yarım ne ki ben bazen abartıp bir kiloya yakın içiyorum,çok seviyorum ama napimevettt yarımlık kutu sütler var ya hergün bir tane açıyorum 2 seferde içiyorum o yarımlık kutuyu..
evettt yarımlık kutu sütler var ya hergün bir tane açıyorum 2 seferde içiyorum o yarımlık kutuyu..
oyyy kumpurmiii dedinnizz cok severim bende ama ketcap mayonez yemıyorum ya onun ıcın yemıyorum sız yıyonuzmu ketcap mayonez??
yarım ne ki ben bazen abartıp bir kiloya yakın içiyorum,çok seviyorum ama napim
Ben yiyorum ketcup ve mayoneeeez :))
ooo masallah kızlarr ınsallah sızede bol boll sut olurr bende cok severım sutu ama gunde 1 bardak hadı bılemedın ıkı bardak anca ben kutu sut ıcmıyorum mumkun oldukca.. sutten zarar gelmezz tuketebıldıgımız kadar tuketelım
bana göğüslerin sütlenmiş sütlü olcan diyolar o nedemek dedim göğüslerin çok büyümüş diyolar..canım bende kutu süt hazır süt içmek istemezdim ama malesef burada süt alacağım kimse yada yer yok canım benim dükkanda da olduğundan lıkır lıkır içiyorum kutu sütleri.yarımlık sütleri bitirdim dün gece kiloluklara geçtim artık
aferin sana o zamanBen yiyorum ketcup ve mayoneeeez :))
bencede canım cok kılo saglık degıldır her zaman ınsallah yedıklerımız bebeklerımıze yarıyordur guzelce besın alabılıyorlardırr
kız bızım orda hıngel derler ona cerkezler de mı hıngel dıyor
yarım kılo sutmumasallah canımm bende sutu cok severım ama bır bardak ıcıyorum gunluk
aynen öyle kilosu önemli değil sağlıklı olsunlar da
erkekler daha önde gidiyo ama bu bi gerçek
biz psıhalive diyoruz, eşimin tarafı haluje diyo, haluj diyen var metaz diyen var isim farklı ama tat aynı gerisi teferruatt canım
sende mi çerkessin canım?
biz de artık abi kardeşizz eyvaalllaaahhh
kızlar kaçar kilodasınız?
nbr kıslar..bayram geçti ama bu hafta bayağı yoğunum bugün alışveriş yaptık bebişe..ii ki daha geçe bırakmamışım acaip yoruldum..rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun..
Dr'a gidip geldik arkadaslar. Oglusumun kafası yukarıda ayakları aşağıda su an. 37ye kadar belki değişir, ama yerleri daraldigi icin dönmeleri daha zor oluyor dedi Dr. Bakacağız artık kısmet.
3 hafta sonra gideceğim tekrardan kısmetse o zaman nst ye de sıkarız dedi. Simdi kasilma olmadıgı icin gerek yok dedi.
Ben bazen belli bölgelerde sertlik oluyor bebek oraya mı toplanıyor yoksa kasılmamı oluyor diye sordum, o bebegin bir yere toplanmasidir dedi. Kasilma tüm rahimde olur ve gelen giden gelen giden birseydir dedi. Yani zaten huzursuz olursun ve hissedersin dedi. Kasilir gevşer dedi, sonra tekrar kasilir tekrar gevşer dedi. Cok sık aralıklarla olursa nst ye bağlayıp anlayabiliriz dedi. Bende öyle degil cok sukur.
Birde nabız yüksekliğini sordum, normal dedi. El ayak terlemesine de normal dedi.
Bu arada bebgin ayakları aşağıda oldugu icin cok tepinince normalden cok idrara çıkılıyormuş. Var zannedip hiçbirşey gelmediği olabiliyormuş.
Bizimki bu sefer profilden guzel bir foto verdi :) 3d olarak da aldık. Ama yine de eli hafif önünde. Fakat gözü alnı falan var :) sanki gülümsüyor. Cok guzel yaa maasallah
Catybaby seninki de bak bu sefer yandan da olsa verir belki bir poz.
Esim icin de bugun kan vermeye gittik. İnsallah sonucları iyi çıkar, sonra da artık kardio psikiyatri vs gideriz.
Bu arada kilo toplam 15 kilo almışım. Dr ne oldu böyle dedi, sahurda eşimle yedim cok dedim. Öyle ama yedim yani :))
Bugün çok korktum saat 5 e doğru karnıma sancılar gırdı bırde belime o kadar çok acıyordu ki nefes alamıyordum saat altı olmuştu ağrılar gecmedı esımi aradım hemen geldi Dr aradık cevap veemedı ağrı kesıci ictim su an çok az bir ağrım ya neden oluyor iki gündür aynı seyler pluyor karnım çok sert oluyor canım çok yanıyor bu normalse dogumu düşünemiyorum
Bugün çok korktum saat 5 e doğru karnıma sancılar gırdı bırde belime o kadar çok acıyordu ki nefes alamıyordum saat altı olmuştu ağrılar gecmedı esımi aradım hemen geldi Dr aradık cevap veemedı ağrı kesıci ictim su an çok az bir ağrım ya neden oluyor iki gündür aynı seyler pluyor karnım çok sert oluyor canım çok yanıyor bu normalse dogumu düşünemiyorum
Neden cevap vermedi bilmiyorum yinede çok az bir ağrım var ilk kez karnım ve belim bu kadar çok ağrıdı ağrıdan terler döktüm çok korktum çok Çarşamba randevumuz var ne yapsam bilmiyorum sanki regli sancısı gibiydi eşimde çok korktucnm doktoru aradık da cevap vermedi ne demek! ya sinir oluyorum bunlara böyle doktorlara...hasta ne hali varsa görsün diyorlar..canım korkutmak istemem ama sanırım sancıların başlamış senin hemen nts ye girip sancının şiddetine bakılıp ilaç yada yatarak tedavi alman gerek aynısını yaşadım ağrı kesici ile olacak şey değil..lütfen zaman kaybetme özel bir hastaneye git
Geçmiş olsun canım tekrarlarsa olmadı yarın tekrardan ararsın doktorunu bu aylarda agrılar sancılar artdı baya benımde kaburgalar fena
Neden cevap vermedi bilmiyorum yinede çok az bir ağrım var ilk kez karnım ve belim bu kadar çok ağrıdı ağrıdan terler döktüm çok korktum çok Çarşamba randevumuz var ne yapsam bilmiyorum sanki regli sancısı gibiydi eşimde çok korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?