2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın

Son düzenleme:
yıyorum walla kg taktıgım faln yok bakalım dktr ne dıyecek haftaya kesın kızacak kg aldın dıye

Yüzeysel olarak konuştuk biz de ,benzer şeyleri söyledi canım,şimdiden düşünmemek gerek zaten,Allah hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..
masallah kızceler ıkınzınde bebısınebuyudu artık bebıkler kucuk yerde sıganamıyor garıplerım benımm
EVet yaa çok üzülüyorum bazen,rahat mı bebeğim diyorum ama Allahın bir bildiği vardır,rahattırlar diye düşünüyorum sonra rahatlıyorum

kizlar nasilsiniz? aklima takilan birsey var surekli.benim ilk dogumum erken oldu 34. haftada. hem de hicbir belirti sorun yokken.bunda da boyle olursa diye korkuyorum.cok sukur saglikli dogdu ama yine de zamaninda gelsinler dimi...allahim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin...

bu son haftalarda geçermi acaba ben çalıştığım için artık işe gelmek zorlaşıyor gittikçe ağırlaşıyorum daha iznim şimdilik 7 ekim gibi görünüyor.evde hiçbir hazırlık yapmamışım doğuma doğru temizlikçi çağırıp duvar cam kapılar perde dolaplar her yer temizlenecek bebeğin hazırlığı eşyalarının yıknması daha ortada hiçbir şey yok.

bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794

maaşallah maaşallah geliyor annesi az kaldı.

Bayadır giremedim nete kızlar. Geçmiş bayramınız kutlu olsun diyeyim öncelikle.
Bende dün gittimdoğum öncesi çalışabilir raporumu aldım.
16/09 a kdr çalışabilirmişim. Bu arada Ekim'de yasa kesinleşiyormuş ama ne olacağı belli değil. Birşeyler olacak ama bakalım.
Tam 1 ayım kaldı. Çok heyecanlıyım

raporun hayırlı olsun canım, inşallah 37 ye kadar çalışır haftalarımızı sağ salim hayırlısıyla soraya aktarır bebişlerimize harcarız boşver raporunu almışın, yoğunluktan çok bilgi alamamışın ama bebişinin kg sunu, suyunu öğrenmişin bu da yeter, hamişlikte normal canım ya bu tarz dalgalı kan değerleri, bi hafta yüksekken diğer hafta düşebiliyo, doktorun yönlendirir seni, kan hapı içiyomusun?

inş hayırlısıyla rahat raht geçiririz bu 5 haftayı. canm kan hapı içiyorum aslında ama düzenli içemiyorum. aç karnına iç demişti dr ama pek aç kalamadğm için nezaman iççegmi bilemiyorum:) ama sanrm artk düzenli içmem gerekcek çünkü kan değerim düşük çıkmış. hayırlısı olsun ya. bebklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla doğsunlarda gerisi boş... bakalım haftasonu kendi druma da gidicem ondan sağlıklı bilgi alabilirm inş.

aynı beni tarif ettin bırak onları daha minişin bir sürü eksiği var mobilyasını bile alamadım. nasıl yapcam herşeyi bu son sat 10 haftam var ama sankim bizimki tamamlamadan da erken gelcek gibi geliyor. çok işim var çok. beraber ayrılıyoruz iznede bakalım dayanabilecek miyim okadar onuda bilmiyorum.

gelsinler artık sabırsızlıkla bekliyoruz ama yine diyorum zamanında gelsinler...bende 16sında ayrılacağım canım inşallah...

benim göbük şekilden şekile giriyo kuzu dün sivriydi bugün sıpam yayılmış yatıyo herhalde keyfi yerinde...

ohh ohh keyfı yerınde olsun rahat rahat yatsınn ekıme kadar

kızlar dun benım herıfe dedım kı 65 gun kaldı tam gununde gelırse dedım ooo dedı baya azaltmısız VAN a gelmsız dedı telefona sarıldı saatte 12 felan arkadasını aradı yarın hatırlat sırtına bınecem dedı bende oyle ızlıyorum napıyor bu dıye arkadası hayırdır nıye bınıyon dedı bızım oglanın gelmesıne 65 gun var van dayız yarın bınecem dedı kapattı ben hala mevzuyu anlamay calısıyorum tabıkı meger askerde safak sayarken ıllere dusunce hangı ildeysen o ilden olanın sırtına bınıyormussun dedım allah canını almasın gece gece bumuydu amacın

39 haftalıkta sezeryan olursam benim 9 haftam var benim 3.bebişim olacağı için çok fazla eşyaya ihtiyacım yok.ama yinede evin düzenlenmesi lazım.

bende karamandayım o zaman....az kalmış az....

kızlar akiam yemeğinde neler var menude bende daha hiç birşey yok kocişn gelmesınede bır saat var artık gelsınde beraber yaparız bırseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…