2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Az daha sabır cnm az kaldı nasılsa sıkma canını bebişkonu üzme annesi.

Canım bari bir kere esinden iste de adamcağız kalkıp sana birşeyler getirsin. İcinde kalacak yoksa

:0)
canım ne ısteyım kı canım ıstese bısey ısteyecegım ama yalandan da hadı gıt sunu al demek ısıme gelmıyor zor bısı olması lazım gıdıp marketten bulacagı bısey olmaması lazım madem tadını cıkarmak ıstıyor tam cıkarsın
Vallaha dogru, ben de sivasliyim kizlar
merhaba canım 4 olduk topık de cogunluk bızde sen nerede yasıyorsun canım???

gecmıs olsun canım uzulme olmus artık yapacak bısey yok hepımızın sıcaklarla arası kotu bıraz daha sabredecegız bebıslerımız ıcın

hosgeldın canım benım nts ıle ılgılı bı bılgım yok allah bagıslasın oglusunu benımde oglusum olacak ve adı EMİR EFE olacak inş

napıyonuz kızlar bakalım 5 saatte ucmus sayfalar ya
merhaba fasulyeecımm evet bayramda baya bırıktırmısız sayfalar bıle dayanamadı

Çok geçmiş olsun zor insanın kendi evinden ayrı kalması aynı sebepten ben de bir ay evimden ayrı kaldım insan anne evi olsada evini istiyor yarın için allahım yardımcın olsun

çok sağol canım amin...evet zor evinden ayrı kalmak sadece annemlerde kalsam yine iyi onların yanında kendimi çok güvende hissediyorum..babam bile üstüme titriyor..ama kayınveldeme gitmek zoruma gidiyor..hem uzak hemde rahat edemiyorum...ağrım olsa bile dönüpte neyin var diye sormuyor bile onlara naz geliyor..hemen başlıyor biz işte doğum yapıncaya kadar şöyle çalıştık böyle çalıştık diye...

Bu aralar birşey yapmadım CNm galiba bayramda çok üzüldüm ağlamalardan yüzüm gözüm şişti üzüntüden olur mu iki gündür aşırı ağrım var duş aldım ama geçmedi ağrı kesici içtim dayanamadım ağrıya
Arkadaşlar nst ye her 15 günde bir girecek misiniz:44::44:

Benim Çarşamba kontrolum var o zaman belli olur

zullu canım gecmıs olsun nıye uzdun kendın bu kadar canım ınsallah onemlı degıldır benım de sırt agrılarım oluyor ama senınkınden farklı sanırsam umarım hersey yolundadır canım dua et bol bol

Evet kimse annen baban gibi olmuyor öyle durumlar var ki sen önemli bile olmuyorsun bebeği senden üstün tutuyorlar zor bir süre olacak senin için anlaşılan çok uzun sürmez inşallah

Arkadaşlar nst ye her 15 günde bir girecek misiniz:44::44:

Ailevi sorunlar cnm hayatımda bu kadar çok uzulmemistim ne güzel herkez annesinin yasa ailesinin yanında en azından sesini duymuş ben bir yıldır hiç birini görmüyorum zaten annemde yok diğerleride küso yüzden bayramda bana hakaret ettiler ailem çok üzdüm kendimi bir ablam var o da uzak anlayacağın üzüntüden oldu sanırım neyse seninde basını şişirmwyeyim

Ay canım ne kadar zor olmuştur. Tek basına mı temizledin. Yardım etseydi birileri sana. Az kaldı canım sabret. Cogu gitti azı kaldı.
Kayınvalideler de öyle iyiz oluyorlar maalesef. Mümkünse annenlere git sen. Madem kv hem uzak hem uyuz.
Ben ben bugün Dr saydım rapor alsaydım nst ye sokacaktı ama çalışmadığım icin rapora gerek yok. 3 hafta sonrasına çağırdı beni. O zaman nst ye sokacakmış beni de. Ağrım kasilmam falan da olsaydı o zaman da nst ye sokuyor.

Son düzenleme:

Canım uzme kendini. Üzüntü ve stres de etkiliyor. Bende bayramda esim hastalaninca cok üzüldüm ve strese girdim, hemen kasildi karnım bebeğin hareketleri asırı oldu ve elim ayağım şişti. Vajinaya yakın yerlerim ağrıdı. Ama çok şükür iyimis hersey bugün gittik Dr'a. Sende üzülme, bebeğini düşün. Dinlen bol bol Dr'a gidene kadar.

Gecmis olsun CNm benimde senin gibi oldu aşağı tarafımda baskı hissettim Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

Arada git madem esın alınıyor ama orda rahat rahat uzanamadigini "saygıdan ötürü" dolayısıyla istirahat edemediğini falan belirt. Cok oturunca ağrın oluyor vs de. Belki sık sık gitmeni istemez en azından. Bir de yol cok uzaksa yolda araç hareket ettikçe rahatsız olduğunu falan söyle. Sonuçta oraya gitmen mı önemli senin rahat ve huzurlu olman mı?

Gecmis olsun CNm benimde senin gibi oldu aşağı tarafımda baskı hissettim Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

Cok sagol canım. Sevdiklerimizin ve kendimizin sağlığından önemli hiç birşeyin olmadıgını anladım. Baska hiç birşeye üzülme. Uzak olsun da sağlıklı olsun ailen yeter ki.
O yüzden sende uzme kendini. Üzüntüden olmuştur senin de.

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar..ben yatayım tabi uyuyabilirsem yarın yorucu bir gün beni bekliyor...

Öyle CNm bende kendimi üZmemeye çalışıyorum

ben memleketten cook uzaklarda amerikada yasiyorum ama 3 sene sonra doncegiz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…