aynen bende bazen düşünüyorum...pişer dururdu yavrum...kış bebeği olacaklar..seneye bu zamanlar en sevimli zamanları olur ele avuca gelirler...alır gideriz gezmelere tozmalara....
3 gun sonrada benım dogum gunun bakalım bızım herıf ne yapacak bu sene hıc konusu gecmıyor var bı durum ama cozemedım
inşallah bacıı inşallah onlar rahat olsunlarda bız bunları cekmeye zaten razıydık allah beterınden baska sıkıntılardan korusun onlar yerınde rahat olsun zamanında gelsın yeter sıkıntılar geceer...arkadas dıyorkı okadar sıkıntı sancı cektım hepsını dogumhaneden cıkmadan unuttum dıyor bızımde oyle olur inş
bılemıyorum heryıl bır ay onceden agzımı aramaya baslar ama bu sene hıc sormadı oyle seyler bakalım suprızmı yapacak yoksa bu seneyı es mı gececek bılemedımgizli gizli yapıyodur kız..bizimki de çaktırmadı...gerçi ben accık çaktırmıştım..ama diğer şeyleri görünce şok oldum..
Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?
sebebini sordum kuzu gebelerde olur dedi...bazıları kolay atlatırmış bazıları zor...bol su içiyorum yavru günde hiç içmesem 20 bardak içiyorum...kuzu stres yaptım mı veriyorum kendimi işe temizliğe sonra tabi ki pertim çıkıyo..bu yüzden 4 gündür kayınvalidem bırakmadı..yattım bol bol... ama gel sor ki nasıl yattın...
Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?
benim de bu hafta ile beraber 3 haftam kaldııııııııhoşbulduk canım, özledim sizihadi hayırlısı olsun raporun, bende yarın alcam kısmetse 5 hafta daha çalışır sora bye derik iştekilere hehehe
canım başın sağolsun, hiçbir rahatsızlığı olmayıpta vefat edince insan şok oluyo, inanamıyo bir türlü, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin, benimde ananem geçen sene kadir gecesi vefat etti, bayramımız ve sonrası yasla geçti, hep dua ederdi mübarek günde öleyim diye istediğide oldu, hiçbir rahatsızlığı yoktu onunda hep güler konuşurdu çok şükür keyfi yerindeydi o yüzden seni çok iyi anlıyorum, bi boşluk oluyor heleki düşkünsen bir türlü konduramıyosun, hep gözlerin kulakların onu arıyor. Allah ona kabir rahatlığı versin inşallah
eveettt ayrıntıları alalımmmmkız napim mecbur yıkanacak...attım makine yıkadı...eşimin teyzesine gitcekmişiz...bakalım çoluk çocuk dolu olur belki kafamı dağıtırım...
he doğum günün de bir sürü süprüz vardı...zaten moralde bozuktu adam moralimi yerine getirebilmek için herşeyi yaptı...
slm arkadaşlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun....hastası olan ve hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun..anneannesi ölen arkadaşımında başı sağolsun.....ben uzun süredir giremiyorum...köy köy geziyorum sıcaktan ve nemden dolayı..biraz önce geldim annemlerle köyden felaket sıcak nasıl dayancam bilöiyorum..ben artık 2 haftaya bir gitmeye başladım kontrola doktorum öyle istiyor...eylül sonu doğumum olabilirmiş..dikkat et 34 haftadan önce gelmein en azından 36 olsun dedi...tansiyonum çok dengesizleşti normalde yüksek tnsiyonum var ama şu sıralar ya çok düşüyor yada çıkyor...salı günü kardiyolojiye gitcem bakalım ne diyecek..bebeğim 30 haftalıkken 1700 gr dı..doğum için sezaryen diyorum tansiyondan dolayı ama normal gelmek isterse gelme demeyiz buyur ederiz dedi doktorum beni rahalatmak için...bayram boyunca sanırım yolculuk ve yorgunluktan karnım çok sert ve bebeğimin hareketleri çok az...aşırı derecede telaşlanıyorum sizledede oluyormu acaba..
aynen köyde görev yaptım benden küçüklerin şu an 7-8 tane bebikleri var her sene de doğurmaya devam ediyolar...ben tırsmıyorum doğum benden tırssın...bılemıyorum heryıl bır ay onceden agzımı aramaya baslar ama bu sene hıc sormadı oyle seyler bakalım suprızmı yapacak yoksa bu seneyı es mı gececek bılemedım
tabı canım zor bısey kolay deıl ama herkes bırak ucu besı on tane doguran var hemde ne sartlarda...kız herkes catır catırr doguruyr bı bızmı doguramayacagız allahın ıznıyle bu sıkıntılar gececek bıde bakacazkı kucagımıza vermısler
canım ben kullanıyorum ama ishal değil kabız etti beni.. zaten yan etkilerindede var kabızlık..
merak etme güzelim bende de oluyor hamileliğim boyunca 2 kere atlattım ve hepsinde antibiyotik ve fitil kullandım, hamilelikte adet görmediğimizden bakteri üretmeye daha müsait oluyoruz, birde benim gibi çalışan annelerde malum iş yeri yada dışarda lavabo kullandığımızdan mikrop kapma oranımız artıyor. Umarım tahlillerin temiz çıkar cnm...
evet rengi koyu magnezyumu da kullnıyordum önceden de o yapmaz gibime geldi..kan ilacını almaya başladım ishal başladı...Ben kullanıyorum canım. Ama ishal olmadım. Sadece koyu renk oluyor. Arada ishal gibi olup geçiyor. Ama ben magnezyum da kullanıyorum arada. O da yapıyor olabilir beni.
benim de bu hafta ile beraber 3 haftam kaldıııııııı
eveettt ayrıntıları alalımmmm
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
peki girme bakalımmmayrıntıları mı..kız antep'e gittik kocişle malum akşam orada kaldık...fazla teferruata girmeyeyim ...
öğlene doğru eve geldik ondan sonrada ben zaten verdim kendimi temiziliğe...
peki girme bakalımmm
Serapcım vazgeç şu temizlikten artık eminim evin kirlenmesine bile fırsat vermiyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?