2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen bende bazen düşünüyorum...pişer dururdu yavrum...kış bebeği olacaklar..seneye bu zamanlar en sevimli zamanları olur ele avuca gelirler...alır gideriz gezmelere tozmalara....

inşallah bacıı inşallah onlar rahat olsunlarda bız bunları cekmeye zaten razıydık allah beterınden baska sıkıntılardan korusun onlar yerınde rahat olsun zamanında gelsın yeter sıkıntılar geceer...arkadas dıyorkı okadar sıkıntı sancı cektım hepsını dogumhaneden cıkmadan unuttum dıyor bızımde oyle olur inş

3 gun sonrada benım dogum gunun bakalım bızım herıf ne yapacak bu sene hıc konusu gecmıyor var bı durum ama cozemedım

gizli gizli yapıyodur kız..bizimki de çaktırmadı...gerçi ben accık çaktırmıştım..ama diğer şeyleri görünce şok oldum..

ay inşallah kuzu..annemde der sürekli..çok sıkıntılı olsa kimse ikinciyi üçüncyü düşünmez diyo...kucağına aldığın vakit ne ağrıymış ne sızıymış unutcakasın diyo...

Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?

gizli gizli yapıyodur kız..bizimki de çaktırmadı...gerçi ben accık çaktırmıştım..ama diğer şeyleri görünce şok oldum..
bılemıyorum heryıl bır ay onceden agzımı aramaya baslar ama bu sene hıc sormadı oyle seyler bakalım suprızmı yapacak yoksa bu seneyı es mı gececek bılemedım

tabı canım zor bısey kolay deıl ama herkes bırak ucu besı on tane doguran var hemde ne sartlarda...kız herkes catır catırr doguruyr bı bızmı doguramayacagız allahın ıznıyle bu sıkıntılar gececek bıde bakacazkı kucagımıza vermısler

merak etme güzelim bende de oluyor hamileliğim boyunca 2 kere atlattım ve hepsinde antibiyotik ve fitil kullandım, hamilelikte adet görmediğimizden bakteri üretmeye daha müsait oluyoruz, birde benim gibi çalışan annelerde malum iş yeri yada dışarda lavabo kullandığımızdan mikrop kapma oranımız artıyor. Umarım tahlillerin temiz çıkar cnm...

benim de bu hafta ile beraber 3 haftam kaldıııııııı

eveettt ayrıntıları alalımmmm

bence tatil bebişlerimize yaramıyor. bende yolculuğum sırasında karnım hep taş gibi ve tatil boyunca az hareket ediyordu, bugün iş başı yapmamla hem karnımın sertliği geçti hemde bebişimin hareketleri yeniden fazlalaştı. Yolculuklar iyi gelmiyor artık bize

aynen köyde görev yaptım benden küçüklerin şu an 7-8 tane bebikleri var her sene de doğurmaya devam ediyolar...ben tırsmıyorum doğum benden tırssın...

Ben cok kararsızim son günlerde kafam karıştı bastan beri normal doğum istiyorum ama duyduklarim beni cok ürküttü :18:
Kuzenim normal doğum yaptı geçen hafta ve hic iyi şeyler soylemedi gözüm korktu acikcasi bilemiyorum ben de epidural sezeryana sicak bakiyorum ama son ana kadar düşüncem. .[/QUOTE]

cnm benim korkma, bak yapılan araştırmalara göre bir kabilede hiçbir kadın doğum hikayesini bir başka kadına anlatmamış ve kadınlar doğumla ilgili eğer önceki doğumu yoksa kafalarında ne olabileceğine dair bir fikir olmadığından tüm kadınların doğumları çok rahat ve sorunsuz yaşanmış. Lütfen kötü hikayeleri olan annelerin özellikle doğum hikayelerini dinlemeyelim ben şahsen öle yapıyorum, yoksa o olur mu benimde başıma gelir mi diye iyice panikliyorum ve doğumdan korkmaya başladım, şimdi ne doğum hikayeleri dinliyor nede okuyorum, emin ol kafam daha rahat

canım ben kullanıyorum ama ishal değil kabız etti beni.. zaten yan etkilerindede var kabızlık..

ya bende mi tuhaflık var beni de ishal etti..ilacı kullanmaya başladım hem mide bulantısı hem ishal başladı...ay aman kabız olmayayyım da ishale razıyım...

ya ben evdeyim de ama neden kaynaklanıyor anlamadım gitti..doktor kaşıntın var mı diye soruyo yok bende de kaşıntının k'si...inşallah temiz çıkar...

Ben kullanıyorum canım. Ama ishal olmadım. Sadece koyu renk oluyor. Arada ishal gibi olup geçiyor. Ama ben magnezyum da kullanıyorum arada. O da yapıyor olabilir beni.
evet rengi koyu magnezyumu da kullnıyordum önceden de o yapmaz gibime geldi..kan ilacını almaya başladım ishal başladı...

merhaba hamişler
dün çok kötü bir gün geçirdim kasıklarımda inanılmaz sancı oldu dr a gittim çok mnik sancı çıktı ama önemli değil dedi
magnezyum kullanmıyodum onu içmen lazım o yusden böle şiddetli geçiyo dedi
bebeğim 1700 olmuş maş varmış onun
çarşamba günü asıl kontrolümüz bakalım

benim de bu hafta ile beraber 3 haftam kaldıııııııı

eveettt ayrıntıları alalımmmm

ayrıntıları mı..kız antep'e gittik kocişle malum akşam orada kaldık...fazla teferruata girmeyeyim ...

öğlene doğru eve geldik ondan sonrada ben zaten verdim kendimi temiziliğe...

geçmiş olsun cnm ya inş. bişeyiniz yoktur. doktordan sonra haber ver olur mu?

ayrıntıları mı..kız antep'e gittik kocişle malum akşam orada kaldık...fazla teferruata girmeyeyim ...

öğlene doğru eve geldik ondan sonrada ben zaten verdim kendimi temiziliğe...
peki girme bakalımmm
Serapcım vazgeç şu temizlikten artık eminim evin kirlenmesine bile fırsat vermiyosundur

peki girme bakalımmm
Serapcım vazgeç şu temizlikten artık eminim evin kirlenmesine bile fırsat vermiyosundur

huyum çok pis canım accık toz gördüm eve dalıyorum resmen..bak sadece gömleğimi ütüleyecektim güya...arada 5 gömleği de çıkarttım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…