2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

melekcim günaydın
ben sana dilekçe soracaktım bizim kuruma ama rapor alınca işe anca bugün geldim sordum bizim kurum herhangi bir dilekçe almıyormuş sanırım kurumdan kuruma değişiklik gösteriyor bu uygulamalar.
2 hafta çalışabilir mi alacaksın anlamadım canımm 37ye kadar çalışmayacaksın yani

geçmiş olsun serapçım inşallah hastanede yatmana gerek kalmaz tahlii sonuçların iyi çıkar da..bu arada tosuncuk maşallah öneden önden gidiyor nazar değmesin gelişimi çok iyi

canım o yorgunluktan dolayı su kaybı oluyormuş vücutta ondan olabiliyormuş bol bol su iç aynı sıkıntı bende de vardı ben de bende ağrı da vardı korktum arefe günü doktora gittim de birşey çıkmadı allahtan ama istresen sen de bir git için rahatlar

kızlar günaydın umarım çookk güzel bir bayram geçirmişsinizdir.Benim ki bol dinlenmeli oldu çok şükür ama kızlar benim kasığıma bi ara sanki bıcak saplanır gibi oluyo 15 snye filan sürüyo geçiyo aynısını yaşayanlar var mı? korkmalımıyım?

günaydınlar kızlar

nasılsınız bu gün?

günaydın şebicimm iyiyiz şükür sen nasılsın

ben kan ilacımı hiç almıyorum elevitide resmen bırakmış gibi oldum başka bi sebepten bulanıyor ama çözemedim daha

önemli değil cnm ben sordum öğrendim dilekçe yazılmıyomuş doktor raporu yeterliymiş. evet cnm 2 hafta çalışabilir raporu alıcam 37 ye kadar çalışamam o gücü görmüyorum kendimde. doktorum ne kadar istiyosan o kdar aktarabilirsin dedi inş sıkıntı çıkmaz verirler dimi 2 haftalık çalışabilir kağıdı ?
geçmiş olsun cnm ya ben tatilde hiç giremedim topiğe. geçmişede bakamadım uzamış gitmiş diye. bende arefe günü doktora gittim 1.893 gr 42 cm olmuş oğluşum. doktor herşey gayet güzel dedi normal doğum pozisyonu almış ama ben korkuyorum normaldennnnn

sağol kuzum...kendini de fazla üzme canım....kızını düşün...iyidir annesi merak etme...onlar bizden daha iyi bakıyorlar kendilerine..

hadi ben çıkar kızlar gidip kahvaltı hazırlayayım acıktık iyice kahvaltı ypmayan varsa buyursun beraber yapalım

evt canım doktoruna kalmış 2 hafta alırsın baktın çalışabiliyorsun uzatıyorsun valla benimde gücüm çok azaldı ama o 5 haftaya daha sonra ihtiyacım olacak

ay serabım sende de mi var bende dün geceden beri bi bulantı var anlamadım gitti
kendini iyi hissediyosan git değişiklik olur tatlım

bulantı değil sadece canım...ben ilk başa döndüm korkuyorum da...kilo vermem yeniden başladı...sürekli çıkartıyorum..midem de birşey durmuyor...

kendim şimdi iyiyim eşim sen gidersen ben götürürüm arabayla dolmuşla gitmeye izin çıkmadı...bakalım nolur neye karar veririm...

geçmiş olsun serapçım inşallah hastanede yatmana gerek kalmaz tahlii sonuçların iyi çıkar da..bu arada tosuncuk maşallah öneden önden gidiyor nazar değmesin gelişimi çok iyi

beni zaten tosun teselli ediyo...doktora göre ekim 10 beklenen doğum tarihimiz..bakalım paşa ne zaman gelecek...ben herhalde adetten önce hamile kaldım ya..benim kafa çok karışıyo...

ben kan ilacımı hiç almıyorum elevitide resmen bırakmış gibi oldum başka bi sebepten bulanıyor ama çözemedim daha

bende salı gününden itibaren başladım eleviti bende almıyordum ama doktorum ağrın fazlaysa al dedi magnezyum ve eleviti..acaba kestim diye mi ağrılarım fazlalaştı diye düşündüm..gerçi iki gündür ne elevit ne de magnezyumu alıyorum sadece kan ilacı...

evt canım doktoruna kalmış 2 hafta alırsın baktın çalışabiliyorsun uzatıyorsun valla benimde gücüm çok azaldı ama o 5 haftaya daha sonra ihtiyacım olacak

cnm benimde ihtiyacım olacak ama gitmiyo artık fark ediyorum. oğlumun hareketleri çok değişti oturamıyorum zorlanıyorum baya. ilk zamanlarımda zor geçtiği için artık riske atmayıp dinlenmek istiyorum. benim varislerimde çoğaldı baya zorluyo beni. sen devlet memurumuydun cnm ? ben memurum o yüzden ücretli bitince idare edebildiğim kadar ücretsiz alıcam. ücretsize geçmeden bi iki rapordu yıllık izindi kullanıcam bakalım hayırlısı.

ben de iyi olmaya çalışıyorum canım hergün farklı bir ağrı sorunla uyanıyoruz artık sona yaklaşıyoruz inşallah daha büyük problemler yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza
ben de ilaçlarımı aksatmaya başladım dr um yine kızacak

Peki birşey soracağım size.. 2 hafta yerine 5 hafta rapor alsak da, sonra baktık çalışamıyoruz, 4. haftada gitsek çalışamaz raporu alsak olmuyor mu?
2 haftalık alıp, sonra tekrar gidip uzatmak daha zor gibi geldi de sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…