2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hadi ben çıkar kızlar gidip kahvaltı hazırlayayım acıktık iyice kahvaltı ypmayan varsa buyursun beraber yapalım

afiyetler olsun cnm, bu saate kadar nasıl durabiliyorsun benim sıpa 06:30 dedin mi yemek için tepiklemeye başlıyor kahvaltı yapana kadar savaş halinde :)

:) bizim bebişler aynı pozisyondalar, birde benimki dönüp,ayakları ile rahmime bastırıyor,sen de de oluyor mu?

amin canım inşallah tüm geçmişlerimizin mekanı cenmnet olsun gerçekten koca bi boşluk kaldı geride bi de dedelerim ve babanem de vefat etmişti bi tontişim kalmıştı o da gitti ama hep dua ederdi Allah elden ayaktan düşürmeden kımseye muhtaç etmeden emanetini alsın diye temiz kalpliymiş ki istediği gibi oldu avuntum bu benim.Senın de basın sağolsun mekanı cennet olsun canım

huyum çok pis canım accık toz gördüm eve dalıyorum resmen..bak sadece gömleğimi ütüleyecektim güya...arada 5 gömleği de çıkarttım...
ben fena salmış durumdayım kendimi çünkü terden bi şey yapamıyorum. sıcaktan birden fena oluyorum ve son bi kaç gündür tansiyonum oynuyo sanırım bugün bi tansiyon aleti edinicem eve.
seni tebrik edip imreniyorum valla sadece bugün kendi annem burda akşam dönücek ama 50 kere tembihlememe rağmen eminim evde bana yapacak iş bırakmadı sağolsun

Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?
ben kullanıyorum canım başından beri hemde ama beni kabız yaptı, bende ona göre önlem aldım, kayısı ve inciri eksik etmiorum her gün yiyorum öylece çözdüm olayı ama rengini koyulaştırıyo kabızlıktansa ishali tercih ederim şahsen boşver takılma daha iyi

valla ben göbüşümü koycak yer bulamuyorum hele yatarken zor atıyorum sağa sola

:) bende de başladı hem dönmelerim zor,özellikle yatıpta kalkarken çok zor oluyor bide bişeyler için eğilmek ölüm şuanda 30lu haftalarda napcaz hiç bilmiyorum

Kızlarrrr kan ilacı kullanıyor musunuz? ve kullanan arkadaşlar ishal etti mi bu ilaç sizi...?

ben kullanıyorum cnm ishal olmadım kabızda dğilim ama zorlanıyorum acıkcası rengide bi koyu ama napalım alıştık artık.

kızlar yaaa size bişi dicem dünden beri sol kasığım acayip batıyo oğlum orda hareket etse cnm çok yanıyo sanki ordan çıkıcak zannediyorum. ayağa kalkınca zonkluyo. kafası orda acaba o yüzdenmi oluyoki:26:korkuyorum ben erken doğum sancısı felan değildir dimiiii

kız o ter benimde peşimi bırakmıyo yaa, arefe günü bende yaptım ama gel görki çok afedersin totom bile terledi, üstümdekiler sırılsıklam oluyo, gece yatarkende öyleyim, su içinde uyanıyorum, hamişlik yüzünden bunlar, kocişe dokunuyom o kadar sıcak değilki normalde onun vücut sıcaklığı benden hep fazladır artık benimki fazla, fırın gibiyim ahahaha
ohh annecinin eline koluna sağlık, onlar olmasa ne yapardık biz :44:

gözün aydın cnm, darısı başımıza :)

bende aynı durumdayım ter duş... ter duşşşş bu ikili şu an favorim benim....kuzum annen yanında yapanın var yardım edenin var...benim annem yok ki yanımda gelsin de accık yardım etsin...

ben de bi tuhaflık var o zaman..dediğin gibi bende ishali tercih ederim kabızlık çok zor ya bir hafta yaşadım yaşamaz olaydım...

nelere alışmadık ki di mi?

kuzu artık hareket alanları kısıtlandı büyüdüler minnaklar neremize el atsalar mecbur ağrıyacak...

arkadaşlar maşallah ne hareketli bi topik olmuş burası,,,
ben daha yeni giriyorum..kısmetse bayramdan önceye gelecek benim doğum da,,,
kimimizin bayrama denk gelir kimi önce kimi sonra..ama terazi burcu olacak bizim minikler büyük ihtimal benim ekim 7 yada 10 gözüküyor sata göre..
ben de göbeğimi nereye koysam bilemeiyorum..bi de sıcKLra DENK GELDİ.
sonları kışa denk gelince daha rahat oluyor.ilk haMİLELİĞİMDE BU KADAR SIKINTI çekmemiştim..

Kızlarrrr biz kaçtık babamız aradı geliyormuş...oğluşumu gezmelere götürüyom bugün ben...

valla ayak mı kafa mı çözemedim ben daha...ama kafa gibi geldi bana hareketi değişik...

benimki de dr kontrolü sırasında çıktı, bizim gibi dikmiş beyefendi :) bazende rahmime yakın kazı yapıo sanki dönüyormu sürekli eli ayamı oynuyor anlamıyorum.keşke her saniyelerini görebilsek süper olurdu

Benımkınınde kafası o tarafta canım normaldır heralde endişe etme nst de bellı olur ne zaman gırıceksın?

aynen köyde görev yaptım benden küçüklerin şu an 7-8 tane bebikleri var her sene de doğurmaya devam ediyolar...ben tırsmıyorum doğum benden tırssın...
helal sana serapikkk senden de bunu beklerdımm

cnm benim korkma, bak yapılan araştırmalara göre bir kabilede hiçbir kadın doğum hikayesini bir başka kadına anlatmamış ve kadınlar doğumla ilgili eğer önceki doğumu yoksa kafalarında ne olabileceğine dair bir fikir olmadığından tüm kadınların doğumları çok rahat ve sorunsuz yaşanmış. Lütfen kötü hikayeleri olan annelerin özellikle doğum hikayelerini dinlemeyelim ben şahsen öle yapıyorum, yoksa o olur mu benimde başıma gelir mi diye iyice panikliyorum ve doğumdan korkmaya başladım, şimdi ne doğum hikayeleri dinliyor nede okuyorum, emin ol kafam daha rahat [/QUOTE]

bende hıc korkmuyorumm dogumdan ılk kez benım basımamı gelıyor sankı her guzel seyın bı zorlugu vardır oglusum ıcın bıraz sıkıntı cekmısım cokmu...benım annem 4 tane dogurmus hepsıde normal hemde ımkanlar bukadar bıle deılmıs daha cok doguran kucuk kucuk kzlar var bızmı yapamıycaz allah askına...ben okuyorum arada dogum hıkayelerını baktım sonu bıraz kotu bırakıyorum ama okusamda kotu etkılenmıyorum bana cesaret verıyor aksıne

canım o bende de oluyordu hatta burda cogumuzda oldu artık bebısler buyudu kaburgalara baskı yapıyorlar ondan oluyor yanı korkma bebısnın boyu uzamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…