarın çıkar ve temiz çıkar...fitil verdi onu kullanıyorum şimdicik...bakalım yarın nolcak...

Gecmis olsun canım. Allah bebeğini vaktinde dünyaya getirmeye nasip etsin.
biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz
Hosgeldin canım. Nedense hepimizin bayramı bir garip gecmis. Hastalıklar, cenaze vs. Allah beterinden saklasın.

Gecmis olsun canım. İnsallah sonucun iyi çıkar. Bundan sonra kendimize iyi bakmamız lazım. Cok çabuk şişiyor elimiz ayağımız.
Bebeğine de maasallah

N neden olabilirmiş bu vucut mu yapiyor sen suyu bol iciyotsundur aslinda yarin yazarsın bize bide su temizlik isinden vazgeç canina kastin mi var bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…