2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya ben evdeyim de ama neden kaynaklanıyor anlamadım gitti..doktor kaşıntın var mı diye soruyo yok bende de kaşıntının k'si...inşallah temiz çıkar...

kaşıntıyı mantar var mı diye soruyor bende hem kanda hem idrarda mikrop ve beraberinde mantar oluyordu. Bende temizlik konsunda çok dikkatliyim ama hamilelikte oluyor diyo drlar. drlar için artık sıradan bi olay o yüzden sende takma kafana düşük tehlikesi atlatmış biri olarak bunlar için canını sıkmaya değmez. içini ferah tut cnm.

ALLAHIM sağlıcakla kavuştursun ınsallah cümlemizi

kafası orda diyedir canımcım, daha çok baskı yapıyo o yüzden, ayağa kalkarken yavaş yavaş kalkmaya çalış, çok uzun süre oturmak ve çok uzun süre ayakta kalmakta bu tarz ağrıları arttırıyo, benim bir ara oldu ama şuanda azaldı kasık ağrım en azından baştaki kadar değil. erken sancı olacağını sanmıyorum, sancının belli aralıklarla gelmesi gerektiğini biliyorum, öle değilse telaş yapma

bende daha çözemedim el ayak hareketlerini...bakalım salı günü yan yatıyordu beyefendi...24ünde göreceğiz bakalım dönmüş mü dönmemiş mi?

kaşıntı yok işte bende...ama fitili kullandıktan sonra ilk iki gün kaşıntı oldu o da geçti..acaba iltihabı mı söktü diye düşündüm...evet doktorum gayet rahat her gebelikte görülecek durum stres yapma diyor ama gel bana sor...

kızlar benim artık belli aralıklarla göğüs altımdaki kabur:18::18:galarım çok ağrıyor ve nefes almakta gitgide zorlanıyorum. Sizde böyle misiniz?:18:

daha başından yakaladığın için kaşıntın olmadan fitili kullanmışsın ve tam mantar kaşıntıların arttığında fitil kullandığından kaşıntıların kısa sürmüş. stres yapma bak hem sen üzülüp stres yaptıkça bebişinde kasılıyor ve üzülüyor.

nelere alışmadık ki di mi?

kuzu artık hareket alanları kısıtlandı büyüdüler minnaklar neremize el atsalar mecbur ağrıyacak...
aynen kuzu biz nelere alışmadıkki. bazen çok gülüyorum kendime. oturduğum yerden eşimin yardımı olmadan kalkamıyorm. yatakta dönerken şekilden şekile giriyorum ve daha neler neler

Benımkınınde kafası o tarafta canım normaldır heralde endişe etme nst de bellı olur ne zaman gırıceksın?
cnm yarın çalışabilir raporu almaya gidicem o zaman nst istiycem bakalım inş sancı felan çıkmaz
yok cnm öyle aralıkla felan geln bişey yok bi ağırlık var orda sanırım kafası yavrumun.yavaş hareket ediyorum zaten ama yinede cnm yanıyo. korktum size sormak istedim:26:

valla yaa kadın yarım günlüğüne geldi ama eminim yapacak ütü bırakmamıştır kv gelicek yakın zamanda o da bi fasıl toparlar yırttık
gözün aydın cnm, darısı başımıza :)
sağol canımmm darısı herkesin başına inş. artık eve gidip bekleyelim bebişlerimiiziii yeni doğum yapan arkadaşıma gittim bayramda ziyarete Allahımmmmmmmmmm daha da heveslendim kendi kuzucum için minicikkk ama dünya tatlısı bişeydi yaa

bende aynı durumdayım ter duş... ter duşşşş bu ikili şu an favorim benim....kuzum annen yanında yapanın var yardım edenin var...benim annem yok ki yanımda gelsin de accık yardım etsin...
canım duş aldıktan sonra amaaannnnnnnnnnnnnnnn cereyanda kalma benim gibi feleğini şaşırırsın
benim Annecim de bi geceliğine geldi doğuma yakın gelir artık. ben de balıkesire gidemem doğumdan önce heralde. yol feci yoruyo beni bacak ağrılarımdan duramıyorum yol boyunca

kızlar benim artık belli aralıklarla göğüs altımdaki kabur:18::18:galarım çok ağrıyor ve nefes almakta gitgide zorlanıyorum. Sizde böyle misiniz?:18:
canım benim de iki gündür resmen göğsümün altındaki kemikleri ittirdiğini hissediyorum anası gibi uzun boylu olcak heralde

çok fena gaza geldim bak şimdi değil bir tane 10 tane doğururum...
aslan topikdaşımmm dogururuz tabıkı de kıss dogurandan ne eksıgımız varmıs pehh

kızlarr bu donemde bende olan agrıları sancıları lıste halınde paylasıyorum sızınle sızde de varmı yokmu bı kıyas yapalım bakalım
1.mıdem bulantım yok
2.kabızlık yok(hamıslık boyunca olmadım cok sukur)
3.kaburga ve sırt agrılarım var
4.bıraz ayakta kalınca gogsumun altından bısey batıyormus gıbı oluyor
5.cok sık lavaboya cıkıyorum devamlı tuvaletım varmıs gıbı oluyo
6.asırı olmamakla bırlıkte sıslıkler var ellerımde ve ayaklarımda
7.sıcaklardan ve hamıslıgın verdıgı hararet yuzunden gece gunduz hıc rahat deılım
8.bebegımın hareketlerı degıdtı tepıkler gıbı deıl ama bukulur gıbı dalgalanr gıbı gunde bır ıkı defa bı yerde toplanıyor ve orası dalga dalga oluyor sankı(bunun ne oldugunu anlamadım:44::44:)
9.ıdrarda mıkrop ve mantar cıktı ılac ve gunluk 3-4 lıtre suyla atlattım
10.mıde yanmalarım devam edıyor..

aklıma gelenler bunlar

Bende haftaya gırıcem canım medicalemi gıdıceksın hayırlısı olsun ama normaldır bence.

Canım malesef benim de sorunum aynı seninki gibi. Bir hafta önceki kontrolümde kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı bebeğimin. Sürekli ayaklarıyla ittiriyo sıkıştırıyo. İttirmese bile nefes almada zorlanıyorum. Daralıyorum sanki bulunduğum yerdeki oksijen yeterli gelmiyo gibi

Hoşgeldın canım kaburga agrılarım dısında ıyıyım burda guzel zaman gecırıyorum sen napıyosun nasılsın?
Hoşbulduk canım,geçmiş olsun bende de yer yer oluyor..Ben de evde takılıyorum biraz işlerim var bugün yavaş yavaş yapıcam..Yarın miniğimi görmeye gidicez,bu hafta da bebek alışverişi yapıcaz inşallahFazla ağırlaşmadan bitirmek gerek artık şu işleri..

Saolasın canım benım bu ay fazlalaştı sanki bu ağrılar. Kendini yorma yavaştan halledersin işlerinideoh bebişinide göruceksın bızde haftaya görücez nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…