2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
haklısınız ama korkum çok fazla ben 1 yıl önce vajınusmustum acaip stresteyim yani

Hiç korkma işin ucunda minicik bir melek olunca bitiyor gidiyor tüm korkular. zaten doğum anında acı hissetmiyorsun bir noktada doğum sancısı vücudu uyuşturuyor. elbette bir heyecan olacak biraz da endişe ama inan abartıldığı gibi değil korkma gerçekten:)

Anladim canim ama uzak karsisi benim icin ilerleyen donemde otobusle zor olur offfff bidoktor bulmadim gitti senin ilk mi olacak :)) kagithanedemissin sende yakiniz....

evet ilerleyen aylarda araba düşünüyoruz.. Benim ilk gebelik... Evet yakınız...

çokkkkkkkkkkkk haklısın ama duygular işte

ne kadar korkarsak korkalım eninde sonunda doğuracağız korkularla hamileleiği zehir ettiğimize değmez. hem daha yolun çook başındayız başımıza gelsin görücez.

anladım canım rahat olmaya çalıuşıcamm saol
ya ben 5 haftalığım 1 .300 gram almışım benim gibi kilo alan varmı arkadaşlar
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar benimde 2:30 randevum var inş. güzel haberlerle gelirim.çok korkuyorum...

Kızlar merhaba,benim dün kanamam başladı,çok yoğun değil damla damla geliyor.Akşam doktora gittim henüz kese falan gözükmediği için bir şey diyemem dedi.Ultrasonda baktı rahim duvarın kalın sorun yok gibi dinlen dedi.Çok yoğun ve ağrılı kanaman olursa gel dedi.
Çok şükür ağrım falan yok ama dünden beri damla damla ara ara kan geliyor.Benim gibi olan oldu mu?
Çok korkuyorum

kızlar bahsetmiştimya kızamık geçirmedim öğrencilerime kızamık aşısı yapıcaklar diye... sağlık ocağındaki doktor en az 15 20 gün rapor alman gerekebilir dedi. riskli dedi... kadın doğum doktoruma ulaşamadım haftaya cuma gidince sorucam artık. doktora gitmeden aşı olurlarsa hemen alırım 1 haftalık rapor zaten.. off yaaa...

Slm anneler nasılsınız? Dün ben bebişin kesesini gördüm Birşey soracam arkadaşlar aradınızda kan pırtılaşması nedeniyle karnından iyne vurulan varmı ?

canım benim uzan ve iyice dinlen..Dualarım seninle ...

Evet yalnız değilsin bende 1,5-2 kg alanlardanım olsunnn veririz

ayyy bende aldım galiba 1 kilo ama ben de kabızlık ta var.. cok afedersiniz haftada 2 defa yada 1 defa cıkabiliyorum.sanırım onun da etkisi var,yediğim bağırsakta kalıyo
gerçi hamilelik öncesinde de oluyodu böyle tartıda fazla cıkıyodum.yapınca nerdeyse 1 kiloya yakın farkediyodu. ama ben de cok gaz var o da göbek cıkarttı bende... 3 aylık desem inanır herkes yani..

Arkadaş az önce ne güzel yazmış allah onun sabrını ayrı veriyor diye :) Başa gelince çekilecek olmadığında düşünürüz olunca ayrı düşünürüz nasıl bir şeyiz biz ya

Oflama işte ne güzel zor dönemlerini evinde geçirirsin dinlenerek. Zaten sıkıntışı bi hamilelik geçiriyorsun. Dinlenirsin evde güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…