- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:
[/B][/COLOR]
boşver yaa, temizlik herzaman olur bizim sağlık yerine gelmez ufaktan yapabiliosan yap işte ıslak mendille falan hehegerisi önemli değil vala, son zamanlarda çok dikkatli olmak lazım, merdiven bile çıkmayın diyolar ya bak bunu sorcaktım bugün doktora tüh şimdi aklıma geldi
doğru diyon canım ya temizlesende nasıl olsa pisleniyo :) en iyisi dağınık kalsın ben yarın doktora gidicem sorayım merdiven olayını not alıyorum sorucaklarımı bebişimi görünce heyecanda herşeyi unutuyorum :)
yaaa çıkıyom aslında aynen senin gibi dinlene dinlene e her evde asansör yokki mecburuz yani ama çıkma fazla diyolar napçaz uççazmıcullucum son zmanlarda merdiven çıkmayı denememişsin belliki ben bayramda eltimlere çıkamadım nerdeyse her katta mola verdim canım çıktı ağırlaşmak bu olsa gerek
heeee, babasıda tepik attıkça anası kılıklı bu diyo, diye diye benzetti
valla biz kadınlarla uğraşmak zor yaaaa
slm cnm hop diye dalıverdim konuya ama :)bende de oluyo hatta biraz gelsin tuvaletim kasıklarım ağırlaşıyo hemen sanki çoktan varmış gibi
buarada herkese selamlar cicişlerrrrrrrrrrr
bebişlerini gören annelere maşallah diyorum hepsi kuzucuk oldular artık doğuma gittikçe yaklaşıyolar darısı göremeyenlere bizlerde kontrol gününü iple çekiyoruz:):)
benim doğumada 57 gün kalmış on günde sezeryan indirimi:):) 47 diyelim hahahahha hepimiz kolaycacık doğurlım inş
çok bekletiomusun canım idrarını? bekletiyosan belki ondan oluyodur ama artık azda bişi olsa benim sürekli varmış gibi oluyo, bilemedim şimdi aceba ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin nedir:44:
saol canım amin alıştım artıkta genede zorlanıyorum
Allah kolaylık versin canım hepimize hepimiz artık yaşıyoruz aynı şeyleri
ara ara oluyo canım ama her seferinde deil
sğolun kızlar cevaplar için yanma olmuyor çok şükür sadece kasıklarda var ağrı idrarı uzun süre bekletmiyorum da hem çok su içtiğimden hemde bebk baskı yapıyor bekletemem istesmde neyse devam ederse doktoruma sorarım inşallahbenimm oluyo kuzu sordum doktora geçen hafta olacak o ağrılar dedi...yanma olmadığı müdddetçe sıkıntı yok muş...
canım nst'ye 32.hafta bitince yani 33. haftada bağlıyorlarSenin Dr iyimis maasallah. Bak ne guzel takibini yapıyor. Benim de rapor istemediğim icin sanırım. Çünkü hemsire rapor gerekiyor mu vs gibi birşeyler sordu, belki gerekiyor deseydim nst ye alırdı. Olsun ben de 3 hafta sonra bağlanırım insallah.
Oh maasallah kızına. Bak yavaş yavaş azıcık da olsa gösteriyorlar yüzlerini.
ay tabi yaa ev işi çok nankör, bugün yap yarın yine tozlanıyo hele şimdi yaz olduğu için heryer açık her gün yapsan yine yaparsın boşver yaaaahee sor canım sor yarın bize aktar bakalım ne dicek doktoringen
yaaa çıkıyom aslında aynen senin gibi dinlene dinlene e her evde asansör yokki mecburuz yani ama çıkma fazla diyolar napçaz uççazmıanlamadım gitti, bayramda biri dedi bunu kalabalıkta şimdi fazla detaya da girmek istemedim her gelen hamiş muhabbeti yapıp akıl vermeye çalıştığı için uyuz oldum zaten sanki biz bişi bilmioz kör cahiliz töbe töbe , şimdi aklıma takıldı bu merdiven işi noluyo yani çok çıkınca onu anlamadım niye öle dediler:44:bugün sorcaktım unuttum, bugün notsuz gittim doktora ondan böle oldu
benım evımde en ust katta ve asansör yok mecbur merdıvenle cıkıyorum ne oluyormus kı anlayamadım zor cıkıyorum ama mecburen cıkıyom yanıay tabi yaa ev işi çok nankör, bugün yap yarın yine tozlanıyo hele şimdi yaz olduğu için heryer açık her gün yapsan yine yaparsın boşver yaaaahee sor canım sor yarın bize aktar bakalım ne dicek doktoringen
yaaa çıkıyom aslında aynen senin gibi dinlene dinlene e her evde asansör yokki mecburuz yani ama çıkma fazla diyolar napçaz uççazmıanlamadım gitti, bayramda biri dedi bunu kalabalıkta şimdi fazla detaya da girmek istemedim her gelen hamiş muhabbeti yapıp akıl vermeye çalıştığı için uyuz oldum zaten sanki biz bişi bilmioz kör cahiliz töbe töbe , şimdi aklıma takıldı bu merdiven işi noluyo yani çok çıkınca onu anlamadım niye öle dediler:44:bugün sorcaktım unuttum, bugün notsuz gittim doktora ondan böle oldu
desene sen de benim gibi bebeği görünce soracakalrını unutuyosunbir dahaki gidişinde sor bakalım ne dicek merak ettim ama ben çıkarken bebeğin iyice aşağı doğru indiğini hissediyorum
aynen canım benim kendi evim 3. kat mecbur yürüyerek çıkıyom asansör yok, annemin evi 5. kat asansör yok mecbur merdivenle çıkıyom, ne bilim ben her kafadan bi ses çıkıyo işte, çok biliyomuş gibi yorum yapıyo millet, nası olsa artık 2 haftada bir gitçem hehe soracam bunu aldım notumu yinedeeebenım evımde en ust katta ve asansör yok mecbur merdıvenle cıkıyorum ne oluyormus kı anlayamadım zor cıkıyorum ama mecburen cıkıyom yanı
sğolun kızlar cevaplar için yanma olmuyor çok şükür sadece kasıklarda var ağrı idrarı uzun süre bekletmiyorum da hem çok su içtiğimden hemde bebk baskı yapıyor bekletemem istesmde neyse devam ederse doktoruma sorarım inşallah
canım nst'ye 32.hafta bitince yani 33. haftada bağlıyorlar
ben de eşime soruyorum sürekli karnım çok mu çıktı çok mu kilo aldım yüzümde leke oluşmuş mu diye diye adamın başının etini yedim o da bıkmışki gıcık akşam kendiliğinden diyor ayy inanmıyorum canım yüzünde leke olmuş aaa sen ne kadar kilo almışsın diyip gülüyor
maşallah doğunca da böyle olursa işin zor..benim de kızım çok hareketli hele geceler babasını bile uyutmuyor babası fazla ona yaklaşmamızı istemiyor uyuyabilmek için tekmeler den korkuyorum diyor geçen gün tam uyumuş kızım ona tekme atınca deprem sandı adam uyku sersemliğiyle
aynen canım, oyüzden hep not alarak gidiyodum ki unutmıyayım diye, bu sefer notsuz gittim nası olsa sorum az unutmam diye düşündüm ama yine aynı sonuççç bebişi görünce mestingennn soruları unutingennn
aynen canım benim kendi evim 3. kat mecbur yürüyerek çıkıyom asansör yok, annemin evi 5. kat asansör yok mecbur merdivenle çıkıyom, ne bilim ben her kafadan bi ses çıkıyo işte, çok biliyomuş gibi yorum yapıyo millet, nası olsa artık 2 haftada bir gitçem hehe soracam bunu aldım notumu yinedeee
bizimkini yine hıçkırık tuttusallıyo göbüşümü ritmik olarak yine
depremin en büyüğü geliyor :)
kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:
bende ağrı yok ama oğluşum rahmime bastığından 2 damla için tuvalete koşuyorum bide ufak ufak kaçırıyorum galiba bundan emin değilm :26::26:
Ooo maasallah göbeğine canım.bir göbükte benden olsun...paylaşmamıştım ben göbükümü....ev hali kusura bakmayın
Eki Görüntüle 777794
kızlar akiam yemeğinde neler var menude bende daha hiç birşey yok kocişn gelmesınede bır saat var artık gelsınde beraber yaparız bırseyler
evetttttttttt ben niye düşünmedim bunuherifine söle kucağında taşısın kuzu...beleşten babalığa hayırrr....
altta bekleme yapma...
farketmeden kaçırma olabiliyormuş canım hamişlerde baskıdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?