2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bu tarz sancılar 36 haftadan sonra normal ama biz daha yeni 7 ayı doldurduk erken doğum riski yaşıyorum ben ve değil sancı bu haftalarda günde 4 ten fazla kasılma bile normal değil...değil yarını beklemek 1 dk. beklemen bile hata bence..

Bilmiyorum ki CNm korkuyorum da zaten eşimde saat 3 kadar calisıyor su an hafıf bir ağrı var karnımda ve belimde

Bilmiyorum ki CNm korkuyorum da zaten eşimde saat 3 kadar calisıyor su an hafıf bir ağrı var karnımda ve belimde

canım adet ağrısı gibi ağrı ve kasık bel ağrıları doğum sancısıdır..yalancı kasılmalarda ise acı ağrı olmaz sadece karında gerilme ve sertlik olur..senin ağrılar ve kasılmalar hat safhadaki ağrıyı yaşamışsın..bu durumlarda acil müdehale gerekir..eğer benimde nefes kesen ağrılarım olsaydı doktorum hemen hastane yatışı ve bebek için ciğer geliştirici iğne vericekti..alttan ultrasonla bakılıp açılman varmı yokmu bakılması gerek..zira bu sancılar rahimi gevşetip açılmaya sbep oluyor doktorun açmıyorsa hemen başka bir kuruma yönel..ayrıca da böyle doktor olmaz..benim başıma gelse muayenehaneyi başına yıkarım..aç bak internette erken doğum sancısı belirtilerine beni daha iyi anlarsın cnm..özelde doktoru aryıp çağırabiliyorlar saati düşünme sen

cn Cnm tekrarlarsa acile git bende zaten doktorunun olduğu hastanenin aciline gidersen sen ulaşamadanda onlar ulaşırkar ben ni kaç kere acillik oldum hep ulaştılar doktoruna o be derse onu yaptılar ihmal etme canım

benim bebegim 30 haftalık ve dönmüş vaziyette geçen gün rahatsızlandım ve doktor nidilat diye bir hap verdi böyle olan var mı?

benim bebegim 30 haftalık ve dönmüş vaziyette geçen gün rahatsızlandım ve doktor nidilat diye bir hap verdi böyle olan var mı?

dönmüş derken...benim bebeğimin kafası aşağıda ayakları yukarda ve anormal bir durum yok seninkidemi böyle...ben de adalat kullanıyorum ama kasılmalarım var ondan..sende de kasılma var o zaman..bebeğin ters yada düz durmasının kasılmayla ilgisi yokki ama bebeklerin en sevdiği pozisyon budur dedi doktorum..

evet bebegim baş aşagı durumda.agrılarım oluyor kasılmalar hafif oluyor 2 hafta kullanıcam haftaya tekrar kontrolüm var bakalım

Canım bari bir kere esinden iste de adamcağız kalkıp sana birşeyler getirsin. İcinde kalacak yoksa
ne guzel poz vermıs bebısın sana moralın bozuktu ya onun ıcın gulumsemıs bozma moralını anne demıs sana...ınsallah esınınde tahlıllerı ıyı cıkar
Evet canım ya cok sevindim öyle girebilmemize. İnsallah canım.

Cok sukur iyi hersey canım.
Senin kız da yarın artık verir insallah annesi :) bizimki de öyle rahatsız oluyor gibi, ama bugun anneye yarım da olsa poz verdi kerata :))
Bende öyle eşimden fazla yedim yani :0)

cn
Cnm tekrarlarsa acile git bende zaten doktorunun olduğu hastanenin aciline gidersen sen ulaşamadanda onlar ulaşırkar ben ni kaç kere acillik oldum hep ulaştılar doktoruna o be derse onu yaptılar ihmal etme canım

Tekrarlarsa gideceğim CNm

Elifnil ilgilendiğin için çok sağol CNm tekrar Dr arayacağim tekrarlamaz inşallah

evet bebegim baş aşagı durumda.agrılarım oluyor kasılmalar hafif oluyor 2 hafta kullanıcam haftaya tekrar kontrolüm var bakalım

bende ilaç kullanıyorum ama ters durması ile ilgili bir anormallikten bahsetmedi bebeklerin en sevdiği pozisyon dedi. bende de kasılma var cuma günü sorayım tekrar normalmi..rahim rahatlarsa bebek tekrar yerleşir yerine demişti doktor kasılmalardan aşağıya inmişti..
Tekrarlarsa gideceğim CNm

Elifnil ilgilendiğin için çok sağol CNm tekrar Dr arayacağim tekrarlamaz inşallah

inşallah bişi olmaz dikkatli ol..

afıyet olsunda canım sen yınede yememeye calıs bence
Kızlar yememeye çalışsam da canım istiyor yiyorum. Aslında adıge dediğin gibi salça ve yoğurt en iyisi.
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Âmin canım.

Canım bence yine de Dr'a görün derim.

sabah bıraktığımdan beri uçmuş sayfalar bir bakim dedim ama pes ettim şimdi de kociş geldi tam yazim derken ahanda geri çıkmak zorundayım malesef

cn
Cnm tekrarlarsa acile git bende zaten doktorunun olduğu hastanenin aciline gidersen sen ulaşamadanda onlar ulaşırkar ben ni kaç kere acillik oldum hep ulaştılar doktoruna o be derse onu yaptılar ihmal etme canım

Kızlar yememeye çalışsam da canım istiyor yiyorum. Aslında adıge dediğin gibi salça ve yoğurt en iyisi.

Âmin canım.

Çarşamba randevum var yarın Dr hastahanede değil zaten cebinide acmıyor
Sağol CNm dikkat ederim sizde bebişlere iyi bakın inşallah hepimiz saglıkli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza aliriz

Son düzenleme:
cn

Âmin canım.

Çarşamba randevum var yarın Dr hastahanede değil zaten cebinide acmıyor
elifnilbende ilaç kullanıyorum ama ters durması ile ilgili bir anormallikten bahsetmedi bebeklerin en sevdiği pozisyon dedi. bende de kasılma var cuma günü sorayım tekrar normalmi..rahim rahatlarsa bebek tekrar yerleşir yerine demişti doktor kasılmalardan aşağıya inmişti.. inşallah bişi olmaz dikkatli ol..[/QUOTE .!.:
Sağol CNm dikkat ederim sizde bebişlere iyi bakın inşallah hepimiz saglıkli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarımıza aliriz

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri...benim canım çok sıkkın bugün...10 gündür evimde değildim..bir kaçgün daha gitmeyeceğim..eşimin işleri var bende yalnız kalmamak için annmlerdeyim..bugün sabah gittim havalandırayım diye kapıyı bir açtık kokudan içeriye girilmiyor....şartelim atmış ve dolabımdaki herşey eryip bozulmuş...tam 2 saat onunla uğreştım ağlaya ağlya temizledim..sildim havalandırdım neler yaptıysamda geçmedi koku...kıpırdayacak halim kalmadı..hala koku burnumda..iğrenç bir şeydi...her yerim ağrıyor yorgunluktan ..birde yarın doktor işi var kardiyoloji ye gitmeme gerekiyor sıcakta cabası nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaaa....şu günler geçsede sağlıcakla bir doğursak..artık çok zorlanmaya başladım...

arkadaşlar 32.haftama başladım her şey yolundA olmasına rağmen doktorum 15 günde bir nst istedi bu zorunlu mu sizce sizde durumlar nasıl
Bu arada tabloda hiçbir bilgim yok sat 31 12 2012 doğum 7 10 2013 cinsiyeti erkek isim emir ilk çocuk

Çok geçmiş olsun zor insanın kendi evinden ayrı kalması aynı sebepten ben de bir ay evimden ayrı kaldım insan anne evi olsada evini istiyor yarın için allahım yardımcın olsun

Korkma canim sanci gelince yavas ve derin nefes al, dus al.

Benimde gecen haftalarda sancim oldu doktoru aradim bana saatte 6 dan fazla sanci gelirse ya da sancilar duzenli araliklarla gelirse geciktirmeden tekrar ara cevap alamazsan hastaneye git demisti bana. Ama iki gun surup gecti benimkiler, ozellikle dus almak cok ise yaramisti. Sonra farkettim ki o gunler cok yorulmusum. Sen de farketmeden yorulmussundur belki bol bol uzan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…