hersey karsılıklı canım onlar bana saygı gostersın bende onlara gosterıyım de onların kalbı kırılmayacak dıye benım psıkolojım mı bozulsun hastamı oluyum de walla benım canım babamın bı lafı vardır lafın yeri geldımı ananın karnında da olsan cıkıp soyleyeceksın der yerı geldımı hıcte cekme bende senın gıbıydım aman kalbı kırılmasın uzulmesın onları dusundugumden deıl kendı annem babam gelırdı gozumun onune ama baktım hıc bı faydası yok kımse anlamıyor saldım kendımı hıc ardını dusunmuyorum onlar dusunsun ben dusunecegıme
bence de doktoruna sorma. kayınvaliden seni sabote etmeye çalışıyor sen de oyuna geliyorsun. üzüntüyü paylaşmak kolaydır asıl zor olan mutluluğu paylaşmakiyi niyetle. bebeğin kendi düzenine ihtiyacı var. el kadar bebek ordan oraya sürüklenir mi hiç. evinde yatağında uyusun. hem gelen giden olacak bi dünya. bebeği doğar doğmaz o kadar kalabalığa da sokmak mantıklı değil zaten. bir kap yemek için ne gerek var bir de minnet altında kalacaksın sürekli fitleyecek seni. huzur en önemlisi. ne kadar moralin yüksek olursa sütün de o kadar çok olur. kendi evinde daha rahat edersin bence de.
ay ayy canım artık haram bıze uykular arada denk gelırse uyuyabılecegız yoksa artık unutalım uykuyu bızkız uyuyayım dedim karnımdaki bırakmadı..dön o taraf dön bu taraf yaptı resmen...
hahahha cok guldumm senınkıde ayrı bı alemmıs kıssssbiz evlendiğimiz gece kaynanam sabaha kadar ağlamış oğlundan ayrıldı diye benim annem ağlamadı kızından ayrıldığı için gülemisin ağlayamısın
Canım takma sen onları yaaa, Allah Allah ne manyak insanlar bunlar. Sonuçta ultrason resminden tam anlaşılmıyor hersey. Hepimizin resimlerinde orantisiz seyler vardır. Bizimkinde de cok inceleyince biliyorum birşeyler. Ama gerek yok.
ay ayy canım artık haram bıze uykular arada denk gelırse uyuyabılecegız yoksa artık unutalım uykuyu bız
ay ayy canım artık haram bıze uykular arada denk gelırse uyuyabılecegız yoksa artık unutalım uykuyu bız
hahahha cok guldumm senınkıde ayrı bı alemmıs kıssss
o da birşeymi tutturmuşlardı hamile kalınca biz ikiz istedik ama neyse demeye.umreye gitmişlerdi ikide bir çok dua ettik çok dua ettik bizikiz istedik ama tek oldu neyse demeye.eşimde dayanamadı en sonunda demekki iyi dua edememişiniz dedi..sonra bebeğin kız olacağı belli oldu bu kez de kızmı neyse artık ne olursa kabulümüz olsun hadi dedi.erkek istermiş.kız olunca teselli sözleri söylüyor.töbe yarabbim.
minnaklarımıuz bizimle olsun da napcazzzz mecburrrrrr çekcez.....
aglaya aglaya basına felaket getırdı desene ama allah onada sabır versın evladını kaybetmıs kolay deıl ama ders cıkarmak lazım bazı seylerden bu nıye benım basıma geldı demek gerekeşim askere gittiğinde otogarda ağlamaktan bayıldı.40 gün sonra büyük oğlu trafik kazasında öldü 3 çocuk babasız kaldı.
dogru canım saglıklı sıhhatlı olsunlarda cekerız hıc muhım deıl
aglaya aglaya basına felaket getırdı desene ama allah onada sabır versın evladını kaybetmıs kolay deıl ama ders cıkarmak lazım bazı seylerden bu nıye benım basıma geldı demek gerek
bencede.2 oğluda öldü.yine değişmedi.çocuklar saygılıdır.kıymetini bilirler.o oturur biz hizmet ederiz.ama yine yaranılmaz ben güzel bir yemek yememişim kaynanamın elinden.kimse yormaz onu.
seninkilerde tuhafmış kuzum ya... mevlam sabır versin sana...
Gunaydın kızlar. Bayram tatılı boyunca topıgı takıp edemedım sehır dısında oldugum ıcın. Simdide ay sonunda tasınıyoruz yıne pek takıp edemıycem galıba. bu halde evı toplamak zor olucak ama napalım...
ah kuzu bende ki sabır zaten çoğu kişide yoktur bendeki sabır olmasa yada benim yerime başkası olsa binayı yerle bir etmişti öfkesinden..ama rabbim diyorum havale ediyorum..ki rabbim ahımı alsada onlardan ben anlıyorum onlar anlamıyor..bebeğim olmuyordu olmaycak dedi doktorlar dünyamız karardı çok geçmeden hiç çocıuk istemeyen birtane yeter bu devirde çocuk diyen eltim ikinciye hamile kaldı..bana gelip gelip karnını göstermeler kayınpedere baba canım şunu istiyor deyip naz yapmalar ne kadar çok ağlatırdı beni...peki noldu dış gebelikmiş..kürtaja bide beni çağırdı 2 tane yakın ablası var ben gittim ben yanında oldum bu kez başladı doktor söledi bebek erkekmiş demeye kaynanamlara..ay ne çok gülmüştüm eşimle..sonra başladı ben 3 tane çocuk yapçam şöyle yapçam böyle yapçam sonra ben kayınpedere söledim böle böle deyip duruyor inat yapar gibi diye o da gitmiş bağırmış ona biz küstük eltiyle bu gene hamile kalmış bana hep karnını gösteriyordu gelip geçerken dükkan önünden anlamıyorum niyegülüyo diyordum komşulardan duydum hamileymiş neoldu peki 6 aylıktı kanaması başladı gece apartmanda ağlama sesi eşim gitme bırak bulsun kocasını dedi eşim çok kızgındı yaptıkları için onun yüzünden kaç kez ayrılma noktasına geldik ama ben gene de gittim ambulansı aradım hasteneye götrüm 3 ay boyunca hastanede uykusuz sandalye tepesinde bekledim neoldu ne değişti hastaneden çıkınca gene aynı..eşim bu kez ben sana demedimmi gitme diye ne anlar o insalıktan diyor..rabbim benm elime düşürdü ama o anlamadı..hala devam ediyor eski haline hatta o kadar ki hala aklımda günü için gelen misafirlere yaptıklarının kokusu..burayada yazmıştım bana getirmedi diye...mis gibi kokutuıyor apartmanı asla da getirmiyor..ben ne olduğunungörmesemde kokusundan canım istiyor..
midem yanıyor çok boğazıma kadar çıkıyor acısı.evet her yaptığımız batıyor her söylediğimizde bir yanlış arıyorlar.çok soğudum onlardan.kızımda sevmeyecek babaannesidedesini belki bana kızanlar olur ama ben onlar yüzünden 6 sene hergün gözyaşı döktüm oğullarının aklına girdiler para yardımı yapçaz bekle bekle diye neoldu peki kuruş vermediler 6 senemi çaldılar istanbula gitmek kolaymı dediler o kadar kolay olamdı bilmediğin yerde tüp bebk merkezini bulmak ama istanbul değil başka yer olsa gene giderdim bebeğime kavuşmak için attığı her tekmede şükrediyorum benimle olduğu için..kayınpederler anca siznir ediyor geçen ultrason resmini gösterdim aptallık bende işte gösterme tutturmuş eli büyükmüş..ikide bir eli çok büyük niçin büyük ya diyoruz büyütülmüş resim hemde sadece yüzü bu eliyle gözünü kapatmış yakından büyük çıkmış yok anlamıypor eli büyükmüş.anca benimde psikolojimi bozuyolar kaynanamda tutturmuş bebek kara mı olcakmış baba karamuk ana karamuk bebk kara olursaymuş yok neye benzeycekmiş nası bişey olcakmış eşim sarışındır bende buğday tenliyim böyle saçma sapan şeylerle geliyolar 1 saat anca beni delirtip gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?