- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
evet canım doğru hatırlıyosun, 3 ünde gittim tersti bugün gittim yine dönmüş kafa aşağıda doğum pozisyonundadedim zaten doktora bu daha çok döner kıpır kıpır sürekli hiç durmuyo ben çok hareketliyimdir bi sabit durmasını beceremem, hamişliğe alışmaktada bu yönde çok zorluk çektim, şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum düşün yani bana çekçek sanırım bu yönden
kızlar ev işlerıyle aranız nasıl gunluk işlerınızı yapabılıyormusunuz?supurge falan acabılıyormusunuz?
kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorum
yeterki iyi olsunlar canım herşeye deger dogunca bütün sıkıntılar bitecek inşallah
yarın kontrol günüm canım sorucam doktoruma inş bi aksilik yoktur alışveriş hiçbirşey yapmadık daha .kanepe halı alınacak kendim için hiçbirşey almadım oy oyy çok iş var
ben de eşime soruyorum sürekli karnım çok mu çıktı çok mu kilo aldım yüzümde leke oluşmuş mu diye diye adamın başının etini yedim o da bıkmışki gıcık akşam kendiliğinden diyor ayy inanmıyorum canım yüzünde leke olmuş aaa sen ne kadar kilo almışsın diyip gülüyorayyy utandım bak şimdi...teşekkür ederiz teyzelerimiz...bende kendimi şişgo görüyom akşam eşime diyorum..bu halimle beni seviyon mu diye....o da beni oğluma şikayet ediyo bu annen ne diyo diye...biz kendimizi tuhaf görsekte çevremizdekiler öyle görmüyo herhalde...
evet canım doğru hatırlıyosun, 3 ünde gittim tersti bugün gittim yine dönmüş kafa aşağıda doğum pozisyonundadedim zaten doktora bu daha çok döner kıpır kıpır sürekli hiç durmuyo ben çok hareketliyimdir bi sabit durmasını beceremem, hamişliğe alışmaktada bu yönde çok zorluk çektim, şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum düşün yani bana çekçek sanırım bu yönden
10 gün öncesine kadar yapabiliyordum ama artık yoruluyorum ve açıkçası kendimi yorup erken doğum yapmaktan çok korkuyorum bi kadın bulduk haftada bir geliyor normalde kendim iki günde bir süpürürdüm ama şimdi mecburen haftada bir artık gözüme batan yerleride ıslak mendille siliyorum :)
ben de eşime soruyorum sürekli karnım çok mu çıktı çok mu kilo aldım yüzümde leke oluşmuş mu diye diye adamın başının etini yedim o da bıkmışki gıcık akşam kendiliğinden diyor ayy inanmıyorum canım yüzünde leke olmuş aaa sen ne kadar kilo almışsın diyip gülüyor
kan pıhtılaşması var bende canım onun için kullanıyorum
yeterki iyi olsunlar canım herşeye deger dogunca bütün sıkıntılar bitecek inşallah
Allah yardımcın olsun canım fazla agırlaşmadan yap alışverişini falan
benim son 2 3 gündür hızım kesildi artık agırlaştıgımı farkediyorum çok çabuk yoruluyorum ayaklarım kesilio şişmeyede başladılar şimdiden böleyse 9 ayda ne yapıcamı bilmiyorum yürüyüş yapmam lazım ama yapamıyorumki
kendimize uğraş arıyoruz durup dururken canım...kısacası bu...adamın başının etini yemek için...
heeee, babasıda tepik attıkça anası kılıklı bu diyo, diye diye benzetti
anası kılıklı olacak desene
boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehe10 gün öncesine kadar yapabiliyordum ama artık yoruluyorum ve açıkçası kendimi yorup erken doğum yapmaktan çok korkuyorum bi kadın bulduk haftada bir geliyor normalde kendim iki günde bir süpürürdüm ama şimdi mecburen haftada bir artık gözüme batan yerleride ıslak mendille siliyorum :)
ben de eşime soruyorum sürekli karnım çok mu çıktı çok mu kilo aldım yüzümde leke oluşmuş mu diye diye adamın başının etini yedim o da bıkmışki gıcık akşam kendiliğinden diyor ayy inanmıyorum canım yüzünde leke olmuş aaa sen ne kadar kilo almışsın diyip gülüyor
maşallah doğunca da böyle olursa işin zor..benim de kızım çok hareketli hele geceler babasını bile uyutmuyor babası fazla ona yaklaşmamızı istemiyor uyuyabilmek için tekmeler den korkuyorum diyor geçen gün tam uyumuş kızım ona tekme atınca deprem sandı adam uyku sersemliğiyle
yeter yeter olmuştur, artık az az yavaş yavaş ne oluyosa olmuyosada bi kadın gelcek yaptırcaz doğuma yakın hadi yallahhhben daha bugun yaptım temızlık bı süpürdüm bıde toz aldım işte bır hafta gıder yeter bakalım son zamanlar ne yaparım bılmıyorum :44:
valla biz kadınlarla uğraşmak zor yaaaakendimize uğraş arıyoruz durup dururken canım...kısacası bu...adamın başının etini yemek için...
kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:
çok bekletiomusun canım idrarını? bekletiyosan belki ondan oluyodur ama artık azda bişi olsa benim sürekli varmış gibi oluyo, bilemedim şimdi aceba ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin nedir:44:kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:
boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehegerisi önemli değil vala, son zamanlarda çok dikkatli olmak lazım, merdiven bile çıkmayın diyolar ya bak bunu sorcaktım bugün doktora tüh şimdi aklıma geldi
aynen yaa, böle devam ederse mıçtık ki ne mıçtık
yeter yeter olmuştur, artık az az yavaş yavaş ne oluyosa olmuyosada bi kadın gelcek yaptırcaz doğuma yakın hadi yallahhh
valla biz kadınlarla uğraşmak zor yaaaa
boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehegerisi önemli değil vala, son zamanlarda çok dikkatli olmak lazım, merdiven bile çıkmayın diyolar ya bak bunu sorcaktım bugün doktora tüh şimdi aklıma geldi
aynen yaa, böle devam ederse mıçtık ki ne mıçtık
yeter yeter olmuştur, artık az az yavaş yavaş ne oluyosa olmuyosada bi kadın gelcek yaptırcaz doğuma yakın hadi yallahhh
valla biz kadınlarla uğraşmak zor yaaaa
Senin Dr iyimis maasallah. Bak ne guzel takibini yapıyor. Benim de rapor istemediğim icin sanırım. Çünkü hemsire rapor gerekiyor mu vs gibi birşeyler sordu, belki gerekiyor deseydim nst ye alırdı. Olsun ben de 3 hafta sonra bağlanırım insallah.sağol canım, sağlıklı olsunlar kilo falan hiç önemli değil hakkaten ama insan duyunca mutlu olmuyo değilnasıl olsa doğduktan sora kilo alcak bebiş 32+1 im canım bugün, bundan sonra 2 haftada bir gidicem zaten yani 34-36 şeklinde sonra haftada 1 e düşücekmiş 38. haftaya kadar ve sora doğum için karar vercekmişiz , henüz 32 dolmadığı içindir belki, yada rapor istemediğin içindir, ben rapor istediğim için beni nstye bağlayıp bi yokladı belkide oda olabilir ama bundan sonra her gidişimde bakçakmış nst ye, aman baksın daha iyi, bebişi kontrol etmekte yarar var aynen ya, benim doktorun bu huyunu seviyorum ben, kötü şeylerden hiç bahsetmez korkutmamak için, bundada takdir ettim kendisini çünkü ben pimpirikliyimdir hemen başlardım evham yapmaya, kilo alacağı varsada almazdı bebiş benim kuruntumdan
Selamlaaarr,ben de geldimNasılsınız tontişler? Ben iyiyim çok şükür çünkü bugün doktora gittim kızımı azıcık da olsa gördüm,artık eskisi gibi heryerini bütün olarak göremiyoruz,yüzünü gördüm azıcık..1718 gr olmuş kızım Yine bir ay sonra çağırdı,sonra sıklaşacakmış,doğum hakkında da o zaman konuşacakmışız bakalım hayırlısı..
saol canım amin alıştım artıkta genede zorlanıyorumbugün trt'deki programda da bbu konuyu sordular doktora kokulacak birşey olmadığını doktorların tavsiyelerine uymak gerektiğini söyledi artık sen de mecburan biraz daha katlanıcan iğnelere allah kolaylık vresin sana
Allah kolaylık versin canım hepimize hepimiz artık yaşıyoruz aynı şeyleribende artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum ama en kötüsüde pelvik kaslarımdaki ağrı hayatımda yaşadığım en şiddetli acı diyebilirimgece inleyerek sağdan sola dönebiliyorum yatakta ve günden güne artıyor napıcam artık bilmiyorum çok acı veriyor
kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?