eğer oğlumuz olsaydı ismi rüzgar olacaktı.kızımız olacak ismi zeynep yada cemre olacak daha karar vermedik:)
geçmiş olsunn bi ağrı kesici alıp uyusaydın belki biraz iyi gelirdi
biliyorum canım migren kolay kolay bırakmaz insanın peşini umarım en kısa zamnda geçerilk başta almamak için uğraştım sonra eşim eczaneye gitti minoset vermişler canım ama o da migreni ne kadar ii gelirki içtim patates falan koydum başıma öle uyuyakalmışım bide ateş yaptı çözemedim yane dün kendimi fena bir haldeydim ya sağolasın canım
biliyorum canım migren kolay kolay bırakmaz insanın peşini umarım en kısa zamnda geçer
iyiyiz canım sen nasılsın
aynen canım ama kendi kızlar olsa böyle demezler onların kıymetini bilirler ama biz geliniz ya herşeyimiz batar :95:
zulluucumm canım nasıl oldun merak ettım senı gectımı agrıların canım???Ailevi sorunlar cnm hayatımda bu kadar çok uzulmemistim ne güzel herkez annesinin yasa ailesinin yanında en azından sesini duymuş ben bir yıldır hiç birini görmüyorum zaten annemde yok diğerleride küso yüzden bayramda bana hakaret ettiler ailem çok üzdüm kendimi bir ablam var o da uzak anlayacağın üzüntüden oldu sanırım neyse seninde basını şişirmwyeyim
sen uzakmıssın canım ama olsun 3 yıl dedıgın nekı cabucak gecer inşben memleketten cook uzaklarda amerikada yasiyorum ama 3 sene sonra doncegiz insallah.
Hayırlısıyla evladına kavuşmuşsun ya sadecik sen boşver d,nleme olumsuz yorumları. minicik masum bir melek o eli kolu büyük diye eleştirenlerin hiç mi vicdanı sızlamaz. sen tıka kulaklarını hamileleiğinin tadını çıkart. İnşallah hayırlısıyla kucağına al.midem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesidedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar
midem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesidedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar
midem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesidedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar
gunaydın canım hosgeldın...ben bugun cok rahat uyudum ya cok sasırdım ama cok rahat uyudum uzun bı aradan sonra ılk defaGünaydın kızlar.....ve minnakları....
Benim gibi dört-beş yastıkla yatağa giripte uyuyamayan var mı?
Gunaydın kızlar. Bayram tatılı boyunca topıgı takıp edemedım sehır dısında oldugum ıcın. Simdide ay sonunda tasınıyoruz yıne pek takıp edemıycem galıba. bu halde evı toplamak zor olucak ama napalım...
gunaydın canım hosgeldın...ben bugun cok rahat uyudum ya cok sasırdım ama cok rahat uyudum uzun bı aradan sonra ılk defa
hosgeldın canım ev tasımak zordur allah yardımcın olsun umarım yardım edecek bırılerı vrdır
gözün aydın cnm, darısı hayırlısı ile başımıza, hepimiz bir avazda kurtulalım :)
kızlar minikime isim bakıyorum ama ne isim beğenebiliyorum nede karar verebiliyorum. İsim öneriniz yada nasıl seçeceğim ile tavsiyeleriniz olur mu? Sizler ne güzel bulmuşsunuz.:44:
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ..
amin inşallah
gunaydın canım hosgeldın...ben bugun cok rahat uyudum ya cok sasırdım ama cok rahat uyudum uzun bı aradan sonra ılk defa
Hayırlısıyla evladına kavuşmuşsun ya sadecik sen boşver d,nleme olumsuz yorumları. minicik masum bir melek o eli kolu büyük diye eleştirenlerin hiç mi vicdanı sızlamaz. sen tıka kulaklarını hamileleiğinin tadını çıkart. İnşallah hayırlısıyla kucağına al.
Evet canım bayag bı zor olucak gibi. kayınvalidemle annem yardım edecek ama. tasınmayı dusunmek bıle yoruyor benı sımdıden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?