2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sivaslıyım cnm hem de koyu sivaslı :))) ama antalyada yaşıyorum şuan cnm..merkezdenim.. ya sen? burda tam 3 sivaslı tanıdım vay be :)))

vaybe ne güzel bende 2 tane tanıdm biri sen biri de kuzu arkadaşımızz

hem sivaslısın hem çerkessin
ben şarkışlalıyım ama istanbuldayım tabi çeçenlik var bendede

kızlar benım bacagım fena oluyor ya özellıkle gecelerı bır agrı gırıyor bır yer ıcıne cokuyor bır yer yumurta gıbı sısıyor kotu oluyorum ya cok agrıyor sizdede oluyormu boyle

cnm kramplardan oluyor magnezyum eksikliğinden...magnezyum içmiyormusun..şükür daha bana olmadı.. ama benim rahimde kasılmalar var

benimki de tombalak, tombik, minik fillerim diyo ama arkasından seksisin lafı gelmiyor ( bence benim durum daha vahim...

alemsin cnm ya..bizimkinin ağzı iyi laf yapar belki de ondan

vinçle götürürler napalım benimde umrumda değil napıyımmm önemli olan oğluşum
2,5 ay deme kuzum 10 hafta de daha kibar ve az duruyor

kızlar şu doğum parası olayı beni çıldırttı bugün sabahtan beri uğraşıyorum bilen biri varsa bana anlatabilir mi? net maaşımızı almamız için ne yapmamız gerkiyor nasıl oluyor?

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi benim bugünde kasıklarıma ağrı giriyor ara ara.bide artık sanki yatarken nefes alamıyorum ki ayakta da zorlanıyorum nefes alırken sanki aldığım nefes bana yetmiyor gibi oluyor daha da çook var doğuma..

herzaman olmamakla beraber yiyorum canım arada mesela patates kızartması yerken

sivaslıyım cnm hem de koyu sivaslı :))) ama antalyada yaşıyorum şuan cnm..merkezdenim.. ya sen? burda tam 3 sivaslı tanıdım vay be :)))

oo 3 hemşoo olduk burda kızlar zaten bosuna dememısler dunyanın 4/3 su gerısı sivaslı

kızlar merhaba ben bugün sezeryan doğumları araştırdım benimki sezeryan olacak.39+0 da oluyor diyorlar

canım arkadaşım yakında sezeryan doğum yaptı 38 haftalıkmış.bende kendimi 38 haftalıkta bebeğimi kucağım aalcam gibi hazırlıyorum

bu kadar yemekten bahsetmeyelim arkadaşlar, çalışıyorum ve canım çekiyor malum benim minnak hiç doymuyor, şimdi patates kızartması söyledim valla :) tutmayın beni açımmmmmmmmm

şuanda yiyorum desem inanır mısın ben kendimi tutamıyorum oğluşum affet beni
afıyet olsunn yarasınnn
patates kılo yaptıgı ıcın yeme dedı galıba benım 1 kılocuk fazlam varda onu denglemem lazımmıs:26::26:

herzaman olmamakla beraber yiyorum canım arada mesela patates kızartması yerken
ya ben yedıgım seylerı hamılelıkte hıc yıyemedım cıkolta ve hamılelerın sureklı as erdıgı seyler esım sen ne bıcım hamılesın hıc bana sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum demıyon gece yarısı kalkıp gıdıp alıyor ınsanlar ben hıc onları yasamadım dıyor delııı sukredecegı yerde

kızlar merhaba ben bugün sezeryan doğumları araştırdım benimki sezeryan olacak.39+0 da oluyor diyorlar
Merhaba,neden sezeryan olacak cnm?Yani doktor mu dedi?
Selam,benimkisi iyidir inş. yarın görücezGeçmiş olsun canım,yer yer bende de oluyor ama çok mu kilo aldın ki?:26:

:) aman çokta takmıyorum bende, sonuçta minnoşum için alıyorum, keyfime yemek yediğim için değil ya, kiloları sonra veririz :)

hımm olabilir cnm...ben 53 le hamile kaldım şuan 63 üm...doktorum 66 sınır koydu ama eskisi kadar iştahım yok moral bozuk kasılmalardan yemekleri bile zor yiyorum ama tatlıya hayır diyememmm

kızlar şu doğum parası olayı beni çıldırttı bugün sabahtan beri uğraşıyorum bilen biri varsa bana anlatabilir mi? net maaşımızı almamız için ne yapmamız gerkiyor nasıl oluyor?

canım doktorundan rapor alacaksın ve onu calsıtıgın yere vereceksın muhasebecıde bunu sıgortaya bıldırecek dogum sonrasında sen 8+8 ucretını alacaksın

Merhaba,neden sezeryan olacak cnm?Yani doktor mu dedi?

Selam,benimkisi iyidir inş. yarın görücezGeçmiş olsun canım,yer yer bende de oluyor ama çok mu kilo aldın ki?:26:

canım kilo almam normalmiş geçen ay ki kontrolümde o ay sadece 1 kilo almışım doktorum normal diyor kilo alımıma bilmiyorum ki nedendir ama gün geçtikçe zorlanıyorum artık.zaten çok çirkin oldum yüzümde hep sivilceler çıktı çirkin bişey oldum

:) aman çokta takmıyorum bende, sonuçta minnoşum için alıyorum, keyfime yemek yediğim için değil ya, kiloları sonra veririz :)

benim eşim kilo vermemiistemiyor 1.65 boy 53 kilo ile hamile kaldım 63 üm şuan..istiyorki hep böyle kalayım çatlak vs. kilo filan umrunda değil zayıf sevmiyor ama ben hala zayıfım sadece karnım var top gibi bde pop şişti birass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…