2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Oh maşallah yavrusuna. Kac hafta ve günlük oldun sen simdi canım? Nst ye bağlamış seni ya ondan merak ettim. Ben 31+4 tüm dun nst ye 3 hafta sonra bağlayacağım dedi. Belki de rapor almama gerek kalmadığı içindir.
Bu arada iyiki söylememiş dr'un yoksa endişe ederdin gercekten.

cnm çok sağol desteğin için ama elimde değil hem bi halta yaradığı yok hem de arayıp hesap soruyor oğluna bana..kızını evlendirdi..eltim ev aldı 3 milyar masraf yaptı ona..şimdide borcunu ödemek için evini eşyalı kiraya verdi gelip borç ödemek için 2-3 ay bende kalcakmış..gel de delirme..yatağa düşünce kaçacak yer arıyordu benden..o kadar fenaki...kimsenin kaynanası benimki gibi olamaz..tam eski tip kadınlardan..bide anca yarım yamalak yemek yapar ama evi mahveder temizlikle uzktan yakından ilgisi yok..ben bu haldeyken bayramda misafirleri bile benim evde ağırladı düşün artık...

götür canım götür yardım almak en iyisi boşver yormadan yap kendini, bende koltuğun oraya çekip oturduğum yerde yaptım ama öyle bile yoruluyo insan bide hava sıcak ütü sıcak iyimiş canım bizim minnoş, kilo alıyomuş 2 kg şuanda, doktor vitaminlere devam dedi, böle giderse birazcık tombik olma ihtimali varmış, normal istersen kescem vitamini ama yinede kg alabilir ona yapacak bişeyimiz yok dedi, benimle dalga geçiyodu millet senin bebek 1kg doğcak heralde ne karnın var ne bişi diye, buda kapak olsun insanlara bende bugün 32+1 im canım ve bugün aldım raporumu, farketmiyo canım ne kadar istersen o kadar alabiliyosun ben 5 hafta dediğim için doktor öyle yaptı, ha bu 5 haftayı çalışamayıp 3. hafta kötü olursam yine doktora gidip iş göremez raporumu açtırabiliyormuşum onu sordum bugün, malum hamişiz bi günümüz bi günümüze uymuyo

bunu öğrendiğim iyi oldu...çünkü benim 15 tatile geliyo neden kullanayım ki evde dinlenirim o iki haftayı...maşallah kuzuna canım ya..

slm annişler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz yarım dünyalar bende dahil tabıkı bebişlerinız nasıl sız nasılsınız bende yenı ev ısı bıtırdım oturuyorum

MERHABALAR herkese.. güzel annelere ve güzel bebklere.

bizde bgn kontrole gittik çalışabilir raporumuzu aldık.. izin alamadığımdan dolayı kendi druma gidemedim. çalıştığım yerdeki devlet hastanesine gittim. okadar kalabalıktı ki drla konuşamadım bile. sadece 2 kilo 80 gr olmuş benm dombili kızım, suyumuz iiymiş onları öğrendik okadar. kızımı göremedim bile. kan ve idrar tahlili istedi sonucu daha göstermdm yrn göstercem inş ama int baktım kan testim baya bi dalgalı yarısı yüksek yarısı düşük. bakalm yrn ne dicek. hamilelikte normaldir die düşünyrm ama bakalm...

madem yatıca kaçacak yer arıyor, iyileşsende dr. yatacam dedi de doğana kadar yat sende :) en azından doğana kadar rahat edersin, hakkatten çok benciller ya, kızları rahat etsin, oğlana geline ne olursa olsun!!! işin zor güzelim allah kolaylık ve sabır versin ama eşin bu konuda annesine dur demesi lazım, sen ne kadar desende yapmaya devam eder cnm

sağol canım, sağlıklı olsunlar kilo falan hiç önemli değil hakkaten ama insan duyunca mutlu olmuyo değil nasıl olsa doğduktan sora kilo alcak bebiş32+1 im canım bugün, bundan sonra 2 haftada bir gidicem zaten yani 34-36 şeklinde sonra haftada 1 e düşücekmiş 38. haftaya kadar ve sora doğum için karar vercekmişiz, henüz 32 dolmadığı içindir belki, yada rapor istemediğin içindir, ben rapor istediğim için beni nstye bağlayıp bi yokladı belkide oda olabilir ama bundan sonra her gidişimde bakçakmış nst ye, aman baksın daha iyi, bebişi kontrol etmekte yarar var aynen ya, benim doktorun bu huyunu seviyorum ben, kötü şeylerden hiç bahsetmez korkutmamak için, bundada takdir ettim kendisini çünkü ben pimpirikliyimdir hemen başlardım evham yapmaya, kilo alacağı varsada almazdı bebiş benim kuruntumdan

maşallah kuzuya annesi ne güzel böyle iyi olduklarını duymak, bugünün güzel haberi oldu :)
sağol canım, allah hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhat versin, onlar iyi olsun gerisi boş, kg almasada olur bende mutlu oldum bunu duyunca hiç bu kadar beklemiyodum çünkü önceden gülerdim aman çocuk kilo alsın diye paralıyo bu anneler kendini diye anacım bizde öyle olcaz şimdi hahaha, bebiş kg alsında ne olursa olsun diye gezcez etrafında

benim gibi açlık krizine giren var mı ben mi çok oburum anlamadım, 12 de çok sağlam tıkabasa doyduğum yemek yedim şuan gene açım. ne bu halim ya obur gibi hissediyorum kendimi,sizde böylemisiniz?

maşallaahhh paşayaaa
nasıl besliyorsnuz bilmem neslihakanınki de 2160 gr olmuş
benden ikiniz de 5 gün arkadasınız ama sizin paşalar tombiş tombiş gelcek benim kız narin çıkıcak galiba içerden
söylemedği iyi olmuş canım bu sefer stresten sen kendin bozardın belki de durumu bilmeden düzelmesi daha iyi olmuş.

bunu öğrendiğim iyi oldu...çünkü benim 15 tatile geliyo neden kullanayım ki evde dinlenirim o iki haftayı...maşallah kuzuna canım ya..
aynen öyle canı o nedenle ona göre düşün al raporunu sende

slm annişler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz yarım dünyalar bende dahil tabıkı bebişlerinız nasıl sız nasılsınız bende yenı ev ısı bıtırdım oturuyorum

oh eline sağlık napak, forumda vakit geçirmeye devam, başka türlü gün geçmiyo vala cidden, daha şimdiden bu kadar konuşuyoz bebişleri doğunca dinimiz imanımız onlar olcak kesin, iş yerinde olduğuma seviniyorum allahtan klimalar çalışıyo da serin ofis yoksa yanmışız yani bugün hava çok sıcak ve nemli
raporun hayırlı olsun canım, inşallah 37 ye kadar çalışır haftalarımızı sağ salim hayırlısıyla soraya aktarır bebişlerimize harcarız boşver raporunu almışın, yoğunluktan çok bilgi alamamışın ama bebişinin kg sunu, suyunu öğrenmişin bu da yeter, hamişlikte normal canım ya bu tarz dalgalı kan değerleri, bi hafta yüksekken diğer hafta düşebiliyo, doktorun yönlendirir seni, kan hapı içiyomusun?

birinde dur dese birinde görmüyor bile..savunuyor hatta hatalarını bazen..şu çocuk bi doğsun..ikisine de sırtımı dönücem..oğlunu alsın gitsin ne halleri varsa görsünler yoksa kanser olmam an meselesi bunlarla

evet çok sıcak ya dısarı cıkamıyoruz evdede bunalıyoruz allahtan ankarada fazla nem yok ya ya benım bu ara cok fena makarna cekıyor hergunnyıyesım var

Selamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler?Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..

benim gibi açlık krizine giren var mı ben mi çok oburum anlamadım, 12 de çok sağlam tıkabasa doyduğum yemek yedim şuan gene açım. ne bu halim ya obur gibi hissediyorum kendimi,sizde böylemisiniz?
yalnız değilsin canım, bende yedim tam 12de şuanda önümde koca bi meyve tabağı var ve kendimi alamıyorum en azından meyve yiyim diyorum ara öğün olaraktannn

sağol adigem, vala bişi yapmıyom hamişlik öncesi nasıl yiyosam aynen devam, meyveyi çok tüketiyorum ve her öğün illaki bi çorba içiyorum sıvıyı dengelemek için o kadar, kabız olmayayım diye kayısı ve inciri bol tüketiyorum acep ondanmı bizim bebiş alıyo kg kayısı paşası doğcak hahaha senin bebiş kız canım benim kızlar narin olurmuş, çıtı pıtı bi prenses gelcek demekki, bide bana ne laflar sokuyolar zayıfsın, bebiş 1kg doğcak böle gidersen sen, ay bişi yemiyosun o bebek nası besleniyo içerde falan ( bunu da en son kaynanam dedi ), hiçbişi demiyorum gülüp geçiyorum alın size dombili bebiş dicem doğduktan sora hahah

maşallah minişine güzel haberler sırayla geliyor bugün ne mutlu bizeki hem biz hemde bebişlerimiz sağlıklılar, daha ne isteriz ki :)

evet çok sıcak ya dısarı cıkamıyoruz evdede bunalıyoruz allahtan ankarada fazla nem yok ya ya benım bu ara cok fena makarna cekıyor hergunnyıyesım var

yi yavrum yi madem canın istiyo demekki bebişin karbonhidrata ihtiyacı var, makarna iyi bir besin kg yapar ama zaten kg alıyoz yapçak bişi yok dök sarımsaklı yoğurdu tepesine ye ohhh serin serin

hoşgeldinnn, bugün doktora gitme günü sanarsam bebişin keyfi yerindeymiş maaşallah size, bizimki biraz bahsetti canım doğumdan, sezaryen bebiş için iyi, normal doğumda anne için ama doğum gerçekleşmeden hangisinin olacağının garantisi yok dedi, normal diye gireriz ıkınmayı yapamaz annemiz o zaman vakum vs. denenir yine olmuyosa sezaryene geçeriz, orada bizim için önemli olan bebiş ve anne sağlığı dedi, normal isteyen hastaya tabiki gereken desteği veriyoruz dedi, çok rahat doğuranlarda var, normal diyip sezaryen yaptıklarımızda var bu ozamanki duruma bağlı dedi, ama en detaylı halini 38.hafta konuşçaz daha çok var kafanı karıştırma değişik düşüncelerle zamana bırak kendini dedi

masallah kızceler ıkınzınde bebısınebuyudu artık bebıkler kucuk yerde sıganamıyor garıplerım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…