hımm olabilir cnm...ben 53 le hamile kaldım şuan 63 üm...doktorum 66 sınır koydu ama eskisi kadar iştahım yok moral bozuk kasılmalardan yemekleri bile zor yiyorum ama tatlıya hayır diyememmm
hımm olabilir cnm...ben 53 le hamile kaldım şuan 63 üm...doktorum 66 sınır koydu ama eskisi kadar iştahım yok moral bozuk kasılmalardan yemekleri bile zor yiyorum ama tatlıya hayır diyememmm
canım doktorundan rapor alacaksın ve onu calsıtıgın yere vereceksın muhasebecıde bunu sıgortaya bıldırecek dogum sonrasında sen 8+8 ucretını alacaksın
ben bir aydır tartılmıyorum,çok takmıyorum açıkçası ama dışardan hala beni 7 aylık hamile falan zannediyorlar,iç karnım büyük..Kız mı bekliyordun?Kız çirkinleştirir erkek güzelleştiri safsatasına da çok inanmıyorum açıkçası,hormonsal bişey bu ..ben de kız bekliyorum ama hiç de çirkinleşmedim,sen de kendini iyi hissetmeye çalış,en güzel ve özel dönemimiz bucanım kilo almam normalmiş geçen ay ki kontrolümde o ay sadece 1 kilo almışım doktorum normal diyor kilo alımıma bilmiyorum ki nedendir ama gün geçtikçe zorlanıyorum artık.zaten çok çirkin oldum yüzümde hep sivilceler çıktı çirkin bişey oldum
kızlar merhaba ben bugün sezeryan doğumları araştırdım benimki sezeryan olacak.39+0 da oluyor diyorlar
yasa geregı 3/2 sını verıyor tamamını vermıyor dıye bılıyorum ama sen yınede 170 ara oraya bı sor daha ıyı bılgı alırsıncanım sorun şu bürüt maaşın 3/2 sini alıyoruz ya bu net maaşa denk gelmiyor mu? muhasebecilere göre baya bir eksik çıkıyor eğer öyleyse durum çok kötü
afıyet olsunn yarasınnn
patates kılo yaptıgı ıcın yeme dedı galıba benım 1 kılocuk fazlam varda onu denglemem lazımmıs:26::26:
ya ben yedıgım seylerı hamılelıkte hıc yıyemedım cıkolta ve hamılelerın sureklı as erdıgı seyler esım sen ne bıcım hamılesın hıc bana sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum demıyon gece yarısı kalkıp gıdıp alıyor ınsanlar ben hıc onları yasamadım dıyor delııı sukredecegı yerde
şerbetli tatlılara o kadar düşkün oldum ki...benim kadar tatlı yiyen yoktur herkes sen nasıl kız doğurcan ekşi yemen gerek diyolar ama hiç ekşi yemedim hep şerbetli tatlılar yedim halada yiyorum..
bende 50 ıle hamıle kaldım her aya 2 kılo verdı bu ay 64 olmm gerekırken 65 e vardım rekor bende sanırsamengel olamıyorum kılo almya ekmek tatlı felan yemıyorum hıc bol bol su ıcıyorum abur cubur turu seyde yemıyorum 2 ogn yemek ve meyve yıyorum nasıl oluyorsa yıne alıyorm yıne alıyorum cok takıntı yapmıyorum ama normal dogum ıstedıgım ıcın benım de bebısımınde cok asırı kılo almaması lazımm
ben bir aydır tartılmıyorum,çok takmıyorum açıkçası ama dışardan hala beni 7 aylık hamile falan zannediyorlar,iç karnım büyük..Kız mı bekliyordun?Kız çirkinleştirir erkek güzelleştiri safsatasına da çok inanmıyorum açıkçası,hormonsal bişey bu ..ben de kız bekliyorum ama hiç de çirkinleşmedim,sen de kendini iyi hissetmeye çalış,en güzel ve özel dönemimiz bu
şerbetli tatlılara o kadar düşkün oldum ki...benim kadar tatlı yiyen yoktur herkes sen nasıl kız doğurcan ekşi yemen gerek diyolar ama hiç ekşi yemedim hep şerbetli tatlılar yedim halada yiyorum..
ılk aylarda yemek yapamıyordum yemek yapanımda yoktu onun ıcın bıraz yuklendım ama 3 aydan sonra bıraktımm bunyeyle alakalı galıba vucudum musaıt almaya galıbaaynen valla...ama artık baklava filan reflümü iyice azdırdı da bıraktım artık nutella filan yiyorum ..ben hiç ekşi yemedim..ama eltim yedi hep..ikimizde erkek bekliyoduk..onlara inanmıyom ben canın ne çekerse ona yöneliyosun
canım öğünleri atlama..meyveleri gene ye...sanırım ekmeğe yüklendin
sağol canım yedim bitti bile .Açıkçası ilk aylarda dikkat ettim çok yemedim canım hiç özel bişieyler çekmedi hiç fazla yemek yemedim ama bu ay kudurdum hep hazır şeyler yemek istiyorum böyle fast foodlar aklımdan çıkmıyor doymuyorum hep etler kebaplar pideler olsun,ketçap mayonezin içine düşeyim istiyorumanlamadım ben de bu durumu doktor da ekmek yeme dedi üfffffffffff kim takar...
Ben hamile kalmadan önce de şerbetlileri sevmezdim hami,le kalınca da sevmedim,bayramda ağzıma baklava atmadım düşün..Ama ikisi de orantılı sayılır,tatlı şeyler de yiyorum ekşi de..İlk aylarda çok erik yemiştim..Bence canımızın çektiğini orantılı bir şekilde yemeliyiz,her ne kadar elimizde olmazsa da..İleride Allah korusun şeker tansiyon kilo gibi sıkıntılarla uğraşmayalım..evet kızım olacak bende inanmıyorum öyle şeylere en basiti kızı olacak kadın hep ekşi yermiş sözde ama asla ekşi yemedim benim kadar tatlı yiyen yoktur aç karnına bile sabah gözümü açar açmaz tatlı yiyorum resmen şerbetli tatlı yiye yiye bende şerbetlendimbana diyolar sen nası kız doğurcan erkek olmasın bu
bende 50 ıle hamıle kaldım her aya 2 kılo verdı bu ay 64 olmm gerekırken 65 e vardım rekor bende sanırsamengel olamıyorum kılo almya ekmek tatlı felan yemıyorum hıc bol bol su ıcıyorum abur cubur turu seyde yemıyorum 2 ogn yemek ve meyve yıyorum nasıl oluyorsa yıne alıyorm yıne alıyorum cok takıntı yapmıyorum ama normal dogum ıstedıgım ıcın benım de bebısımınde cok asırı kılo almaması lazımm
sağol canım yedim bitti bile .Açıkçası ilk aylarda dikkat ettim çok yemedim canım hiç özel bişieyler çekmedi hiç fazla yemek yemedim ama bu ay kudurdum hep hazır şeyler yemek istiyorum böyle fast foodlar aklımdan çıkmıyor doymuyorum hep etler kebaplar pideler olsun,ketçap mayonezin içine düşeyim istiyorumanlamadım ben de bu durumu doktor da ekmek yeme dedi üfffffffffff kim takar...
canım sorun şu bürüt maaşın 3/2 sini alıyoruz ya bu net maaşa denk gelmiyor mu? muhasebecilere göre baya bir eksik çıkıyor eğer öyleyse durum çok kötü
ılk aylarda yemek yapamıyordum yemek yapanımda yoktu onun ıcın bıraz yuklendım ama 3 aydan sonra bıraktımm bunyeyle alakalı galıba vucudum musaıt almaya galıba
cok ıstısnadır oyle seyler ıstedıgım 1 yada 2 kez olmustur toplam hıc bısey ıstemıyor canım sadece sekerım dusmesın bebısım vıtamınsız kalmasın dıye yıyorum... amannn canın ıstıyorsa takma en azından nefsın korlesır benımde oyle sıtedıgı olunca bı ıkı parca alıp gecıstırıyorum aklımda kalacagına mıdemde kalsın
senin dr çok iyi vermiş ayda 2 kilo benim dr ilk aylarda aldığım kilolar için bana kızdı diyetisyenim kiloyu sen alıyon bebek bişi almıyorki diyerekten meyve yerkende dikkat et, çok şekerli meyveleri tercih etme, öğünde 1 porsiyondan fazla da yeme onlarda şeker olduğundan kilo aldırıyor. bide beslenmeni belli saatlerde hergün aynı zamanlarda yap, aç kalıp saatler sonra yemeğe de geçme.
cok sukur oglusumun kılosuda ıyı 2 hafta once 1.500 olmustu genelde aynı saatlerde yıyorum 11-12 arası kahvaltı aksam 4-5 yemegı gunde bır porsıyonda meyve sekerım ckmadı hatta doktorum dusuk bıle dedı onun ıcın meyveye bısey demedı...doktor hem kılo alma dıyor hemde gunluk sutunu yogurdunu peynırını yumurtanı yıyecen dıyor bende anlamadım ne yapacagımı:44::44::44::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?