- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
evet canım az kaldı cok sukur...karamanlı varmıı ki sırtına binelimm
sormaa canımm ya bende cok guldumm gece gece bıde sabah gıderken soruyor 65 dımı bugun dıyor bende yok o dundu bugun 64 dedım nee bınemeyecemmı sırtına sımdı dıyorozaman hemen ye bişiler canım mutlu et kendini, varsa etrafta sipariş verebileceğin bi yer hemen bi tost bi ayran söle gelsin yarasın sana ve kuzucunaaaa
oyyyy maaşallah bu göbüşe ve anneyeeeeeevet sero sahnelerde ilk defa yayınladın fotoyu iyide yaptın, ev halinde bişi yok gayetttt güzel
hayırlısı olsun canım raporun, bende 17/09 a kadar çalışçam öle yazmışlar rapordainşallah bi sorun çıkmazda çalışırız güzel güzel, 16 haftayı 18 e çıkardılar ya canımcım, ne yasasından bahsediyon sen yoksa benmi bişi kaçırıyom, ne noldu ne zamannnnn aydınlat beni çatlarımmmm
ben sabahları kalkar kalmaz daha duşa girmeden hemen içiyorum canım en kolayını öyle buldum kendimce sora bi saat sora kavaltımı yapıyorum zaten o saat yolda işe gelirken geçmiş oluo malum istanbul trafiği, tabi gel gelelim en son kan tahlilinde 1 ay önce yinede eksik çıkmıştı değerim ama ne yapalım artık ya, ozaman tüpla kan versinler hahaha
ay allah yaaa güldürdün beni
39 haftalıkta sezeryan olursam benim 9 haftam var benim 3.bebişim olacağı için çok fazla eşyaya ihtiyacım yok.ama yinede evin düzenlenmesi lazım.[/QUOTE
maşallah ne güzel 3. çocuk hayırlısı ile bi ilki doğursam :) bende çok yapcam
merhaba kızlar nasıl bebişleriniz ben yarın görmeye gidicem çok heyecanlıyım kilosunu merak ediyorum çok ... bu arada 33. haftasında tatile giden seyahat eden falan var mı ben çok sıkıldım ramazanda çıkamadık bu haftada çıkamıyoruz eşimin pazar günü sınavı var ders çalışıyor sürekli ama pazar gününden sonra ben ne istersem o olcak artık yeter dedimama 33. haftada olucam ne yapabilirim ki 2-3 saatlik seyehat tehlikeli olur mu acaba?
tuhh olmadı bu baska bulmak lazımm olmazsa baska illerde bınecen bırılerının sırtınabenim var bi tane tanıdıkAma beni bu şişgo halimle taşıyamaz kız o da hamile...
oyyyy maaşallah bu göbüşe ve anneyeeeeeevet sero sahnelerde ilk defa yayınladın fotoyu iyide yaptın, ev halinde bişi yok gayetttt güzel
evet canım az kaldı cok sukur...karamanlı varmıı ki sırtına binelimm
tuhh olmadı bu baska bulmak lazımm olmazsa baska illerde bınecen bırılerının sırtına
ozaman hemen ye bişiler canım mutlu et kendini, varsa etrafta sipariş verebileceğin bi yer hemen bi tost bi ayran söle gelsin yarasın sana ve kuzucunaaaa
yedik teyzesi :) patso yedim ya bu ara fast fooda düştüm ben ya sabah tost yedim. ne olacak benim bu halim?
slmlar kızlar bugün anca gelebildim geçmişide öle güzelce okuyamadım kan tahlili verdik igneleri kesip kesmemekle ilgili sonuçlar güzel ama ignelere dogumdan sonra 40a kadar devam :S bebişim iyi olsunda katlanıyorum işte
canım ben doktoruma sordugumda benim için agustosun 20sinden sonrası için yolculugu yasakladı sende kendini ona göre ayarla istersen doktoruna sorabilirsin
kızlar ortam sahane muhabbet on numara ama ben bıraz kacıyım oglusumun odasına perde bakmaya gıtcem hava bıraz serınlesın dıye bekledım bakalım ne kadar serınlemıs opuyorumm hepınızı gorusuruz
hoşgeldin canım..tek bebikler iyi olsunda herşeye katlanıyoruz...annelik bu olsa gerek..
bence doktoruna sor mutlaka çünkü hepimizin haftası baya baya ilerledi nerdeyse doğuracaz yakında sormadan bir yere gitme bencemerhaba kızlar nasıl bebişleriniz ben yarın görmeye gidicem çok heyecanlıyım kilosunu merak ediyorum çok ... bu arada 33. haftasında tatile giden seyahat eden falan var mı ben çok sıkıldım ramazanda çıkamadık bu haftada çıkamıyoruz eşimin pazar günü sınavı var ders çalışıyor sürekli ama pazar gününden sonra ben ne istersem o olcak artık yeter dedimama 33. haftada olucam ne yapabilirim ki 2-3 saatlik seyehat tehlikeli olur mu acaba?
maşallah oğluna canım ne güzel tombik olmuş2kg olmuş canım, keyfi yerinde böle giderse 4 ü bulur diyo doktor normal yapçaksan kesicez vitamini son ay ama alacağı varsa yine alır bebiş artık kısmet dedi, benden iyi alıyo kiloyu bebiş, detaylı ultrasonda benimle ilgili 2 not düşmüş doktor ama bana söylememiş onu itiraf etti bugün, meğersem benden giden bir damarda az beslenme olacağına dair bir sıkıntı görmüşler bide suyun aniden azalması riski varmış ama doktor biz endişelenmeyelim diye söylememiş ve durumu değerlendirmek için zamana bırakmış ve bugün dediki tersine çevirdin herşeyi, iyikide söylememişim size boşuna endişe yapıcaktınız demiş, şuanda durum gayet iyi yani, doktorda memnun, bende sevindim açıkçası bu duruma bakalım nasıl gitçek bundan sonra, haftasıyla uyumlu gidiyo, hareketlerini sordu, iyi dedim aman iyi olsun dedi, nst ye bağlandım ordada sorun çıkmadı:)
ben varım acyip acıkıyorum sanki hiç yememişim gibibenim gibi açlık krizine giren var mı ben mi çok oburum anlamadım, 12 de çok sağlam tıkabasa doyduğum yemek yedim şuan gene açım. ne bu halim ya obur gibi hissediyorum kendimi,sizde böylemisiniz?
Selamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler? Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..
maşallah ne güzel görünüyor tam hamiş göbüşü benimki çok yayvan yaa sanki şişko biri görünüyorbir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
canım sen sezeryan mı düşünüyorsun..ben de daha hazırlık yapmadım yaparız canım inşallah daha dün kardeşimle dışarı çıktığımızda 3 tane bebek takımı aldık o kadar yani başka da hiç bir şeyimiz yok39 haftalıkta sezeryan olursam benim 9 haftam var benim 3.bebişim olacağı için çok fazla eşyaya ihtiyacım yok.ama yinede evin düzenlenmesi lazım.
slmlar kızlar bugün anca gelebildim geçmişide öle güzelce okuyamadım kan tahlili verdik igneleri kesip kesmemekle ilgili sonuçlar güzel ama ignelere dogumdan sonra 40a kadar devam :S bebişim iyi olsunda katlanıyorum işte
canım ben doktoruma sordugumda benim için agustosun 20sinden sonrası için yolculugu yasakladı sende kendini ona göre ayarla istersen doktoruna sorabilirsin
öle canım hergün igne yapmaktan bacaklarımın halini görmeniz lazım ama dayanıyorum işte bebişimin canı sagolsun
maşallah ne güzel görünüyor tam hamiş göbüşü benimki çok yayvan yaa sanki şişko biri görünüyor
maşallah oğluna canım ne güzel tombik olmuşbu arada senin bebek ters dönmüştü sanırsam öyle yazmıştın ama herhalde şu an normale dönmüş
kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorumbence doktoruna sor mutlaka çünkü hepimizin haftası baya baya ilerledi nerdeyse doğuracaz yakında sormadan bir yere gitme bence
maşallah oğluna canım ne güzel tombik olmuşbu arada senin bebek ters dönmüştü sanırsam öyle yazmıştın ama herhalde şu an normale dönmüş
ben varım acyip acıkıyorum sanki hiç yememişim gibigeçen akşam eltimlerdeydik orda akşam 6-7 gibi yemek yedik 12 de eve geldiğimde ömrümde hiç yemek yememiş gibi açtım
maşallah kızçene catycim
maşallah ne güzel görünüyor tam hamiş göbüşü benimki çok yayvan yaa sanki şişko biri görünüyor
canım sen sezeryan mı düşünüyorsun..ben de daha hazırlık yapmadım yaparız canım inşallah daha dün kardeşimle dışarı çıktığımızda 3 tane bebek takımı aldık o kadar yani başka da hiç bir şeyimiz yok
sen ne iğinesi oluyordun ezinecim unutmuşum kusura bakma ciddi birşey değildir umarım
öyle canım bana da geçen hafta dr hastanede yatırabilirim dedi seni...bir tuhaf oldum sonra tek kuzum iyi olsun herşeye razıyım dedim...herşey onlar için...kendimizden önce en çok onları düşünür olduk..karnımızdayken bile doğsalar kucağımıza alsak durumumuz ne olur düşünemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?