2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benim bebeğimde çok geziyor kıpır kıpır geziyor karnım içinde dalganıyor sanki ama ben 29 haftalık hamileyim

inşallah kuzum inşallah bayağı takmıştım kafaya çünkü bu meseleyi...erken doğumu da tetikliyo demişti doktor...ya erken gelirse düşüncesi de yedi bitirdi beni...
allah korusun canım zamanında gelsın bebıkın bak benden bır hafta sonra sakın benım oglumdan once gelmesın cok darılırım sloganımız ıyı dusunelım ıyı olsun canım olumsuzluklara ragmen kotu seyler getırmıyoruz tam zamanında gelecek bızım oglanlar ınş

wayyy allah akıl fıkır versın su ınsanlara yuregımı yarıyorlar resmen

canım benim de genelde öyle doktora da sordum tekme şeklinde değil de içerde bir o tarafa bir tarafa dönüyormuş gibi oluyor zaten karnımdan da belli su gibi dalgalanıyor..doktor da dedi hareketin şekli yada şiddeti değil kaç kere hareket ettiği önemli dedi 4 kereden az hareket ederse bir şey var dedi

Kadının matematiği zayıfmış kuzu ya da gözleri bozuk

benımkı yenıyse senınkı ney deseydın kı normal kılolu bayanla hamıle kadını ayırt edemıyorsa tuhhhh onaa bıde kendı de hamıle nasıl ayırt edemıyorlarsa

söyledim benim oğlana..dinlerse seni teyzesi... kuduruyo resmen içeride...içerdeki gibi dışarıda da olursa benim yandığımın resmidir zaten...

Canım benim senin kayınvaliden ve kayınpeder tam cahil. Hiç muhattap olma. Hiç kaale alma onları. Cahil insanlarla uğraşmak cok cok zor.
Allah'a havale et hepsini.

artık doğuma hazırlanıyordum ki daha çok çok erken olduğunu hatırlattı bana güzel tizem

bebeklerinin odasını yerleştiren hamişler
bu hafta bende yerleştircem ama nere ne koycam hiçbir fikrim yok birden çok göründü dolaplar gözüme:26::26:

:) yerleştirirsin merak etme bi şekilde sığıyor gerçi ben oda takımı almıyorum, daha mobilyasını da almadığımdan yerleştirme sorunum olmayacak allaha şükür..

Sağol canım öyle eskisi kadar kuvvetli ve sık değil yani gün içinde 4ü mutlaka geçiyor ama ne bileyim pek bi yavaşlayınca korktum birde bu ara sık sık toplanıyo sağda sıpa anam erkenden gelicek diye ödüm kopuyo

söyledim benim oğlana..dinlerse seni teyzesi... kuduruyo resmen içeride...içerdeki gibi dışarıda da olursa benim yandığımın resmidir zaten...
dınlesınn tabı hııı hıhhh cok kızarımm totosunu yerım ben bu sıpaların kız oynasın kudursun walla ıkı gun once hıc oynamadı nerdeyse nasıl kotu oldum ıcerde de kudursun dısarda kudursun mınnaklarr hareketlı cocuk ıyıdır zekı olur

oynasın oynasın kudursun içeride...kurban olurum ben onları verene...

enee benımkıde oyle ıkı uc gundur yavasladı tepıkler azaldı dalgalanmalar ve toplanmalar basladı cuma doktora gıdınce sorucam bakalım ama bugun ıyı cok sukur

meraklanma bendede tekmeler artık eskisi gibi değil bazen arada bir hissedyorum,daha çok kayıyor gibi,ya elleriyle kazı yapıyor gibi yada dönüyor :) sanırım içerde disko yapıyor

kızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....
hadi gözün aydın geçmiş olsun canım

canım o korkular ve kasılmayla arefe günü doktora gittim de çok şükür bebeğim iyiymiş zaten benim kız doktoru gördükten sonra acayip canlanmıştı yani hareketleri değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…