Selam kızlar ..Bir şey sormak istiyorum 29.haftanın sonlarından beri bebişimin hareketleri tekme gibi değil de daha çok kıpırdanışlarını hissediyorum hareketlerini hissediyorum ,tekmeler dahada kuvvetlenicek diye beklerken normal mi bu kıpırdanmalar ?
allah korusun canım zamanında gelsın bebıkın bak benden bır hafta sonra sakın benım oglumdan once gelmesın cok darılırıminşallah kuzum inşallah bayağı takmıştım kafaya çünkü bu meseleyi...erken doğumu da tetikliyo demişti doktor...ya erken gelirse düşüncesi de yedi bitirdi beni...
wayyy allah akıl fıkır versın su ınsanlara yuregımı yarıyorlar resmenbende artık kendimi doğuma hazırlıyordum meğer daha yeniymiş kızlar sizde bende ne de meraklıymışız hemen doğurmaya durun hele daha yeni hamileyiz baksana yeniymiş o yüzden kilo aldım sanmış anlayamamış teyzem benim kendisi geç yaşta gene meraklanmış doğurmyaa ma daha anlayamıyor yeni hamileyi doğurcak kadını
Selam kızlar ..Bir şey sormak istiyorum 29.haftanın sonlarından beri bebişimin hareketleri tekme gibi değil de daha çok kıpırdanışlarını hissediyorum hareketlerini hissediyorum ,tekmeler dahada kuvvetlenicek diye beklerken normal mi bu kıpırdanmalar ?
ya dükkanıma gelen erkek müşteriler bile farkında ki olsunlar kocaman göbeğim var raftan bişey alınacağı zaman ben alırım yada tamam kızım sen kalkma ben alırım diyorlar anlıyorlar kadın 3.yü doğurcak anlayamamış kilo aldım sanmış bide yeniymiş diyor.çok güldüm arkasından..
ya dükkanıma gelen erkek müşteriler bile farkında ki olsunlar kocaman göbeğim var raftan bişey alınacağı zaman ben alırım yada tamam kızım sen kalkma ben alırım diyorlar anlıyorlar kadın 3.yü doğurcak anlayamamış kilo aldım sanmış bide yeniymiş diyor.çok güldüm arkasından..
allah korusun canım zamanında gelsın bebıkın bak benden bır hafta sonra sakın benım oglumdan once gelmesın cok darılırımsloganımız ıyı dusunelım ıyı olsun canım olumsuzluklara ragmen kotu seyler getırmıyoruz tam zamanında gelecek bızım oglanlar ınş
o da birşeymi tutturmuşlardı hamile kalınca biz ikiz istedik ama neyse demeye.umreye gitmişlerdi ikide bir çok dua ettik çok dua ettik bizikiz istedik ama tek oldu neyse demeye.eşimde dayanamadı en sonunda demekki iyi dua edememişiniz dedi..sonra bebeğin kız olacağı belli oldu bu kez de kızmı neyse artık ne olursa kabulümüz olsun hadi dedi.erkek istermiş.kız olunca teselli sözleri söylüyor.töbe yarabbim.
allah korusun canım zamanında gelsın bebıkın bak benden bır hafta sonra sakın benım oglumdan once gelmesın cok darılırımsloganımız ıyı dusunelım ıyı olsun canım olumsuzluklara ragmen kotu seyler getırmıyoruz tam zamanında gelecek bızım oglanlar ınş
wayyy allah akıl fıkır versın su ınsanlara yuregımı yarıyorlar resmen
bebeklerinin odasını yerleştiren hamişler
bu hafta bende yerleştircem ama nere ne koycam hiçbir fikrim yok birden çok göründü dolaplar gözüme:26::26:
kızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....
kızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....
canım benim de genelde öyle doktora da sordum tekme şeklinde değil de içerde bir o tarafa bir tarafa dönüyormuş gibi oluyor zaten karnımdan da belli su gibi dalgalanıyor..doktor da dedi hareketin şekli yada şiddeti değil kaç kere hareket ettiği önemli dedi 4 kereden az hareket ederse bir şey var dedi
dınlesınn tabı hııı hıhhh cok kızarımmsöyledim benim oğlana..dinlerse seni teyzesi... kuduruyo resmen içeride...içerdeki gibi dışarıda da olursa benim yandığımın resmidir zaten...
Oh oh gözün aydin canım. Cok sevindim.
süper bir haber olayyyyyyyy
dınlesınn tabı hııı hıhhh cok kızarımmtotosunu yerım ben bu sıpaların kız oynasın kudursun walla ıkı gun once hıc oynamadı nerdeyse nasıl kotu oldum ıcerde de kudursun dısarda kudursun mınnaklarr hareketlı cocuk ıyıdır zekı olur
Sağol canım öyle eskisi kadar kuvvetli ve sık değil yani gün içinde 4ü mutlaka geçiyor ama ne bileyim pek bi yavaşlayınca korktum birde bu ara sık sık toplanıyo sağda sıpa anam erkenden gelicek diye ödüm kopuyo
kızlar ben de açtım trt 1 i..
hadi gözün aydın geçmiş olsun canımkızlarrrr sonucum çıkmış üreme yok dedi doktor...hastanede yatmayacağım....
Sağol canım öyle eskisi kadar kuvvetli ve sık değil yani gün içinde 4ü mutlaka geçiyor ama ne bileyim pek bi yavaşlayınca korktum birde bu ara sık sık toplanıyo sağda sıpa anam erkenden gelicek diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?