cnm cahil insanla uğraşmak zor, işte anneler oğulların ağzına bir parmak bal çalıyolar sonrada yıllarca öle gezdiriyorlar. Napcan eşinde görmüyorsa, söylesen sen hatalı olursun, söylemesen içine dert olur. En iyisi cevap ver sen sustukça cevap vermedikçe daha çok üstüne gelirler. Yorgunum de diğer odaya geç, boşver bak ne güzel emeğinizin karşılığı karnında seni tekmeliyor. hayırlısıyla doğumuna da az kaldı, yakında kucağınada alacaksın. kendin için olmasan bile onun için şimdi daha güçlü olmalısın, sen üzüldükçe minikinde üzülüyor annesi, takmamaya çalış,hamileliğin son haftalarının tadını çıkar nasıl olsa karşındakiler değişmeyecek, sen kendine zarar verecek durumlar için duvarlarını ör güzelim. eline öpücük kondur,sev bebişini annesi, onun en çok sana ihtiyacı var,senin sevgine,sen mutlu ve huzurlu oldukça o da yerinde mutlu olup sana daha nice tekmeler atacak cnm.
kızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayramda banyoda düşmüştüm dün kontrolüm vardı Allah'a şükür durumumuz iyi inş sağlıkla bitiririz bu süreci
Vallaha dogru, ben de sivasliyim kizlar
arkadaşlar 32.haftama başladım her şey yolundA olmasına rağmen doktorum 15 günde bir nst istedi bu zorunlu mu sizce sizde durumlar nasıl
Bu arada tabloda hiçbir bilgim yok sat 31 12 2012 doğum 7 10 2013 cinsiyeti erkek isim emir ilk çocuk
aynıı benim kaynanam...ona hep naz gelir bi ağrım olsa.bende asla rahat edemem ki hiç kalmam.evet benimkide hep söylenir biz tarlalarda çalıştık kendimizi dinlemedik şuram ağrıyo buram ağrıyor hiç diyemedik ben tarladan geldim doğum yaptım hep anlatır bunları şimdikilere bütün gün evde yatıyor rahat batıyor der..bi ağrım olsa bişey olmaz olmaz biz ne işler yaptıkta bişey olmadı der..gelde kızma.sen farklısın ben farklıyım sen çalıştın diye bnde mi kendimi kollamayayım yorayım ağrım olmadan neden ağrım var diyeyim hiçte naz yapçak biri değilim katı canlıyımdır ki tüp bebek tedavisinde benim olduğum iğneleri kaynanm olsaydı k.çının üstüne oturamzdı.sabah sabah sinirlendim gene
bence sessiz kalma.cevaplarını ver içine atma.espiriyle laf sok sende.şansı tahtı bahtı güzel olur inşallah de.ezdirmeyin kendinizi.işte cahil insanlarla uğraşmak zor.bana stres yasak de.ortamdan uzaklaş başka odaya geç bak sinirlendim şimdi.
benim kaynanam çocuklarına çok düşkündür 13 sene önce kocası ölmüş.2 oğlunu genç yaşta kaybetti.biri trafik kazası diğeri kalp krizi.2 kızı 2 oğlu kaldı şimdi.yalnız yaşıyor ama 1 gününü yalnız geçirmez çocukları hiç yalnız bırakmaz.geçen ay tatile gittik bursaya.inanın her sabah 9 kaynanam arar eşimi.sabah konuşurlar öğlen konuşurlar akşam konuşurlar o gün ne yapacaklar birbirlerine rapor verirler.yatıyorlardır demez hep arar.böyle yapan kaynanayı kim sever allah aşkına.çok meraklı herşeye maydanoz.kliması bozulmuş eşimi arıyor klima bozulmuş diye ya adam bursadan nasıl yapsın tabi eşim klimacı arkadaşını aradı kliması tamir edildi.
bence hiçbir kaynana sevilmez saygı gösteriyoruz işte huzurumuz için
ıkınızınde gozu aydın kızlarr allah hepımıze be bebıslerımıze saglık sıfa versınn
kadının biri geldi ne o gene kilo kalmışın sen bişey mi var yoksa dedi..29 haftalık hamileyim ben ondan olabilirmi dedim aaa yeniymiş ondan anlamamışım sorcak oluyorum emin olamadım dedi..yeniymişim de emin olamıyor kadın hamilemiyim diye
kadının biri geldi ne o gene kilo kalmışın sen bişey mi var yoksa dedi..29 haftalık hamileyim ben ondan olabilirmi dedim aaa yeniymiş ondan anlamamışım sorcak oluyorum emin olamadım dedi..yeniymişim de emin olamıyor kadın hamilemiyim diye
amin kuzu amin...bu gece zaten birazda onu düşünmekten uyuyamadım...ya bişi çıkarsa diye senaryo kurdum durdum sabaha kadar kafamda...
29 haftalık gebelik mi yeniymiş....teyzeee deseydin doğuma 10 haftam kalmış nerdeyse...
cok sukur sekerım bısey cıkmamıs bugun bıraz daha ıcın rahat gırersın yataga mısıl mısıl uyursun inşallahh
okaaaa yenımı masllah o teyzeye 29 haftanın neresı yenii
kızlar ben çalışıyorum.doğumdan 3 hafta önce izne ayrılman gerekiyor.ben 3 hafta önce izne ayrılırsam 7 ekimde ayrılmam gerekiyor.yani izne ayrıldığımda kurban bayramı zaten 1 hafta resmi tatil acaba kurban bayramından sonramı başlatsam iznimi yani şartmı 3 hafta önce ayrılmak.
çok güldüm o gidince o öyle deyince şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim bende de var dedi 3.ye hamileymiş 4 aylıkmış erkekmiş bende hee seninki bayağı belli dedim
16 haftalık belli de 29 haftayı mı belli edememiş...ay ne insanlar var ya...
Selam kızlar ..Bir şey sormak istiyorum 29.haftanın sonlarından beri bebişimin hareketleri tekme gibi değil de daha çok kıpırdanışlarını hissediyorum hareketlerini hissediyorum ,tekmeler dahada kuvvetlenicek diye beklerken normal mi bu kıpırdanmalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?