2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oynasın oynasın kudursun içeride...kurban olurum ben onları verene...

aman hareketsiz kalmalarından, bizi korkutmalarından iyidir, minnaklar oynasın dursunlar yavruların yerleri de git gide daralıyor zaten garipleri rahat hareket edemeyecekler yakında ayrıca içerde nasılsa çıkınca da öle oluyorlar güzelim, arkadaşımdan biliyorum

benim gibi çalışan anneler için faydalı bilgileri paylaşabilir misiniz?

tabiki cnm ben sonuna yetişmişim ama face de sağlık sıhhat diye bir tv proğramı var bunlara aitmiş oraya yazıyorsun cevap veriyorlar bazen de tlf. ile cevap dönüyorlar..kasılmalar, tekrarlayan düşüklerden bahsetti kasılmalar düzenli olmadıkça normalmiş.. en sonuna yetiştim ama sanırım hafta içi var bu proğram yarın da olursa izlicem aktarırım burdan..bu arada facede de üye olun kızlar ordan da soru sorulabiliyor sanırım

o zaman yandık desene...dün karnımı izliyorum karnım resmen şekilde şekile giriyo...uleynnn napıyon içeride dedim bir an...eşim başladı gülmeye...ne etsin diyo çocuğu sıkıştırdın küçücük yere o da elinden geldiğince hareket etmeye çalışıyo...

enee benımkıde oyle ıkı uc gundur yavasladı tepıkler azaldı dalgalanmalar ve toplanmalar basladı cuma doktora gıdınce sorucam bakalım ama bugun ıyı cok sukur

aynen valla çikolata falan yediğimde paşa hareket ediyo tekme değil ondada belli yani sanki hali yokta bi zahmet hareket ediyo sağdada toplanıyo sıklıkla gün içinde korktum bende sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden hayırlısıyla bi kucağımıza alsak

bu ne saçmalıktır ya nasıl bir anne hemde oğlu için ki erkek olsa soyisimleri, soyları devam edecekken olmazsa da olur diyor, bak eşin bile burdan pay çıkarmalı, kızdan torunu aldım ,oğlum sen önemli değilsin dio açıkça,ama erkekler bu konulara körler genelde biz öküz altında buzağı arar oluruz onlar için... sen bebeğine sarıl,onunla daha güçlü,daha umutlu olacaksın,kendin için bugüne kadar bişeylerden vazgeçtiysen bile, budan sonra onun için eskiden kaybettiklerinide kazanıp,üstüne fazlasınıda ekleyeceksin merak etme, o minnacık olsada senin için en büyük güven ve güç kaynağı olacak annesi :) merak etme çocuklar daha güzel intikam alıyor :) şimdi doğsun bak sen daha neler yapcak babasına

bilgi için teşekkürler cnm

benim manyak kaynanam da daha ilk hamile olduğumda erkek olcak dyip durdu ben de sağlıklı olsun da dedim hep..erkek olmasaydı dilinden kurtulamazdım heralde ama nedense kocalar kör dediğin gibi..ne olursa olsun analarına laf ettirmezler saçmalasalar bile anaları hep haklıdır..hele benim kaynana gibi paronayak olanları!şimdide yatıyorum sahip bile çıkmıyor çok kıymetliymiş torunu gör dedim eşime...

bende tedırgın olmusutum ıkı boyunca hatta elım gobusde gezdım gecelerı uyanıyodumkı elım gobusumde ama cok sukur ıyı su anda sag ggogus altımdan faalıyette ozellıkle aksamları kuduruyor resmen esımde sevınıyor babasının sesını duyuyor ondan dıyor sen kıpırdamayınca benı ara telefonu gobegıne koy bak nasıl hareketlenıyor dıyor sen kontrole gıdınce doktoruna soyle bunları yınede herkesın bunyesı farklı sonucta... ınsallah az kaldı alıcaz kucagımıza allahın ıznıyle

eşininde haklılık payı var :) minnaklar büyüdükçe sıkışıyorlar nede olsa ama hafalar ilerledikçe sanki hamilelik daha da keyifli oldu ağrılar sızırlar kasılmalar olsada minnakların hareketleri belirginleştikçe daha da keyifli ve mutlu oluyor insan sabırsızlanıyorum bazen keşke kucağımda olsaydı diyorum ama minnoşlar zamanında gelsinler,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor insan :)

Haftanın her gunu baska konuları ele alıyor kadın. Perşembe günleri anne elimi tutsana diye program var orda hep cocukla bazen hamilrlikle ilgili anlatıyor.

:) buda işin başka bir boyutu hem torun olsun die başının etini yerler, sonra cinsiyeti için yerler, sonra sana bişey olur zahmet edip gelmeyi bırak telefon bile açıp neyin var torun iyi mi demezler, insan gelinini bile sormazsa torununu merak edip arar ama nerde???? ona sorsan o babaanne ve herşeyin en iyisini düşünüp yapıyordur zaten ama ortada görünen ne fol nede yumurta yoktur. neden böyleler acaba? oğullarını kıskandıklarından mı yoksa gelin çocuk verince oğlan beni unutur bana gelmez korkusu mu yaşıyorlar acaba????

aynen bazen hemen gelsinler bazen de yok zamanında gelsin diyorum ama merak ediyorum nasıl bişi kime benziyo...nasıl olacak kuzum...kokusunu merak ediyorum ...oyyyy oyyyyy ne meraklı gacıyım ben ya...

aynen herkes artık tam hamile olduğun belli oluyor derken ablam kilo almışın dio :) bu koca göbiklerimizle, bi yerde sığamaz haldeyken :)

he aynen..dün arabayı ben kullanayım dedim eşime sen gelme bir daha ben alır getiririm diye...yok anacım göbeğim direksiyona değiyo..ay beni aldı bir gülmek...

Haftanın her gunu baska konuları ele alıyor kadın. Perşembe günleri anne elimi tutsana diye program var orda hep cocukla bazen hamilrlikle ilgili anlatıyor.

hımm tüh...bi daha ne zaman yakalıcaz :/faceden soru sordum ama son dakkaya denk geldi

ya kusura bakmasınlar o zaman onlar evlensinler..tövbe tövbe...benim kaynanam oğullarıyla bir arada olmak için çocuklarını bile boşatır..o kadar fenaki..aklı bitek şeytanlığa çalışıyor..5 yıldır aynı evde yaşayalım diye başımın etini yiyen kadın ben yatağa düşünce anan baksın demeye başladı..artık geberse de üzülmem..hatta onu kendi ellerimle bile boğabilirim..yüzünü bile görmek istemiyorum'!!!!! onun yüzünden yataklardayım zaten..Allah'ından bulsun

İyidir cnm sen nasılsın hoşgeldın neler aldın bebişine?

mrb cnm yazmışsın ama görmemişim..eşim bu ara evde de hemen girip çıkıyorum..ev işleri dolap yerleştirme bebişin elbiseleri yıkama vs..öpe öpe asma..oyy çok şükür..inş sağlıkla sıhhatle doğup da sağlıcakla bizimle büyüsünler..

Son düzenleme:
aynen bazen hemen gelsinler bazen de yok zamanında gelsin diyorum ama merak ediyorum nasıl bişi kime benziyo...nasıl olacak kuzum...kokusunu merak ediyorum ...oyyyy oyyyyy ne meraklı gacıyım ben ya...
hepımız aynı meraktayız canımm gunler cabucak gecsınde kavusalım yavrularımıza mıs gıbı kokularını cekelımıcımıze ohhh ıstee hayattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…