2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

anası kılıklı olacak desene

kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?

10 gün öncesine kadar yapabiliyordum ama artık yoruluyorum ve açıkçası kendimi yorup erken doğum yapmaktan çok korkuyorum bi kadın bulduk haftada bir geliyor normalde kendim iki günde bir süpürürdüm ama şimdi mecburen haftada bir artık gözüme batan yerleride ıslak mendille siliyorum :)

kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorum

yeterki iyi olsunlar canım herşeye deger dogunca bütün sıkıntılar bitecek inşallah

inşallah kuzum inşallah...o mis kokularını içimize çektiğimiz zaman dünyalar bizim olacak....

yarın kontrol günüm canım sorucam doktoruma inş bi aksilik yoktur alışveriş hiçbirşey yapmadık daha . kanepe halı alınacak kendim için hiçbirşey almadım oy oyy çok iş var

Allah yardımcın olsun canım fazla agırlaşmadan yap alışverişini falan
benim son 2 3 gündür hızım kesildi artık agırlaştıgımı farkediyorum çok çabuk yoruluyorum ayaklarım kesilio şişmeyede başladılar şimdiden böleyse 9 ayda ne yapıcamı bilmiyorum yürüyüş yapmam lazım ama yapamıyorumki

ben de eşime soruyorum sürekli karnım çok mu çıktı çok mu kilo aldım yüzümde leke oluşmuş mu diye diye adamın başının etini yedim o da bıkmışki gıcık akşam kendiliğinden diyor ayy inanmıyorum canım yüzünde leke olmuş aaa sen ne kadar kilo almışsın diyip gülüyor

maşallah doğunca da böyle olursa işin zor..benim de kızım çok hareketli hele geceler babasını bile uyutmuyor babası fazla ona yaklaşmamızı istemiyor uyuyabilmek için tekmeler den korkuyorum diyor geçen gün tam uyumuş kızım ona tekme atınca deprem sandı adam uyku sersemliğiyle

ben daha bugun yaptım temızlık bı süpürdüm bıde toz aldım işte bır hafta gıder yeter bakalım son zamanlar ne yaparım bılmıyorum :44:

kendimize uğraş arıyoruz durup dururken canım...kısacası bu...adamın başının etini yemek için...

kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorum

yeterki iyi olsunlar canım herşeye deger dogunca bütün sıkıntılar bitecek inşallah

bugün trt'deki programda da bbu konuyu sordular doktora kokulacak birşey olmadığını doktorların tavsiyelerine uymak gerektiğini söyledi artık sen de mecburan biraz daha katlanıcan iğnelere allah kolaylık vresin sana

bende artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum ama en kötüsüde pelvik kaslarımdaki ağrı hayatımda yaşadığım en şiddetli acı diyebilirim gece inleyerek sağdan sola dönebiliyorum yatakta ve günden güne artıyor napıcam artık bilmiyorum çok acı veriyor

kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:

anası kılıklı olacak desene
heeee, babasıda tepik attıkça anası kılıklı bu diyo, diye diye benzetti

boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehe gerisi önemli değil vala, son zamanlarda çok dikkatli olmak lazım, merdiven bile çıkmayın diyolar ya bak bunu sorcaktım bugün doktora tüh şimdi aklıma geldi

aynen yaa, böle devam ederse mıçtık ki ne mıçtık

ben daha bugun yaptım temızlık bı süpürdüm bıde toz aldım işte bır hafta gıder yeter bakalım son zamanlar ne yaparım bılmıyorum :44:
yeter yeter olmuştur, artık az az yavaş yavaş ne oluyosa olmuyosada bi kadın gelcek yaptırcaz doğuma yakın hadi yallahhh

kendimize uğraş arıyoruz durup dururken canım...kısacası bu...adamın başının etini yemek için...
valla biz kadınlarla uğraşmak zor yaaaa

kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:

slm cnm hop diye dalıverdim konuya ama :)bende de oluyo hatta biraz gelsin tuvaletim kasıklarım ağırlaşıyo hemen sanki çoktan varmış gibi

buarada herkese selamlar cicişlerrrrrrrrrrr

bebişlerini gören annelere maşallah diyorum hepsi kuzucuk oldular artık doğuma gittikçe yaklaşıyolar darısı göremeyenlere bizlerde kontrol gününü iple çekiyoruz:):)

benim doğumada 57 gün kalmış on günde sezeryan indirimi:):) 47 diyelim hahahahha hepimiz kolaycacık doğurlım inş

çok bekletiomusun canım idrarını? bekletiyosan belki ondan oluyodur ama artık azda bişi olsa benim sürekli varmış gibi oluyo, bilemedim şimdi aceba ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin nedir:44:

ay yeter napayım ya bugunde bu kadar oldu begenmeyen alsın elıne temızlesın

[/B][/COLOR]
boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehe gerisi önemli değil vala, son zamanlarda çok dikkatli olmak lazım, merdiven bile çıkmayın diyolar ya bak bunu sorcaktım bugün doktora tüh şimdi aklıma geldi

doğru diyon canım ya temizlesende nasıl olsa pisleniyo :) en iyisi dağınık kalsın ben yarın doktora gidicem sorayım merdiven olayını not alıyorum sorucaklarımı bebişimi görünce heyecanda herşeyi unutuyorum :)

cullucum son zmanlarda merdiven çıkmayı denememişsin belliki ben bayramda eltimlere çıkamadım nerdeyse her katta mola verdim canım çıktı ağırlaşmak bu olsa gerek

Senin Dr iyimis maasallah. Bak ne guzel takibini yapıyor. Benim de rapor istemediğim icin sanırım. Çünkü hemsire rapor gerekiyor mu vs gibi birşeyler sordu, belki gerekiyor deseydim nst ye alırdı. Olsun ben de 3 hafta sonra bağlanırım insallah.

Oh maasallah kızına. Bak yavaş yavaş azıcık da olsa gösteriyorlar yüzlerini.

saol canım amin alıştım artıkta genede zorlanıyorum
Allah kolaylık versin canım hepimize hepimiz artık yaşıyoruz aynı şeyleri

ara ara oluyo canım ama her seferinde deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…