sivaslıyım cnm hem de koyu sivaslı :))) ama antalyada yaşıyorum şuan cnm..merkezdenim.. ya sen? burda tam 3 sivaslı tanıdım vay be :)))
kızlar benım bacagım fena oluyor ya özellıkle gecelerı bır agrı gırıyor bır yer ıcıne cokuyor bır yer yumurta gıbı sısıyor kotu oluyorum ya cok agrıyorsizdede oluyormu boyle
benimki de tombalak, tombik, minik fillerim diyo ama arkasından seksisin lafı gelmiyor( bence benim durum daha vahim...
aynı durum bendede var :) daha 2,5 ay var deyince nasıl yani ozamana nasıl olcan, koluna iki kişi girip taşırız seni gibi laflar ediyorlarsinirlerim bozulsada oğlum sağlıklı ve benim için önemli olanda bu gerisine gerek yok.
herzaman olmamakla beraber yiyorum canım arada mesela patates kızartması yerken
sivaslıyım cnm hem de koyu sivaslı :))) ama antalyada yaşıyorum şuan cnm..merkezdenim.. ya sen? burda tam 3 sivaslı tanıdım vay be :)))
kızlar merhaba ben bugün sezeryan doğumları araştırdım benimki sezeryan olacak.39+0 da oluyor diyorlar
cnm kramplardan oluyor magnezyum eksikliğinden...magnezyum içmiyormusun..şükür daha bana olmadı.. ama benim rahimde kasılmalar var
evet ıcıyorum canım bu ara olmaya basladı bende rahımde ve vajınada agrılar hıssedıyorum ya ben bu dogum hakkında hıc bırsey bılmıyorum ne yapıcaksam
oo 3 hemşoo olduk burda kızlar zaten bosuna dememısler dunyanın 4/3 su gerısı sivaslı
zaten doktorum bu durumu bir çok kişinin bebek hareketi olarak algıladığını bebek oraya toplanıyo dediklerini fakat aslında kasılma olduğunu söyledi..meğer öyleymiş....patates de bir sürü vitamin var kalsiym demir ve cabası..günde 1 haşlanmış patates yenmeli ..çikolata ekmek pilav ve makarna için bana da aynısını söyledi...canım nutella çekti galiba
cnm kramplardan oluyor magnezyum eksikliğinden...magnezyum içmiyormusun..şükür daha bana olmadı.. ama benim rahimde kasılmalar var
evet ıcıyorum canım bu ara olmaya basladı bende rahımde ve vajınada agrılar hıssedıyorum ya ben bu dogum hakkında hıc bırsey bılmıyorum ne yapıcaksam
canım valla yaşaya yaşaya öğreniyoruz ama sen gene de doktora söyle dozunu arttırır belki
afıyet olsunn yarasınnnşuanda yiyorum desem inanır mısın ben kendimi tutamıyorum oğluşum affet beni
patates kılo yaptıgı ıcın yeme dedı galıba benım 1 kılocuk fazlam varda onu denglemem lazımmıs:26::26:zaten doktorum bu durumu bir çok kişinin bebek hareketi olarak algıladığını bebek oraya toplanıyo dediklerini fakat aslında kasılma olduğunu söyledi..meğer öyleymiş....patates de bir sürü vitamin var kalsiym demir ve cabası..günde 1 haşlanmış patates yenmeli ..çikolata ekmek pilav ve makarna için bana da aynısını söyledi...canım nutella çekti galiba
ya ben yedıgım seylerı hamılelıkte hıc yıyemedım cıkolta ve hamılelerın sureklı as erdıgı seyler esım sen ne bıcım hamılesın hıc bana sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum demıyon gece yarısı kalkıp gıdıp alıyor ınsanlar ben hıc onları yasamadım dıyor delııı sukredecegı yerdeherzaman olmamakla beraber yiyorum canım arada mesela patates kızartması yerken
Merhaba,neden sezeryan olacak cnm?Yani doktor mu dedi?kızlar merhaba ben bugün sezeryan doğumları araştırdım benimki sezeryan olacak.39+0 da oluyor diyorlar
Selam,benimkisi iyidir inş. yarın görücezselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi benim bugünde kasıklarıma ağrı giriyor ara ara.bide artık sanki yatarken nefes alamıyorum ki ayakta da zorlanıyorum nefes alırken sanki aldığım nefes bana yetmiyor gibi oluyor daha da çook var doğuma..
bu kadar yemekten bahsetmeyelim arkadaşlar, çalışıyorum ve canım çekiyor malum benim minnak hiç doymuyor, şimdi patates kızartması söyledim valla :) tutmayın beni açımmmmmmmmm
bende de bazı geceler hep sağ bacağımda diz kapağımın arkasından şiddetli bir ağrı ile uyanıyorum bazen ağlamaklı uyanıyorum. fıtığım olduğu için fıtıktan şüpheleniyorum ama acaba kramp mıdır? şüphede kaldım.
alemsin cnm ya..bizimkinin ağzı iyi laf yapar belki de ondan
afıyet olsunn yarasınnn
patates kılo yaptıgı ıcın yeme dedı galıba benım 1 kılocuk fazlam varda onu denglemem lazımmıs:26::26:
ya ben yedıgım seylerı hamılelıkte hıc yıyemedım cıkolta ve hamılelerın sureklı as erdıgı seyler esım sen ne bıcım hamılesın hıc bana sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum demıyon gece yarısı kalkıp gıdıp alıyor ınsanlar ben hıc onları yasamadım dıyor delııı sukredecegı yerde
kızlar şu doğum parası olayı beni çıldırttı bugün sabahtan beri uğraşıyorumbilen biri varsa bana anlatabilir mi? net maaşımızı almamız için ne yapmamız gerkiyor nasıl oluyor?
Merhaba,neden sezeryan olacak cnm?Yani doktor mu dedi?
Selam,benimkisi iyidir inş. yarın görücezGeçmiş olsun canım,yer yer bende de oluyor ama çok mu kilo aldın ki?:26:
:) aman çokta takmıyorum bende, sonuçta minnoşum için alıyorum, keyfime yemek yediğim için değil ya, kiloları sonra veririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?