evet canım şükür izin verdiler gittik, başta kızdım senelik izinlerimizden siliyolar diye ama sorada mutlu oldum iyikide yapmışlar bisürü iş yaptım evde, lazımmış böle bi tatilyakındır kolunu bacağını dışardan göreceğimiz günler demedi demeyin, benim koca ilk defa bukadar uzun süre benimle vakit geçirmiş oldu hamişlik başladı başlayalı şok içinde şuanda, sen nasıl duruyosun işyerinde bu hareketler varken diyor, dedim anlatınca olmuyo dimi illa görmen lazım oda görmüş oldu, sanki elini gördüm diyo ( ben göbüş açık oturuyom sürekli bizimkinin gözler bende şaşkınlıkla izliyo, tabi biz hissediyoruz bide onlar sadece görüyolar o nedenle çok şaşırıolar ) bacak arana yastık koy uzanırken falan canım, sıcaklar arttıkça dahada şişlik oluyo insanda, neyseki buna şükür gerçekten, bi arkadaş daha 5. ayında şişmeye başladı kızı bide korkuttular yok mikrop var yok bilmemne diye sora doktor hamişlik şişliği bu çekçen bunu mecbur senin bünye yapıyo demiş
Alllah gönlüne göre versin inşallah canımcım, benim için ikiside sorun değil, hatta sezaryen istiyodum başından beri normalden korktuğum için, doktor ters duruyo diyince sıpa annesinden taraf çıktı dedim içimden de ne yalan söyliyim azcık mutlu bile oldum
yat güzelim yat, bacak arana yastık koy yatarken
aynen onu düşünüyorum, bakıyorum şuncacık yer aslında ama nasıl lömbür lömbür dönüyo içerde, bide geniş olsa yandık gitti
tutup dönüyon dimi artık, ben öyle yapıyom mecburen çünkü acıyo sağa sola dönüşte yatakta
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
merhaba kızlar nasılsınız hekesin geçmiş bayramı kutlu olsun biz pek bayram yapamdık bu sene arifeden 1 gün önce anneannemi kaybettikhiçbir hastalığı yoktu hayat dolu bi kadındı çok üzgünüm çok
Annelik çenenize vurdu kızlar 1 saat yok oldum bi sürü sayfa ilerlemiş okuyamadım pes ettim
hastaneye gittim geldim raporumu teslim alamamıştım başhekim olmadığı için çok şükür çalışaabilir raporumuzu aldık. bu ay sonu da çalışamaz alıııırrr çeker gideriz inş. Allahın izniyleee
cullu hoşgeldin canım
merhba kızlar hısgeldınız... topık baya canlanmıs tatıl bıttı hepınız buraya dokuldunuz dımibıraz gecmıse baktım sıcaklar herkesı bıhaylı etkılemıs allah yardımzcımız olsun...serap inş sonucların ıyı cıkarr....hazıran ayında dogum yapan bı arkadasımla gorustum gecen gun benım ıcın cok ıyı oldu tecrubelı sonucta mıde yanması ıcın leblebıyı tavsıye ettı anında kesıyor dedı normal dogum yapmıstı arkadasım sancıları cok uzun surmus dogumdan oncekı donemlerde cok yorulmjustum hıc yerımde durmuyordum o yuzden dogumda da cok zorlandım bu son zamanlarında bol bol dınlen enerjı topla dedı bebegınde sende yorulma dedı....sızlerınde aklında bulunsun kızlar normal dogum dusunuyorsanız enerjıznızı doguma saklayın ısı gucu bırakın...
benımde oglum ıkı gundur cook hareketsızdı cok korktum ama panık yapmamaya calstım bugunde oyle hareket edıyor ama eskıye nazaran daha az nıye acaba yorulacak bıseyde yapmadım ıkı gundur yatıyorum hatta???
başın sağolsun cnm, allah mekanını cennet eylesin...
iyi yaptınız valla ama senin beden de durmuyo temizlik yok mu bugünbeden çalışmıyo bari çene çalışsın dedik kuzu...
iyi yaptınız valla ama senin beden de durmuyo temizlik yok mu bugün
sıcaklardan nefret etmeye başladım kuzu ben artık...hoşgeldin canım bu arada...
Cok tesekkür ederim canım. Herseyin bası saglik.geçmiş olsun cnm, umarım sen bebişin ve eşin iyisinizdir. allah sağlık ve huzur versin hepimize gerisi bi şekilde haloluyor. tekrar geçmiş olsun...
yok kuzu sadece çamaşırları makineye attım astım..iki makine çamaşır yıkadım..birazdan da gezmeye gitcez oğluşumla...yoksa evde durursam ütüye girişeceğim...kociş ben gelir akşama ütülerim dedi...
al bende de okadar canım ne gece yatırıyor ne gunduz oturtuyor...gece bıde sırt agrılarım tuttu hıc uyuyamadım esım kalktı bıraz ovaladı ama fayda etmedı bende havlu ısıttım koydum sabaha dogru sızmısım ...eylul de belkı bıraz sıcaklar duser dıye umut edıyrumm
Slm kızlar nasılsınız ben bugün tatanoz aşısının 2. Dozunu olmaya gitcem sağlık ocağına yine 2 gün kolum ağrıcak napalım dün bebişimin emziğini biberonunu bulaşık makinasında yıkadım ama yeterli değilmiş şimdi sterilizasyon makinası almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz varmı onlar 2 çeşit anladığım kadarıyla bi elektrikli bide mikrodalgada steril eden var mikrodalga olanların fiyatları daha uygun hangisinden alayım kararsız kaldım
hoşbulduk canım, özledim siziAnnelik çenenize vurdu kızlar 1 saat yok oldum bi sürü sayfa ilerlemiş okuyamadım pes ettim
hastaneye gittim geldim raporumu teslim alamamıştım başhekim olmadığı için çok şükür çalışaabilir raporumuzu aldık. bu ay sonu da çalışamaz alıııırrr çeker gideriz inş. Allahın izniyleee
cullu hoşgeldin canım
canım başın sağolsun, hiçbir rahatsızlığı olmayıpta vefat edince insan şok oluyo, inanamıyo bir türlü, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin, benimde ananem geçen sene kadir gecesi vefat etti, bayramımız ve sonrası yasla geçti, hep dua ederdi mübarek günde öleyim diye istediğide oldu, hiçbir rahatsızlığı yoktu onunda hep güler konuşurdu çok şükür keyfi yerindeydi o yüzden seni çok iyi anlıyorum, bi boşluk oluyor heleki düşkünsen bir türlü konduramıyosun, hep gözlerin kulakların onu arıyor. Allah ona kabir rahatlığı versin inşallahteşekkür ederim canım amin inşallah tüm geçmişlerimizin mekanı cennet olsun
yine rahat duramadın yaninereye gidiceksiniz gezmeye? canımmm dogum gününde naptı kocaannn
kısss keske sadece sekılden sekıle gırsem gece boyunca tum evı gezıyorum...yapacak bıseyy yok cekecezz mecburrrr...: ama benım tek tesellım oglum rahat edecek ya bu sıcaklarda dogum yapsaydım ben yıne bı sekılde vantılator klıma dus felan ıdare edıyorum o yanar dururdu yavrucum
3 gun sonrada benım dogum gunun bakalım bızım herıf ne yapacak bu sene hıc konusu gecmıyor var bı durum ama cozemedımkız napim mecbur yıkanacak...attım makine yıkadı...eşimin teyzesine gitcekmişiz...bakalım çoluk çocuk dolu olur belki kafamı dağıtırım...
he doğum günün de bir sürü süprüz vardı...zaten moralde bozuktu adam moralimi yerine getirebilmek için herşeyi yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?