haklısınız ama korkum çok fazla ben 1 yıl önce vajınusmustum acaip stresteyim yani
Doktorumdan memnunum tavsiye üzerine gittim,kavacıkta medistate özgür hanım 1 otobüsle gidebiliyorum..
Anladim canim ama uzak karsisi benim icin ilerleyen donemde otobusle zor olur offfff bidoktor bulmadim gitti senin ilk mi olacak :)) kagithanedemissin sende yakiniz....
Hiç korkma işin ucunda minicik bir melek olunca bitiyor gidiyor tüm korkular. zaten doğum anında acı hissetmiyorsun bir noktada doğum sancısı vücudu uyuşturuyor. elbette bir heyecan olacak biraz da endişe ama inan abartıldığı gibi değil korkma gerçekten:)
evet ilerleyen aylarda araba düşünüyoruz.. Benim ilk gebelik... Evet yakınız...
çokkkkkkkkkkkk haklısın ama duygular işte
ne kadar korkarsak korkalım eninde sonunda doğuracağız korkularla hamileleiği zehir ettiğimize değmez. hem daha yolun çook başındayız başımıza gelsin görücez.
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etson :))))
anladım canım rahat olmaya çalıuşıcamm saol
ya ben 5 haftalığım 1 .300 gram almışım benim gibi kilo alan varmı arkadaşlar
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
var var olmaz olur mu altıncı haftamdayım daha ama iki kilo aldım nerdeyse.
hımm yanlız değilim
Kızlar merhaba,benim dün kanamam başladı,çok yoğun değil damla damla geliyor.Akşam doktora gittim henüz kese falan gözükmediği için bir şey diyemem dedi.Ultrasonda baktı rahim duvarın kalın sorun yok gibi dinlen dedi.Çok yoğun ve ağrılı kanaman olursa gel dedi.
Çok şükür ağrım falan yok ama dünden beri damla damla ara ara kan geliyor.Benim gibi olan oldu mu?
Çok korkuyorum
Evet yalnız değilsin bende 1,5-2 kg alanlardanım olsunnn veririz
canım benim uzan ve iyice dinlen..Dualarım seninle ...
Hiç korkma işin ucunda minicik bir melek olunca bitiyor gidiyor tüm korkular. zaten doğum anında acı hissetmiyorsun bir noktada doğum sancısı vücudu uyuşturuyor. elbette bir heyecan olacak biraz da endişe ama inan abartıldığı gibi değil korkma gerçekten:)
kızlar bahsetmiştimya kızamık geçirmedim öğrencilerime kızamık aşısı yapıcaklar diye... sağlık ocağındaki doktor en az 15 20 gün rapor alman gerekebilir dedi. riskli dedi... kadın doğum doktoruma ulaşamadım haftaya cuma gidince sorucam artık. doktora gitmeden aşı olurlarsa hemen alırım 1 haftalık rapor zaten.. off yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?