2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz evlendiğimiz gece kaynanam sabaha kadar ağlamış oğlundan ayrıldı diye benim annem ağlamadı kızından ayrıldığı için gülemisin ağlayamısın

eskisi gibi değilim önceden her geldiklerinde sarılır ellerini öperdim şimdi sadece bir hoşgeldin o kadar..hatta bir keresinde kayınpeder bana sen hiç böyle değildin neden böyle oldun bu kadar değiştin demişti.hiç sesimi çıkarmadım..eşimin hatırına bu kadar sakin kaldım eşim yatıştırdı hep o da farkında..zaten bi başlarsam konuşmaya susturamıcaklar beni 6 yılın birikimi

öyle bi bozdula ki bayramda psikolojimi nerdeyse doktorumu arayıp ağlayacaktım bana böyle diyolar diye.canım ben zaten söyledim eşime asla gitmem çıkmam yukarı yani kaynanmlara diye.o da hayır hiç biyere çıkmak yok dedi beni destekledi.eltiye rahat geldi orası evinde yemek pişmedi kokmadı o rahat rahat temizledi evini ağırladı misafirlerini küçücük bebek iki arada gezdi hep kışın ortasında.evet onları ne kadar görmezsem moralim o kadar yüksek olur

kız uyuyayım dedim karnımdaki bırakmadı..dön o taraf dön bu taraf yaptı resmen...
ay ayy canım artık haram bıze uykular arada denk gelırse uyuyabılecegız yoksa artık unutalım uykuyu bız

biz evlendiğimiz gece kaynanam sabaha kadar ağlamış oğlundan ayrıldı diye benim annem ağlamadı kızından ayrıldığı için gülemisin ağlayamısın
hahahha cok guldumm senınkıde ayrı bı alemmıs kıssss

o da birşeymi tutturmuşlardı hamile kalınca biz ikiz istedik ama neyse demeye.umreye gitmişlerdi ikide bir çok dua ettik çok dua ettik bizikiz istedik ama tek oldu neyse demeye.eşimde dayanamadı en sonunda demekki iyi dua edememişiniz dedi..sonra bebeğin kız olacağı belli oldu bu kez de kızmı neyse artık ne olursa kabulümüz olsun hadi dedi.erkek istermiş.kız olunca teselli sözleri söylüyor.töbe yarabbim.

ay ayy canım artık haram bıze uykular arada denk gelırse uyuyabılecegız yoksa artık unutalım uykuyu bız

hahahha cok guldumm senınkıde ayrı bı alemmıs kıssss

eşim askere gittiğinde otogarda ağlamaktan bayıldı.40 gün sonra büyük oğlu trafik kazasında öldü 3 çocuk babasız kaldı.

seninkilerde tuhafmış kuzum ya... mevlam sabır versin sana...

bire yas tutan bir aile.aylarca saçımız boyayamadık.gülemedik.bayramlarda ağlarlar.surat 5 karış mesela ben hiç bayramları sevmem.ay kafanızı şişrdim neyse boşvermek lazım

bebeklerinin odasını yerleştiren hamişler
bu hafta bende yerleştircem ama nere ne koycam hiçbir fikrim yok birden çok göründü dolaplar gözüme:26::26:

minnaklarımıuz bizimle olsun da napcazzzz mecburrrrrr çekcez.....

dogru canım saglıklı sıhhatlı olsunlarda cekerız hıc muhım deıl
eşim askere gittiğinde otogarda ağlamaktan bayıldı.40 gün sonra büyük oğlu trafik kazasında öldü 3 çocuk babasız kaldı.
aglaya aglaya basına felaket getırdı desene ama allah onada sabır versın evladını kaybetmıs kolay deıl ama ders cıkarmak lazım bazı seylerden bu nıye benım basıma geldı demek gerek

bencede.2 oğluda öldü.yine değişmedi.çocuklar saygılıdır.kıymetini bilirler.o oturur biz hizmet ederiz.ama yine yaranılmaz ben güzel bir yemek yememişim kaynanamın elinden.kimse yormaz onu.

bencede.2 oğluda öldü.yine değişmedi.çocuklar saygılıdır.kıymetini bilirler.o oturur biz hizmet ederiz.ama yine yaranılmaz ben güzel bir yemek yememişim kaynanamın elinden.kimse yormaz onu.

allah yardımcın olsun boyle huysuz ınsanlarla ugrasmak zor kımseyı memnun edemzsın onun ıcın bosver takma kafana

kızlar bugün kaynana çekiştirme günü mü allah yardımcınız olsun hepsi bir olmuyor tabi.Valla ben kaynanamı severim çünkü hep beni düşünür ben ne istersem olur o yüzden sorun yok.

seninkilerde tuhafmış kuzum ya... mevlam sabır versin sana...

ah kuzu bende ki sabır zaten çoğu kişide yoktur bendeki sabır olmasa yada benim yerime başkası olsa binayı yerle bir etmişti öfkesinden..ama rabbim diyorum havale ediyorum..ki rabbim ahımı alsada onlardan ben anlıyorum onlar anlamıyor..bebeğim olmuyordu olmaycak dedi doktorlar dünyamız karardı çok geçmeden hiç çocıuk istemeyen birtane yeter bu devirde çocuk diyen eltim ikinciye hamile kaldı..bana gelip gelip karnını göstermeler kayınpedere baba canım şunu istiyor deyip naz yapmalar ne kadar çok ağlatırdı beni...peki noldu dış gebelikmiş..kürtaja bide beni çağırdı 2 tane yakın ablası var ben gittim ben yanında oldum bu kez başladı doktor söledi bebek erkekmiş demeye kaynanamlara..ay ne çok gülmüştüm eşimle..sonra başladı ben 3 tane çocuk yapçam şöyle yapçam böyle yapçam sonra ben kayınpedere söledim böle böle deyip duruyor inat yapar gibi diye o da gitmiş bağırmış ona biz küstük eltiyle bu gene hamile kalmış bana hep karnını gösteriyordu gelip geçerken dükkan önünden anlamıyorum niyegülüyo diyordum komşulardan duydum hamileymiş neoldu peki 6 aylıktı kanaması başladı gece apartmanda ağlama sesi eşim gitme bırak bulsun kocasını dedi eşim çok kızgındı yaptıkları için onun yüzünden kaç kez ayrılma noktasına geldik ama ben gene de gittim ambulansı aradım hasteneye götrüm 3 ay boyunca hastanede uykusuz sandalye tepesinde bekledim neoldu ne değişti hastaneden çıkınca gene aynı..eşim bu kez ben sana demedimmi gitme diye ne anlar o insalıktan diyor..rabbim benm elime düşürdü ama o anlamadı..hala devam ediyor eski haline hatta o kadar ki hala aklımda günü için gelen misafirlere yaptıklarının kokusu..burayada yazmıştım bana getirmedi diye...mis gibi kokutuıyor apartmanı asla da getirmiyor..ben ne olduğunungörmesemde kokusundan canım istiyor..

ewet cnm günlük işlerimizi bile yaparken zorlanıyorken,ev taşımak çok daha zor olacaktır, allah kolaylık versin ama sen kendini yorma ve dikkat et olur mu? sen ve bebişin daha önemlisiniz.kolay gelsin cnm

eşin haklıymış kuzu..insanlıktan anlayana insanlık etmek gerek...ama anlamamış o da onun karakterini gösterir..eltim yok...ben gayganamdan memnunum Allah için kötülüğünü gördüm desem yalan olur ama görümcek herşeye bedeldir...sende hiç kafana takma kuzum..bak kuzun seninle..eşin seninle..en önemlisi eşin senin arkanda..ya birde şunu düşün eşin senin yanında değil de ailesinin tarafında olsaydı o zaman hayat daha çekilmez olurdu...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayramda banyoda düşmüştüm dün kontrolüm vardı Allah'a şükür durumumuz iyi inş sağlıkla bitiririz bu süreci

cnm cahil insanla uğraşmak zor, işte anneler oğulların ağzına bir parmak bal çalıyolar sonrada yıllarca öle gezdiriyorlar. Napcan eşinde görmüyorsa, söylesen sen hatalı olursun, söylemesen içine dert olur. En iyisi cevap ver sen sustukça cevap vermedikçe daha çok üstüne gelirler. Yorgunum de diğer odaya geç, boşver bak ne güzel emeğinizin karşılığı karnında seni tekmeliyor. hayırlısıyla doğumuna da az kaldı, yakında kucağınada alacaksın. kendin için olmasan bile onun için şimdi daha güçlü olmalısın, sen üzüldükçe minikinde üzülüyor annesi, takmamaya çalış,hamileliğin son haftalarının tadını çıkar nasıl olsa karşındakiler değişmeyecek, sen kendine zarar verecek durumlar için duvarlarını ör güzelim. eline öpücük kondur,sev bebişini annesi, onun en çok sana ihtiyacı var,senin sevgine,sen mutlu ve huzurlu oldukça o da yerinde mutlu olup sana daha nice tekmeler atacak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…