2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın müstakbel anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

günaydın canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn nbr?
Nasıl geçti tatil nerelere gittin????

günaydın canımcımmm hoşbuldum pek iyi olduğum söylenemez pazartesi iş başı yapmak zor geldi

tatil güzeldi yatışta olmak süperdi
bi tek annemlere gittik izmite cuma döndük 2 gündür evde yatıyoruz sen nasılsın arefe doktora gidicektin aldın mı raporunu kızçen nasıll

günaydın kızlarr napıyosunuz güzel bir tatilden sonra iş başladı maalesefff

evet canım gittik 7sinde. gördük kızımızıı 1750 gr olmuş kuzucumm
raporumuzu da aldık ama başhekim izinliymiş o gün. bugün imzalatıcaklar ben de raporu teslim almaya gidicem bugün.
tatil bizim de iyiydi ama ayaklarım resmen davul gibi oldu ellerim de öyle. çok şükür evimize geldik iyiyiz şimdi.

kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......

Bizim tahlil sonuçlarımız çıkmamış...

günaydın serocumm ne zaman çıkacakmış peki

oyy maşallah kızına ya kocaman olmuşş
sıcak etkiliyor demekki bu şişme olaylarını insanın evi gibi yok dimi

günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş

çarşambaya çıkar dedi.....bekleyeceğiz artık...sen nasılsın kuzu..

bekleyelim bakalım
midem bulanıyor bugün işe gelmek hiç yaramadı bana ücretsiz hakkım 6 aydan fazla olsa hiç düşünmeden 32. haftada izne çıkardım ama bu izin yokluğunda her günün değeri var

çok geçmiş olsun canım kendi doktoruna git mutlaka bi baksınlar bakalım

Kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......

günaydın kızlarrrrrr.özledik sizi yaaaaaa zizagcım banada iş başı yapmak zor geldi tatilden sonra. oğluşum dünden beri çok hareketli maşallah uyutmadı beni gece. tatilde iyice ağırlaştığımı hissettim.yarın gidip çalışabilir raporu alıcam ama kendime 2 hafta ancak süre verdim çünkü artık dinlenmem gerektiğini fark ediyorum. serapcım geçmişi okuyamadım cnm hayırdır ne tahlili ?

selam kızlar herkes gelmi bakıyorum bayramda evdeydim iki de bir topiğe girip bakıyodum kimsecikler yok çoğunlukla kızımla ikimiz vardık çok sıkıldık çok gerçi bazen diğer arkadaşlar da vardı ama topik çok sessizdi...amaaaa artık eski neşeli günlerine kauştu
sizlar napıyosunuz bakalım nasılsınız

ne güzel yaa benim kocamı gören kendi doğuracak sanır o karar veriyor ve beni deli ediyor herhalde tek benim eşim böyle
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ölüm haktır ama aniden gelen ölüm insanı çok derinden etkiliyor
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bebiş sabırlı çıkar da normal zamanında doğar dikkat et kendine hastaneden çıktığında da nasıl olsa iyiyim hastaneden de çıktım diyip kendini yorma
biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz

hoş geldiniz sağ salim gidip gelmişsiniz ya canım en önemlisi o bence

bekleyelim bakalım
midem bulanıyor bugün işe gelmek hiç yaramadı bana ücretsiz hakkım 6 aydan fazla olsa hiç düşünmeden 32. haftada izne çıkardım ama bu izin yokluğunda her günün değeri var

midem benimde bulnaıyo kuzu herhalde şu kan ilacından şüpheleniyorum...12.2 çıktı kanım...doktorum bu ay başlayalım dei kan ilacına doğum sonrası seni sarsmasın...ama kullanmaya başladıktan sonra sürekli mide bulantısı..en başa döndük yani anlayacağın...şu 6 ay mevzusunu hiç açmayalım iki senedir konuştular konuştular 2 haftayı getirdi elimize bıraktılar...gel de sinir olma...

Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Ben de geçen kaydım banyoda. Her girdiğimde temkinli giriyorum artık yavaş yavaş basıyorum yere. Aman daha dikkatli ol canım.

kuzu salı günü randevum vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış...idrar kültür testi istedi..işte araya bayram girince işler uzamış sonucum çıkmamış...çıkan sonuca göre antibiyotik tedavisine başlayacağız dedi..

Kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......

tatlım neden o kadar uzun sürdü ki ben de yaptırdım idrr kültürü dimi iki günde çıktı neyse geç çıksın da sonuçlar iyi çıksın kuzu..
nasıl oldun bu arada canım daha iyi misin?
maşallah kızına canımm büyümüş cimcime

kuzu işte salı günü verdim çarşamba arefeydi...araya bayram girdi işler sarpa sardı...

serapcım geçmiş olsun dilerim bi sıkıntı cıkmaz canım ya ben de üzüntüden sanırım kasılmalarım arttı bakalım yarın sağlık ocağında cuma da doktorumda kontrolum var umarım kızım iyidir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…