2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)
kendine bu kadar stres sinir yapma cnm bak böle olunca onu emeline ulştırmış oluyorsun. tıka kulaklarını duymazdan gel, yazık günah değilmi hem sana hem bebeğine bak yataklara düşmüşsün, bundan sonra daha iyi olacağına herşeyin güzel olacağına, onları duymazdan gelip, minikinle ilgileneceğine ve seni ve onu üzecek herşeyden uzak duracağına dair kendine söz ver bakiyim :) siz önemlisiniz başkaları yada onların lafları değil allah korusun minikine bişe olsa sen bu kadar üzüldüğün için kendini affedebilecen mi? o yüzden bunları düşünmek yok!!! hadii eller havaya kopmaya :)
götür canım götür yardım almak en iyisi boşver yormadan yap kendini, bende koltuğun oraya çekip oturduğum yerde yaptım ama öyle bile yoruluyo insan bide hava sıcak ütü sıcakaynen kuzum ya..akşam döktüm bütün eşyalarını...eşime diyorum ki al al bu kadar mı? her çıktığımda dört beş parça alıyorum ama küçük oldukları için göze de gelmiyo ama parça sayınca epey çıktı...ben herhalde gayganama götürürüm beraber yaptık mı yorulmam herhalde o kadar...ayakta fazla duramıyorum artık birde güneş meselesi var dediğim gibi güneşi de bolca alsın kuzumun kıyafetleri...
eeee senin minnak kuzun nasılmış annesi...bende ayın 26sında gideceğim sata göre 32+1 oluyorum o tarihte...ben 5 haftalık değil de 3 haftalık alsam olmaz mı ya...çünkü ben eylül 16sından sonra çalışmayı düşünmüyorum...
götür canım götür yardım almak en iyisi boşver yormadan yap kendini, bende koltuğun oraya çekip oturduğum yerde yaptım ama öyle bile yoruluyo insan bide hava sıcak ütü sıcakiyimiş canım bizim minnoş, kilo alıyomuş 2 kg şuanda, doktor vitaminlere devam dedi, böle giderse birazcık tombik olma ihtimali varmış, normal istersen kescem vitamini ama yinede kg alabilir ona yapacak bişeyimiz yok dedi, benimle dalga geçiyodu millet senin bebek 1kg doğcak heralde ne karnın var ne bişi diye, buda kapak olsun insanlara bende bugün 32+1 im canım ve bugün aldım raporumu, farketmiyo canım ne kadar istersen o kadar alabiliyosun ben 5 hafta dediğim için doktor öyle yaptı, ha bu 5 haftayı çalışamayıp 3. hafta kötü olursam yine doktora gidip iş göremez raporumu açtırabiliyormuşum onu sordum bugün, malum hamişiz bi günümüz bi günümüze uymuyo
cnm çok sağol desteğin için ama elimde değil hem bi halta yaradığı yok hem de arayıp hesap soruyor oğluna bana..kızını evlendirdi..eltim ev aldı 3 milyar masraf yaptı ona..şimdide borcunu ödemek için evini eşyalı kiraya verdi gelip borç ödemek için 2-3 ay bende kalcakmış..gel de delirme..yatağa düşünce kaçacak yer arıyordu benden..o kadar fenaki...kimsenin kaynanası benimki gibi olamaz..tam eski tip kadınlardan..bide anca yarım yamalak yemek yapar ama evi mahveder temizlikle uzktan yakından ilgisi yok..ben bu haldeyken bayramda misafirleri bile benim evde ağırladı düşün artık...
Oh maşallah yavrusuna. Kac hafta ve günlük oldun sen simdi canım? Nst ye bağlamış seni ya ondan merak ettim. Ben 31+4 tüm dun nst ye 3 hafta sonra bağlayacağım dedi. Belki de rapor almama gerek kalmadığı içindir.
Bu arada iyiki söylememiş dr'un yoksa endişe ederdin gercekten.
sağol canım, allah hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhat versin, onlar iyi olsun gerisi boş, kg almasada olurmaşallah kuzuya annesi ne güzel böyle iyi olduklarını duymak, bugünün güzel haberi oldu :)
maşallaahhh paşayaaa2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)
aynen öyle canı o nedenle ona göre düşün al raporunu sendebunu öğrendiğim iyi oldu...çünkü benim 15 tatile geliyo neden kullanayım ki evde dinlenirim o iki haftayı...maşallah kuzuna canım ya..
slm annişler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz yarım dünyalarbende dahil tabıkı bebişlerinız nasıl sız nasılsınız bende yenı ev ısı bıtırdım oturuyorum
raporun hayırlı olsun canım,MERHABALAR herkese.. güzel annelere ve güzel bebklere.
bizde bgn kontrole gittik çalışabilir raporumuzu aldık.. izin alamadığımdan dolayı kendi druma gidemedim. çalıştığım yerdeki devlet hastanesine gittim. okadar kalabalıktı ki drla konuşamadım bile. sadece 2 kilo 80 gr olmuş benm dombili kızım, suyumuz iiymiş onları öğrendik okadar. kızımı göremedim bile. kan ve idrar tahlili istedi sonucu daha göstermdm yrn göstercem inş ama int baktım kan testim baya bi dalgalı yarısı yüksek yarısı düşük. bakalm yrn ne dicek. hamilelikte normaldir die düşünyrm ama bakalm...
madem yatıca kaçacak yer arıyor, iyileşsende dr. yatacam dedi de doğana kadar yat sende :) en azından doğana kadar rahat edersin, hakkatten çok benciller ya, kızları rahat etsin, oğlana geline ne olursa olsun!!! işin zor güzelim allah kolaylık ve sabır versin ama eşin bu konuda annesine dur demesi lazım, sen ne kadar desende yapmaya devam eder cnm
aynen öyle canı o nedenle ona göre düşün al raporunu sende
oh eline sağlık napak, forumda vakit geçirmeye devam, başka türlü gün geçmiyo vala cidden, daha şimdiden bu kadar konuşuyoz bebişleri doğunca dinimiz imanımız onlar olcak kesin, iş yerinde olduğuma seviniyorum allahtan klimalar çalışıyo da serin ofis yoksa yanmışız yani bugün hava çok sıcak ve nemli
raporun hayırlı olsun canım,inşallah 37 ye kadar çalışır haftalarımızı sağ salim hayırlısıyla soraya aktarır bebişlerimize harcarız boşver raporunu almışın, yoğunluktan çok bilgi alamamışın ama bebişinin kg sunu, suyunu öğrenmişin bu da yeter, hamişlikte normal canım ya bu tarz dalgalı kan değerleri, bi hafta yüksekken diğer hafta düşebiliyo, doktorun yönlendirir seni, kan hapı içiyomusun?
benim gibi açlık krizine giren var mı ben mi çok oburum anlamadım, 12 de çok sağlam tıkabasa doyduğum yemek yedim şuan gene açım. ne bu halim ya obur gibi hissediyorum kendimi,sizde böylemisiniz?
sağol adigem, vala bişi yapmıyom hamişlik öncesi nasıl yiyosam aynen devam, meyveyi çok tüketiyorum ve her öğün illaki bi çorba içiyorum sıvıyı dengelemek için o kadar, kabız olmayayım diye kayısı ve inciri bol tüketiyorum acep ondanmı bizim bebiş alıyo kgmaşallaahhh paşayaaa
nasıl besliyorsnuz bilmem neslihakanınki de 2160 gr olmuş
benden ikiniz de 5 gün arkadasınız ama sizin paşalar tombiş tombiş gelcek benim kız narin çıkıcak galiba içerden
söylemedği iyi olmuş canım bu sefer stresten sen kendin bozardın belki de durumu bilmeden düzelmesi daha iyi olmuş.
aynen öyle canı o nedenle ona göre düşün al raporunu sende
Selamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler? Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..
Sağol canım,inşallah her zaman birbirimize güzel güzel haberler veririzmaşallah minişine güzel haberler sırayla geliyor bugün ne mutlu bizeki hem biz hemde bebişlerimiz sağlıklılar, daha ne isteriz ki :)
evet çok sıcak ya dısarı cıkamıyoruz evdede bunalıyoruz allahtan ankarada fazla nem yok yaya benım bu ara cok fena makarna cekıyor hergunnyıyesım var
hoşgeldinnn, bugün doktora gitme günü sanarsamSelamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler? Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..
2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)
Selamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler? Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?