Bahsettigin calisabilir raporu mu onu surekli takibini yapan doktorundan alicaksin
ay serabım sende de mi var bende dün geceden beri bi bulantı var anlamadım gittigünaydın canım bulantılı bir gün...öğleden sonra gayganam gezmeye gidecekmiş...illa sen de gel dedi...şimdi gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum...
anladım kuzu inşallah normal çıkar değerlerin dualarım seninlekuzu işte salı günü verdim çarşamba arefeydi...araya bayram girdi işler sarpa sardı...
günaydın kızlarrrrrr.özledik sizi yaaaaaa zizagcım banada iş başı yapmak zor geldi tatilden sonra. oğluşum dünden beri çok hareketli maşallah uyutmadı beni gece. tatilde iyice ağırlaştığımı hissettim.yarın gidip çalışabilir raporu alıcam ama kendime 2 hafta ancak süre verdim çünkü artık dinlenmem gerektiğini fark ediyorum. serapcım geçmişi okuyamadım cnm hayırdır ne tahlili ?
geçmiş olsun serapçım inşallah hastanede yatmana gerek kalmaz tahlii sonuçların iyi çıkar da..bu arada tosuncuk maşallah öneden önden gidiyor nazar değmesin gelişimi çok iyiKızlar biz geldik...özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş...kusura bakmayın giremedim...biraz stresli günler geçirdik...şimdi çok şükür iyiyiz...salı günü kontrolümüz vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış... doktorum idrar kültür testi istedi..bayram araya girmesi sebebiyle yarın alacağız büyük bir ihtimal sonucu...çıkan sonuca göre doktorum hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uygulayacağım dedi.... eğer testte sıkıntı çıkarsa şayet....kızlar dua edin...bir sıkıntı çıkmasın...
Bu arada kuzum çok iyiydi..uyuyodu minnakım...o görüntüye bile canımı verebilirim...kafasını ellerinin arasına almış mışıl mışıl uyuyodu..bu sefer daha net gördük yüz hatlarını...doktorumuz tescilledi anneye benzediğini...1600 gram olmuş minnakım...29+2 olmamız gerekirken 30+ 5 çıktık yine ileriden gidiyoruz...
benden haberler bu kadar...şimdi bir geçmişe bakayım...bu arada bayram öncesi stresten kendimi yine temiizliğe verdim ama bayram günü bana pahalıya patladı... ayak bileklerim ve ayaklarım şişti davul gibi oldu...ayaklarımın sızısından öldüm durdum iki gün... gayganamgildeydim sırt üstü yattım bayram boyunca...daha yeni evime gelebildim... umarım herkes iyiyidir...
slm arkadaşlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun....hastası olan ve hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun..anneannesi ölen arkadaşımında başı sağolsun.....ben uzun süredir giremiyorum...köy köy geziyorum sıcaktan ve nemden dolayı..biraz önce geldim annemlerle köyden felaket sıcak nasıl dayancam bilöiyorum..ben artık 2 haftaya bir gitmeye başladım kontrola doktorum öyle istiyor...eylül sonu doğumum olabilirmiş..dikkat et 34 haftadan önce gelmein en azından 36 olsun dedi...tansiyonum çok dengesizleşti normalde yüksek tnsiyonum var ama şu sıralar ya çok düşüyor yada çıkyor...salı günü kardiyolojiye gitcem bakalım ne diyecek..bebeğim 30 haftalıkken 1700 gr dı..doğum için sezaryen diyorum tansiyondan dolayı ama normal gelmek isterse gelme demeyiz buyur ederiz dedi doktorum beni rahalatmak için...bayram boyunca sanırım yolculuk ve yorgunluktan karnım çok sert ve bebeğimin hareketleri çok az...aşırı derecede telaşlanıyorum sizledede oluyormu acaba..
günaydınlar kızlar
nasılsınız bu gün?
midem benimde bulnaıyo kuzu herhalde şu kan ilacından şüpheleniyorum...12.2 çıktı kanım...doktorum bu ay başlayalım dei kan ilacına doğum sonrası seni sarsmasın...ama kullanmaya başladıktan sonra sürekli mide bulantısı..en başa döndük yani anlayacağın...şu 6 ay mevzusunu hiç açmayalım iki senedir konuştular konuştular 2 haftayı getirdi elimize bıraktılar...gel de sinir olma...
günaydınlar kızlar
nasılsınız bu gün?
önemli değil cnm ben sordum öğrendim dilekçe yazılmıyomuş doktor raporu yeterliymiş. evet cnm 2 hafta çalışabilir raporu alıcam 37 ye kadar çalışamam o gücü görmüyorum kendimde. doktorum ne kadar istiyosan o kdar aktarabilirsin dedi inş sıkıntı çıkmaz verirler dimi 2 haftalık çalışabilir kağıdı ?melekcim günaydın
ben sana dilekçe soracaktım bizim kuruma ama rapor alınca işe anca bugün geldim sordum bizim kurum herhangi bir dilekçe almıyormuş sanırım kurumdan kuruma değişiklik gösteriyor bu uygulamalar.
2 hafta çalışabilir mi alacaksın anlamadım canımm 37ye kadar çalışmayacaksın yani
geçmiş olsun cnm ya ben tatilde hiç giremedim topiğe. geçmişede bakamadım uzamış gitmiş diye. bende arefe günü doktora gittim 1.893 gr 42 cm olmuş oğluşum. doktor herşey gayet güzel dedi normal doğum pozisyonu almış ama ben korkuyorum normaldennnnnkuzu salı günü randevum vardı..ilaç kullanmama rağmen lökosit ikiye katlamış...idrar kültür testi istedi..işte araya bayram girince işler uzamış sonucum çıkmamış...çıkan sonuca göre antibiyotik tedavisine başlayacağız dedi..
serapcım geçmiş olsun dilerim bi sıkıntı cıkmaz canım ya ben de üzüntüden sanırım kasılmalarım arttı bakalım yarın sağlık ocağında cuma da doktorumda kontrolum var umarım kızım iyidir:26:
önemli değil cnm ben sordum öğrendim dilekçe yazılmıyomuş doktor raporu yeterliymiş. evet cnm 2 hafta çalışabilir raporu alıcam 37 ye kadar çalışamam o gücü görmüyorum kendimde. doktorum ne kadar istiyosan o kdar aktarabilirsin dedi inş sıkıntı çıkmaz verirler dimi 2 haftalık çalışabilir kağıdı ?
geçmiş olsun cnm ya ben tatilde hiç giremedim topiğe. geçmişede bakamadım uzamış gitmiş diye. bende arefe günü doktora gittim 1.893 gr 42 cm olmuş oğluşum. doktor herşey gayet güzel dedi normal doğum pozisyonu almış ama ben korkuyorum normaldennnnn
ay serabım sende de mi var bende dün geceden beri bi bulantı var anlamadım gitti
kendini iyi hissediyosan git değişiklik olur tatlım
anladım kuzu inşallah normal çıkar değerlerin dualarım seninle
geçmiş olsun serapçım inşallah hastanede yatmana gerek kalmaz tahlii sonuçların iyi çıkar da..bu arada tosuncuk maşallah öneden önden gidiyor nazar değmesin gelişimi çok iyi
günaydın şebicimm iyiyiz şükür sen nasılsın
ben kan ilacımı hiç almıyorum elevitide resmen bırakmış gibi oldum başka bi sebepten bulanıyor ama çözemedim daha
evt canım doktoruna kalmış 2 hafta alırsın baktın çalışabiliyorsun uzatıyorsun valla benimde gücüm çok azaldı ama o 5 haftaya daha sonra ihtiyacım olacak
ben de iyi olmaya çalışıyorum canım hergün farklı bir ağrı sorunla uyanıyoruz artık sona yaklaşıyoruz inşallah daha büyük problemler yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımızagünaydın şebicimm iyiyiz şükür sen nasılsın
ben kan ilacımı hiç almıyorum elevitide resmen bırakmış gibi oldum başka bi sebepten bulanıyor ama çözemedim daha
cnm benimde ihtiyacım olacak ama gitmiyo artık fark ediyorum. oğlumun hareketleri çok değişti oturamıyorum zorlanıyorum baya. ilk zamanlarımda zor geçtiği için artık riske atmayıp dinlenmek istiyorum. benim varislerimde çoğaldı baya zorluyo beni. sen devlet memurumuydun cnm ? ben memurum o yüzden ücretli bitince idare edebildiğim kadar ücretsiz alıcam. ücretsize geçmeden bi iki rapordu yıllık izindi kullanıcam bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?