yok artık uykusuzluğa da alıştım da uyumak istiyorum dalgalanmalar şeklinde başlıyo kudurmaya içeride..sabah eşim gittikten sonra accık yatayım dedim..yok anacım...benim ki izin vermedi...
6 sen tıp okumuş, bilmem kaç sene uzmanlık yapmış kadın doğum doktoru değil de senin kayınvalidenle kayınpederin biliyorlar değil mi. bir de doktor gibi teşhis koymuşlar. aman kulak ardı yap geç. şimdiden paye verirsen lohusalıkta daha çok tüketirler. sütün yok, bu çocuk doymuyor, kilo almıyor gibi bi ton şeyle gelip canını sıkarlar. mutluluğunla ve umursamazlığınla onlara cevap ver. zaten çocuk doğuran kadın doğumcu kesiliyor başımıza. Allah hayırlısıyla sana evlat nasip etmiş sen bunun tadını çıkart.canım benimde psikolojimi bozuyolar bende çok kafaya taktım bu kez acaba bebeğimde sorunmu var diye hep aklımda elime alıp alıp bakyorum resmine bi sorunmu var diye.birkez söylenir tamamda ikide bir bayramda köye gittik bi saatliğine orda bile ya o bebeğin eli çok büyük niiçin acaba diyor..benimde kafama taktı hep aklımda bi sorunmu var diye
canım bu site kapandı ya da kapanacak olması lazım. internetteki alışveriş sitelerine yasak gelmiş bence bu siteden almadığın iyi olmuş. haberi blursam linkini gönderirirm.http://www.evim.net/anne-cocuk/blue...n-seti-kirmizi_p265800?cid=14214&from=Catalog
kızlra sekız parca zıbın takımı 25 lıra eger eksıgı olan varsa bakabılır benım hosuma gıttı ama cok fazla oldu bızım oyuzden zorda olsa almamak ıcın kendımı tuttum sızın belkı ılgınızı ceker
bence sessiz kalma.cevaplarını ver içine atma.espiriyle laf sok sende.şansı tahtı bahtı güzel olur inşallah de.ezdirmeyin kendinizi.işte cahil insanlarla uğraşmak zor.bana stres yasak de.ortamdan uzaklaş başka odaya geç bak sinirlendim şimdi.
kızlar ben çalışıyorum.doğumdan 3 hafta önce izne ayrılman gerekiyor.ben 3 hafta önce izne ayrılırsam 7 ekimde ayrılmam gerekiyor.yani izne ayrıldığımda kurban bayramı zaten 1 hafta resmi tatil acaba kurban bayramından sonramı başlatsam iznimi yani şartmı 3 hafta önce ayrılmak.
Oy ne tatilidir o simdi. Darısı bizlere insallah.Günaydın kızlar çok erken yazıyorum size elti yaklaşık bir saat önce doğum yaptı minik prenses sümeyye senamiz doğdu onu görmek için sabırsızlanı yorum nasılda güzeldir nasılda mis kokuludur. Darısı bizlere inşallah
Gunaydın kızlar. Bayram tatılı boyunca topıgı takıp edemedım sehır dısında oldugum ıcın. Simdide ay sonunda tasınıyoruz yıne pek takıp edemıycem galıba. bu halde evı toplamak zor olucak ama napalım...
kızzz adigeee deme onu almadım ama gecen gun baska seylerr aldımdı ben burdancanım bu site kapandı ya da kapanacak olması lazım. internetteki alışveriş sitelerine yasak gelmiş bence bu siteden almadığın iyi olmuş. haberi blursam linkini gönderirirm.
canım mıden ıcın sarı lebleyı bı dene ıstersen....kayınvalıdenlere gelıncede gorme duyma hıssetme baska turlu bas edemezsın onların cenelerı her yere doner hee de gec konussun dursunlar takmamaya calıs bısey soyledıklerınde lafını ver kurtul sana sıkıntı olacagına onlara sıkıntı olsun
anammmm cok korktumm bı an
canım benimde psikolojimi bozuyolar bende çok kafaya taktım bu kez acaba bebeğimde sorunmu var diye hep aklımda elime alıp alıp bakyorum resmine bi sorunmu var diye.birkez söylenir tamamda ikide bir bayramda köye gittik bi saatliğine orda bile ya o bebeğin eli çok büyük niiçin acaba diyor..benimde kafama taktı hep aklımda bi sorunmu var diye
hersey karsılıklı canım onlar bana saygı gostersın bende onlara gosterıyım de onların kalbı kırılmayacak dıye benım psıkolojım mı bozulsun hastamı oluyum de walla benım canım babamın bı lafı vardır lafın yeri geldımı ananın karnında da olsan cıkıp soyleyeceksın der yerı geldımı hıcte cekme bende senın gıbıydım aman kalbı kırılmasın uzulmesın onları dusundugumden deıl kendı annem babam gelırdı gozumun onune ama baktım hıc bı faydası yok kımse anlamıyor saldım kendımı hıc ardını dusunmuyorum onlar dusunsun ben dusunecegımeaa leblebiyi denicem canım hiç duymamıştım sağol canım..ya bana kalsa lafımı sölicem ama eşim engelliyor yaşlı onlar kalp kırma deyip duruyor yeri geliyor cahilde diyor ama onlar kırılmasın diye ben deli oluryorum..
6 sen tıp okumuş, bilmem kaç sene uzmanlık yapmış kadın doğum doktoru değil de senin kayınvalidenle kayınpederin biliyorlar değil mi. bir de doktor gibi teşhis koymuşlar. aman kulak ardı yap geç. şimdiden paye verirsen lohusalıkta daha çok tüketirler. sütün yok, bu çocuk doymuyor, kilo almıyor gibi bi ton şeyle gelip canını sıkarlar. mutluluğunla ve umursamazlığınla onlara cevap ver. zaten çocuk doğuran kadın doğumcu kesiliyor başımıza. Allah hayırlısıyla sana evlat nasip etmiş sen bunun tadını çıkart.
canım ilk hamile kaldığımda zaten yasaklamıştı doktorum eşimle özellikle çıktık söledik iş yapmak stres hamur işi yasak dedik.ne oldu peki.ertesi gün kaynanm koca bir leğen hamur kızartmış o günkü yemek o.dedim inatmı yapıyosun daha akşam söledik yasak diye.eşimde ikide bir tamam sakin ol yaşlı onlar yaparız çorba beni sakinleştiryor ya resmen inatlık yapar gibi bide bilir hamur işini sevdiğimi hem yemem yasak hemde çok seviyorum gir ertesi günü kızart.iş yapmam yasak kapıdan bakan olmadı sağolsun eşim çorbamıda yaptı sobamıda yaktı çamaşırımıda serdi.aama yetişemediği yerde mecbur ben yaptım..ama rabbim çok şükür korudu meleğimi.strese gelince elti en büyük stresim oldu şişirdi kendi bi surat bi surat bana kıskançlıktan hamile kaldım diye onunkiler sevilemeyek sanıyor 6 senedir seninkiler seviliyor ilk meraklar ki bende çok sevdim ondan fazla eşya aldık onun çocuklarına ama nankör anlamaz işte.benimde bugün gene çenem düştü.
zor valla canım bu saatten sonra bizlere çalışmak ben ayrıldım 10 gün oldu öyle rahatım ki şimdi darısı başınainşallah tatlım en kötüsü de o kadar uykum varken salak gibi uyanıp işe gelmem sanki beni çok düşünüolar ya bende üsütüne geliom işe bazen dio ki şeytan perşembe gidicem 32 hafta raporu alacam çalışmaya devam edecem şeytan dioki al raporu otur evde aşağı dio bu sıcaklarda
takma kafana canım boşver sen bebişine kavuşmuşsun ya o herşeye bedel kimsenin seni üzmesine izin vermemidem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesidedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar
ne kadar da çok kafama taktılar bir bilsen diyorum acaba doktoruma mı sorsam sonra diyorum saçmalama doktordan azar işitmeye niyetin mi var doktor özellikle söyledi annemde yanımdaydı çok sağlıklı bir bebek dedi.bebek nasılmış falan demiyolar orası büyük burası şöyle bizimde aklımızı bulandırıyorlar.ben eşime diyorum ben elti gibi alıp alıp bebeği çıkmam annenlerin yanına görmek isteyen gelsin görsün sevsin gitsin diyorum elti doğurduğu gibi hep kaynnaaların dairedeydi.ona rahat geldi evi dağılmadı yemek pişmedi kokmadı evi bırakır küçücük bebeği kaynanya evini temizler karnınıda doyurur orda gece yatmaya gecer evine.ben öyle yapmam asla
uykusuzluk zor canım ya ınsan tum gun kendıne gelemıyor gozunu felan baglayıp uyumayı deneseydın...ben sabah 7-8 gıbı uyandım kendı kendıme bugun ben rahat uyudum nıyekı felan dıyorum artık nasıl alıstıysam tuhaff geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?