2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:

benimm oluyo kuzu sordum doktora geçen hafta olacak o ağrılar dedi...yanma olmadığı müdddetçe sıkıntı yok muş...

ay tabi yaa ev işi çok nankör, bugün yap yarın yine tozlanıyo hele şimdi yaz olduğu için heryer açık her gün yapsan yine yaparsın boşver yaaaahee sor canım sor yarın bize aktar bakalım ne dicek doktoringen
cullucum son zmanlarda merdiven çıkmayı denememişsin belliki ben bayramda eltimlere çıkamadım nerdeyse her katta mola verdim canım çıktı ağırlaşmak bu olsa gerek
yaaa çıkıyom aslında aynen senin gibi dinlene dinlene e her evde asansör yokki mecburuz yani ama çıkma fazla diyolar napçaz uççazmı anlamadım gitti, bayramda biri dedi bunu kalabalıkta şimdi fazla detaya da girmek istemedim her gelen hamiş muhabbeti yapıp akıl vermeye çalıştığı için uyuz oldum zaten sanki biz bişi bilmioz kör cahiliz töbe töbe, şimdi aklıma takıldı bu merdiven işi noluyo yani çok çıkınca onu anlamadım niye öle dediler:44:bugün sorcaktım unuttum, bugün notsuz gittim doktora ondan böle oldu

çok bekletiomusun canım idrarını? bekletiyosan belki ondan oluyodur ama artık azda bişi olsa benim sürekli varmış gibi oluyo, bilemedim şimdi aceba ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin nedir:44:

saol canım amin alıştım artıkta genede zorlanıyorum

Allah kolaylık versin canım hepimize hepimiz artık yaşıyoruz aynı şeyleri

ara ara oluyo canım ama her seferinde deil

benimm oluyo kuzu sordum doktora geçen hafta olacak o ağrılar dedi...yanma olmadığı müdddetçe sıkıntı yok muş...
sğolun kızlar cevaplar için yanma olmuyor çok şükür sadece kasıklarda var ağrı idrarı uzun süre bekletmiyorum da hem çok su içtiğimden hemde bebk baskı yapıyor bekletemem istesmde neyse devam ederse doktoruma sorarım inşallah
canım nst'ye 32.hafta bitince yani 33. haftada bağlıyorlar

desene sen de benim gibi bebeği görünce soracakalrını unutuyosunbir dahaki gidişinde sor bakalım ne dicek merak ettim ama ben çıkarken bebeğin iyice aşağı doğru indiğini hissediyorum

benım evımde en ust katta ve asansör yok mecbur merdıvenle cıkıyorum ne oluyormus kı anlayamadım zor cıkıyorum ama mecburen cıkıyom yanı

desene sen de benim gibi bebeği görünce soracakalrını unutuyosunbir dahaki gidişinde sor bakalım ne dicek merak ettim ama ben çıkarken bebeğin iyice aşağı doğru indiğini hissediyorum

aynen canım, oyüzden hep not alarak gidiyodum ki unutmıyayım diye, bu sefer notsuz gittim nası olsa sorum az unutmam diye düşündüm ama yine aynı sonuççç bebişi görünce mestingennn soruları unutingennn

benım evımde en ust katta ve asansör yok mecbur merdıvenle cıkıyorum ne oluyormus kı anlayamadım zor cıkıyorum ama mecburen cıkıyom yanı
aynen canım benim kendi evim 3. kat mecbur yürüyerek çıkıyom asansör yok, annemin evi 5. kat asansör yok mecbur merdivenle çıkıyom, ne bilim ben her kafadan bi ses çıkıyo işte, çok biliyomuş gibi yorum yapıyo millet, nası olsa artık 2 haftada bir gitçem hehe soracam bunu aldım notumu yinedeee

sen yine de sor dr kuzu..ama bebik artık baskı yapıyo aşağı tarafa...

depremin en büyüğü geliyor :)

herifine söle kucağında taşısın kuzu...beleşten babalığa hayırrr....

kızlar size bbir şey sorayım ayıptır söylemesi ama sizin de idrarınızı yaparken kasıklarda ağrı oluyor mu benim kaç gündür bu var:26::26:

bende ağrı yok ama oğluşum rahmime bastığından 2 damla için tuvalete koşuyorum bide ufak ufak kaçırıyorum galiba bundan emin değilm :26::26:

farketmeden kaçırma olabiliyormuş canım hamişlerde baskıdan dolayı

benim daha öncede böle olmuştu ama mikroplanmıştım ve suyumun gelme tehlikesini yaşamıştım. oyüzden pek emin olamıyorum. Birde 8. aylarda kaçırma oluyor die okumuştum doğruluğu nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…