2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

anladım canımm bugun bende de oldu arada oluyordu ama bugun tam hıssetımm ben haftaya gıdıcem doktora takıp edeyımde bende doktoruma soyluyum

aynısından bendede var :) bu minnaklar neden rahat durmuyorlar :) sürekli acıkmada en başta gelen durumum sürekli acıkıyorum ya obur oldum artık :) yemek verin banaaaaaaaaaaa

kızım cerkeslere patates hamuru ver gerisine karışmaa

birde içimde minik bir fil var sürekli yemek yemek başı çekiyor :) sürekli açım, yemek verin banaaaaa

oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
valla ben yedim cnm bişicil olmadı napıyım doktorun abartma ama canın çekerse arada ye nefsini körelt demişti..
anladım canımm bugun bende de oldu arada oluyordu ama bugun tam hıssetımm ben haftaya gıdıcem doktora takıp edeyımde bende doktoruma soyluyum

böyle bir şüphen varsa zaman kaybetme cnm..takip et kaç dakikada bir geldiğine bak

ahh o minnaklar süt kokulular, benimde 2,5 aylık bebeği doğan arkadaşım var, minnoşu bile çok özlüyorum hergün görmek istiyorum, doğunca bizimkileri bırakıp,nasıl işbaşı yapcaz bilmiyorummmm

Ben de öyleyım canım cok batıyor magnezyuma basladım ınsallah ıyı gelır sen ıcıyormusun?

ben düşük tehlikesi atlattığımda vermişti dr. ozaman kullandım bide çok ağrın olsa iç demişti ama kontrole gittiğimde bi danışayım? faydası oluyor mu?

valla ben yedim cnm bişicil olmadı napıyım doktorun abartma ama canın çekerse arada ye nefsini körelt demişti..

böyle bir şüphen varsa zaman kaybetme cnm..takip et kaç dakikada bir geldiğine bak
benım doktorum hıc demedı bı gecen ay gıttıgımde ekmek patates cıkolata yeme dedı gerısıne yasak koymadı ama ben yemedım hıc kendım bıraktım bazı seylerı
canım hıc dıkkat etmıyordum ben bebegın hareketlerı sanıyordum ama sımdı dıkkat edıcem

ben düşük tehlikesi atlattığımda vermişti dr. ozaman kullandım bide çok ağrın olsa iç demişti ama kontrole gittiğimde bi danışayım? faydası oluyor mu?

ben 3 aydan beri kullanıyorum özellikle son aylarda ortaya çıkan erken doğum kasılmalarına ve kramplara çok faydalı

zaten doktorum bu durumu bir çok kişinin bebek hareketi olarak algıladığını bebek oraya toplanıyo dediklerini fakat aslında kasılma olduğunu söyledi..meğer öyleymiş....patates de bir sürü vitamin var kalsiym demir ve cabası..günde 1 haşlanmış patates yenmeli ..çikolata ekmek pilav ve makarna için bana da aynısını söyledi...canım nutella çekti galiba

bebiş büyüdükçe normalmiş. bizim için yetersiz gibi görünse de aldığımız oksijen ile minnoşlarımıza yeterince hava gidiyormuş. En azından bunu bilmek güzel :) bu halimiz+sıcak hava+bunaltıcı sıcaklık+bende kronojik astım hoppalaa daha ne isteriz ki bu bıcırı :)

kocalarımız bizi kandırıyor benceee kocaman patatesler gibi olduk

:) bu hale biz boğazımı tutamadığımız için gelmedik yaaa minnaklarımız için onların sağlıklı büyümeleri için geldik bu nedenle bişey diyemezler kızlar özgüvenleri kaybetmeyelim evet artık koca karpuz taşır gibi karınlarımız olsa da biraz tombalak olup 40 beden üstüne çıksakta biz halen bayanız, halen eşiz, halen güzelizzzz güveninizi kaybetmeyinnnnnnnnn!!! bazı şeyler zor olsada çabuk yorulsakta bakımdan vazgeçmeyin!! kendimizi salmak yok :)

kızlar benım bacagım fena oluyor ya özellıkle gecelerı bır agrı gırıyor bır yer ıcıne cokuyor bır yer yumurta gıbı sısıyor kotu oluyorum ya cok agrıyor sizdede oluyormu boyle

benim senden 2 hafta eksiğim var bideee

aynı durum bendede var :) daha 2,5 ay var deyince nasıl yani ozamana nasıl olcan, koluna iki kişi girip taşırız seni gibi laflar ediyorlar sinirlerim bozulsada oğlum sağlıklı ve benim için önemli olanda bu gerisine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…