2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yarım ne ki ben bazen abartıp bir kiloya yakın içiyorum,çok seviyorum ama napim

ooo masallah kızlarr ınsallah sızede bol boll sut olurr bende cok severım sutu ama gunde 1 bardak hadı bılemedın ıkı bardak anca ben kutu sut ıcmıyorum mumkun oldukca.. sutten zarar gelmezz tuketebıldıgımız kadar tuketelım

bana göğüslerin sütlenmiş sütlü olcan diyolar o nedemek dedim göğüslerin çok büyümüş diyolar..canım bende kutu süt hazır süt içmek istemezdim ama malesef burada süt alacağım kimse yada yer yok canım benim dükkanda da olduğundan lıkır lıkır içiyorum kutu sütleri.yarımlık sütleri bitirdim dün gece kiloluklara geçtim artık

ınsallah oyle olur canım bol bol sutumuz olsun bukadar yeme ıcmenın karsılıgını alalım dımımecbur kalınca yapacak bısey yok canım bende ılk baslarda evde deıldım sutcuye denk gelmıyordum mecbur kutu sut ıcıyordum sımdı hafta bır alıyorum..

Ben yiyorum ketcup ve mayoneeeez :))
aferin sana o zaman neden yiyosun canım yaa boşver salça ye onun yerine, mayonez yerine yoğurt ye.

kızlar yaa benim karnımın sol tarafı acıyo arada sancı mı ki bu anlamadım. canım yanıyo panik de yapmak istemiyorum.
herşeyde doktora koşarak yalancı çoban muamelesi de görmek istemiyorum sonradan napsam kiii

evet cnm biz hingel deriz:)

haluj hangel duydum ama psıhalive yi ilk kez duyuyom kaynanam bitlis ahlatlı onlar da metez diyor..ben çerkezim cnm sende mi :))

nbr kıslar..bayram geçti ama bu hafta bayağı yoğunum bugün alışveriş yaptık bebişe..ii ki daha geçe bırakmamışım acaip yoruldum..rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun..

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

merhaba kızlar :)))))) bugün ketçap mayonez muhabbeti olmuş çok ilginç ki ben de bugün öğlen uyumuştum rüyamda bir arkadaşım bana ekmek arası yediriyor arasına da bolca ketçap özellikle de mayonez sıkıyor ağzım burnum mayonez oluyordu hatta tiksindim bile yemekten tabii rüyamda :))) ben de iki üç kez yedim o ikiliyi ama sonrasında pişman oluyorum yediğime sonuçta zararlı hem kendime hem bebeğime, ben bazen zararlı şeylerden canım çekerse biraz bekliyorum belki geçer diye bazen 2-3gün beklediğim oluyor sonra hala çok canım çekiyorsa alıyorum ama az yemeye gayret ediyorum tabii hiç yememek çok daha iyi....

Bugün çok korktum saat 5 e doğru karnıma sancılar gırdı bırde belime o kadar çok acıyordu ki nefes alamıyordum saat altı olmuştu ağrılar gecmedı esımi aradım hemen geldi Dr aradık cevap veemedı ağrı kesıci ictim su an çok az bir ağrım ya neden oluyor iki gündür aynı seyler pluyor karnım çok sert oluyor canım çok yanıyor bu normalse dogumu düşünemiyorum

cnm doktoru aradık da cevap vermedi ne demek! ya sinir oluyorum bunlara böyle doktorlara...hasta ne hali varsa görsün diyorlar..canım korkutmak istemem ama sanırım sancıların başlamış senin hemen nts ye girip sancının şiddetine bakılıp ilaç yada yatarak tedavi alman gerek aynısını yaşadım ağrı kesici ile olacak şey değil..lütfen zaman kaybetme özel bir hastaneye git

Geçmiş olsun canım tekrarlarsa olmadı yarın tekrardan ararsın doktorunu bu aylarda agrılar sancılar artdı baya benımde kaburgalar fena

Neden cevap vermedi bilmiyorum yinede çok az bir ağrım var ilk kez karnım ve belim bu kadar çok ağrıdı ağrıdan terler döktüm çok korktum çok Çarşamba randevumuz var ne yapsam bilmiyorum sanki regli sancısı gibiydi eşimde çok korktu

Geçmiş olsun canım tekrarlarsa olmadı yarın tekrardan ararsın doktorunu bu aylarda agrılar sancılar artdı baya benımde kaburgalar fena

Sağol CNm tekrarlarsa kesin gitcem yarın Dr hastahanede olsaydı yarın gidecektim ama Dr yarın yok başka bir Dr gitmekte istemiyorum bir saat ağrım geçmedi nasıl bir ağrıydı nefesimi kesti bende hamile olan bir arkadasımı aradım onunda doğumuna çok az kaldı korkma dedi normal dedi ama çok korkuyorum

cnm seni korkutmak istemem ama gitmezsen eğer doktora korkutmam gerekicek..benim görümceme aniden sancı girdi ertesi gün suyu boşaldı ve doğum başladı rahim açılırsa bele vurur bir anda su gelir Allah korusun anlamazsın lütfen hemen bir özel hastaneye acile git ve kadın doğumcu çağırt anlattığın tamamen doğum sancısı şakaya gelmez. lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…