2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım amin rabbim beterinden saklasın
inşallah temiz çıkarda antibiyotige gerek kalmaz canım

hoşbulduk canım valla pestilim çıkmış ayaklarımın üstüne basamıyorum

Yok tatlim oyle olmuyo bu sanki sadece bi taraf şişiyo sertlesiyo sonra eski haline dönüyo saniyeler içinde. .

yok ben o zaman yaşamadım hiç bu dediğini...bende ki yarım saat bir saate yakın sürüyo ve yürüyüş yapınca eski haline dönüyo göbüküm...daha neler öğrencez bakalım...ama benim kuzunun hareketleri değişti ya artık tekme şeklinde değil de daha farklı bir şekilde hissediyorum sanki içeride dönüyo...

Aynen canim farkli hareketler yapiyo benim minigim de boyle dönüyo gibi

aynen canım amin rabbim beterinden saklasın

inşallah temiz çıkarda antibiyotige gerek kalmaz canım

hoşbulduk canım valla pestilim çıkmış ayaklarımın üstüne basamıyorum

kızlar benimde ayaklarım çok şiş ayakkabılarım olmuyo sabah kalkınca büyük bir acı hissediyorum

kızlarr, bugün viaporttaki cosmohome da sebamed bebek şampuanı 500 ml 16.90 aaldım..%50 indirimliydi..benm gibi sebamed arayanvarsa haberinz olsun...sebamed krem de aldım ama o daha az indirimli..bi de linensten bebek nevresim takımı 20 tl ye aldım ..aynı nevresim sezon ürünleri arasında 60 tl..bunun tek farkı 1 yastıklı olması 2 yastık kılıfı değil 1 tane var yani..e bebekten de unibabynin yenidoğan paketini 15 e aldım içinde şampuan bebek yağı ıslak mendil var....

slm arkadaşlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun....hastası olan ve hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun..anneannesi ölen arkadaşımında başı sağolsun.....ben uzun süredir giremiyorum...köy köy geziyorum sıcaktan ve nemden dolayı..biraz önce geldim annemlerle köyden felaket sıcak nasıl dayancam bilöiyorum..ben artık 2 haftaya bir gitmeye başladım kontrola doktorum öyle istiyor...eylül sonu doğumum olabilirmiş..dikkat et 34 haftadan önce gelmein en azından 36 olsun dedi...tansiyonum çok dengesizleşti normalde yüksek tnsiyonum var ama şu sıralar ya çok düşüyor yada çıkyor...salı günü kardiyolojiye gitcem bakalım ne diyecek..bebeğim 30 haftalıkken 1700 gr dı..doğum için sezaryen diyorum tansiyondan dolayı ama normal gelmek isterse gelme demeyiz buyur ederiz dedi doktorum beni rahalatmak için...bayram boyunca sanırım yolculuk ve yorgunluktan karnım çok sert ve bebeğimin hareketleri çok az...aşırı derecede telaşlanıyorum sizledede oluyormu acaba..

herkesin yapısı bir değil
çok rahat normal doğum yapanlar olduğu gibi 3 gün sancı çekenler de var.
2 saatte kurtulan arkadaşlarım var..
hayırlısı ne ise o olsun senin için canım..

İyi geceler arkadaşlar,ben de foruma anca bakabildim..Geçmiş bayramınız mubarek olsun tekrardan..Umarım güzel geçmiştir,geçmişi henüz okumadım..Biz birinci gün eşimin memleketinde yani burayı gezdik ikinci gün de bizim memleketi..Almanyadan gelen ablamı da gördüm,abimin sözü de vardı aynı akşam güzel olduDün de burda biraz gezindik,bugün de kayınvalidemlerde yemekteydik..Sağlık sıkıntısı olan arkadaşlar mı var?Çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin..Benim de ağzımın içi yara doldu,doktorumu aradım en sonunda vitamin verdi,elevit..bir de gargara al dedi ama ismini vermedi eczane de vermedi,inş. salı günü bebeğimi görmeye gidince isim verir..Bu arada bir arkadaşım bebeğin ve bizim diş sağlığı için xylit içeren sakız çiğneyin ve diş macunu kullanın dedi,sakızı aldım da macunu bulamadım,acaba ismi var mıdır??:26:

iyi geceler canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun bizimkiide kargaşalı geçti biraz neyse...
agzına tuzlu su gargarası yapsan belki yarayabilir
macunu bulursan burdan yazarsan bizde bilgileniriz

iyi geceler canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun bizimkiide kargaşalı geçti biraz neyse...
agzına tuzlu su gargarası yapsan belki yarayabilir
macunu bulursan burdan yazarsan bizde bilgileniriz
Neden kargaşalı geçti canım,hayırdır?Tuzlu suya devam edicem salı gününe kadar zaten ama geçirmiyor malesef..Öğrendiğimde paylaşırım tabii ki..

Nevresimi cok ucuza almışsin canım. Güle güle kullanın.

Sagol canım senin de gecmis bayramın kutlu olsun.
Bayram biraz hastalıkla gecti. Benim esim rahatsızlandı, kslp krizi geçiriyor falan zannettik. Gecmiste yazmıştım uzun uzun simdi kısa kesiyorum. Hastane vs cok telaş yaptık. Cok uzuldum. Bebeğim ve ben de cok stres olduk. Esim de bizi üzdü diye daha da üzüldü. Yarın hem ben hem de esimi Dr'a göstermek istiyoruz. Benim zaten kontrol gunüm. Ağrım oldu. Şişkinlik, odem vs oldu.
Serap ta rahatsızlanmis drdan sonuclarını bekliyor, ceren07 arkadasımız hastanedeymis. Arada hatirlamadiklarim olabilir.
Nazabobcugumun anneannesi vefat etmiş.
Kısacası pek bi üzüntülü gecmis Bayram. Allah beterinden korusun.

Son düzenleme:
Bayram sonrası tatilden sonra sıkıcı bir iş günü :95: Herkese günaydın. Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.

Günaydın canlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş bayramınız mübarek olsunnn bi çok arkadaşın sıkıntıları olmuş sanırım çok geçmiş olsun. serapcım hoşgeldin doğum günün kutlu olsun, ayrıca geçmiş olsun umarım iyi haberlerle döneceksin bugün.
nazarboncugu başın sağolsun canım
geçmişe sadece göz atabildim yine çeneler durmamış bizim hatunlarda
benim bayram tatilim şiş ayaklarımla uğraşarak geçti ne yaptıysam da inmediler bugün biraz iyiler. sanırım nem ve sıcaktan şiştiler bu kadar bursaya gelince düzeldiler biraz

Bayram sonrası tatilden sonra sıkıcı bir iş günü :95: Herkese günaydın. Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.

günaydın bademcimmm nbr? işe dönme konusunda çok haklısın canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…