iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri...benim canım çok sıkkın bugün...10 gündür evimde değildim..bir kaçgün daha gitmeyeceğim..eşimin işleri var bende yalnız kalmamak için annmlerdeyim..bugün sabah gittim havalandırayım diye kapıyı bir açtık kokudan içeriye girilmiyor....şartelim atmış ve dolabımdaki herşey eryip bozulmuş...tam 2 saat onunla uğreştım ağlaya ağlya temizledim..sildim havalandırdım neler yaptıysamda geçmedi koku...kıpırdayacak halim kalmadı..hala koku burnumda..iğrenç bir şeydi...her yerim ağrıyor yorgunluktan ..birde yarın doktor işi var kardiyoloji ye gitmeme gerekiyor sıcakta cabası nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaaa....şu günler geçsede sağlıcakla bir doğursak..artık çok zorlanmaya başladım...
canım ne ısteyım kı canım ıstese bısey ısteyecegım ama yalandan da hadı gıt sunu al demek ısıme gelmıyor zor bısı olması lazım gıdıp marketten bulacagı bısey olmaması lazım madem tadını cıkarmak ıstıyor tam cıkarsınCanım bari bir kere esinden iste de adamcağız kalkıp sana birşeyler getirsin. İcinde kalacak yoksa
:0)
merhaba canım 4 olduk topık de cogunluk bızdeVallaha dogru, ben de sivasliyim kizlar
gecmıs olsun canım uzulme olmus artık yapacak bısey yok hepımızın sıcaklarla arası kotu bıraz daha sabredecegız bebıslerımız ıcıniyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri...benim canım çok sıkkın bugün...10 gündür evimde değildim..bir kaçgün daha gitmeyeceğim..eşimin işleri var bende yalnız kalmamak için annmlerdeyim..bugün sabah gittim havalandırayım diye kapıyı bir açtık kokudan içeriye girilmiyor....şartelim atmış ve dolabımdaki herşey eryip bozulmuş...tam 2 saat onunla uğreştım ağlaya ağlya temizledim..sildim havalandırdım neler yaptıysamda geçmedi koku...kıpırdayacak halim kalmadı..hala koku burnumda..iğrenç bir şeydi...her yerim ağrıyor yorgunluktan ..birde yarın doktor işi var kardiyoloji ye gitmeme gerekiyor sıcakta cabası nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaaa....şu günler geçsede sağlıcakla bir doğursak..artık çok zorlanmaya başladım...
hosgeldın canım benım nts ıle ılgılı bı bılgım yok allah bagıslasın oglusunu benımde oglusum olacak ve adı EMİR EFE olacak inşarkadaşlar 32.haftama başladım her şey yolundA olmasına rağmen doktorum 15 günde bir nst istedi bu zorunlu mu sizce sizde durumlar nasıl
Bu arada tabloda hiçbir bilgim yok sat 31 12 2012 doğum 7 10 2013 cinsiyeti erkek isim emir ilk çocuk
merhaba fasulyeecımm evet bayramda baya bırıktırmısız sayfalar bıle dayanamadınapıyonuz kızlar bakalım 5 saatte ucmus sayfalar ya
Çok geçmiş olsun zor insanın kendi evinden ayrı kalması aynı sebepten ben de bir ay evimden ayrı kaldım insan anne evi olsada evini istiyor yarın için allahım yardımcın olsun
Bu aralar birşey yapmadım CNm galiba bayramda çok üzüldüm ağlamalardan yüzüm gözüm şişti üzüntüden olur mu iki gündür aşırı ağrım var duş aldım ama geçmedi ağrı kesici içtim dayanamadım ağrıyaKorkma canim sanci gelince yavas ve derin nefes al, dus al.
Benimde gecen haftalarda sancim oldu doktoru aradim bana saatte 6 dan fazla sanci gelirse ya da sancilar duzenli araliklarla gelirse geciktirmeden tekrar ara cevap alamazsan hastaneye git demisti bana. Ama iki gun surup gecti benimkiler, ozellikle dus almak cok ise yaramisti. Sonra farkettim ki o gunler cok yorulmusum. Sen de farketmeden yorulmussundur belki bol bol uzan.
Arkadaşlar nst ye her 15 günde bir girecek misiniz:44::44:
Bu aralar birşey yapmadım CNm galiba bayramda çok üzüldüm ağlamalardan yüzüm gözüm şişti üzüntüden olur mu iki gündür aşırı ağrım var duş aldım ama geçmedi ağrı kesici içtim dayanamadım ağrıya
Benim Çarşamba kontrolum var o zaman belli olur
çok sağol canım amin...evet zor evinden ayrı kalmak sadece annemlerde kalsam yine iyi onların yanında kendimi çok güvende hissediyorum..babam bile üstüme titriyor..ama kayınveldeme gitmek zoruma gidiyor..hem uzak hemde rahat edemiyorum...ağrım olsa bile dönüpte neyin var diye sormuyor bile onlara naz geliyor..hemen başlıyor biz işte doğum yapıncaya kadar şöyle çalıştık böyle çalıştık diye...
Ben başlıyalı bır kaç gun oldu ama faydası oldugunu duymustum
Korkma canim sanci gelince yavas ve derin nefes al, dus al.
Benimde gecen haftalarda sancim oldu doktoru aradim bana saatte 6 dan fazla sanci gelirse ya da sancilar duzenli araliklarla gelirse geciktirmeden tekrar ara cevap alamazsan hastaneye git demisti bana. Ama iki gun surup gecti benimkiler, ozellikle dus almak cok ise yaramisti. Sonra farkettim ki o gunler cok yorulmusum. Sen de farketmeden yorulmussundur belki bol bol uzan.
Arkadaşlar nst ye her 15 günde bir girecek misiniz:44::44:
Ailevi sorunlar cnm hayatımda bu kadar çok uzulmemistim ne güzel herkez annesinin yasa ailesinin yanında en azından sesini duymuş ben bir yıldır hiç birini görmüyorum zaten annemde yok diğerleride küszullu canım gecmıs olsun nıye uzdun kendın bu kadar canım ınsallah onemlı degıldır benım de sırt agrılarım oluyor ama senınkınden farklı sanırsam umarım hersey yolundadır canım dua et bol bol
Ay canım ne kadar zor olmuştur. Tek basına mı temizledin. Yardım etseydi birileri sana. Az kaldı canım sabret. Cogu gitti azı kaldı.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız dünden beri...benim canım çok sıkkın bugün...10 gündür evimde değildim..bir kaçgün daha gitmeyeceğim..eşimin işleri var bende yalnız kalmamak için annmlerdeyim..bugün sabah gittim havalandırayım diye kapıyı bir açtık kokudan içeriye girilmiyor....şartelim atmış ve dolabımdaki herşey eryip bozulmuş...tam 2 saat onunla uğreştım ağlaya ağlya temizledim..sildim havalandırdım neler yaptıysamda geçmedi koku...kıpırdayacak halim kalmadı..hala koku burnumda..iğrenç bir şeydi...her yerim ağrıyor yorgunluktan ..birde yarın doktor işi var kardiyoloji ye gitmeme gerekiyor sıcakta cabası nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaaa....şu günler geçsede sağlıcakla bir doğursak..artık çok zorlanmaya başladım...
Ben ben bugün Dr saydım rapor alsaydım nst ye sokacaktı ama çalışmadığım icin rapora gerek yok. 3 hafta sonrasına çağırdı beni. O zaman nst ye sokacakmış beni de. Ağrım kasilmam falan da olsaydı o zaman da nst ye sokuyor.arkadaşlar 32.haftama başladım her şey yolundA olmasına rağmen doktorum 15 günde bir nst istedi bu zorunlu mu sizce sizde durumlar nasıl
Bu arada tabloda hiçbir bilgim yok sat 31 12 2012 doğum 7 10 2013 cinsiyeti erkek isim emir ilk çocuk
Ailevi sorunlar cnm hayatımda bu kadar çok uzulmemistim ne güzel herkez annesinin yasa ailesinin yanında en azından sesini duymuş ben bir yıldır hiç birini görmüyorum zaten annemde yok diğerleride küso yüzden bayramda bana hakaret ettiler ailem çok üzdüm kendimi bir ablam var o da uzak anlayacağın üzüntüden oldu sanırım neyse seninde basını şişirmwyeyim
Ay canım ne kadar zor olmuştur. Tek basına mı temizledin. Yardım etseydi birileri sana. Az kaldı canım sabret. Cogu gitti azı kaldı.
Kayınvalideler de öyle iyiz oluyorlar maalesef. Mümkünse annenlere git sen. Madem kv hem uzak hem uyuz.
evet canım tek başıma temizledim ablam köyde ramazandan beri..annemde çalışıyor marketi var babamla ikisi çalıştırıyor..onlardan başka faydası olanda yok bana..ahhh keşke elimde olsa bazı şeyler eşim hemen alınıyor gitmek istemiyorum deyince..bende bir mecbur gidiyorum ama ne zorluklarla...
Canım uzme kendini. Üzüntü ve stres de etkiliyor. Bende bayramda esim hastalaninca cok üzüldüm ve strese girdim, hemen kasildi karnım bebeğin hareketleri asırı oldu ve elim ayağım şişti. Vajinaya yakın yerlerim ağrıdı. Ama çok şükür iyimis hersey bugün gittik Dr'a. Sende üzülme, bebeğini düşün. Dinlen bol bol Dr'a gidene kadar.
evet canım tek başıma temizledim ablam köyde ramazandan beri..annemde çalışıyor marketi var babamla ikisi çalıştırıyor..onlardan başka faydası olanda yok bana..ahhh keşke elimde olsa bazı şeyler eşim hemen alınıyor gitmek istemiyorum deyince..bende bir mecbur gidiyorum ama ne zorluklarla...
Gecmis olsun CNm benimde senin gibi oldu aşağı tarafımda baskı hissettim Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
Cok sagol canım. Sevdiklerimizin ve kendimizin sağlığından önemli hiç birşeyin olmadıgını anladım. Baska hiç birşeye üzülme. Uzak olsun da sağlıklı olsun ailen yeter ki.
O yüzden sende uzme kendini. Üzüntüden olmuştur senin de.
canım ne ısteyım kı canım ıstese bısey ısteyecegım ama yalandan da hadı gıt sunu al demek ısıme gelmıyor zor bısı olması lazım gıdıp marketten bulacagı bısey olmaması lazım madem tadını cıkarmak ıstıyor tam cıkarsın
merhaba canım 4 olduk topık de cogunluk bızdesen nerede yasıyorsun canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?