2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende giremedim kuzu ayaklarım şişti..bayram boyunca sırt üstü yattım ayaklar havada bir şekilde...çok sıcaktı gelen giden de fazla oldu gayganamgillerde...bizde bayramlaşmaya gittik derken iyice şiştim davul gibi oldum ayaklarımın sızısından öldüm durdum...

maşallah senin kuzuna da canım..bende artık aşağıda hissediyorum hareketlerini..tekme değil de sanki dönüyo gibime geliyo...

Günaydın Kızlar, hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, bayram süresince girmedim, umarım sorun yoktur kimsede, bi tek serapçımın sıkıntısı okudum şimdi, umarım birşey yoktur canım ve sonuçların seni rahatlatır bugün. Bizde bayram öncesi cumartesi gittik doktora benim bebiş dönmüş oynaya oynaya şuanda kafa yukarda böyle giderse 38 de sezaryenle almamız lazım bebişi fazla beklemez dedi ilk başlarda kafa aşağıdaydı sıpa oynaya oynaya döndürmüş kendini, bakalım kısmet benim için hiç sorun değil yeterki sağlıklı olsun. Yarında 32.hafta raporumu açtırmaya gidicem daha 5 hafta çalışır raporu alıcam doktordan ( 32+1 de gel dedi çünkü ). Bayram boyunca yattım kızlar hareketleri çok acıtıyor artık bide geceleri hiç mi hiç uyayamıyorum artık

ay ne biliyim iştahımı çok açıyor o ilaçlar kilomu çok arttırıyor

devlet memuru değilim canım kamu kurumunda taşeronum ücretsiz hakkım sadece 6 ay o yüzden en fazla 1 yaşına getireceğim o yüzden doğum öncesini kullanmayacağım
zorlanıyorsan al gitsin sonuçta memurların 2 yıl ücretsiz hakkı var

valla kızmasın doktor dobiş gibi oluyoruz ilaçları alınca

hoşgeldin cullucanım ya...nerdeydin sen kız...inşallah bakalım bugün akşam üstü bir daha arayıp soracağım çıktı mı diye...bebeğin dönmüş mü...bu çocuklar yerlerini beğenmiyolar..benim ki de yan yatıyordu kafa sağda ayaklar solda idi..ama şimdi hep hareketlerini alt tarfaımda hissediyorum ama tepik değil de sanki içeride balon patlatıyo...

hoşgeldin canım seninki de ..
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da sezeryan normal önemli değil 27. haftamızda benim oğluşum da dönmemişti çarşambaya dr a görünücem kasılmalarım var eşim ancak müsait olacak gerçi daha kontrole çok var ama gidim de içim rahat etsin.. ben de geceleri uyuyamıyorum dönerken eziyet oluyo minnakımın hareketleri de değişti daha belirginleşti sanki tekme dğil de dönüyomuş gibi

şirket bayramı birleştirdi canım durum böyle olunca bi 9 gün ara vermiş oldum topiğe, bide bayramda çok bayramlaşma yapamadım bi anneme gittim, soraki günler hep evde yatıştaydım, acıtıyo bebiş artık, dediğin gibi normal tepiklemeler bitti, dalgalanma şeklinde göbeğimi titreterek ittirmeler başladı ama öyle böyle değil sanki şimdi ordan çıkçak sanıyorum bebiş zaten bu kadar hareket olunca doktorda dönmesi normal dedi çünkü çok hareketli, hareketli bebekten zarar gelmez demekki enerjisi var ve mutlu dedi, bende kendimi öyle avutuyorum acıttığı zaman sıpa, izin fazla olunca bende fırsat bu fırsat bebiş kıyafetlerini yıka kurut ütüle ve yerleştir kısmını yaptım en azından büyük kısmı bitti, odası yerleşti, bi perde ve tüller yıkancak ev genelinde bide halılar ve genel ev içi temizlik oda olur olmasada sıkıntı değil zaten ama iyiki yapmışım artık iki adım atıp 3. adımda oturcak yer arıyorum kendime

altta çok hissediyosan kafa aşağıya gelmişte olabilir canım yani doğum pozisyonu, bakalım kısmet, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, hep öyle dua ediyorum, en büyük duam erken gelmemesi ve sağlıklı olması için, gerisi boş

aynen canım ben 9 kiloyu bulmuşum doğuma kadar 15 i de görürüm bence

Bu sene hamişiz tatil matil yok bize sanırım,seneye minnaklarımızla gideriz biyerlere inşallah
aynen canım saglık olsun ne yapalım seneye artık
Bayram sonrası tatilden sonra sıkıcı bir iş günü :95: Herkese günaydın. Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.

günaydın kızlarr napıyosunuz güzel bir tatilden sonra iş başladı maalesefff

günaydın kızlar
geçmiş olsun feyzacım aman dikkat et doktorunada görün hbr et bizede

linacım aynen öyle canım rabbim başka sıkıntı vermesin

bilmiyorumki cnm raporu alınca fiili olarak çalışmak gerek diye duydum. raporu alırım çalışamam sonra benim için sıkıntı çıkar.en mantıklısı 2 hafta almak kendimi iyi hissedersem uzatırım raporu ne olcak.

aynen canım ben hissediyorum sırtını bi sağa dayıyo bi sola dayıyo balık gibi kayıyo dönüyo canımı çok yakıyo minnak sıpa

hoşgeldin cullum bende yeni ugrayabildim tatilde bakamadım hiç topiğe.benimki normal doğum pozisyonunda ama benim gönlüm sezeryandan yana çnkü korkuyorum normal doğumdan iyice güçlendiler cnm benimkinin hareketleride çok canımı yakıyo

alıcam cnm sağlığımdn önemli deilya

kizlarrr gunaydinn...calisabilir raporunu tam olarak kacta aldiniz.ben suan adet tarihe gore 30+ 5 teyim...yardimci olur musunuz

benim 10 kilo oldu canım belkide daha fazla
senin 8 kilo çok iyiymiş son zamanlarda almadın o zaman pek fazla

pazartesiden pazartesye ölçüm yapıyorum..bugün 8 kilo 200 gramla kapatmışım..evet bu aylarda pek fazlaalmadım 2ayda 3 kilo almışsın dedi sağlık ocağındaki doktorum...

evet canım gitte rahatla boşver kafanın rahat olması önemli kuruntu yapmaktansa fazladan doktora gitmek bence en mantıklısı sorma geceleri uyuyamıyorum diyodum ya hep vala onlar iyi günlerimmiş şuanda hiç uyumuyorum, hamiş yastığım var göbek altına konan, bacak arası yastığım var, kociş yatağın en ucunda yatıyoki ben rahat pozisyon alayım diye ama tüm bunlara rağmen artık uyku yok, annem diyoki bayramda gözlerinin altı çöktü iyice senin bişi yapmamız lazım bu duruma, dedim yapçak bişi yok uykusuzluğa devam 1,5 ay kadar daha sorası Allah kerim bebiş uyutursa uyuruz, uyutmazsa yine uykusuzluğa devam demekki böle olması lazım ne yapalım, cumartesi günü resmen 5te artık yeter diye kalktım yataktan çünkü dön sağa dön sola bişi değişmiyo, sora başladım ağlamaya ben niye uyuyamıyorum diye, eşimde korktu bişimi oldu diye dedim uyuyamıyorum, daralıyorum, gece bitmiyo bi türlü, ne dese beğenirsin aman aşkım bunun içinmi üzülüyon ne için üzülcem dedim, uykuyu seven biri olarak geceleri hortlamak hiçte hoş değil ki yanımda horul horul uyuyan bi koca varkene, oda kalktı o saatten sora oda uyumadı bari bende kalkıyım senin ayaklarına masaj yapim belki uyursun dedi ama nerdeeee, anlıcan artık böle geççek bugünler o nedenle evde yatmakta hiç cazip gelmiyo artık, uyamadıktan sora bi kıymeti yok

aynen canım bari bebişler gelmeden uyuyabilseydik bu günleri değerlendirebilseydik ama nerdee :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…