2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım Allah cc razı olsun.Ben esnafım bugünde sevgililer günü olduğu için çok yoğunum maalesefDün bol bol dinlendim.Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasın.

Canım peki progestan verdimi? Çok az kanama olsa dahi hemen progestan veriyor. seninki bişey dmeedimi

bushra geçmiş olsun çabucak toparlar inş. bu işin daha çok başındayız, ve en riskli dönemlerdeyizz, inş. hiç kimsenin umutları boşa çıkmaz ve sağlıkla kavuşuruz minişlerimize, biraz önce ikinci beta hcg sonucunu aldım, salı 259 çıkmıştı, bugün 720 geldi çok şükür :))

Ufffffff çok kötü ya bende öyleyim ben bide hamilelikten önce yeşilçay içerdim günde 2 kere rahatlatırdı beni şimdi mecbur bıraktım ve çok kötü şiştimmm bu şişliğimizin gaz olduğunu biliyorum ama çokta rahatsız oluyorum

canım geçmiş olsun.sanırım beklemekten başka yapacak birşey yok.hı tek bir şey var pozitif olup içini rahat tutman...inşallah güzel sonuçlar alırsın.

aynen öyle yap canım.. kendini strese sokma.. hani vardır ya milyonda bir hikayesi.. öyle de olsa bile bile gitmek de olmuyor. hem de rapor almak gibi bir çaren varken kullan..

Evet yalnız değilsin bende 1,5-2 kg alanlardanım olsunnn veririz

dr bana 7-8 kilo alsan iyi dedi:) 52,8 kiloyum. ama boy kısa benim.

Slm anneler nasılsınız? Dün ben bebişin kesesini gördüm Birşey soracam arkadaşlar aradınızda kan pırtılaşması nedeniyle karnından iyne vurulan varmı ?
iyiyiz canım. sağol. yok hiç duymadım ben.

Arkadaşlar aranızda Ankara da yaşayanlar var mı.. yorumlarda bursa var sanırım istanbul ağırlıklı.

Son düzenleme:

canım yürüyüş yap. evdeysen halının içten etrafını dön:) iki tur at.. ya da işyerindeysen yalnız yürüyeceğin iki üç tur atacağın yere git. .. ve tuvalete gitmekten çekinme.
bende de oluyor.. ve böyle yapınca geçiyor..rahatlıyorum. gazı çıkartman lazım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ;

Bugün doktora gittik, bebeğimize baktı önce yukarıdan kesemizi çok şükür gördük zaten geçen haftada görmüştük.
Bu gelişimizde kalp atışını duyarız diye bekledik ama duyamadık.
Doktorumuz 6 haftalık daha erken kalp atışı için dedi.
Haftaya perşembe tekrar çağırdı.
Kesemiz büyümüş 1,95 cm, bebek 0,32cm ultrasonda görünen (aşağıdan baktığımızda)...
Kalp atışını duyamamız normal mi çok şartlamıştık sanki kalp atışını duymaya duyamayınca bir yazayım size dedim...
Allah hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin :)

Slm anneler nasılsınız? Dün ben bebişin kesesini gördüm Birşey soracam arkadaşlar aradınızda kan pırtılaşması nedeniyle karnından iyne vurulan varmı ?

canm ben geçen hamileliğimde vuruluyordum günde 2 tane.clenaxen 400 ama ben bacaktan ve koldan vuruyordum doktorum karından vurma dedi.bu hamileliğimdede başlıcam

Amin canım inşaAllah.Hayırlı olsun sonucun çok güzel:)

Teşekkür ederim canım,evet doktorda beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi.İçimde bir korku var ama olumsuz düşünmüyorum.Kanamam şiddetli değil ve ağrım yok çok şükür.Bu bana umut veriyor.

Çalışıyorum cnm ya sık sıkta wc ye gidiyorum ama faydası olmuyor bütün gün oturuyoruz zaten yürüyüş yapmak istiyorum ama bu aralar çok önermiyolar ondan onu da yapmıorum kendimizi sağlama alınca başlıycas spora artık

Merhaba ben de 5+3 te gittim sali gunu, ayni seninki gibi 1.9 cm kese gorundu, 2-3 mm de yolk kesesi, bebis gorunmedi haftaya gel dedi. Normal sanirim :))

Arkadaş az önce ne güzel yazmış allah onun sabrını ayrı veriyor diye :) Başa gelince çekilecek olmadığında düşünürüz olunca ayrı düşünürüz nasıl bir şeyiz biz ya

aynen öyle neslicim. abartılı gerilim filmi şeklinde anlatılan doğum hikayelerine kulak asmamak lazım. yeter ki sağlıkla gelsinler. doğum başlayınca zaten 15-20 dak. da herşeyiyle doğup bitiyor. sancısı vs.. şeyler saatler tutuyor. yeterki evlatlarımız sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ve uzun ömürlü olsun.

Canım bir şey vermedi.Folik asitin dozu yüksek onu azaltalım dedi.Folidol kullandığımı söylemiştimfolidoc plus yazdı o kadar.

Benim iki kere açık renk bi kaç damla kanamam olmasına rağmen hemen progestan verdi. Genelde çevremde bildiğim kişilerde aynı sorunu yaşayan ve burada yazan arkadaşlarada doktorları progestan öneriyor. Aklını karıştırmak istemem ama bilgin olsun diye özellikle belirtmek istedim. Bide mümkün olduğunca yat ve tuvalet harici kalkma yerinden . Tabi imkanıın varsa esnaf olduğunu söyledin işin zor.

aynen cnm bende sürekli bitki çayları içerdim ama şimdi yok tabi....
ben brokoli,marul falan yiyince rahatlıyorum bir de.tavsiye ederim cnm...

Amin canım inşallah dediğin gibi olsun. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Ben ablamın doğuma girene kadar yanındaydım her anını biliyorum kaç cm açıldı durumu ne oldu bebek nerede ? ama arkadaşımında sancısı olmasına rağmen sezeryan oldu açılması olmadı herkesin çok çok farklı kiminin kolay kimin zor oluyor. Gözlerimizi kapatıp hamileliğimizin tadını çıkaracağız bol bol :)

Canım çanta&parfüm işim.Oturuyorum,müşterilerim kendileri bakıyorlar.Rahatsız olduğumu söylüyorum sağolsunlar anlayışlılar:)Fazla kalkmamaya çalışıyorum.Kese falan gözükmediği için belkide vermedi bilmiyorumki.Rahim duvarın kalın sorun yok gibi dedi,bol bol dinlen diyip gönderdi.Herşey Rabbimden hayırlısı diyorum.

kızlar nerde oturuyosunuz? yaşadığımız şehri yazarsak dr. tavsiyelerinde bulunabiliriz diye düşünüyorum...
ben manisa.......

merhaba ekim anneleri, bende inşallah ekim annesi olucam.Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala da inanamıyorum allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder hepimize...son adet tarihim 2 ocak benim hesaplara göre 6. haftanın içindeyiz ama ultrasonda 4-5 gün geri çıktı biraz canım sıkıldı tabi bu duruma ama dua etmekten ve pozitif olmaktan başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…