yalnız değilsin canım, bende yedim tam 12de şuanda önümde koca bi meyve tabağı var ve kendimi alamıyorum en azından meyve yiyim diyorum ara öğün olaraktannn
çalışıyorum ve bugün meyve mi unutmuşum ama yemek yemeyi geciktirdikçe midem kaynıyor boğazım yanıyor acil yemem lazım
yıyorum walla kg taktıgım faln yok bakalım dktr ne dıyecek haftaya kesın kızacak kg aldın dıyeyi yavrum yi madem canın istiyo demekki bebişin karbonhidrata ihtiyacı var, makarna iyi bir besin kg yapar ama zaten kg alıyoz yapçak bişi yokdök sarımsaklı yoğurdu tepesine ye ohhh serin serin
hoşgeldinnn, bugün doktora gitme günü sanarsambebişin keyfi yerindeymiş maaşallah size , bizimki biraz bahsetti canım doğumdan, sezaryen bebiş için iyi, normal doğumda anne için ama doğum gerçekleşmeden hangisinin olacağının garantisi yok dedi, normal diye gireriz ıkınmayı yapamaz annemiz o zaman vakum vs. denenir yine olmuyosa sezaryene geçeriz, orada bizim için önemli olan bebiş ve anne sağlığı dedi, normal isteyen hastaya tabiki gereken desteği veriyoruz dedi, çok rahat doğuranlarda var, normal diyip sezaryen yaptıklarımızda var bu ozamanki duruma bağlı dedi, ama en detaylı halini 38.hafta konuşçaz daha çok var kafanı karıştırma değişik düşüncelerle zamana bırak kendini dedi
Yüzeysel olarak konuştuk biz de ,benzer şeyleri söyledi canım,şimdiden düşünmemek gerek zaten,Allah hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..yi yavrum yi madem canın istiyo demekki bebişin karbonhidrata ihtiyacı var, makarna iyi bir besin kg yapar ama zaten kg alıyoz yapçak bişi yokdök sarımsaklı yoğurdu tepesine ye ohhh serin serin
hoşgeldinnn, bugün doktora gitme günü sanarsambebişin keyfi yerindeymiş maaşallah size , bizimki biraz bahsetti canım doğumdan, sezaryen bebiş için iyi, normal doğumda anne için ama doğum gerçekleşmeden hangisinin olacağının garantisi yok dedi, normal diye gireriz ıkınmayı yapamaz annemiz o zaman vakum vs. denenir yine olmuyosa sezaryene geçeriz, orada bizim için önemli olan bebiş ve anne sağlığı dedi, normal isteyen hastaya tabiki gereken desteği veriyoruz dedi, çok rahat doğuranlarda var, normal diyip sezaryen yaptıklarımızda var bu ozamanki duruma bağlı dedi, ama en detaylı halini 38.hafta konuşçaz daha çok var kafanı karıştırma değişik düşüncelerle zamana bırak kendini dedi
EVet yaa çok üzülüyorum bazen,rahat mı bebeğim diyorum ama Allahın bir bildiği vardır,rahattırlar diye düşünüyorum sonra rahatlıyorummasallah kızceler ıkınzınde bebısınebuyudu artık bebıkler kucuk yerde sıganamıyor garıplerım benımm
ooo masallahbir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
ooo masallahcanımm baya buyuttuk gobukleri benımkı baya bı sıvrıldıı
bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
maşallah sizesanırım biz daha büyüğüz
bu son haftalarda geçermi acaba ben çalıştığım için artık işe gelmek zorlaşıyor gittikçe ağırlaşıyorum daha iznim şimdilik 7 ekim gibi görünüyor.evde hiçbir hazırlık yapmamışım doğuma doğru temizlikçi çağırıp duvar cam kapılar perde dolaplar her yer temizlenecek bebeğin hazırlığı eşyalarının yıknması daha ortada hiçbir şey yok.
maaşallahmaaşallah geliyor annesi az kaldı.
Bayadır giremedim nete kızlar. Geçmiş bayramınız kutlu olsun diyeyim öncelikle.
Bende dün gittimdoğum öncesi çalışabilir raporumu aldım.
16/09 a kdr çalışabilirmişim. Bu arada Ekim'de yasa kesinleşiyormuş ama ne olacağı belli değil. Birşeyler olacak ama bakalım.
Tam 1 ayım kaldı. Çok heyecanlıyım
benim göbük şekilden şekile giriyo kuzu dün sivriydi bugün sıpam yayılmış yatıyo herhalde keyfi yerinde...
aynı beni tarif ettinbırak onları daha minişin bir sürü eksiği var mobilyasını bile alamadım. nasıl yapcam herşeyi bu son sat 10 haftam var ama sankim bizimki tamamlamadan da erken gelcek gibi geliyor. çok işim var çok. beraber ayrılıyoruz iznede bakalım dayanabilecek miyim okadar onuda bilmiyorum.
ohh ohh keyfı yerınde olsun rahat rahat yatsınn ekıme kadar
kızlar dun benım herıfe dedım kı 65 gun kaldı tam gununde gelırse dedım ooo dedı baya azaltmısız VAN a gelmsız dedı telefona sarıldı saatte 12 felan arkadasını aradı yarın hatırlat sırtına bınecem dedı bende oyle ızlıyorum napıyor bu dıye arkadası hayırdır nıye bınıyon dedı bızım oglanın gelmesıne 65 gun var van dayız yarın bınecem dedı kapattı ben hala mevzuyu anlamay calısıyorum tabıkı meger askerde safak sayarken ıllere dusunce hangı ildeysen o ilden olanın sırtına bınıyormussun dedım allah canını almasın gece gece bumuydu amacın
bende karamandayım o zaman....az kalmış az....
yalnız değilsin canım, bende yedim tam 12de şuanda önümde koca bi meyve tabağı var ve kendimi alamıyorum en azından meyve yiyim diyorum ara öğün olaraktannn
çalışıyorum ve bugün meyve mi unutmuşum ama yemek yemeyi geciktirdikçe midem kaynıyor boğazım yanıyor acil yemem lazım
ozaman hemen ye bişiler canım mutlu et kendini, varsa etrafta sipariş verebileceğin bi yer hemen bi tost bi ayran söle gelsin yarasın sana ve kuzucunaaaa
oyyyy maaşallah bu göbüşe ve anneyeeeeebir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794evet sero sahnelerde ilk defa yayınladın fotoyu iyide yaptın, ev halinde bişi yok gayetttt güzel
hayırlısı olsun canım raporun, bende 17/09 a kadar çalışçam öle yazmışlar rapordamaaşallahmaaşallah geliyor annesi az kaldı.
Bayadır giremedim nete kızlar. Geçmiş bayramınız kutlu olsun diyeyim öncelikle.
Bende dün gittimdoğum öncesi çalışabilir raporumu aldım.
16/09 a kdr çalışabilirmişim. Bu arada Ekim'de yasa kesinleşiyormuş ama ne olacağı belli değil. Birşeyler olacak ama bakalım.
Tam 1 ayım kaldı. Çok heyecanlıyıminşallah bi sorun çıkmazda çalışırız güzel güzel, 16 haftayı 18 e çıkardılar ya canımcım, ne yasasından bahsediyon sen yoksa benmi bişi kaçırıyom, ne noldu ne zamannnnn aydınlat beni çatlarımmmm
ben sabahları kalkar kalmaz daha duşa girmeden hemen içiyorum canım en kolayını öyle buldum kendimce sora bi saat sora kavaltımı yapıyorum zaten o saat yolda işe gelirken geçmiş oluo malum istanbul trafiğiraporun hayırlı olsun canım,inşallah 37 ye kadar çalışır haftalarımızı sağ salim hayırlısıyla soraya aktarır bebişlerimize harcarız boşver raporunu almışın, yoğunluktan çok bilgi alamamışın ama bebişinin kg sunu, suyunu öğrenmişin bu da yeter, hamişlikte normal canım ya bu tarz dalgalı kan değerleri, bi hafta yüksekken diğer hafta düşebiliyo, doktorun yönlendirir seni, kan hapı içiyomusun?
inş hayırlısıyla rahat raht geçiririz bu 5 haftayı. canm kan hapı içiyorum aslında ama düzenli içemiyorum. aç karnına iç demişti dr ama pek aç kalamadğm için nezaman iççegmi bilemiyorum:) ama sanrm artk düzenli içmem gerekcek çünkü kan değerim düşük çıkmış. hayırlısı olsun ya. bebklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla doğsunlarda gerisi boş... bakalım haftasonu kendi druma da gidicem ondan sağlıklı bilgi alabilirm inş., tabi gel gelelim en son kan tahlilinde 1 ay önce yinede eksik çıkmıştı değerim ama ne yapalım artık ya, ozaman tüpla kan versinler hahaha
ay allah yaaa güldürdün beniohh ohh keyfı yerınde olsun rahat rahat yatsınn ekıme kadar
kızlar dun benım herıfe dedım kı 65 gun kaldı tam gununde gelırse dedım ooo dedı baya azaltmısız VAN a gelmsız dedı telefona sarıldı saatte 12 felan arkadasını aradı yarın hatırlat sırtına bınecem dedı bende oyle ızlıyorum napıyor bu dıye arkadası hayırdır nıye bınıyon dedı bızım oglanın gelmesıne 65 gun var van dayız yarın bınecem dedı kapattı ben hala mevzuyu anlamay calısıyorum tabıkı meger askerde safak sayarken ıllere dusunce hangı ildeysen o ilden olanın sırtına bınıyormussun dedım allah canını almasın gece gece bumuydu amacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?