2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Saolasın canım benım bu ay fazlalaştı sanki bu ağrılar. Kendini yorma yavaştan halledersin işlerinideoh bebişinide göruceksın bızde haftaya görücez nasipse.
Sen de kendini yorma..Alışveriş bir günde bitmez zaten yavaş yavaş bitiririz inşallah..Evet minğim inş. bu kez poz verir,3 aydır vermiyor elleriyle hep yüüzünü kapatıyor,bakalım yarın nasıl geçecek:26:

canım neden öyle diyorsun yapma...ben de yaşıyorum ama Allah'ın dediği olur..açılma yoksa korkma 39. haftaya kadar ertelenebiliyormuş bende çok üzülüyorum minicikler daha Rabbim hepsini korusun syu gelip rahmi açılanları bile haftalarca erteleyebiliyorlar...benim doktor da öyle dedi..çok sıkıntı olursa ciğer geliştirici kortizon yaparız dedi..sen başladınmı? o zaman çok fazla küvezde kalmıyorlarmış..benim kontrol de 16 sında..hala yatıyorum.. hala kasılmalar oluyor.. Allah'ım sen yardım et bize

benim de ellerim elektrik çarpmış gibi oluyor çok sinir bozucu

Benim son günlerde kasılmalarım oluyo kuzu hatta su anda 5 dk arayla 3 defa oldu korkmaya başladım daha kontrolümüze de 2 hafta var gitsem mi ki dr a acaba :18:

canım bu kasılmaların önceden önüne geçilmezse sonuçları daha kötü olabiliyor morkutmıyım seni ama benim 15 dk. da iki kez gelince doktor doğum sancısı dedi..sen de vakitkaybetme ve tedbirini al cnm..

karın sertliği mühim...doktornla görüş ben yaşadım doğum sancım çıktı yatıyorm cnm erken doğum riskim var

ayyy en çok korktğum şey..çok geçmiş olsun

o bende de oluyor canım anlamadım sanki iğne sokuyorlar oraya.. sanırım arhim bağları geriliyor ondan..gene de doktoruma sorucam cuma günü..

iyidir canım sizin gibi dünden beri bulantılı gün yaşyorum anlamadım şimdi ilk aylar gibi 8. ayımızda mı bulantılı geçecek yoksa

huyum çok pis canım accık toz gördüm eve dalıyorum resmen..bak sadece gömleğimi ütüleyecektim güya...arada 5 gömleği de çıkarttım...
canım dün izlediğim bir tv proğramında sonradan oluşan bulantıları dikkate alın diyordu doktor bende de oluyo gibi sanki..:26:

bu arada kendini yorma lütfen bizden ibret al..sonra vicdan azabı çekiyor insan..

afiyetler olsun cnm, bu saate kadar nasıl durabiliyorsun benim sıpa 06:30 dedin mi yemek için tepiklemeye başlıyor kahvaltı yapana kadar savaş halinde :)

benim oğluşum da öyle sanki yemek yiyince zevkten dört köşe oluyo sıpalar..

benim tarihte 7 ekim ya da 10 ekim..umarım erken gelmez

aynılarının tıpkısı bende var bir de ekstra kasılmalar var

Merhabalar,napıyorsunuz bayanlar?
canımm hoşgeldin nasılsın? nasıl prensesin? benimki gibi kuduruk mu seninki de

kızlar yaa kendini benim gibi çirkin bulan var mıııı???? sanki yüzüm de şişmeye başladı ne kadar süslensem de ıı ıhhhhh beğenmiyorum kendimi hee benim güzelliğim kızıma feda olsun o ayrı mevzu ama insan kendini böyle olunca da kötü hissediyooo

ben varım ben kendimi beğenmiyom zaten küçük olmayan burnum davul gibi şişti eşim güzelleştiğimi söylüyor hamilelik çok yakışmış ama ben kendimi kötü hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık çok korkuyorum an yaklaştıkça son 1,5 ay özgürlüğüm sona eriyor .......:18:

çirkin değilde kendi vücudumu çok şekilsiz buluyorum artık. eşim beni beğenmeyecek diye korkuyorum oda saçmalama diyo

slm kızlar nasılsınız bakalım benım prenses pek fena hıc durmuyor ya kıyafetlerımın hıc bırı olmuyor cok sekılsız bı vucudum oldu ya eşim begenmezse artık benı dıye tırsıyorum az kaldı gercı doguma ama olsun cevredekı hatunlara guven olmaz demı :18: yok ya eşim benı cok sevıyor bılıyorum ama işte kurt düşüyor ıçıme bazen

çirkin değilde kendi vücudumu çok şekilsiz buluyorum artık. eşim beni beğenmeyecek diye korkuyorum oda saçmalama diyo

kocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk

çok şükür burnum falan şişmedi dediğin gibi benim de küçük bi burnum yok şişmesin en istemediğim şey ama ayaklarım resmen davulllaaarr yaa inanamıyorum benim ayaklarım incecik narindi hep şişlik var başka bişey değil insan o zaman daha da şişman hissediyo kendini bayramda bi sürü resim çekildim şimdi bakıyorum face e koyayım diye yok hiçbiri güzel değil

ben de kocamın beğenmemesinden korkuyorum gerçi sarılıyor seviyooo tabii ki çirkin bulmuyodur ama biz kadın milleti kurcalamaya bayılırız illa evet braz çirkin oldun dicek sonra da salya sümük ağlıcaz onu istiyoruz

kocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk
ayy evet yaa gören günün yanaştımı diyo yok diyorum daha 1.5 ay var ağlayasım geliyoo

aynenn yaa yok aşkım ne alakası var dıyo biz illa kurcalıcaz sonrada evet kilo aldın deyince başla ağlamaya. ne kaşınıyon hemiii

bende aynı durumdayım gıyınıyorum kusanıyorum boyanıyorum yokk cıksss olmuyor esım yakıstı cok guzel oldun dıyor ama onun gozunden bakmak lazım

kocam benle dalga geçiyor.bodur tavuk gıt gıt gıt diye (( sonra da çok seksisin diyo ama hangisi doğru bilemedim
benimki o aktivitenin S sinden bile bahsetmiyo çok özleştik ama az kaldı yapcak bişey yok
ben de evin pehlivanıyım artık
klasiktir söyletene kadar uğraşırsın yorum yapınca da oturur ağlarsın benimki çakal düşmüyo o tuzaklara hiçç
gerçekler acıdır nihahahaha kumpir demişken kocam bi yer açılmış kumpirci diyodu yarın öğlen kandırıyımda beni kumpire götürsünn
offf ben de o benzetmeyi yaptım ama canım istedi çok fena patates dedin mi benim için hayat durur

kasılmalar nasıl oluyor canımn ya tarıf edebılırmısın agrın felan oluyormu cok fazla???:44::44::44:

27.haftaya girdim bir gün gene bu sitede dolaşırken birden karnımın en üst noktası şişti şişti sertleşti sonra aşağıya dağılmaya başladı semsert şekilde ve karnımın sağ tarafı yamuldu resmen..önemsemedim önce snra baktım sürekli oluyor toplanıyor kabarıyor top gibi ve şişip sertleşip kalıyor bir süre sonrada tekrar yok oluyor.. bu durum çok sık olnca ertesi gün doktora girdim ve doktor düzenli sancılarımın olduğubu herkesin bunu sancı gibi algılamadığını ve erken doğum riski olduğunu söyledi..nts dede 70 lere varan sancım çıktı..ve hala oluyor ilaçalıyorum ve yatıyorum arada hala karnımın bir tarafı taş kesiliyor..sonra geçiyor..bazen de sanki organlarım bükülüyor resmen içerde kasılırken..ishalmişim gibi oluyorum alt tarafım yani pelvk kısmı da sertleşiyor.. huzursuz eden bişi yani.. bunlar kasılmaymış cnm düzenli gelirse tehlikeli..30 haftama girdim eskisi kadar olmasa da hala var..

gerçekler acıdır nihahahaha kumpir demişken kocam bi yer açılmış kumpirci diyodu yarın öğlen kandırıyımda beni kumpire götürsünn

oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??

canım bizde de hiç olmadı hamile olduğumdan beri..sadece laf olsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…