27.haftaya girdim bir gün gene bu sitede dolaşırken birden karnımın en üst noktası şişti şişti sertleşti sonra aşağıya dağılmaya başladı semsert şekilde ve karnımın sağ tarafı yamuldu resmen..önemsemedim önce snra baktım sürekli oluyor toplanıyor kabarıyor top gibi ve şişip sertleşip kalıyor bir süre sonrada tekrar yok oluyor.. bu durum çok sık olnca ertesi gün doktora girdim ve doktor düzenli sancılarımın olduğubu herkesin bunu sancı gibi algılamadığını ve erken doğum riski olduğunu söyledi..nts dede 70 lere varan sancım çıktı..ve hala oluyor ilaçalıyorum ve yatıyorum arada hala karnımın bir tarafı taş kesiliyor..sonra geçiyor..bazen de sanki organlarım bükülüyor resmen içerde kasılırken..ishalmişim gibi oluyorum alt tarafım yani pelvk kısmı da sertleşiyor.. huzursuz eden bişi yani.. bunlar kasılmaymış cnm düzenli gelirse tehlikeli..30 haftama girdim eskisi kadar olmasa da hala var..
canım neden öyle diyorsun yapma...ben de yaşıyorum ama Allah'ın dediği olur..açılma yoksa korkma 39. haftaya kadar ertelenebiliyormuş bende çok üzülüyorum minicikler daha Rabbim hepsini korusunsyu gelip rahmi açılanları bile haftalarca erteleyebiliyorlar...benim doktor da öyle dedi..çok sıkıntı olursa ciğer geliştirici kortizon yaparız dedi..sen başladınmı? o zaman çok fazla küvezde kalmıyorlarmış..benim kontrol de 16 sında..hala yatıyorum.. hala kasılmalar oluyor.. Allah'ım sen yardım et bize
benim de ellerim elektrik çarpmış gibi oluyor çok sinir bozucu
canım bu kasılmaların önceden önüne geçilmezse sonuçları daha kötü olabiliyor morkutmıyım seni ama benim 15 dk. da iki kez gelince doktor doğum sancısı dedi..sen de vakitkaybetme ve tedbirini al cnm..
karın sertliği mühim...doktornla görüş ben yaşadım doğum sancım çıktı yatıyorm cnm erken doğum riskim var
ayyy en çok korktğum şey..çok geçmiş olsun
o bende de oluyor canım anlamadım sanki iğne sokuyorlar oraya.. sanırım arhim bağları geriliyor ondan..gene de doktoruma sorucam cuma günü..
canım dün izlediğim bir tv proğramında sonradan oluşan bulantıları dikkate alın diyordu doktor bende de oluyo gibi sanki..:26:
bu arada kendini yorma lütfen bizden ibret al..sonra vicdan azabı çekiyor insan..
benim oğluşum da öyle sanki yemek yiyince zevkten dört köşe oluyo sıpalar..
benim tarihte 7 ekim ya da 10 ekim..umarım erken gelmez
aynılarının tıpkısı bende var bir de ekstra kasılmalar var
benimki o aktivitenin S sinden bile bahsetmiyo çok özleştik ama az kaldı yapcak bişey yok
ben de evin pehlivanıyım artık
klasiktir söyletene kadar uğraşırsın yorum yapınca da oturur ağlarsınbenimki çakal düşmüyo o tuzaklara hiçç
offf ben de o benzetmeyi yaptım ama canım istedi çok fena patates dedin mi benim için hayat durur
aslan topikdaşımmm dogururuz tabıkı de kıss dogurandan ne eksıgımız varmıs pehh
kızlarr bu donemde bende olan agrıları sancıları lıste halınde paylasıyorum sızınle sızde de varmı yokmu bı kıyas yapalım bakalım
1.mıdem bulantım yok
2.kabızlık yok(hamıslık boyunca olmadım cok sukur)
3.kaburga ve sırt agrılarım var
4.bıraz ayakta kalınca gogsumun altından bısey batıyormus gıbı oluyor
5.cok sık lavaboya cıkıyorum devamlı tuvaletım varmıs gıbı oluyo
6.asırı olmamakla bırlıkte sıslıkler var ellerımde ve ayaklarımda
7.sıcaklardan ve hamıslıgın verdıgı hararet yuzunden gece gunduz hıc rahat deılım
8.bebegımın hareketlerı degıdtı tepıkler gıbı deıl ama bukulur gıbı dalgalanr gıbı gunde bır ıkı defa bı yerde toplanıyor ve orası dalga dalga oluyor sankı(bunun ne oldugunu anlamadım:44::44:)
9.ıdrarda mıkrop ve mantar cıktı ılac ve gunluk 3-4 lıtre suyla atlattım
10.mıde yanmalarım devam edıyor..
aklıma gelenler bunlar
valla ben yedim cnm bişicil olmadı napıyım doktorun abartma ama canın çekerse arada ye nefsini körelt demişti..oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
anladım canımm bugun bende de oldu arada oluyordu ama bugun tam hıssetımm ben haftaya gıdıcem doktora takıp edeyımde bende doktoruma soyluyum
kızım cerkeslere patates hamuru ver gerisine karışmaa
valla yaa kadın yarım günlüğüne geldi ama eminim yapacak ütü bırakmamıştırkv gelicek yakın zamanda o da bi fasıl toparlar yırttık
sağol canımmm darısı herkesin başına inş. artık eve gidip bekleyelim bebişlerimiiziiiyeni doğum yapan arkadaşıma gittim bayramda ziyarete Allahımmmmmmmmmm daha da heveslendim kendi kuzucum için minicikkk ama dünya tatlısı bişeydi yaa
canım duş aldıktan sonra amaaannnnnnnnnnnnnnnn cereyanda kalma benim gibi feleğini şaşırırsın
benim Annecim de bi geceliğine geldi doğuma yakın gelir artık. ben de balıkesire gidemem doğumdan önce heralde. yol feci yoruyo beni bacak ağrılarımdan duramıyorum yol boyunca
canım benim de iki gündür resmen göğsümün altındaki kemikleri ittirdiğini hissediyorum anası gibi uzun boylu olcak heralde
Ben de öyleyım canım cok batıyor magnezyuma basladım ınsallah ıyı gelır sen ıcıyormusun?
benım doktorum hıc demedı bı gecen ay gıttıgımde ekmek patates cıkolata yeme dedı gerısıne yasak koymadı ama ben yemedım hıc kendım bıraktım bazı seylerıvalla ben yedim cnm bişicil olmadı napıyım doktorun abartma ama canın çekerse arada ye nefsini körelt demişti..
böyle bir şüphen varsa zaman kaybetme cnm..takip et kaç dakikada bir geldiğine bak
ben düşük tehlikesi atlattığımda vermişti dr. ozaman kullandım bide çok ağrın olsa iç demişti ama kontrole gittiğimde bi danışayım? faydası oluyor mu?
benım doktorum hıc demedı bı gecen ay gıttıgımde ekmek patates cıkolata yeme dedı gerısıne yasak koymadı ama ben yemedım hıc kendım bıraktım bazı seylerı
canım hıc dıkkat etmıyordum ben bebegın hareketlerı sanıyordum ama sımdı dıkkat edıcem
oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
Canım malesef benim de sorunum aynı seninki gibi. Bir hafta önceki kontrolümde kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı bebeğimin. Sürekli ayaklarıyla ittiriyo sıkıştırıyo. İttirmese bile nefes almada zorlanıyorum. Daralıyorum sanki bulunduğum yerdeki oksijen yeterli gelmiyo gibi
aynennnn..ben de çerkezim bilirim
sivaslımısın yoksa bide 58 filan ben sivaslıyım
kocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk
kocam benle dalga geçiyor.bodur tavuk gıt gıt gıt diye(( sonra da çok seksisin diyo ama hangisi doğru bilemedim
oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
benim senden 2 hafta eksiğim var bideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?