2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
geçmiş olsunn bi ağrı kesici alıp uyusaydın belki biraz iyi gelirdi

ilk başta almamak için uğraştım sonra eşim eczaneye gitti minoset vermişler canım ama o da migreni ne kadar ii gelirki içtim patates falan koydum başıma öle uyuyakalmışım bide ateş yaptı çözemedim yane dün kendimi fena bir haldeydim ya sağolasın canım

merhaba kızlar nasılsınız ben bu aralar tiroid ve şekerle uğraştığım için nete giremiyorum.çarpıntı ve halsizlik tiroitten dolayı çok fazla oluyor.inanın tatlı yemem ekmek fazla yemem şimdi tahıllı ekmekler az yiyorum patates pirinç makarnahiç yemem gel görki yine şekerle uğraşıyorum.şimdiden 11 kilo aldım neyse yinede çok şükür.

biliyorum canım migren kolay kolay bırakmaz insanın peşini umarım en kısa zamnda geçer

biliyorum canım migren kolay kolay bırakmaz insanın peşini umarım en kısa zamnda geçer

inşallah tatlım en kötüsü de o kadar uykum varken salak gibi uyanıp işe gelmem sanki beni çok düşünüolar ya bende üsütüne geliom işe bazen dio ki şeytan perşembe gidicem 32 hafta raporu alacam çalışmaya devam edecem şeytan dioki al raporu otur evde aşağı dio bu sıcaklarda

Kızlar günaydınn umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir... sona yaklaştıkça herşey dahada zorlaşıyor dimi yatmak kalmak eğilmek ..eşime diyorumki hacı yatmaz gibi oldum :))oturduğum yerden kalkamıyorum diyorum gülüyor:) bazen karnım kasılıyor göbeğimin orta yerinde bir ağrı oluşuyor kızlar.. bu durum sizlerdede oluyormu ? dün kızımın eşyalarını ütüledim bu aradaa çok yoruldum ayaklarım çok şişmeye başladı bide neyseki işlerin çoğu bitti ..allahımm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımzıı..bu sıcaklarda hepimize allah kolaylık versin'!

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen nasılsın

aynen canım ama kendi kızlar olsa böyle demezler onların kıymetini bilirler ama biz geliniz ya herşeyimiz batar :95:

midem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesi dedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar

hepınıze gunaydın kızlar nasılsınız bugun prens ve prensesler nasıl??

zulluucumm canım nasıl oldun merak ettım senı gectımı agrıların canım???

ben memleketten cook uzaklarda amerikada yasiyorum ama 3 sene sonra doncegiz insallah.
sen uzakmıssın canım ama olsun 3 yıl dedıgın nekı cabucak gecer inş

Günaydın kızlar.....ve minnakları....

Benim gibi dört-beş yastıkla yatağa giripte uyuyamayan var mı?

Hayırlısıyla evladına kavuşmuşsun ya sadecik sen boşver d,nleme olumsuz yorumları. minicik masum bir melek o eli kolu büyük diye eleştirenlerin hiç mi vicdanı sızlamaz. sen tıka kulaklarını hamileleiğinin tadını çıkart. İnşallah hayırlısıyla kucağına al.

Gunaydın kızlar. Bayram tatılı boyunca topıgı takıp edemedım sehır dısında oldugum ıcın. Simdide ay sonunda tasınıyoruz yıne pek takıp edemıycem galıba. bu halde evı toplamak zor olucak ama napalım...

Son düzenleme:

bence sessiz kalma.cevaplarını ver içine atma.espiriyle laf sok sende.şansı tahtı bahtı güzel olur inşallah de.ezdirmeyin kendinizi.işte cahil insanlarla uğraşmak zor.bana stres yasak de.ortamdan uzaklaş başka odaya geç bak sinirlendim şimdi.

canım mıden ıcın sarı lebleyı bı dene ıstersen....kayınvalıdenlere gelıncede gorme duyma hıssetme baska turlu bas edemezsın onların cenelerı her yere doner hee de gec konussun dursunlar takmamaya calıs bısey soyledıklerınde lafını ver kurtul sana sıkıntı olacagına onlara sıkıntı olsun

Günaydın kızlar.....ve minnakları....

Benim gibi dört-beş yastıkla yatağa giripte uyuyamayan var mı?
gunaydın canım hosgeldın...ben bugun cok rahat uyudum ya cok sasırdım ama cok rahat uyudum uzun bı aradan sonra ılk defa

hosgeldın canım ev tasımak zordur allah yardımcın olsun umarım yardım edecek bırılerı vrdır

Evet canım bayag bı zor olucak gibi. kayınvalidemle annem yardım edecek ama. tasınmayı dusunmek bıle yoruyor benı sımdıden...

gözün aydın cnm, darısı hayırlısı ile başımıza, hepimiz bir avazda kurtulalım :)

kızlar minikime isim bakıyorum ama ne isim beğenebiliyorum nede karar verebiliyorum. İsim öneriniz yada nasıl seçeceğim ile tavsiyeleriniz olur mu? Sizler ne güzel bulmuşsunuz.:44:

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ..

amin inşallah

teşekkür ederim kızlar bizde bir avazda kurtulalım inşallahh
bizde yahya kaan koyacağızzz

gunaydın canım hosgeldın...ben bugun cok rahat uyudum ya cok sasırdım ama cok rahat uyudum uzun bı aradan sonra ılk defa

yok artık uykusuzluğa da alıştım da uyumak istiyorum dalgalanmalar şeklinde başlıyo kudurmaya içeride..sabah eşim gittikten sonra accık yatayım dedim..yok anacım...benim ki izin vermedi...

kızlar ben çalışıyorum.doğumdan 3 hafta önce izne ayrılman gerekiyor.ben 3 hafta önce izne ayrılırsam 7 ekimde ayrılmam gerekiyor.yani izne ayrıldığımda kurban bayramı zaten 1 hafta resmi tatil acaba kurban bayramından sonramı başlatsam iznimi yani şartmı 3 hafta önce ayrılmak.

canım benimde psikolojimi bozuyolar bende çok kafaya taktım bu kez acaba bebeğimde sorunmu var diye hep aklımda elime alıp alıp bakyorum resmine bi sorunmu var diye.birkez söylenir tamamda ikide bir bayramda köye gittik bi saatliğine orda bile ya o bebeğin eli çok büyük niiçin acaba diyor..benimde kafama taktı hep aklımda bi sorunmu var diye

Evet canım bayag bı zor olucak gibi. kayınvalidemle annem yardım edecek ama. tasınmayı dusunmek bıle yoruyor benı sımdıden...

ıyı barı canım onlar halletsın herseyı sen sakın bı ıs yapma yorma kendını...yenı evınde hayırlı olsun ıns bebısınle esınle mutlu yasamayı nasıp etsın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…