Sen de kendini yorma..Alışveriş bir günde bitmez zaten yavaş yavaş bitiririz inşallah..Evet minğim inş. bu kez poz verir,3 aydır vermiyor elleriyle hep yüüzünü kapatıyor,bakalım yarın nasıl geçecek:26:Saolasın canım benım bu ay fazlalaştı sanki bu ağrılar. Kendini yorma yavaştan halledersin işlerinideoh bebişinide göruceksın bızde haftaya görücez nasipse.
Benimde önceleri az az dı ilaç kullanmama ramen çogaldı o yüzden dikkat edin ben ekim ayından umudu kestim 32haftayı görsem ALLAHIN izniyle rahatlıycam İNŞALLAH en azından eylül annesi olurum bebegim daha çok küçük üzülüyorum daha dogmasın hastanede yanımda arkadaşlar dogum sancısı cekiyorlar bende dogmasın diye dua ediyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....bebegim 1.250
Canım ellerinde yaşadığın sey bende de oluyor. Gece şişiyor ve uyuşuyor ellerim. Ve yumruk yapmakta zorlanıyorum. Su bir kac gündür de yaşadığımız stres ve üzüntü yüzünden iyice şişti elim ve ayağım. Sinirlere baskı yapıyor dolayısıyla ve uyuşma başlıyor.
Bu arada bende çok bekledim bebeğimi. Onlar gibi düşünmeyiz herhalde. Sonuçta tabii ki zor günlerimiz de olur uykusuzluk vs ama yine de evlat sahibi olmak guzel birsey.
Benim son günlerde kasılmalarım oluyo kuzu hatta su anda 5 dk arayla 3 defa oldu korkmaya başladım daha kontrolümüze de 2 hafta var gitsem mi ki dr a acaba :18:
Kuzu sanki böyle bebek toparlaniyo kendini bi köşeye topluyo gibi bi his ağrı pek olmuyo ama cok net anlayabiliyosun toplandigini bazıları bunu bebek hareketleri olarak algılıyo ama oyle degil rahim kendini 5-6 saniye kasıp bırakıyo saatte 4 defa olursa tehlike arz edermiş ..
slm arkadaşlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun....hastası olan ve hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun..anneannesi ölen arkadaşımında başı sağolsun.....ben uzun süredir giremiyorum...köy köy geziyorum sıcaktan ve nemden dolayı..biraz önce geldim annemlerle köyden felaket sıcak nasıl dayancam bilöiyorum..ben artık 2 haftaya bir gitmeye başladım kontrola doktorum öyle istiyor...eylül sonu doğumum olabilirmiş..dikkat et 34 haftadan önce gelmein en azından 36 olsun dedi...tansiyonum çok dengesizleşti normalde yüksek tnsiyonum var ama şu sıralar ya çok düşüyor yada çıkyor...salı günü kardiyolojiye gitcem bakalım ne diyecek..bebeğim 30 haftalıkken 1700 gr dı..doğum için sezaryen diyorum tansiyondan dolayı ama normal gelmek isterse gelme demeyiz buyur ederiz dedi doktorum beni rahalatmak için...bayram boyunca sanırım yolculuk ve yorgunluktan karnım çok sert ve bebeğimin hareketleri çok az...aşırı derecede telaşlanıyorum sizledede oluyormu acaba..
günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
benim bayramım hastanede geçti maalesef bayramın 2.günü banyoda sert bir şekilde sırt üstü düştüm
tabii doğruca hastane yolu kendi doktorum şehir dışında olduğu için devlet hastanesine gittik çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum bugünde kendi doktoruma gidicem çünkü baştan savma baktılar.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi zamanında kucaklarımıza alırız inş
kızlar günaydın umarım çookk güzel bir bayram geçirmişsinizdir.Benim ki bol dinlenmeli oldu çok şükür ama kızlar benim kasığıma bi ara sanki bıcak saplanır gibi oluyo 15 snye filan sürüyo geçiyo aynısını yaşayanlar var mı? korkmalımıyım?
iyidir canım sizin gibi dünden beri bulantılı gün yaşyorum anlamadım şimdi ilk aylar gibi 8. ayımızda mı bulantılı geçecek yoksa
bulantı değil sadece canım...ben ilk başa döndüm korkuyorum da...kilo vermem yeniden başladı...sürekli çıkartıyorum..midem de birşey durmuyor...
kendim şimdi iyiyim eşim sen gidersen ben götürürüm arabayla dolmuşla gitmeye izin çıkmadı...bakalım nolur neye karar veririm...
canım dün izlediğim bir tv proğramında sonradan oluşan bulantıları dikkate alın diyordu doktor bende de oluyo gibi sanki..:26:
huyum çok pis canım accık toz gördüm eve dalıyorum resmen..bak sadece gömleğimi ütüleyecektim güya...arada 5 gömleği de çıkarttım...
afiyetler olsun cnm, bu saate kadar nasıl durabiliyorsun benim sıpa 06:30 dedin mi yemek için tepiklemeye başlıyor kahvaltı yapana kadar savaş halinde :)
arkadaşlar maşallah ne hareketli bi topik olmuş burası,,,
ben daha yeni giriyorum..kısmetse bayramdan önceye gelecek benim doğum da,,,
kimimizin bayrama denk gelir kimi önce kimi sonra..ama terazi burcu olacak bizim minikler büyük ihtimal benim ekim 7 yada 10 gözüküyor sata göre..
ben de göbeğimi nereye koysam bilemeiyorum..bi de sıcKLra DENK GELDİ.
sonları kışa denk gelince daha rahat oluyor.ilk haMİLELİĞİMDE BU KADAR SIKINTI çekmemiştim..
aslan topikdaşımmm dogururuz tabıkı de kıss dogurandan ne eksıgımız varmıs pehh
kızlarr bu donemde bende olan agrıları sancıları lıste halınde paylasıyorum sızınle sızde de varmı yokmu bı kıyas yapalım bakalım
1.mıdem bulantım yok
2.kabızlık yok(hamıslık boyunca olmadım cok sukur)
3.kaburga ve sırt agrılarım var
4.bıraz ayakta kalınca gogsumun altından bısey batıyormus gıbı oluyor
5.cok sık lavaboya cıkıyorum devamlı tuvaletım varmıs gıbı oluyo
6.asırı olmamakla bırlıkte sıslıkler var ellerımde ve ayaklarımda
7.sıcaklardan ve hamıslıgın verdıgı hararet yuzunden gece gunduz hıc rahat deılım
8.bebegımın hareketlerı degıdtı tepıkler gıbı deıl ama bukulur gıbı dalgalanr gıbı gunde bır ıkı defa bı yerde toplanıyor ve orası dalga dalga oluyor sankı(bunun ne oldugunu anlamadım:44::44:)
9.ıdrarda mıkrop ve mantar cıktı ılac ve gunluk 3-4 lıtre suyla atlattım
10.mıde yanmalarım devam edıyor..
aklıma gelenler bunlar
canımm hoşgeldin nasılsın? nasıl prensesin? benimki gibi kuduruk mu seninki deMerhabalar,napıyorsunuz bayanlar?
canımm hoşgeldin nasılsın? nasıl prensesin? benimki gibi kuduruk mu seninki de
kızlar yaa kendini benim gibi çirkin bulan var mıııı???? sanki yüzüm de şişmeye başladı ne kadar süslensem de ıı ıhhhhh beğenmiyorum kendimi hee benim güzelliğim kızıma feda olsun o ayrı mevzu ama insan kendini böyle olunca da kötü hissediyooo
kızlar yaa kendini benim gibi çirkin bulan var mıııı???? sanki yüzüm de şişmeye başladı ne kadar süslensem de ıı ıhhhhh beğenmiyorum kendimi hee benim güzelliğim kızıma feda olsun o ayrı mevzu ama insan kendini böyle olunca da kötü hissediyooo
ben varım ben kendimi beğenmiyom zaten küçük olmayan burnum davul gibi şişti eşim güzelleştiğimi söylüyor hamilelik çok yakışmış ama ben kendimi kötü hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık çok korkuyorum an yaklaştıkça son 1,5 ay özgürlüğüm sona eriyor .......:18:
çirkin değilde kendi vücudumu çok şekilsiz buluyorum artık. eşim beni beğenmeyecek diye korkuyorum oda saçmalama diyo
çok şükür burnum falan şişmedi dediğin gibi benim de küçük bi burnum yok şişmesin en istemediğim şey
ben varım ben kendimi beğenmiyom zaten küçük olmayan burnum davul gibi şişti eşim güzelleştiğimi söylüyor hamilelik çok yakışmış ama ben kendimi kötü hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık çok korkuyorum an yaklaştıkça son 1,5 ay özgürlüğüm sona eriyor .......:18:
ben de kocamın beğenmemesinden korkuyorum gerçi sarılıyor seviyooo tabii ki çirkin bulmuyodur ama biz kadın milleti kurcalamaya bayılırız illa evet braz çirkin oldun dicek sonra da salya sümük ağlıcaz onu istiyoruzçirkin değilde kendi vücudumu çok şekilsiz buluyorum artık. eşim beni beğenmeyecek diye korkuyorum oda saçmalama diyo
ayy evet yaa gören günün yanaştımı diyo yok diyorum daha 1.5 ay var ağlayasım geliyookocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk
çok şükür burnum falan şişmedi dediğin gibi benim de küçük bi burnum yok şişmesin en istemediğim şeyama ayaklarım resmen davulllaaarr yaa inanamıyorum benim ayaklarım incecik narindi hep şişlik var başka bişey değil insan o zaman daha da şişman hissediyo kendini bayramda bi sürü resim çekildim şimdi bakıyorum face e koyayım diye yok hiçbiri güzel değil
ben de kocamın beğenmemesinden korkuyorum gerçi sarılıyor seviyooo tabii ki çirkin bulmuyodur ama biz kadın milleti kurcalamaya bayılırız illa evet braz çirkin oldun dicek sonra da salya sümük ağlıcaz onu istiyoruz
kasılmalar nasıl oluyor canımn ya tarıf edebılırmısın agrın felan oluyormu cok fazla???:44::44::44:aynılarının tıpkısı bende var bir de ekstra kasılmalar var
ayy evet yaa gören günün yanaştımı diyo yok diyorum daha 1.5 ay var ağlayasım geliyoo
aynenn yaa yok aşkım ne alakası var dıyo biz illa kurcalıcaz sonrada evet kilo aldın deyince başla ağlamaya. ne kaşınıyon hemiii
kocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk
sağol dünürcüm içimize su serptinnkumpirlik patates oldum ben valla
benimki o aktivitenin S sinden bile bahsetmiyo çok özleştik ama az kaldı yapcak bişey yokkocam benle dalga geçiyor.bodur tavuk gıt gıt gıt diye(( sonra da çok seksisin diyo ama hangisi doğru bilemedim
klasiktir söyletene kadar uğraşırsın yorum yapınca da oturur ağlarsınayy evet yaa gören günün yanaştımı diyo yok diyorum daha 1.5 ay var ağlayasım geliyoo
aynenn yaa yok aşkım ne alakası var dıyo biz illa kurcalıcaz sonrada evet kilo aldın deyince başla ağlamaya. ne kaşınıyon hemiii
offf ben de o benzetmeyi yaptım ama canım istedi çok fena patates dedin mi benim için hayat dururgerçekler acıdır nihahahahakumpir demişken kocam bi yer açılmış kumpirci diyodu yarın öğlen kandırıyımda beni kumpire götürsünn
kasılmalar nasıl oluyor canımn ya tarıf edebılırmısın agrın felan oluyormu cok fazla???:44::44::44:
gerçekler acıdır nihahahahakumpir demişken kocam bi yer açılmış kumpirci diyodu yarın öğlen kandırıyımda beni kumpire götürsünn
benimki o aktivitenin S sinden bile bahsetmiyo çok özleştik ama az kaldı yapcak bişey yok
ben de evin pehlivanıyım artık
klasiktir söyletene kadar uğraşırsın yorum yapınca da oturur ağlarsınbenimki çakal düşmüyo o tuzaklara hiçç
offf ben de o benzetmeyi yaptım ama canım istedi çok fena patates dedin mi benim için hayat durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?