- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
önemli değil cnm ben sordum öğrendim dilekçe yazılmıyomuş doktor raporu yeterliymiş. evet cnm 2 hafta çalışabilir raporu alıcam 37 ye kadar çalışamam o gücü görmüyorum kendimde. doktorum ne kadar istiyosan o kdar aktarabilirsin dedi inş sıkıntı çıkmaz verirler dimi 2 haftalık çalışabilir kağıdı ?
geçmiş olsun cnm ya ben tatilde hiç giremedim topiğe. geçmişede bakamadım uzamış gitmiş diye. bende arefe günü doktora gittim 1.893 gr 42 cm olmuş oğluşum. doktor herşey gayet güzel dedi normal doğum pozisyonu almış ama ben korkuyorum normaldennnnn
ben ilk aylarda yaşamadım bulantı kuzum ama şimdi neden başladı birden bire acaba inşallah devam etmeziyidir canım sizin gibi dünden beri bulantılı gün yaşyorum anlamadım şimdi ilk aylar gibi 8. ayımızda mı bulantılı geçecek yoksa
afiyet olsun canım biz yaptıkhadi ben çıkar kızlar gidip kahvaltı hazırlayayım acıktık iyice kahvaltı ypmayan varsa buyursun beraber yapalım
bende salı gününden itibaren başladım eleviti bende almıyordum ama doktorum ağrın fazlaysa al dedi magnezyum ve eleviti..acaba kestim diye mi ağrılarım fazlalaştı diye düşündüm..gerçi iki gündür ne elevit ne de magnezyumu alıyorum sadece kan ilacı...
devlet memuru değilim canım kamu kurumunda taşeronum ücretsiz hakkım sadece 6 ay o yüzden en fazla 1 yaşına getireceğim o yüzden doğum öncesini kullanmayacağımcnm benimde ihtiyacım olacak ama gitmiyo artık fark ediyorum. oğlumun hareketleri çok değişti oturamıyorum zorlanıyorum baya. ilk zamanlarımda zor geçtiği için artık riske atmayıp dinlenmek istiyorum. benim varislerimde çoğaldı baya zorluyo beni. sen devlet memurumuydun cnm ? ben memurum o yüzden ücretli bitince idare edebildiğim kadar ücretsiz alıcam. ücretsize geçmeden bi iki rapordu yıllık izindi kullanıcam bakalım hayırlısı.
ben de iyi olmaya çalışıyorum canım hergün farklı bir ağrı sorunla uyanıyoruz artık sona yaklaşıyoruz inşallah daha büyük problemler yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza
ben de ilaçlarımı aksatmaya başladım dr um yine kızacak
Günaydın Kızlar, hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, bayram süresince girmedim, umarım sorun yoktur kimsede, bi tek serapçımın sıkıntısı okudum şimdi, umarım birşey yoktur canım ve sonuçların seni rahatlatır bugün. Bizde bayram öncesi cumartesi gittik doktora benim bebiş dönmüş oynaya oynaya şuanda kafa yukarda böyle giderse 38 de sezaryenle almamız lazım bebişi fazla beklemez dedi ilk başlarda kafa aşağıdaydı sıpa oynaya oynaya döndürmüş kendini, bakalım kısmet benim için hiç sorun değil yeterki sağlıklı olsun.Yarında 32.hafta raporumu açtırmaya gidicem daha 5 hafta çalışır raporu alıcam doktordan ( 32+1 de gel dedi çünkü ). Bayram boyunca yattım kızlar hareketleri çok acıtıyor artık bide geceleri hiç mi hiç uyayamıyorum artık
ay ne biliyim iştahımı çok açıyor o ilaçlar kilomu çok arttırıyor
hoşgeldin canım seninki de ..Günaydın Kızlar, hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, bayram süresince girmedim, umarım sorun yoktur kimsede, bi tek serapçımın sıkıntısı okudum şimdi, umarım birşey yoktur canım ve sonuçların seni rahatlatır bugün. Bizde bayram öncesi cumartesi gittik doktora benim bebiş dönmüş oynaya oynaya şuanda kafa yukarda böyle giderse 38 de sezaryenle almamız lazım bebişi fazla beklemez dedi ilk başlarda kafa aşağıdaydı sıpa oynaya oynaya döndürmüş kendini, bakalım kısmet benim için hiç sorun değil yeterki sağlıklı olsun.Yarında 32.hafta raporumu açtırmaya gidicem daha 5 hafta çalışır raporu alıcam doktordan ( 32+1 de gel dedi çünkü ). Bayram boyunca yattım kızlar hareketleri çok acıtıyor artık bide geceleri hiç mi hiç uyayamıyorum artık
ben 8 kiloda sayıyorum şu anlık...12yle kapatırsam çok mutlu olacağım..ama doğum sonrası o kilolar nasıl gidecek diye de düşünmüyor değilim...
şirket bayramı birleştirdi canım durum böyle olunca bi 9 gün ara vermiş oldum topiğehoşgeldin cullucanım ya...nerdeydin sen kız...inşallah bakalım bugün akşam üstü bir daha arayıp soracağım çıktı mı diye...bebeğin dönmüş mü...bu çocuklar yerlerini beğenmiyolar..benim ki de yan yatıyordu kafa sağda ayaklar solda idi..ama şimdi hep hareketlerini alt tarfaımda hissediyorum ama tepik değil de sanki içeride balon patlatıyo...
aynen canım ben 9 kiloyu bulmuşum doğuma kadar 15 i de görürüm benceay ne biliyim iştahımı çok açıyor o ilaçlar kilomu çok arttırıyor
devlet memuru değilim canım kamu kurumunda taşeronum ücretsiz hakkım sadece 6 ay o yüzden en fazla 1 yaşına getireceğim o yüzden doğum öncesini kullanmayacağım
zorlanıyorsan al gitsin sonuçta memurların 2 yıl ücretsiz hakkı var
valla kızmasın doktor dobiş gibi oluyoruz ilaçları alınca
aynen canım saglık olsun ne yapalım seneye artıkBu sene hamişiz tatil matil yok bize sanırım,seneye minnaklarımızla gideriz biyerlere inşallah
Bayram sonrası tatilden sonra sıkıcı bir iş günü :95: Herkese günaydın. Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.
günaydın kızlarr napıyosunuz güzel bir tatilden sonra iş başladı maalesefff
günaydın kızlargünaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
selam kızlar herkes gelmi bakıyorum bayramda evdeydim iki de bir topiğe girip bakıyodum kimsecikler yok çoğunlukla kızımla ikimiz vardık çok sıkıldık çok gerçi bazen diğer arkadaşlar da vardı ama topik çok sessizdi...amaaaa artık eski neşeli günlerine kauştu
sizlar napıyosunuz bakalım nasılsınız
ne güzel yaa benim kocamı gören kendi doğuracak sanır o karar veriyor ve beni deli ediyorherhalde tek benim eşim böyle
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ölüm haktır ama aniden gelen ölüm insanı çok derinden etkiliyor
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bebiş sabırlı çıkar da normal zamanında doğar dikkat et kendine hastaneden çıktığında da nasıl olsa iyiyim hastaneden de çıktım diyip kendini yorma
hoş geldiniz sağ salim gidip gelmişsiniz ya canım en önemlisi o bence
bilmiyorumki cnm raporu alınca fiili olarak çalışmak gerek diye duydum. raporu alırım çalışamam sonra benim için sıkıntı çıkar.en mantıklısı 2 hafta almak kendimi iyi hissedersem uzatırım raporu ne olcak.Peki birşey soracağım size.. 2 hafta yerine 5 hafta rapor alsak da, sonra baktık çalışamıyoruz, 4. haftada gitsek çalışamaz raporu alsak olmuyor mu?
2 haftalık alıp, sonra tekrar gidip uzatmak daha zor gibi geldi de sanki..
aynen canım ben hissediyorum sırtını bi sağa dayıyo bi sola dayıyo balık gibi kayıyo dönüyo canımı çok yakıyo minnak sıpabende giremedim kuzu ayaklarım şişti..bayram boyunca sırt üstü yattım ayaklar havada bir şekilde...çok sıcaktı gelen giden de fazla oldu gayganamgillerde...bizde bayramlaşmaya gittik derken iyice şiştim davul gibi oldum ayaklarımın sızısından öldüm durdum...
maşallah senin kuzuna da canım..bende artık aşağıda hissediyorum hareketlerini..tekme değil de sanki dönüyo gibime geliyo...
hoşgeldin cullum bende yeni ugrayabildim tatilde bakamadım hiç topiğe.benimki normal doğum pozisyonunda ama benim gönlüm sezeryandan yana çnkü korkuyorum normal doğumdanGünaydın Kızlar, hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, bayram süresince girmedim, umarım sorun yoktur kimsede, bi tek serapçımın sıkıntısı okudum şimdi, umarım birşey yoktur canım ve sonuçların seni rahatlatır bugün. Bizde bayram öncesi cumartesi gittik doktora benim bebiş dönmüş oynaya oynaya şuanda kafa yukarda böyle giderse 38 de sezaryenle almamız lazım bebişi fazla beklemez dedi ilk başlarda kafa aşağıdaydı sıpa oynaya oynaya döndürmüş kendini, bakalım kısmet benim için hiç sorun değil yeterki sağlıklı olsun.Yarında 32.hafta raporumu açtırmaya gidicem daha 5 hafta çalışır raporu alıcam doktordan ( 32+1 de gel dedi çünkü ). Bayram boyunca yattım kızlar hareketleri çok acıtıyor artık bide geceleri hiç mi hiç uyayamıyorum artık
devlet memuru değilim canım kamu kurumunda taşeronum ücretsiz hakkım sadece 6 ay o yüzden en fazla 1 yaşına getireceğim o yüzden doğum öncesini kullanmayacağım
zorlanıyorsan al gitsin sonuçta memurların 2 yıl ücretsiz hakkı var
aynen canım ben 9 kiloyu bulmuşum doğuma kadar 15 i de görürüm bence
benim 10 kilo oldu canım belkide daha fazla
senin 8 kilo çok iyiymiş son zamanlarda almadın o zaman pek fazla
evet canım gitte rahatla boşver kafanın rahat olması önemli kuruntu yapmaktansa fazladan doktora gitmek bence en mantıklısıhoşgeldin canım seninki de ..
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da sezeryan normal önemli değil 27. haftamızda benim oğluşum da dönmemişti çarşambaya dr a görünücem kasılmalarım var eşim ancak müsait olacak gerçi daha kontrole çok var ama gidim de içim rahat etsin.. ben de geceleri uyuyamıyorum dönerken eziyet oluyominnakımın hareketleri de değişti daha belirginleşti sanki tekme dğil de dönüyomuş gibi
pazartesiden pazartesye ölçüm yapıyorum..bugün 8 kilo 200 gramla kapatmışım..evet bu aylarda pek fazlaalmadım 2ayda 3 kilo almışsın dedi sağlık ocağındaki doktorum...
aynen canım bari bebişler gelmeden uyuyabilseydik bu günleri değerlendirebilseydik ama nerdee :97:evet canım gitte rahatla boşver kafanın rahat olması önemli kuruntu yapmaktansa fazladan doktora gitmek bence en mantıklısısorma geceleri uyuyamıyorum diyodum ya hep vala onlar iyi günlerimmiş şuanda hiç uyumuyorum, hamiş yastığım var göbek altına konan, bacak arası yastığım var, kociş yatağın en ucunda yatıyoki ben rahat pozisyon alayım diye ama tüm bunlara rağmen artık uyku yok, annem diyoki bayramda gözlerinin altı çöktü iyice senin bişi yapmamız lazım bu duruma, dedim yapçak bişi yok uykusuzluğa devam 1,5 ay kadar daha sorası Allah kerim bebiş uyutursa uyuruz, uyutmazsa yine uykusuzluğa devam demekki böle olması lazım ne yapalım, cumartesi günü resmen 5te artık yeter diye kalktım yataktan çünkü dön sağa dön sola bişi değişmiyo, sora başladım ağlamaya ben niye uyuyamıyorum diye, eşimde korktu bişimi oldu diye dedim uyuyamıyorum, daralıyorum, gece bitmiyo bi türlü, ne dese beğenirsin aman aşkım bunun içinmi üzülüyon ne için üzülcem dedim, uykuyu seven biri olarak geceleri hortlamak hiçte hoş değil ki yanımda horul horul uyuyan bi koca varkene, oda kalktı o saatten sora oda uyumadı bari bende kalkıyım senin ayaklarına masaj yapim belki uyursun dedi ama nerdeeee, anlıcan artık böle geççek bugünler o nedenle evde yatmakta hiç cazip gelmiyo artık, uyamadıktan sora bi kıymeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?