2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlar çok erken yazıyorum size elti yaklaşık bir saat önce doğum yaptı minik prenses sümeyye senamiz doğdu onu görmek için sabırsızlanı yorum nasılda güzeldir nasılda mis kokuludur. Darısı bizlere inşallah

Canim ben amerikada yasiyorum ve ailemden, arkadaslarimdan kimseyi gormeyeli 2 yil oldu. Burda bir tek esim var, baska da kimsem yok. Disari ciksam selamlasip hal hatir soracak kimsem yok, artik turkiyedeki arkadaslarda yavas yavas dokulmeye basladi, eskiden bayramda bir iki mesaj atanim olurdu bu sene o bile olmadi. Gerci cogu zaman kendimi ise oyle bir kaptiriyorum ki bunlari unutuyorum, cok da iyi oluyor. Bi yandanda diyorum ki karisanim edenim yok, laf eden yok etrafimda.
Ama artik kendi ailemizi kuruyoruz, ne guzel bebeklerimiz olacak yanimizda, dunyanin anlami degisecek. Bosver, edenler elbet bulurlar sen gulumse gec, karnindaki bebegi sev, karnini oksa gerisini de Allaha birak.
Bir de kucuk bir tavsiyem var, o insanlar yuzunden de sakin esine surat asma, onu suclama. Onunla beraber mutlu olmaya calis. Simdi de ben senin basini sisirdim galiba kusura bakma :44:

Günaydın canımmmmmmmmmmm gözünüz aydın, umarım anne de bebiş de iyilerdir.
darısı bizlere inş hayırlısıyla

cnm kutu pastörize süt yerine şişelerde satılan günlük sütleri tercih et ben fazla süt içemesemde onları kullanıyorum en azından daha az katkı maddesi içeriyor.

ne olursa olsun anne baban kadar kimse ne seni anlar, ne rahat ettirir ne de üstüne titrer cnm bu böyle :)bende bayram tatilinde ailemle birlikteydim etrafımda pervane oldular, ne canın çekiyo, ne pişirelim, ne alalım....

gözün aydın cnm, darısı hayırlısı ile başımıza, hepimiz bir avazda kurtulalım :)

kızlar minikime isim bakıyorum ama ne isim beğenebiliyorum nede karar verebiliyorum. İsim öneriniz yada nasıl seçeceğim ile tavsiyeleriniz olur mu? Sizler ne güzel bulmuşsunuz.:44:

aynıı benim kaynanam...ona hep naz gelir bi ağrım olsa.bende asla rahat edemem ki hiç kalmam.evet benimkide hep söylenir biz tarlalarda çalıştık kendimizi dinlemedik şuram ağrıyo buram ağrıyor hiç diyemedik ben tarladan geldim doğum yaptım hep anlatır bunları şimdikilere bütün gün evde yatıyor rahat batıyor der..bi ağrım olsa bişey olmaz olmaz biz ne işler yaptıkta bişey olmadı der..gelde kızma.sen farklısın ben farklıyım sen çalıştın diye bnde mi kendimi kollamayayım yorayım ağrım olmadan neden ağrım var diyeyim hiçte naz yapçak biri değilim katı canlıyımdır ki tüp bebek tedavisinde benim olduğum iğneleri kaynanm olsaydı k.çının üstüne oturamzdı.sabah sabah sinirlendim gene

kızlar minikime isim bakıyorum ama ne isim beğenebiliyorum nede karar verebiliyorum. İsim öneriniz yada nasıl seçeceğim ile tavsiyeleriniz olur mu? Sizler ne güzel bulmuşsunuz.:44:

eğer oğlumuz olsaydı ismi rüzgar olacaktı.kızımız olacak ismi zeynep yada cemre olacak daha karar vermedik:)

canım biz oğluşuma MUHAMMED EYMEN koyucaz inşallah , sana bikaç isim önerebilirim ben bunları da alternatif olarak düşünüyodum ama cinsiyetini öğrendiğim anda eymen di aklımda olan şunları da çok beğeniyorum;YAĞIZ KAYRA GİRAY RENAS

Son düzenleme:
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ..

amin inşallah

günaydın kızlar bende arada girip okuyup pek öle yazmıodum yazayım bugün dedim
dün akşam çok fena migren krizi yaşadım kızlar ya 32. haftaya girecem bu hafta dün resmen dedim ölecem heralde o derece ve eşime o kadar sertçe ovdurmuşumki başımın arkalarını ovduğu yerler hala ağrıo fena yane

günaydın kızlarr nasılsınız pek te kimse yok sanırım buralarda
iyiyiz canım sen nasılsın
aynen canım ama kendi kızlar olsa böyle demezler onların kıymetini bilirler ama biz geliniz ya herşeyimiz batar :95:

teşekkürler cnm

geçmiş olsunn bi ağrı kesici alıp uyusaydın belki biraz iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…