2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım kilon iyi sıkıntı yapma..gayet normal bence zaten şurda ne kaldı doğuma..
yok canım sıkıntı yapmıyorum zaten goren sen hıc kılo almamıssın dıyor on bes kılo nerde duruyor ben hıc bılmıyorum benı teddırgın eden son aylarda daha cok sısıpte normal doogum yapmamak

oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
tabii ki yemiyoruz onlarııııııııı bi dünya katkı maddesi var onları yiceğme cips yerim ohhh misssssss
kumpir her haliyle güzeelll
canım bizde de hiç olmadı hamile olduğumdan beri..sadece laf olsun işte
hmmmmmmm beterin beteri varmış

kızım cerkeslere patates hamuru ver gerisine karışmaa

ayyyneeeeennnnnnnnn öyle üstüne bastın vallaaa boşuna mı iri yarı olduk biz

süt yumurta ve cevizi aksatmadım önemli olan onlar cnm mutlaka ye
sutu hergun tuketırım canım yumurta ıcın aynı seyı soyleyemıyecem ıns yedıklerımız bebıslerımıze yarar

kızz bırak kudursunlarr dun benımkı nerdeyse hıc hareket etmedı cok tedırgın oldum yapmadıgım sey kalmadı hareket etsın dıye hareket etsın kudrusun oynasın zıplasın takla atsın razıyım ben yanı

süt, yoğurt, peynir, yumurta bunlar hem senin hemde bebeğinin gelişimi için en önemli parçalar onlardan kısmazlar, makarna ekmek pilav patates gibi şeyleri kısıtlayabilirsin,aşırı tüketimin varsa...

Canım ketçap da mayonez de cips de uzak kalsa bizden daha iyi aslında,ben hiç yemedim nerdeyse..Neslinin bebeğinin de maşallahı varmış,seninkinin de öyle aldım haberleri

yokk kız kecapsız mayonezsız kumpır olamz sevmem ben oyle...
üniden arkadasım vardı cerkes oda boylu posluydu hep pyle oluyor sıızın taraf galıba hatta cerkeslerın bı yemegı var onu yapmıstı yapmasıda zahmetlı bıseydı ve guzeldı

süt, yoğurt, peynir, yumurta bunlar hem senin hemde bebeğinin gelişimi için en önemli parçalar onlardan kısmazlar, makarna ekmek pilav patates gibi şeyleri kısıtlayabilirsin,aşırı tüketimin varsa...
kızz ben hergun doktorun dedıkelrını yesem hıc kapılardan sıgmam yumurta sut bol bol meyve vs vs...neyse surda ıkı aydan kaldı artık bıraz daha bebsıler ıcın calısıcaz

Son düzenleme:
Canım ketçap da mayonez de cips de uzak kalsa bizden daha iyi aslında,ben hiç yemedim nerdeyse..Neslinin bebeğinin de maşallahı varmış,seninkinin de öyle aldım haberleri
ben de nerdeyse hiç yemiyorum canım, yararlı olanları çok yiyemediğim için frenliyorum kendimi psikolojik olarak yararlı ne yedin de zararlısını yiyosun diyorum hep
sormaaa nesliyi gördüm bugün hastanede maşallahları var karnı da büyümüş çok tatlı olmuş
ona hep soruyorum neyle besliyosun sen bu paşayı diye ama sırrını açıklamadı henüz
benimki gününde gidiyo narin bi kız olacak gibi

patatesli mantı gibi bişey miydi canım? en meşhur yemeğimiz o offfffffffff kapatalım yemek işini valla sınırdayım şu anda

hamur ısıydı canım adını bılıyorum ama canınız felan ıster dıye yazmadım ama bızım gııbı sızınkıde hamur ısı hep

kızlar benım bacagım fena oluyor ya özellıkle gecelerı bır agrı gırıyor bır yer ıcıne cokuyor bır yer yumurta gıbı sısıyor kotu oluyorum ya cok agrıyor sizdede oluyormu boyle

bende 33.haftadayım bu gece hıc uyumadım cunku aynı seyler banada oluyor bacagımın zonkladıgını resmen hıssedıyorum

Ben de aman aman dikkat edemiyorum belki ama zararlı biline ne varsa yememeye ve içmemeye çalışıyorum,şimdi de fındık ceviz kemiriyorumAma emzirme bittikten sonra özlediğim ne zararlı varsa yicem Benimkisinin kilosunu da görücez bakalım,bebeklerin çok kilolu olması çok sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor bana kalsa,düzenli ve sağlıklı beslensek onlar da bizden alacaklarını alırlar zaten..

Benimki bazen azer bülbül gibi titriyor elektrik çarpıyor sanki

yok canım sıkıntı yapmıyorum zaten goren sen hıc kılo almamıssın dıyor on bes kılo nerde duruyor ben hıc bılmıyorum benı teddırgın eden son aylarda daha cok sısıpte normal doogum yapmamak

yok yok iyi düşün iyi olsun az kaldı zaten

yaa ne sandım kardeş gibiyiz resmen tövbe tövbe

ay kıyamam kuzulara ben :)

hayır canım ona HİNGEL derler...:))))))))))))

ben her sabah yumurta yiyorum günde yarım kiloda süt içiyorummeyveyide eşim zorla akşamları kocaman bir tabak getiriyor yedirtiyor..

Dr'a gidip geldik arkadaslar. Oglusumun kafası yukarıda ayakları aşağıda su an. 37ye kadar belki değişir, ama yerleri daraldigi icin dönmeleri daha zor oluyor dedi Dr. Bakacağız artık kısmet.
3 hafta sonra gideceğim tekrardan kısmetse o zaman nst ye de sıkarız dedi. Simdi kasilma olmadıgı icin gerek yok dedi.
Ben bazen belli bölgelerde sertlik oluyor bebek oraya mı toplanıyor yoksa kasılmamı oluyor diye sordum, o bebegin bir yere toplanmasidir dedi. Kasilma tüm rahimde olur ve gelen giden gelen giden birseydir dedi. Yani zaten huzursuz olursun ve hissedersin dedi. Kasilir gevşer dedi, sonra tekrar kasilir tekrar gevşer dedi. Cok sık aralıklarla olursa nst ye bağlayıp anlayabiliriz dedi. Bende öyle degil cok sukur.
Birde nabız yüksekliğini sordum, normal dedi. El ayak terlemesine de normal dedi.
Bu arada bebgin ayakları aşağıda oldugu icin cok tepinince normalden cok idrara çıkılıyormuş. Var zannedip hiçbirşey gelmediği olabiliyormuş.
Bizimki bu sefer profilden guzel bir foto verdi :) 3d olarak da aldık. Ama yine de eli hafif önünde. Fakat gözü alnı falan var :) sanki gülümsüyor. Cok guzel yaa maasallah
Catybaby seninki de bak bu sefer yandan da olsa verir belki bir poz.

Esim icin de bugun kan vermeye gittik. İnsallah sonucları iyi çıkar, sonra da artık kardio psikiyatri vs gideriz.

Bu arada kilo toplam 15 kilo almışım. Dr ne oldu böyle dedi, sahurda eşimle yedim cok dedim. Öyle ama yedim yani :))

bencede canım cok kılo saglık degıldır her zaman ınsallah yedıklerımız bebeklerımıze yarıyordur guzelce besın alabılıyorlardırr
kız bızım orda hıngel derler ona cerkezler de mı hıngel dıyor

ben her sabah yumurta yiyorum günde yarım kiloda süt içiyorummeyveyide eşim zorla akşamları kocaman bir tabak getiriyor yedirtiyor..

yarım kılo sutmu masallah canımm bende sutu cok severım ama bır bardak ıcıyorum gunluk

aynen öyle kilosu önemli değil sağlıklı olsunlar da
erkekler daha önde gidiyo ama bu bi gerçek
yaa ne sandım kardeş gibiyiz resmen tövbe tövbe

hayır canım ona HİNGEL derler...:))))))))))))
biz psıhalive diyoruz, eşimin tarafı haluje diyo, haluj diyen var metaz diyen var isim farklı ama tat aynı gerisi teferruatt canım
sende mi çerkessin canım?
biz de artık abi kardeşizz eyvaalllaaahhh

ne guzel poz vermıs bebısın sana moralın bozuktu ya onun ıcın gulumsemıs bozma moralını anne demıs sana...ınsallah esınınde tahlıllerı ıyı cıkar

evettt yarımlık kutu sütler var ya hergün bir tane açıyorum 2 seferde içiyorum o yarımlık kutuyu..

Canım genel olarak anladığım kadarıyla sıkıntı yok,oh çok şükür sevindimPoz da vermiş,inş. yarın da bana verir kızımız..Sanki rahatsız oluyor gibi küçük hanımefendicim ama bakıcaz.. Eşinin sonuçları da inş. iyi çıkar,Allah bidaha yaşatmasın bu korkuyu..Ben de 15 olmasa da 12-13 almışımdır ,aynen ben de eşimle kalktım oruç tutacakmışım gibi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…