hadi ben çıkar kızlar gidip kahvaltı hazırlayayım acıktık iyice kahvaltı ypmayan varsa buyursun beraber yapalım
hoşgeldin cullucanım ya...nerdeydin sen kız...inşallah bakalım bugün akşam üstü bir daha arayıp soracağım çıktı mı diye...bebeğin dönmüş mü...bu çocuklar yerlerini beğenmiyolar..benim ki de yan yatıyordu kafa sağda ayaklar solda idi..ama şimdi hep hareketlerini alt tarfaımda hissediyorum ama tepik değil de sanki içeride balon patlatıyo...
hoşbulduk canım, özledim sizihadi hayırlısı olsun raporun, bende yarın alcam kısmetse 5 hafta daha çalışır sora bye derik iştekilere hehehe
canım başın sağolsun, hiçbir rahatsızlığı olmayıpta vefat edince insan şok oluyo, inanamıyo bir türlü, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin, benimde ananem geçen sene kadir gecesi vefat etti, bayramımız ve sonrası yasla geçti, hep dua ederdi mübarek günde öleyim diye istediğide oldu, hiçbir rahatsızlığı yoktu onunda hep güler konuşurdu çok şükür keyfi yerindeydi o yüzden seni çok iyi anlıyorum, bi boşluk oluyor heleki düşkünsen bir türlü konduramıyosun, hep gözlerin kulakların onu arıyor. Allah ona kabir rahatlığı versin inşallah
ben fena salmış durumdayım kendimi çünkü terden bi şey yapamıyorum. sıcaktan birden fena oluyorum ve son bi kaç gündür tansiyonum oynuyo sanırım bugün bi tansiyon aleti edinicem eve.
huyum çok pis canım accık toz gördüm eve dalıyorum resmen..bak sadece gömleğimi ütüleyecektim güya...arada 5 gömleği de çıkarttım...
ben kullanıyorum canım başından beri hemde ama beni kabız yaptı, bende ona göre önlem aldım, kayısı ve inciri eksik etmiorum her gün yiyorum öylece çözdüm olayı ama rengini koyulaştırıyoKızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?
valla ben göbüşümü koycak yer bulamuyorum hele yatarken zor atıyorum sağa sola
Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?
kız o ter benimde peşimi bırakmıyo yaa, arefe günü bende yaptım ama gel görki çok afedersin totom bile terledi, üstümdekiler sırılsıklam oluyo, gece yatarkende öyleyim, su içinde uyanıyorum, hamişlik yüzünden bunlar, kocişe dokunuyom o kadar sıcak değilki normalde onun vücut sıcaklığı benden hep fazladır artık benimki fazla, fırın gibiyim ahahahaben fena salmış durumdayım kendimi çünkü terden bi şey yapamıyorum. sıcaktan birden fena oluyorum ve son bi kaç gündür tansiyonum oynuyo sanırım bugün bi tansiyon aleti edinicem eve.
seni tebrik edip imreniyorum valla sadecebugün kendi annem burda akşam dönücek ama 50 kere tembihlememe rağmen eminim evde bana yapacak iş bırakmadı sağolsun
:) bizim bebişler aynı pozisyondalar, birde benimki dönüp,ayakları ile rahmime bastırıyor,sen de de oluyor mu?
Annelik çenenize vurdu kızlar 1 saat yok oldum bi sürü sayfa ilerlemiş okuyamadım pes ettim
hastaneye gittim geldim raporumu teslim alamamıştım başhekim olmadığı için çok şükür çalışaabilir raporumuzu aldık. bu ay sonu da çalışamaz alıııırrr çeker gideriz inş. Allahın izniyleee
cullu hoşgeldin canım
ben fena salmış durumdayım kendimi çünkü terden bi şey yapamıyorum. sıcaktan birden fena oluyorum ve son bi kaç gündür tansiyonum oynuyo sanırım bugün bi tansiyon aleti edinicem eve.
seni tebrik edip imreniyorum valla sadecebugün kendi annem burda akşam dönücek ama 50 kere tembihlememe rağmen eminim evde bana yapacak iş bırakmadı sağolsun
ben kullanıyorum canım başından beri hemde ama beni kabız yaptı, bende ona göre önlem aldım, kayısı ve inciri eksik etmiorum her gün yiyorum öylece çözdüm olayı ama rengini koyulaştırıyokabızlıktansa ishali tercih ederim şahsen boşver takılma daha iyi
ben kullanıyorum cnm ishal olmadım kabızda dğilim ama zorlanıyorum acıkcasırengide bi koyu ama napalım alıştık artık.
kızlar yaaa size bişi dicem dünden beri sol kasığım acayip batıyo oğlum orda hareket etse cnm çok yanıyo sanki ordan çıkıcak zannediyorum. ayağa kalkınca zonkluyo. kafası orda acaba o yüzdenmi oluyoki:26:korkuyorum ben erken doğum sancısı felan değildir dimiiii
valla ayak mı kafa mı çözemedim ben daha...ama kafa gibi geldi bana hareketi değişik...
ben kullanıyorum cnm ishal olmadım kabızda dğilim ama zorlanıyorum acıkcasırengide bi koyu ama napalım alıştık artık.
kızlar yaaa size bişi dicem dünden beri sol kasığım acayip batıyo oğlum orda hareket etse cnm çok yanıyo sanki ordan çıkıcak zannediyorum. ayağa kalkınca zonkluyo. kafası orda acaba o yüzdenmi oluyoki:26:korkuyorum ben erken doğum sancısı felan değildir dimiiii
helal sana serapikkk senden de bunu beklerdımmaynen köyde görev yaptım benden küçüklerin şu an 7-8 tane bebikleri var her sene de doğurmaya devam ediyolar...ben tırsmıyorum doğum benden tırssın...
Ben cok kararsızim son günlerde kafam karıştı bastan beri normal doğum istiyorum ama duyduklarim beni cok ürküttü :18:
Kuzenim normal doğum yaptı geçen hafta ve hic iyi şeyler soylemedi gözüm korktu acikcasi bilemiyorum ben de epidural sezeryana sicak bakiyorum ama son ana kadar düşüncem. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?