2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen canım tutp dönüyorum eskiden çok atardım kendimi ama şimdi öyle dikkatliyim ki

Gecmis olsun canım. Cogumuz bayramı hastalıkla hastanede geçirmişiz. Allah beterinden saklasın.

Annelik çenenize vurdu kızlar 1 saat yok oldum bi sürü sayfa ilerlemiş okuyamadım pes ettim
hastaneye gittim geldim raporumu teslim alamamıştım başhekim olmadığı için çok şükür çalışaabilir raporumuzu aldık. bu ay sonu da çalışamaz alıııırrr çeker gideriz inş. Allahın izniyleee
cullu hoşgeldin canım

merhba kızlar hısgeldınız... topık baya canlanmıs tatıl bıttı hepınız buraya dokuldunuz dımi bıraz gecmıse baktım sıcaklar herkesı bıhaylı etkılemıs allah yardımzcımız olsun...serap inş sonucların ıyı cıkarr....hazıran ayında dogum yapan bı arkadasımla gorustum gecen gun benım ıcın cok ıyı oldu tecrubelı sonucta mıde yanması ıcın leblebıyı tavsıye ettı anında kesıyor dedı normal dogum yapmıstı arkadasım sancıları cok uzun surmus dogumdan oncekı donemlerde cok yorulmjustum hıc yerımde durmuyordum o yuzden dogumda da cok zorlandım bu son zamanlarında bol bol dınlen enerjı topla dedı bebegınde sende yorulma dedı....sızlerınde aklında bulunsun kızlar normal dogum dusunuyorsanız enerjıznızı doguma saklayın ısı gucu bırakın...

benımde oglum ıkı gundur cook hareketsızdı cok korktum ama panık yapmamaya calstım bugunde oyle hareket edıyor ama eskıye nazaran daha az nıye acaba yorulacak bıseyde yapmadım ıkı gundur yatıyorum hatta???

Son düzenleme:

başın sağolsun cnm, allah mekanını cennet eylesin...

merhaba kızlar nasılsınız yarın sağlık ocağına kontrole gidicem cuma da kendi doktorumla randevum var bu haftadan sonra mı acaba artık 2 haftada bir gideceğiz artık 20 temmuz da kızımı görmüştüm en son çok merak ediyorum kilo aldı mı büyüdü mü gelişimi nasıl diye bu arada bi kitap aldım herkese tavsiye ederim güzel bilgiler var pratikte ne kadar yapılır bilmiyorum ama denemekte fayda var 2 yaşında oğlu olan yakın bi arkadaşımın tavsiyesi ile aldım.
http://www.dr.com.tr/kitap/bebek-ba...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000286177

başka sitelerde de var almak isteyen arkadaşlara duyrulur

beden çalışmıyo bari çene çalışsın dedik kuzu...

sıcaklardan nefret etmeye başladım kuzu ben artık...hoşgeldin canım bu arada...

iyi yaptınız valla ama senin beden de durmuyo temizlik yok mu bugün

yok kuzu sadece çamaşırları makineye attım astım..iki makine çamaşır yıkadım..birazdan da gezmeye gitcez oğluşumla...yoksa evde durursam ütüye girişeceğim...kociş ben gelir akşama ütülerim dedi...

sıcaklardan nefret etmeye başladım kuzu ben artık...hoşgeldin canım bu arada...

al bende de okadar canım ne gece yatırıyor ne gunduz oturtuyor...gece bıde sırt agrılarım tuttu hıc uyuyamadım esım kalktı bıraz ovaladı ama fayda etmedı bende havlu ısıttım koydum sabaha dogru sızmısım ...eylul de belkı bıraz sıcaklar duser dıye umut edıyrumm

Son düzenleme:

yine rahat duramadın yani nereye gidiceksiniz gezmeye? canımmm dogum gününde naptı kocaannn

ben artık ümidi falan kestim...doğum yapıncaya kadar bu şekilde çekcez..napalım mecburrrrrr....ben yatakta şekilden şekile giriyorum...başka zaman olsa kendime gülerim bu halde nasıl uyuyorum diye...

hoşbulduk canım, özledim sizihadi hayırlısı olsun raporun, bende yarın alcam kısmetse 5 hafta daha çalışır sora bye derik iştekilere hehehe

teşekkür ederim canım amin inşallah tüm geçmişlerimizin mekanı cennet olsun
canım başın sağolsun, hiçbir rahatsızlığı olmayıpta vefat edince insan şok oluyo, inanamıyo bir türlü, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin, benimde ananem geçen sene kadir gecesi vefat etti, bayramımız ve sonrası yasla geçti, hep dua ederdi mübarek günde öleyim diye istediğide oldu, hiçbir rahatsızlığı yoktu onunda hep güler konuşurdu çok şükür keyfi yerindeydi o yüzden seni çok iyi anlıyorum, bi boşluk oluyor heleki düşkünsen bir türlü konduramıyosun, hep gözlerin kulakların onu arıyor. Allah ona kabir rahatlığı versin inşallah

yine rahat duramadın yani nereye gidiceksiniz gezmeye? canımmm dogum gününde naptı kocaannn

kız napim mecbur yıkanacak...attım makine yıkadı...eşimin teyzesine gitcekmişiz...bakalım çoluk çocuk dolu olur belki kafamı dağıtırım...

he doğum günün de bir sürü süprüz vardı... zaten moralde bozuktu adam moralimi yerine getirebilmek için herşeyi yaptı...

kısss keske sadece sekılden sekıle gırsem gece boyunca tum evı gezıyorum...yapacak bıseyy yok cekecezz mecburrrr...:ama benım tek tesellım oglum rahat edecek ya bu sıcaklarda dogum yapsaydım ben yıne bı sekılde vantılator klıma dus felan ıdare edıyorum o yanar dururdu yavrucum

aynen bende bazen düşünüyorum...pişer dururdu yavrum...kış bebeği olacaklar..seneye bu zamanlar en sevimli zamanları olur ele avuca gelirler...alır gideriz gezmelere tozmalara....

3 gun sonrada benım dogum gunun bakalım bızım herıf ne yapacak bu sene hıc konusu gecmıyor var bı durum ama cozemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…