hepımız aynı meraktayız canımm gunler cabucak gecsınde kavusalım yavrularımıza mıs gıbı kokularını cekelımıcımıze ohhh ıstee hayattt
nbr kıslar..ben bu ara yoğun ve yorgunum bebişimin hazırlıklarını tamamlıyorum..herkese sağlık diliyorum..
en ıyısını dusunmussun canım bende oyle dusunuyorum bı aksılık cıkmazsa ayık oluyum her turlu agrısına sızısına razıyım...9 ay karnımızda tasıyoz agrılar sancılar cekıyoz ben kucagıma almadan kaynanammı alacak kucagına yohhhhhh yaaaa tabıkıde ayık olmamız lazımaynen dün de ben gayganamla doğumu konuştum...normal doğumu istiyorum yavrumu ilk ban göreyim diye...bencilim dedim ilk önce ben göreyim siz görmeyin gayganam gülüyo...sezeryan olsam bile spinal istiyecem dedim...kesinlikle genel anestezi almam ayık olmam lazım ben görmem lazım ben diyom eşim gülüyo...bende girecem diyo senden önce ben göreyim diyo...yok ya ben doktorla konuşurum kesinlikle şu herifi içeri almayın derim dedim adamı kan tutuyo beni bırakır onunla uğraşırsınız derim dedim...millet gülüyo...
en ıyısını dusunmussun canım bende oyle dusunuyorum bı aksılık cıkmazsa ayık oluyum her turlu agrısına sızısına razıyım...9 ay karnımızda tasıyoz agrılar sancılar cekıyoz ben kucagıma almadan kaynanammı alacak kucagına yohhhhhh yaaaa tabıkıde ayık olmamız lazım
kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?
kızz ben görümceme doğuma sen de gir resimlerimizi çek bol bol diyorumaynen 9 ay ben sıkıntısını çekeyim o zevki size tattıramam dedim o zevk bana ait olmalı diyom..Allahtan gayganam anlayışlı..yoksa başka biri olsa alınırdı...tabi bunları görümcekin yanında konuşmuyom...
hakkaten zaman alıyo serocum, ben bir bütün gün ütüyle uğraştım minik duruyolar ama baya ıncık cıncık uğraştırıyo insanı bide özeniyosun haliyle daha bi dikkatle ütülüyosun , yıkayıp asmak okadar sürmüyo vala, bide balkonda güneşte kuruttum dediğin gibi bol güneş sora bide ütü iyi oldu şimdi mis gibi asılılar dolaptahoşgeldin tavuklu...bende başlayacağım ama dün gayganam tek yapma dedi...ütü işinde zorlanırsın ya al gel beraber burada yapalım dedi ya da yıkadığında beni sesle ben geleyim dedi... gayganamgilin ora güneşli bol güneşte kurutun diyo doktorlar benim ev sabah erkenden alıyo güneş daha da almıyo...herhalde alır oraya götürürüm ütüyü de gayganamla çıkartırız...çok zorlanırsın dedi el kadar şeyler ütütle ütüle bitmez dedi...
ben yapıyom canım, temizlikçi teyzem gelmezse süpürgeyle silme elimden öpüyo eğer kociş yoksa evde, dinlene dinlene yapıyorum çok kendimi zorlamadan, ama eğilerek silmiyorum yerleri viledayla olduğu kadarkızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?
hoşgeldin cullucummne kadar olmuş kuzucunnn? nasıl sağlığı sıhhati?slm kızlar, nabersiniz? benim sabah kontrolüm vardı, bebişi gördük son gelişmeleri aldık, birde 32. hafta raporumu ve daha 5 hafta çalışabilir durumunu aldık geldik, istanbul çok sıcak yine bugün yanıyo, klimayı keşfedenden Allah bin kere razı olsun gerçektendehakkaten zaman alıyo serocum, ben bir bütün gün ütüyle uğraştım minik duruyolar ama baya ıncık cıncık uğraştırıyo insanı bide özeniyosun haliyle daha bi dikkatle ütülüyosun , yıkayıp asmak okadar sürmüyo vala, bide balkonda güneşte kuruttum dediğin gibi bol güneş sora bide ütü iyi oldu şimdi mis gibi asılılar dolaptaben yapıyom canım, temizlikçi teyzem gelmezse süpürgeyle silme elimden öpüyo eğer kociş yoksa evde, dinlene dinlene yapıyorum çok kendimi zorlamadan, ama eğilerek silmiyorum yerleri viledayla olduğu kadar
kızz ben görümceme doğuma sen de gir resimlerimizi çek bol bol diyorum
slm kızlar, nabersiniz? benim sabah kontrolüm vardı, bebişi gördük son gelişmeleri aldık, birde 32. hafta raporumu ve daha 5 hafta çalışabilir durumunu aldık geldik, istanbul çok sıcak yine bugün yanıyo, klimayı keşfedenden Allah bin kere razı olsun gerçektendehakkaten zaman alıyo serocum, ben bir bütün gün ütüyle uğraştım minik duruyolar ama baya ıncık cıncık uğraştırıyo insanı bide özeniyosun haliyle daha bi dikkatle ütülüyosun , yıkayıp asmak okadar sürmüyo vala, bide balkonda güneşte kuruttum dediğin gibi bol güneş sora bide ütü iyi oldu şimdi mis gibi asılılar dolaptaben yapıyom canım, temizlikçi teyzem gelmezse süpürgeyle silme elimden öpüyo eğer kociş yoksa evde, dinlene dinlene yapıyorum çok kendimi zorlamadan, ama eğilerek silmiyorum yerleri viledayla olduğu kadar
2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)hoşgeldin cullucummne kadar olmuş kuzucunnn? nasıl sağlığı sıhhati?
hımm tüh...bi daha ne zaman yakalıcaz :/faceden soru sordum ama son dakkaya denk geldi
ya kusura bakmasınlar o zaman onlar evlensinler..tövbe tövbe...benim kaynanam oğullarıyla bir arada olmak için çocuklarını bile boşatır..o kadar fenaki..aklı bitek şeytanlığa çalışıyor..5 yıldır aynı evde yaşayalım diye başımın etini yiyen kadın ben yatağa düşünce anan baksın demeye başladı..artık geberse de üzülmem..hatta onu kendi ellerimle bile boğabilirim..yüzünü bile görmek istemiyorum'!!!!! onun yüzünden yataklardayım zaten..Allah'ından bulsun
aynen dün de ben gayganamla doğumu konuştum...normal doğumu istiyorum yavrumu ilk ban göreyim diye...bencilim dedim ilk önce ben göreyim siz görmeyin gayganam gülüyo...sezeryan olsam bile spinal istiyecem dedim...kesinlikle genel anestezi almam ayık olmam lazım ben görmem lazım ben diyom eşim gülüyo...bende girecem diyo senden önce ben göreyim diyo...yok ya ben doktorla konuşurum kesinlikle şu herifi içeri almayın derim dedim adamı kan tutuyo beni bırakır onunla uğraşırsınız derim dedim...millet gülüyo...
İyiz cok sukur canım. En guzel işle meşgulsun :)nbr kıslar..ben bu ara yoğun ve yorgunum bebişimin hazırlıklarını tamamlıyorum..herkese sağlık diliyorum..
Fena degil canım. Yapabiliyorum kendim. Ama sık sık dinleniyorum.kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?
merhaba kızlar nasıl bebişleriniz ben yarın görmeye gidicem çok heyecanlıyım kilosunu merak ediyorum çok ... bu arada 33. haftasında tatile giden seyahat eden falan var mı ben çok sıkıldım ramazanda çıkamadık bu haftada çıkamıyoruz eşimin pazar günü sınavı var ders çalışıyor sürekli ama pazar gününden sonra ben ne istersem o olcak artık yeter dedimama 33. haftada olucam ne yapabilirim ki 2-3 saatlik seyehat tehlikeli olur mu acaba?
9 ay her türlü ağrıya sancıya acıya risklere karşı koruyup,kollayan bizleriz ilk önce görmek bizim hakkımız
2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?