2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Serapcım geçmiş olsun canımm inşallah yarınki tahlilin temiz çıkarr da tedaviye gerek kalmaz.. Allah kourusun miniklerimizii sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin..

Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun zamandır gelemedim size yazmaya, işler çok yoğundu vakit ayıramadım. Birkaç sayfa geriye kadar gidip okuyabildim.
Öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum, umarım güzel geçirmişsinizdir.. Nazarboncugum arkadaşımıza başsağlığı diliyorum, Allah kalanlara uzun ömür versin..

Biz bayramda evde dinlenmecedeydik. Hem kayınvalidemler yoktu, hem annemler yoktu, ziyaret edecek büyüklerimiz şehir dışındaydı. O nedenle rahat geçti..
Ben de 32. haftama girdim, artık yavaş yavaş heyecanlanmalar başlıyor. Hiç doğumu düşünmüyordum ama şimdi düşünüp biraz kendi kendimi panik yapıyorum ara ara. Çok düşünüyorum sanırım...
Bunun dışında ilk defa bu ayı hiç kilo almadan geçirdim, iyi mi kötü mü bilmiyorum :) umarım bebeğin kilosu normal çıkar. Bu hafta doktor kontrolüm olacak. Göreceğiz..
Kendimdeki tek değişiklik çok fazla rüya görmek.. İnanılmaz şeyler görüyorum, günde 4-5 farklı rüya görüyorum hepsini hatırlıyorum.
Bu aylarda böyle olurmuş. Bir de ellerim şişiyor, gece tuvalete kalktığımda ellerimi yumruk yapamıyorum parmaklarım kitleniyor gibi oluyor. Hiç sizde de oluyor mu bilmem..

Bebek çok hareketli, sanırım en hareketli ayı bu aydı..Bu aydan sonra hareketleri azalacakmış yeri azaldığı için. Bakalım ne olacak.
Bu arada yeni bebeği olan arkadaşlarım var ve onlar da beni korkutuyor. Hepsi en mutlu zamanlarının bebeklerin karınlarında olduğu zamanlar olduğunu söylüyorlar. Doğduktan sonra pek rahat olmuyor havasındalar.. Acaba biz de mi böyle düşünücez..
Ben çok zor elde ettim bu bebeği, çok uğraştım. O nedenle bana öyle olmaz gibi geliyor ama büyük de söylememek gerek.

Bu haftam bitince rapor işini halletmem gerekecek. Çok gözümde büyüyor. Nasıl yapacağım nereden alacağım raporu, hiç bilmiyorum.
Ufff hiç yakında rapor alan var mı nasıl oluyor acaba belki anlatırsınız bana..

Neyse çok yazdım. öptüm sizi..

Gecmis olsun canim insaallah biraz daha bekler bebisin fazla stres yapmamaya calis benim oglusum 28+4 de 1300gr di
biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz

Hosgeldin ezinecim dinlenin tabii ben bile dün bi arkadasin kinasina gittim mahfolmusum siz bide yol cektiniz okadar iyce dinlen

gecmis olsun tatlim dikkat et kendinede bebisinede..insaallah yarinki sonuclar iyidir.dualarim seninle bu arada oglusuna masaallah annesi rabbim bütün yavrularimizi korusun insaallah veee temizligede ara ver kuzu bebisin icin biraz yat dinlen

N neden olabilirmiş bu vucut mu yapiyor sen suyu bol iciyotsundur aslinda yarin yazarsın bize bide su temizlik isinden vazgeç canina kastin mi var bebegim

sebebini sordum kuzu gebelerde olur dedi...bazıları kolay atlatırmış bazıları zor...bol su içiyorum yavru günde hiç içmesem 20 bardak içiyorum...kuzu stres yaptım mı veriyorum kendimi işe temizliğe sonra tabi ki pertim çıkıyo..bu yüzden 4 gündür kayınvalidem bırakmadı..yattım bol bol... ama gel sor ki nasıl yattın...

Serapcım geçmiş olsun canımm inşallah yarınki tahlilin temiz çıkarr da tedaviye gerek kalmaz.. Allah kourusun miniklerimizii sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin..

sağol didoşum...inşallah temiz çıkar sonuçlar...iyice stres etmeye başladım bu gece uyuyamam artık..amin kuzu amin sağ salim kucaklarımıza alalım..senin paşa napıyo...uzun zaman oldu görüşmeyeli...az kalmış kız seninde...bakalım aynur ablamı cesur davranacak sen mi....ilk önce hanginiz pırtlatacaksınız...

gecmis olsun tatlim dikkat et kendinede bebisinede..insaallah yarinki sonuclar iyidir.dualarim seninle bu arada oglusuna masaallah annesi rabbim bütün yavrularimizi korusun insaallah veee temizligede ara ver kuzu bebisin icin biraz yat dinlen

sağol canım..artık kendimize dikkat etme vakti geldi...iyice ağırlaştığımı ve sürahi nine gibi gezdiğimi farkediyorum...hayırlısıyla bir sağ salim zamanında alsak yavrularımızı kucağımıza...

Bahsettigin calisabilir raporu mu onu surekli takibini yapan doktorundan alicaksin

Yatmaya devam o zaman artık yorma kendini birak evi kendine oturarak yapilacak işler bul kuzum

Kuzuu cok geçmiş olsun dinlen dikkat et kendine
Minnakina da maşallah

Canım ellerinde yaşadığın sey bende de oluyor. Gece şişiyor ve uyuşuyor ellerim. Ve yumruk yapmakta zorlanıyorum. Su bir kac gündür de yaşadığımız stres ve üzüntü yüzünden iyice şişti elim ve ayağım. Sinirlere baskı yapıyor dolayısıyla ve uyuşma başlıyor.

Bu arada bende çok bekledim bebeğimi. Onlar gibi düşünmeyiz herhalde. Sonuçta tabii ki zor günlerimiz de olur uykusuzluk vs ama yine de evlat sahibi olmak guzel birsey.

Benim son günlerde kasılmalarım oluyo kuzu hatta su anda 5 dk arayla 3 defa oldu korkmaya başladım daha kontrolümüze de 2 hafta var gitsem mi ki dr a acaba :18:

bence ihmal etme kuzu.şimdi gitmesen bile yarın bence göörün bir doktoruna...ben daha kasılma falan yaşamadım ya...nasıl bişi oluyo...bende ona göre tedbirimi alayım...

bence ihmal etme kuzu.şimdi gitmesen bile yarın bence göörün bir doktoruna...ben daha kasılma falan yaşamadım ya...nasıl bişi oluyo...bende ona göre tedbirimi alayım...

Kuzu sanki böyle bebek toparlaniyo kendini bi köşeye topluyo gibi bi his ağrı pek olmuyo ama cok net anlayabiliyosun toplandigini bazıları bunu bebek hareketleri olarak algılıyo ama oyle degil rahim kendini 5-6 saniye kasıp bırakıyo saatte 4 defa olursa tehlike arz edermiş ..

bende yemek sonrası şişkinlik oluyo ama o o mu bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…