2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ohhhh ne güzel...bende kızıyordum bu kıza çok yükleniyorlar hamiş hamiş diye meğerse tatildeymişsin...

evet dediğin gibi dalgalanma şeklinde oluyo ve dönüyo mu napıyo anlamıyorum..aslında çokda merak ediyorum sıpa şu an içeride ne ediyo diye...bugün rüyamda karnımdan kolunu yakaladığımı gördüm derimden resmen belliydi tuttum hatta eşime de bağırıyorum koş gel bu sıpa artık aştı kendini diyorum..temizlik işini bitirmişsin bende bu hafta yıkayıp ütüleyip kaldırmayı düşünüyorum...bakalım...bundan sonra zaten zor hareket ederiz herhalde..sona yaklaştıkça kendimden korkmaya başlıyorum..bayram günü acayip şiştim ahhha dedim sero yandın kızım şimdi de bu çıktı çek bakalım 2 ayda bu şişlikleri ama çok şükür şu an fıs durumdayım...şişim mişim gitti..inşallah dönmüştür dediğin gibidir..ben normal istiyorum ama bakalım nasip sağlıklı olsunda sezeryandır normaldir farketmez...

maşallah serocum önceden iyi aldın ama sonradan durdu göbüşün nasıl büyüdü mü

göbük çıktı kuzu ama ilk baştakinden pek farklı değil...ilk başta benim karnım çok çıkmıştı hafiften irileşti işte..zaten çok korkmuştum bu şekilde gidersem son aylarda göbeği ben nereye yerleştirecem diye...

pazartesiden pazartesye ölçüm yapıyorum..bugün 8 kilo 200 gramla kapatmışım..evet bu aylarda pek fazlaalmadım 2ayda 3 kilo almışsın dedi sağlık ocağındaki doktorum...

bende 7kg aldım başından beri, ben değil de bebiş almaya devam ediyo allahtan, geçen ayda 1 kg almışım sadece onunda 700gr mı bebişe gitmiş, bakalım bu ay ne kadar alcaz, bide geçen cumartesiden yarına kaç gr almış bebek onu çok merak ediyorum ilk defa bu kadar kısa sürede yine doktora gidiyor olcam, ha bide bundan sora artık 2 haftada bir çağırcakmış doktor öle dedi, sık sık gitmeye başlıyoruz artık bakalım

valla ben göbüşümü koycak yer bulamuyorum hele yatarken zor atıyorum sağa sola

benim ki de bundan sonra iki haftada bir görüşeceğiz dedi..24üne randevu verdi..hem gelirsin raporunu yazarız hem de kontrolümüzü oluruz dedi..bakalım..ben fazla kilo almak istemiyorum...benim niyetim 10 kilo ile kapatmaktı ama bu imkansız gibi duruyo....ay gelsind e sıpa sonrada diyete gireriz napalım...gerçi mide bulantılarım bu şekilde devam ederse değil kilo almak kilo verişlerim başlar benim yeniden...

ben göbükten dolayı dönmekte zorluk çekmiyorum canım ben kasıklarımdaki ağrıdan dolayı kıvranıp duruyorum...ben zaten artık oturma odasında yatıyorum...ayaklarım kanepenin üzerinde yatağı yere seriyorum...yoksa ayaklarımın şişi inmedi..üç gündür bu şekilde yatıyorum indi çok şükür şişlerim...

evet canım şükür izin verdiler gittik, başta kızdım senelik izinlerimizden siliyolar diye ama sorada mutlu oldum iyikide yapmışlar bisürü iş yaptım evde, lazımmış böle bi tatil yakındır kolunu bacağını dışardan göreceğimiz günler demedi demeyin, benim koca ilk defa bukadar uzun süre benimle vakit geçirmiş oldu hamişlik başladı başlayalı şok içinde şuanda, sen nasıl duruyosun işyerinde bu hareketler varken diyor, dedim anlatınca olmuyo dimi illa görmen lazım oda görmüş oldu, sanki elini gördüm diyo ( ben göbüş açık oturuyom sürekli bizimkinin gözler bende şaşkınlıkla izliyo, tabi biz hissediyoruz bide onlar sadece görüyolar o nedenle çok şaşırıolar ) bacak arana yastık koy uzanırken falan canım, sıcaklar arttıkça dahada şişlik oluyo insanda, neyseki buna şükür gerçekten, bi arkadaş daha 5. ayında şişmeye başladı kızı bide korkuttular yok mikrop var yok bilmemne diye sora doktor hamişlik şişliği bu çekçen bunu mecbur senin bünye yapıyo demiş
Alllah gönlüne göre versin inşallah canımcım, benim için ikiside sorun değil, hatta sezaryen istiyodum başından beri normalden korktuğum için, doktor ters duruyo diyince sıpa annesinden taraf çıktı dedim içimden de ne yalan söyliyim azcık mutlu bile oldum
kızlar biz biraz uzanalım yine geliriz
yat güzelim yat, bacak arana yastık koy yatarken

Allahtan yerleri dar birde geniş olsa bu sıpalar ne eder acaba içeride...
aynen onu düşünüyorum, bakıyorum şuncacık yer aslında ama nasıl lömbür lömbür dönüyo içerde, bide geniş olsa yandık gitti

tutup dönüyon dimi artık, ben öyle yapıyom mecburen çünkü acıyo sağa sola dönüşte yatakta

aynen bende o günlerde olacak mı acaba d,yorum...bizler hissediyoruz akşam eşime diyorum bu duygudan mahrumsun sana acıyorum resmen...elini koydu konuştu konuştu iki saat o arada bir tepik geldi ahhhaaa geliyo dedim karnım gerildi çünkü peşine tepik geldi...resmen çocuk gibi seviniyo oğlum bana tepki veriyo diye...kendi içimden diyorum bu benim yaşadıklarımı yaşasa aklı uçar gider herhalde...kuzu yatarken dört tane yastıkla yatıyorum...yatakta yastıklardan bize yer kalmıyo..şişliklerden çok korktum hiç güzel bişi değilmiş...kimseye tavsiye etmem...tuz sıfır kullanıyordum ben..doktorum tamamen kesme dedi..tansiyonum o gün 9'a 6 çıktı...abartmamak şeklinde kullan dedi tansiyonum düşükmüş yine düşük hissediyorum kafa uçuyo şu an...ay bir doğursaydık hayırlısıyla....akşam eşime diyorum yavrum eski haliem dönebilecek miyim ağrısı günlerim olacak mı diye?

her ne kadar korksam da bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum zaten bebeğimin pozisyonu da hep normal doğum pozisyonunda baş aşağı durmayı seviyor kereta

maşallah cnm ne güzel, darısı başıma :) bizimki ters pozisyonda ayakları rahmimde bu nedenle de şimdiden fazlasıyla kasılma ve tuvalete çıkma sorunu yaşatıyor yaramazım :)

Slm kızlar nasılsınız ben bugün tatanoz aşısının 2. Dozunu olmaya gitcem sağlık ocağına yine 2 gün kolum ağrıcak napalım dün bebişimin emziğini biberonunu bulaşık makinasında yıkadım ama yeterli değilmiş şimdi sterilizasyon makinası almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz varmı onlar 2 çeşit anladığım kadarıyla bi elektrikli bide mikrodalgada steril eden var mikrodalga olanların fiyatları daha uygun hangisinden alayım kararsız kaldım

Magnezyumu ne için kullanıyorsunuz benm Dr vermedı öle bişey

cnm bende kullandım ama 4. ayımda düşük tehlikesi geçirdiğim zaman kullandım. dr. tehlikem devam ettiğinden, kasılmalarımın arttığı dönemlerde de içebileceğimi söyledi. Arkadaşlar bide hepimiz ayrıyız, hepimizin eksiği bir değil başka arkadaşlar kullandı ben niye kullanmıyorum diye sıkıntı yapmayın kendinize...

aynen cnm saçla midenin bir alakası yok. Sadece olan şu: bebişlerimiz büyüdükçe daralan yer yüzünden bebişler midemizi de yukarı kaldırıyor, bu kalkma sırasında reflü dediğimiz olay oluşuyor. mide kapağı açılıp, içinde ki su yemek borusundan yukarı çıkıyor, buda yanmaya sebep oluyor. Genelde bende yağlı kızartma yada hamur işleri yediğimde daha çok oluyor. çok sıkıntılı durumlarda Dr.lar yanma için ilaç kullanımı da öneriyor.

cnm tansiyon olabileceği gibi şeker durumuna da baktırabilirsin, kan şekeri düşüklüğü de olabilir yada vitamin eksikliği devam ederse dr.la görüşmende fayda var.

ben 3. ayımdan beri kullanıyorum hem demir hemde vitamin ilacı elevitten miden bulanıyorsa dr. başka marka yazabilir, benim arkadaşımda elevitten rahatsız olmuştu dr. markayı değiştirdi ve ilacı kullanabilmişti.

geçmiş olsun cnm, umarım sen bebişin ve eşin iyisinizdir. allah sağlık ve huzur versin hepimize gerisi bi şekilde haloluyor. tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…