ya ben evdeyim de ama neden kaynaklanıyor anlamadım gitti..doktor kaşıntın var mı diye soruyo yok bende de kaşıntının k'si...inşallah temiz çıkar...
arkadaşlar maşallah ne hareketli bi topik olmuş burası,,,
ben daha yeni giriyorum..kısmetse bayramdan önceye gelecek benim doğum da,,,
kimimizin bayrama denk gelir kimi önce kimi sonra..ama terazi burcu olacak bizim minikler büyük ihtimal benim ekim 7 yada 10 gözüküyor sata göre..
ben de göbeğimi nereye koysam bilemeiyorum..bi de sıcKLra DENK GELDİ.
sonları kışa denk gelince daha rahat oluyor.ilk haMİLELİĞİMDE BU KADAR SIKINTI çekmemiştim..
kafası orda diyedir canımcım, daha çok baskı yapıyo o yüzden, ayağa kalkarken yavaş yavaş kalkmaya çalış, çok uzun süre oturmak ve çok uzun süre ayakta kalmakta bu tarz ağrıları arttırıyo, benim bir ara oldu ama şuanda azaldı kasık ağrım en azından baştaki kadar değil. erken sancı olacağını sanmıyorum, sancının belli aralıklarla gelmesi gerektiğini biliyorum, öle değilse telaş yapmaben kullanıyorum cnm ishal olmadım kabızda dğilim ama zorlanıyorum acıkcasırengide bi koyu ama napalım alıştık artık.
kızlar yaaa size bişi dicem dünden beri sol kasığım acayip batıyo oğlum orda hareket etse cnm çok yanıyo sanki ordan çıkıcak zannediyorum. ayağa kalkınca zonkluyo. kafası orda acaba o yüzdenmi oluyoki:26:korkuyorum ben erken doğum sancısı felan değildir dimiiii
benimki de dr kontrolü sırasında çıktı, bizim gibi dikmiş beyefendi :) bazende rahmime yakın kazı yapıo sanki dönüyormu sürekli eli ayamı oynuyor anlamıyorum.keşke her saniyelerini görebilsek süper olurdu
helal sana serapikkk senden de bunu beklerdımm
kaşıntıyı mantar var mı diye soruyor bende hem kanda hem idrarda mikrop ve beraberinde mantar oluyordu. Bende temizlik konsunda çok dikkatliyim ama hamilelikte oluyor diyo drlar. drlar için artık sıradan bi olay o yüzden sende takma kafana düşük tehlikesi atlatmış biri olarak bunlar için canını sıkmaya değmez. içini ferah tut cnm.
Nazarboncugum başınız saolsun canım mekanı cennet olsun
kaşıntı yok işte bende...ama fitili kullandıktan sonra ilk iki gün kaşıntı oldu o da geçti..acaba iltihabı mı söktü diye düşündüm...evet doktorum gayet rahat her gebelikte görülecek durum stres yapma diyor ama gel bana sor...
aynen kuzu biz nelere alışmadıkki. bazen çok gülüyorum kendime. oturduğum yerden eşimin yardımı olmadan kalkamıyorm. yatakta dönerken şekilden şekile giriyorum ve daha neler neler
nelere alışmadık ki di mi?
kuzu artık hareket alanları kısıtlandı büyüdüler minnaklar neremize el atsalar mecbur ağrıyacak...
cnm yarın çalışabilir raporu almaya gidicem o zaman nst istiycem bakalım inş sancı felan çıkmazBenımkınınde kafası o tarafta canım normaldır heralde endişe etme nst de bellı olur ne zaman gırıceksın?
yok cnm öyle aralıkla felan geln bişey yok bi ağırlık var orda sanırım kafası yavrumun.yavaş hareket ediyorum zaten ama yinede cnm yanıyo. korktum size sormak istedim:26:kafası orda diyedir canımcım, daha çok baskı yapıyo o yüzden, ayağa kalkarken yavaş yavaş kalkmaya çalış, çok uzun süre oturmak ve çok uzun süre ayakta kalmakta bu tarz ağrıları arttırıyo, benim bir ara oldu ama şuanda azaldı kasık ağrım en azından baştaki kadar değil. erken sancı olacağını sanmıyorum, sancının belli aralıklarla gelmesi gerektiğini biliyorum, öle değilse telaş yapma
kızlar benim artık belli aralıklarla göğüs altımdaki kabur:18::18:galarım çok ağrıyor ve nefes almakta gitgide zorlanıyorum. Sizde böyle misiniz?:18:
valla yaa kadın yarım günlüğüne geldi ama eminim yapacak ütü bırakmamıştırkız o ter benimde peşimi bırakmıyo yaa, arefe günü bende yaptım ama gel görki çok afedersin totom bile terledi, üstümdekiler sırılsıklam oluyo, gece yatarkende öyleyim, su içinde uyanıyorum, hamişlik yüzünden bunlar, kocişe dokunuyom o kadar sıcak değilki normalde onun vücut sıcaklığı benden hep fazladır artık benimki fazla, fırın gibiyim ahahaha
ohh annecinin eline koluna sağlık, onlar olmasa ne yapardık biz :44:
sağol canımmm darısı herkesin başına inş. artık eve gidip bekleyelim bebişlerimiiziiigözün aydın cnm, darısı başımıza :)
canım duş aldıktan sonra amaaannnnnnnnnnnnnnnn cereyanda kalma benim gibi feleğini şaşırırsınbende aynı durumdayım ter duş... ter duşşşş bu ikili şu an favorim benim....kuzum annen yanında yapanın var yardım edenin var...benim annem yok ki yanımda gelsin de accık yardım etsin...
canım benim de iki gündür resmen göğsümün altındaki kemikleri ittirdiğini hissediyorum anası gibi uzun boylu olcak heraldekızlar benim artık belli aralıklarla göğüs altımdaki kabur:18::18:galarım çok ağrıyor ve nefes almakta gitgide zorlanıyorum. Sizde böyle misiniz?:18:
aslan topikdaşımmm dogururuz tabıkı de kıss dogurandan ne eksıgımız varmıs pehhçok fena gaza geldim bak şimdi değil bir tane 10 tane doğururum...
kızlar benim artık belli aralıklarla göğüs altımdaki kabur:18::18:galarım çok ağrıyor ve nefes almakta gitgide zorlanıyorum. Sizde böyle misiniz?:18:
aynen kuzu biz nelere alışmadıkki. bazen çok gülüyorum kendime. oturduğum yerden eşimin yardımı olmadan kalkamıyorm. yatakta dönerken şekilden şekile giriyorum ve daha neler neler
cnm yarın çalışabilir raporu almaya gidicem o zaman nst istiycem bakalım inş sancı felan çıkmaz
yok cnm öyle aralıkla felan geln bişey yok bi ağırlık var orda sanırım kafası yavrumun.yavaş hareket ediyorum zaten ama yinede cnm yanıyo. korktum size sormak istedim:26:
Bende haftaya gırıcem canım medicalemi gıdıceksın hayırlısı olsun ama normaldır bence.
Merhabalar,napıyorsunuz bayanlar?
Hoşbulduk canım,geçmiş olsun bende de yer yer oluyor..Ben de evde takılıyorum biraz işlerim var bugün yavaş yavaş yapıcam..Yarın miniğimi görmeye gidicez,bu hafta da bebek alışverişi yapıcaz inşallahHoşgeldın canım kaburga agrılarım dısında ıyıyım burda guzel zaman gecırıyorum sen napıyosun nasılsın?
Hoşbulduk canım,geçmiş olsun bende de yer yer oluyor..Ben de evde takılıyorum biraz işlerim var bugün yavaş yavaş yapıcam..Yarın miniğimi görmeye gidicez,bu hafta da bebek alışverişi yapıcaz inşallahFazla ağırlaşmadan bitirmek gerek artık şu işleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?