- 8 Ağustos 2011
- 12.680
- 15.084
- 498
günaydın canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn nbr?günaydın kızlarr napıyosunuz güzel bir tatilden sonra iş başladı maalesefff
günaydın canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn nbr?
Nasıl geçti tatil nerelere gittin????
günaydın bademcimmm nbr? işe dönme konusunda çok haklısın canımcımmm
günaydın kızlarr napıyosunuz güzel bir tatilden sonra iş başladı maalesefff
günaydın canımcımmm hoşbuldum pek iyi olduğum söylenemez pazartesi iş başı yapmak zor geldi
tatil güzeldi yatışta olmak süperdi
bi tek annemlere gittik izmite cuma döndük 2 gündür evde yatıyoruz sen nasılsın arefe doktora gidicektin aldın mı raporunu kızçen nasıll
kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......
Bizim tahlil sonuçlarımız çıkmamış...
evet canım gittik 7sinde. Gördük kızımızıı 1750 gr olmuş kuzucumm
Raporumuzu da aldık ama başhekim izinliymiş o gün. Bugün imzalatıcaklar ben de raporu teslim almaya gidicem bugün.
Tatil bizim de iyiydi ama ayaklarım resmen davul gibi oldu ellerim de öyle. çok şükür evimize geldik iyiyiz şimdi.
günaydın serocumm ne zaman çıkacakmış peki
oyy maşallah kızına ya kocaman olmuşş
sıcak etkiliyor demekki bu şişme olaylarını insanın evi gibi yok dimi
çarşambaya çıkar dedi.....bekleyeceğiz artık...sen nasılsın kuzu..
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
günaydın canımcımmm hoşbuldum pek iyi olduğum söylenemez pazartesi iş başı yapmak zor geldi
tatil güzeldi yatışta olmak süperdi
bi tek annemlere gittik izmite cuma döndük 2 gündür evde yatıyoruz sen nasılsın arefe doktora gidicektin aldın mı raporunu kızçen nasıll
günaydın kızlarrrrrr.Kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......
ne güzel yaa benim kocamı gören kendi doğuracak sanır o karar veriyor ve beni deli ediyorbenım esım karısmıyor ama tercıh olarak oncelıgımız normal dogum. bence eskı halıne gelır oyle kalacak değil ya. ama en onemlısı senın nasıl kendını ıyı hıssedeceğin. o anda cok onemlı normal olursa olur olmazsa mecbur sezeryan olacak hayırlısı inş hepımız için.
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ölüm haktır ama aniden gelen ölüm insanı çok derinden etkiliyormerhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bebiş sabırlı çıkar da normal zamanında doğar dikkat et kendine hastaneden çıktığında da nasıl olsa iyiyim hastaneden de çıktım diyip kendini yorma28+6 dayım kasılmalar karnımın hep sert olmasının üzerine bide sancı eklenince hasyanelik oldum erken dogum riskinden hemen yatış yaptılar kızlar kasılmaları lütfen önemseyin çünkü gitgide artıyor..BİRDE 28 ve 29 HAFTALIK OLAN ARKADAŞLARIM BEBEGİNİZİN KİLOSUNU YAZARMISINIZ....iyi bayramlar
biz geldik kızlar umdugum gibi geçmesede iyiydi tatilimiz yol yorgunuyuz oglumla dinleniyoruz
bekleyelim bakalım
midem bulanıyor bugün işe gelmek hiç yaramadı bana ücretsiz hakkım 6 aydan fazla olsa hiç düşünmeden 32. haftada izne çıkardım ama bu izin yokluğunda her günün değeri var
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
günaydın kızlarrrrrr.özledik sizi yaaaaaa zizagcım banada iş başı yapmak zor geldi tatilden sonra. oğluşum dünden beri çok hareketli maşallah uyutmadı beni gece. tatilde iyice ağırlaştığımı hissettim.yarın gidip çalışabilir raporu alıcam ama kendime 2 hafta ancak süre verdim çünkü artık dinlenmem gerektiğini fark ediyorum. serapcım geçmişi okuyamadım cnm hayırdır ne tahlili ?
günaydınlar kızlar
nasılsınız bu gün?
tatlım neden o kadar uzun sürdü ki ben de yaptırdım idrr kültürü dimi iki günde çıktı neyse geç çıksın da sonuçlar iyi çıksın kuzu..Kızlar biz geldik herkese günaydınlar.......
maşallah kızına canımm büyümüş cimcimeevet canım gittik 7sinde. gördük kızımızıı 1750 gr olmuş kuzucumm
raporumuzu da aldık ama başhekim izinliymiş o gün. bugün imzalatıcaklar ben de raporu teslim almaya gidicem bugün.
tatil bizim de iyiydi ama ayaklarım resmen davul gibi oldu ellerim de öyle. çok şükür evimize geldik iyiyiz şimdi.
tatlım neden o kadar uzun sürdü ki ben de yaptırdım idrr kültürü dimi iki günde çıktı neyse geç çıksın da sonuçlar iyi çıksın kuzu..
nasıl oldun bu arada canım daha iyi misin?
maşallah kızına canımm büyümüş cimcime
Kızlar biz geldik...özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş...kusura bakmayın giremedim...biraz stresli günler geçirdik...şimdi çok şükür iyiyiz...salı günü kontrolümüz vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış... doktorum idrar kültür testi istedi..bayram araya girmesi sebebiyle yarın alacağız büyük bir ihtimal sonucu...çıkan sonuca göre doktorum hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayacağım dedi.... eğer testte sıkıntı çıkarsa şayet....kızlar dua edin...bir sıkıntı çıkmasın...
Bu arada kuzum çok iyiydi..uyuyodu minnakım...o görüntüye bile canımı verebilirim...kafasını ellerinin arasına almış mışıl mışıl uyuyodu..bu sefer daha net gördük yüz hatlarını...doktorumuz tescilledi anneye benzediğini...1600 gram olmuş minnakım...29+2 olmamız gerekirken 30+ 5 çıktık yine ileriden gidiyoruz...
benden haberler bu kadar...şimdi bir geçmişe bakayım...bu arada bayram öncesi stresten kendimi yine temiizliğe verdim ama bayram günü bana pahalıya patladı... ayak bileklerim ve ayaklarım şişti davul gibi oldu...ayaklarımın sızısından öldüm durdum iki gün... gayganamgildeydim sırt üstü yattım bayram boyunca...daha yeni evime gelebildim... umarım herkes iyiyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?