2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne güzelde yazmışsın..kızım benimle olduğundan beri daha da güçlü hissediyorum kendimi..eşimde farkında bunun..hep kızdığımda benim kızım var ben bakarım kızıma benim kızım gibi laf söylüyorum eşime eşimde gülüyor bak bak bak diyor..sanki daha bi güvenim geldi gücüm geldi..kızımı çok seviyorum konuşuyorum onunla karnımı seviyorum eşim bebeğe bişey yapçan çok bastırma elini bana elletmiyosun kendi elin hep orda diyor bana.eşimle çook kavgalar ettik annesinin babasının lafına bakıp doktora gitmiyor diye..ayrılma noktasına bile geldik..yeri geldi bende patladım kaynanama..ama kimse anlamdı beni..tedavi olmak varken bitek sizinmi olmuyor olmazsa olmasıun dendi ama eltininkiler kucaktan inmedi benm yanımda bide demezmi kaynana te can yetiyor bizde diye..bizim olmasada olurmuş eltiminki yetermiş onlara..sabır çektim hep..neyse..geçen gece eşim eli karnımda uyudu kızım bi tekme attı babasını korkuttu...çok güldüm ama nasıl sıçradı eşim ah gene başladım gülmeye kızım başladı annesinin intikamını almaya

kızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayramda banyoda düşmüştüm dün kontrolüm vardı Allah'a şükür durumumuz iyi inş sağlıkla bitiririz bu süreci

ıkınızınde gozu aydın kızlarr allah hepımıze be bebıslerımıze saglık sıfa versınn

Vallaha dogru, ben de sivasliyim kizlar

bende sivaslıyım cnm 4 sivaslı olduk :)

cnm nst ye ben giriyorum 30. haftamdayım..bende kasılma var ondan giriyorum bazı doktorlar ince eleyip sık dokuyorlar ondan demiştir sana

bence hiçbir kaynana sevilmez saygı gösteriyoruz işte huzurumuz için

kaynanamdan nefret ediyorum..hayatımı anlatsam roman olur...yüzünü bile görmek istemiyorum tam bir baş belası!

kadının biri geldi ne o gene kilo kalmışın sen bişey mi var yoksa dedi..29 haftalık hamileyim ben ondan olabilirmi dedim aaa yeniymiş ondan anlamamışım sorcak oluyorum emin olamadım dedi..yeniymişim de emin olamıyor kadın hamilemiyim diye

29 haftalık gebelik mi yeniymiş....teyzeee deseydin doğuma 10 haftam kalmış nerdeyse...

yeni mi nerdeyse doğuracaz bee ne yenisi kadın hiç doğurmamış bellikii

okaaaa yenımı masllah o teyzeye 29 haftanın neresı yenii

cok sukur sekerım bısey cıkmamıs bugun bıraz daha ıcın rahat gırersın yataga mısıl mısıl uyursun inşallahh

inşallah kuzum inşallah bayağı takmıştım kafaya çünkü bu meseleyi...erken doğumu da tetikliyo demişti doktor...ya erken gelirse düşüncesi de yedi bitirdi beni...

okaaaa yenımı masllah o teyzeye 29 haftanın neresı yenii

bende artık kendimi doğuma hazırlıyordum meğer daha yeniymiş kızlar sizde bende ne de meraklıymışız hemen doğurmaya durun hele daha yeni hamileyiz baksana yeniymiş o yüzden kilo aldım sanmış anlayamamış teyzem benim kendisi geç yaşta gene meraklanmış doğurmyaa ma daha anlayamıyor yeni hamileyi doğurcak kadını

bildiğim kadarıyla şart değil bizim şirkette son haftalara kadar çalıştılar 1 hafta kala ayrılanlar oldu.bir araştır istersen cnm...

çok güldüm o gidince o öyle deyince şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim bende de var dedi 3.ye hamileymiş 4 aylıkmış erkekmiş bende hee seninki bayağı belli dedim

16 haftalık belli de 29 haftayı mı belli edememiş...ay ne insanlar var ya...

Selam kızlar ..Bir şey sormak istiyorum 29.haftanın sonlarından beri bebişimin hareketleri tekme gibi değil de daha çok kıpırdanışlarını hissediyorum hareketlerini hissediyorum ,tekmeler dahada kuvvetlenicek diye beklerken normal mi bu kıpırdanmalar ?

16 haftalık belli de 29 haftayı mı belli edememiş...ay ne insanlar var ya...

ya dükkanıma gelen erkek müşteriler bile farkında ki olsunlar kocaman göbeğim var raftan bişey alınacağı zaman ben alırım yada tamam kızım sen kalkma ben alırım diyorlar anlıyorlar kadın 3.yü doğurcak anlayamamış kilo aldım sanmış bide yeniymiş diyor.çok güldüm arkasından..

bende de şu an dalgalanma şeklinde oluyo...herhalde yerleri daraldıkça döndüklerinde hissediyoruz kuzuları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…