2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hepımız aynı meraktayız canımm gunler cabucak gecsınde kavusalım yavrularımıza mıs gıbı kokularını cekelımıcımıze ohhh ıstee hayattt

aynen dün de ben gayganamla doğumu konuştum...normal doğumu istiyorum yavrumu ilk ban göreyim diye...bencilim dedim ilk önce ben göreyim siz görmeyin gayganam gülüyo...sezeryan olsam bile spinal istiyecem dedim...kesinlikle genel anestezi almam ayık olmam lazım ben görmem lazım ben diyom eşim gülüyo...bende girecem diyo senden önce ben göreyim diyo...yok ya ben doktorla konuşurum kesinlikle şu herifi içeri almayın derim dedim adamı kan tutuyo beni bırakır onunla uğraşırsınız derim dedim...millet gülüyo...

merhaba kızlar nasıl bebişleriniz ben yarın görmeye gidicem çok heyecanlıyım kilosunu merak ediyorum çok ... bu arada 33. haftasında tatile giden seyahat eden falan var mı ben çok sıkıldım ramazanda çıkamadık bu haftada çıkamıyoruz eşimin pazar günü sınavı var ders çalışıyor sürekli ama pazar gününden sonra ben ne istersem o olcak artık yeter dedim ama 33. haftada olucam ne yapabilirim ki 2-3 saatlik seyehat tehlikeli olur mu acaba?

nbr kıslar..ben bu ara yoğun ve yorgunum bebişimin hazırlıklarını tamamlıyorum..herkese sağlık diliyorum..

hoşgeldin tavuklu...bende başlayacağım ama dün gayganam tek yapma dedi...ütü işinde zorlanırsın ya al gel beraber burada yapalım dedi ya da yıkadığında beni sesle ben geleyim dedi... gayganamgilin ora güneşli bol güneşte kurutun diyo doktorlar benim ev sabah erkenden alıyo güneş daha da almıyo...herhalde alır oraya götürürüm ütüyü de gayganamla çıkartırız...çok zorlanırsın dedi el kadar şeyler ütütle ütüle bitmez dedi...

en ıyısını dusunmussun canım bende oyle dusunuyorum bı aksılık cıkmazsa ayık oluyum her turlu agrısına sızısına razıyım...9 ay karnımızda tasıyoz agrılar sancılar cekıyoz ben kucagıma almadan kaynanammı alacak kucagına yohhhhhh yaaaa tabıkıde ayık olmamız lazım

aynen 9 ay ben sıkıntısını çekeyim o zevki size tattıramam dedim o zevk bana ait olmalı diyom..Allahtan gayganam anlayışlı..yoksa başka biri olsa alınırdı...tabi bunları görümcekin yanında konuşmuyom...

kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?

kızz ben görümceme doğuma sen de gir resimlerimizi çek bol bol diyorum

slm kızlar, nabersiniz? benim sabah kontrolüm vardı, bebişi gördük son gelişmeleri aldık, birde 32. hafta raporumu ve daha 5 hafta çalışabilir durumunu aldık geldik, istanbul çok sıcak yine bugün yanıyo, klimayı keşfedenden Allah bin kere razı olsun gerçektende hakkaten zaman alıyo serocum, ben bir bütün gün ütüyle uğraştım minik duruyolar ama baya ıncık cıncık uğraştırıyo insanı bide özeniyosun haliyle daha bi dikkatle ütülüyosun , yıkayıp asmak okadar sürmüyo vala, bide balkonda güneşte kuruttum dediğin gibi bol güneş sora bide ütü iyi oldu şimdi mis gibi asılılar dolapta
kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?
ben yapıyom canım, temizlikçi teyzem gelmezse süpürgeyle silme elimden öpüyo eğer kociş yoksa evde, dinlene dinlene yapıyorum çok kendimi zorlamadan, ama eğilerek silmiyorum yerleri viledayla olduğu kadar

hoşgeldin cullucummne kadar olmuş kuzucunnn? nasıl sağlığı sıhhati?

aynen kuzum ya..akşam döktüm bütün eşyalarını...eşime diyorum ki al al bu kadar mı? her çıktığımda dört beş parça alıyorum ama küçük oldukları için göze de gelmiyo ama parça sayınca epey çıktı...ben herhalde gayganama götürürüm beraber yaptık mı yorulmam herhalde o kadar...ayakta fazla duramıyorum artık birde güneş meselesi var dediğim gibi güneşi de bolca alsın kuzumun kıyafetleri...

eeee senin minnak kuzun nasılmış annesi...bende ayın 26sında gideceğim sata göre 32+1 oluyorum o tarihte...ben 5 haftalık değil de 3 haftalık alsam olmaz mı ya...çünkü ben eylül 16sından sonra çalışmayı düşünmüyorum...

hoşgeldin cullucummne kadar olmuş kuzucunnn? nasıl sağlığı sıhhati?
2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)

kendine bu kadar stres sinir yapma cnm bak böle olunca onu emeline ulştırmış oluyorsun. tıka kulaklarını duymazdan gel, yazık günah değilmi hem sana hem bebeğine bak yataklara düşmüşsün, bundan sonra daha iyi olacağına herşeyin güzel olacağına, onları duymazdan gelip, minikinle ilgileneceğine ve seni ve onu üzecek herşeyden uzak duracağına dair kendine söz ver bakiyim :) siz önemlisiniz başkaları yada onların lafları değil allah korusun minikine bişe olsa sen bu kadar üzüldüğün için kendini affedebilecen mi? o yüzden bunları düşünmek yok!!! hadii eller havaya kopmaya :)

9 ay her türlü ağrıya sancıya acıya risklere karşı koruyup,kollayan bizleriz ilk önce görmek bizim hakkımız

nbr kıslar..ben bu ara yoğun ve yorgunum bebişimin hazırlıklarını tamamlıyorum..herkese sağlık diliyorum..
İyiz cok sukur canım. En guzel işle meşgulsun :)
Fena degil canım. Yapabiliyorum kendim. Ama sık sık dinleniyorum.

valla ben 28. haftamda gittim ama yol yorucu oldu.Son haftaların yaklaştığından sıkıntı olabilir. En doğru bilgiyi doktorundan alabilirsin cnm, en azından gönül rahatlığıyla gidersin...

maşallah kuzuya annesi ne güzel böyle iyi olduklarını duymak, bugünün güzel haberi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…