2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

slmlar kızlar bugün anca gelebildim geçmişide öle güzelce okuyamadım kan tahlili verdik igneleri kesip kesmemekle ilgili sonuçlar güzel ama ignelere dogumdan sonra 40a kadar devam :S bebişim iyi olsunda katlanıyorum işte

canım ben doktoruma sordugumda benim için agustosun 20sinden sonrası için yolculugu yasakladı sende kendini ona göre ayarla istersen doktoruna sorabilirsin

tuhh olmadı bu baska bulmak lazımm olmazsa baska illerde bınecen bırılerının sırtına

69da var ama o da hamile kız ne çok hamile varmış benim etrafımda...bayburtlu aaranıyor yarın için...

anammmmm yarın 6lı rakamlara düşüyom ben yawwww...ne zaman indim ben 6 lara daha dün çift rakamı görecek miyim diyordum ben...

kızlar ortam sahane muhabbet on numara ama ben bıraz kacıyım oglusumun odasına perde bakmaya gıtcem hava bıraz serınlesın dıye bekledım bakalım ne kadar serınlemıs opuyorumm hepınızı gorusuruz

hoşgeldin canım..tek bebikler iyi olsunda herşeye katlanıyoruz...annelik bu olsa gerek..

kızlar ortam sahane muhabbet on numara ama ben bıraz kacıyım oglusumun odasına perde bakmaya gıtcem hava bıraz serınlesın dıye bekledım bakalım ne kadar serınlemıs opuyorumm hepınızı gorusuruz

bende acıktığımı hissediyorum sanki...hadi güle güle yine bekleriz.... fazla da yorma kendini....

bence doktoruna sor mutlaka çünkü hepimizin haftası baya baya ilerledi nerdeyse doğuracaz yakında sormadan bir yere gitme bence

maşallah oğluna canım ne güzel tombik olmuş bu arada senin bebek ters dönmüştü sanırsam öyle yazmıştın ama herhalde şu an normale dönmüş

benim gibi açlık krizine giren var mı ben mi çok oburum anlamadım, 12 de çok sağlam tıkabasa doyduğum yemek yedim şuan gene açım. ne bu halim ya obur gibi hissediyorum kendimi,sizde böylemisiniz?
ben varım acyip acıkıyorum sanki hiç yememişim gibi geçen akşam eltimlerdeydik orda akşam 6-7 gibi yemek yedik 12 de eve geldiğimde ömrümde hiç yemek yememiş gibi açtım
maşallah kızçene catycim
bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
maşallah ne güzel görünüyor tam hamiş göbüşü benimki çok yayvan yaa sanki şişko biri görünüyor
39 haftalıkta sezeryan olursam benim 9 haftam var benim 3.bebişim olacağı için çok fazla eşyaya ihtiyacım yok.ama yinede evin düzenlenmesi lazım.
canım sen sezeryan mı düşünüyorsun..ben de daha hazırlık yapmadım yaparız canım inşallah daha dün kardeşimle dışarı çıktığımızda 3 tane bebek takımı aldık o kadar yani başka da hiç bir şeyimiz yok

sen ne iğinesi oluyordun ezinecim unutmuşum kusura bakma ciddi birşey değildir umarım

öle canım hergün igne yapmaktan bacaklarımın halini görmeniz lazım ama dayanıyorum işte bebişimin canı sagolsun

öyle canım bana da geçen hafta dr hastanede yatırabilirim dedi seni...bir tuhaf oldum sonra tek kuzum iyi olsun herşeye razıyım dedim...herşey onlar için...kendimizden önce en çok onları düşünür olduk..karnımızdayken bile doğsalar kucağımıza alsak durumumuz ne olur düşünemiyorum bile...

maşallah ne güzel görünüyor tam hamiş göbüşü benimki çok yayvan yaa sanki şişko biri görünüyor

ayyy utandım bak şimdi... teşekkür ederiz teyzelerimiz...bende kendimi şişgo görüyom akşam eşime diyorum..bu halimle beni seviyon mu diye....o da beni oğluma şikayet ediyo bu annen ne diyo diye...biz kendimizi tuhaf görsekte çevremizdekiler öyle görmüyo herhalde...

yarın kontrol günüm canım sorucam doktoruma inş bi aksilik yoktur alışveriş hiçbirşey yapmadık daha . kanepe halı alınacak kendim için hiçbirşey almadım oy oyy çok iş var

maşallah oğluna canım ne güzel tombik olmuş bu arada senin bebek ters dönmüştü sanırsam öyle yazmıştın ama herhalde şu an normale dönmüş

evet canım doğru hatırlıyosun, 3 ünde gittim tersti bugün gittim yine dönmüş kafa aşağıda doğum pozisyonunda dedim zaten doktora bu daha çok döner kıpır kıpır sürekli hiç durmuyo ben çok hareketliyimdir bi sabit durmasını beceremem, hamişliğe alışmaktada bu yönde çok zorluk çektim, şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum düşün yani bana çekçek sanırım bu yönden

kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorum

yeterki iyi olsunlar canım herşeye deger dogunca bütün sıkıntılar bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…