2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evetttttttttt ben niye düşünmedim bunu taşısın bundan sora hamişlikten dolayı noldu son zamanlarda bi iyilik meleği halim tuttu

hakkat napıyon orda yaaaa, gelsene yamacımızaaa

silkelen de kendine gel cullucanım....dur bi seni silkeleyeyim...

bilmem bugün adig_eyi çok yormuşlar herhalde...

Mrb kızlar bugün benimde ağrım var ve idrarımı yaptıktan sonra ağrım oluyor bugünkü ağrım sanki iğne batar gibi (( kızımda çok hareketli değil bugün benimde hiç keyfim yok((

evetttttttttt ben niye düşünmedim bunu taşısın bundan sora hamişlikten dolayı noldu son zamanlarda bi iyilik meleği halim tuttu

hakkat napıyon orda yaaaa, gelsene yamacımızaaa

ben geldim ama siz kaçmışsınız yarın kaynatırız artık napalım

benim göbüküm senin göbükünü döver canım...

halıları verdim yıkandı geldi..ama ben sermedim...eylüle kadarda sermeyi düşünmüyom kuzu...doğuma temiz olsun..benim halılarım beyaz tümden...öyle olunca oğlum geldiğinde her yerim bembeyaz olsun tertemiz olsun istedim...

benim kıza şiddet uygulayamaz oğluşun unut onu
ben de yıkamaya vericem ssahiiiiiiiii iyi hatırlattın valla pazartesi gelip alsınlar bari iki gün izin kopardım iş yerinden bebişimin mobilyaları gelicek :)

sinirlenme canım boşve ben öyle yapmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorsam.insanın kendi ailesi gibi yok..banada neler demedi..aslında ddim yavaş yavaş hazırlsak dedim bundan birkaç ay önce..bakalım dedi doğurabilcekmisin doğurduğunda gidilirde alınır dedi...bende hiç bir şey yoktu eteğe sardım dedi..nasıl psikolojim bozuldu rüyalarımda kabus gördüm ağladım hep..sonra babama dedim böyle böyle diye...onların hiç bir şeyine muhtaç değiliz dedi benim torunum arkasında dedesi var alır herşeyini dedi...sağolsunlar aldılarda ne ihtiyaçsa ne canım çektiyse...bana şimdi hamur işi tuzlu tatl yasak kaynanam çörekler yaptı yaptı yedirdi oğluna benim canım çekermi diye düşünmeden...

benim kıza şiddet uygulayamaz oğluşun unut onu
ben de yıkamaya vericem ssahiiiiiiiii iyi hatırlattın valla pazartesi gelip alsınlar bari iki gün izin kopardım iş yerinden bebişimin mobilyaları gelicek :)

ay ayyy ayyyy mobilyalarda geliyo demek...bence de ver halılarını eylül dedi mi çok sıkı oluyo yıkamacılar...

anammm ne gayganalar varmış...gidip öpesim geldi gayganamı...ama bende de var bi tane görümcem o da benim burnumdan döküyo ama ben tınlamıyorum eşimde umursama diyo...doğurabilecek misin ne demek...bak sinirlendim şimdi...

bendeki kaynana da görümcede kimsede yoktur heralde al birini vur ötekine!!!

haha bende görümcede 6 tane canım...onlarda aynı anaları gibi içinde bir kaçtanesi idare eder..ne hayırlı olsun dediler nede nasıl durumlar diye sordular...kardeşlerini arayp arayan cinsiyeti ne diye sordular..hepsi erkek bekledi..bende hep dua ettim allahım sağlıklı olsun ama benim gönlümden geçen olsun onların değil diye dua ettim..ranbbim dualarımı kabul etti..

bendeki kaynana da görümcede kimsede yoktur heralde al birini vur ötekine!!!

Allah sabır versin kuzum sana o zaman...gayganam iyidir hakkını yiyemem..yemeğimden tutun ütüme varana kadar düşünür sabah aramış ütü falan yapma gönder ben ütülerim akşam da eşim gelirken getirir eve dedi...ama kıyamıyorum işte bende yaşlı kadın...

abowwww 6 tane mi...ben bi tanesiyle baş edemiyom 6 tane düşünemiyorum...

arkadaşlar ben bugün acil bir kararla doktora gittim...diyordumya 4 gündür karnım da sertlik var be bebeğimin hareketleri çok az diye..doktorumu aradım görmeden birşey diyemem gelmen gerek dedi...bende gittim..nst falan çektirdi sorun görünmüyor şuan dedi...perşembe kardiyoloji doktoru eko mu çekecek onun sonucunu alınca gel tekrar nst ni çekcem dedi..azcık rahatladım..kaç gündür ço tedirgindim...bu arada kızım 2365 gr olmuş...sanırım erken gelmezse eylülün 20 si gibi doğum olcak...

amiinn...bende 2 görümce var bir de kayınço..görümcemin biri anası ile aynı...ikisi de ruh hastası! kaynanam desen tek derdi oğlunun dibinde olmak evimde zırnık kadar umrunda değil ben de...kaynananım kıymetini bil..

geçmiş olsun cnm bu sertleşmeler hep olcak anlaşılan...maaşallah bebişinin kilosu iyi :)

anlattıgın belırtıler var gıbı basladı kanlı akıntı sankı fazla degıl ama camasırımı sık sık degıstırıyorum

Kızlar site ismi vermek yasakmı bilmiyorum anne boyutu isminde site var adresi açık yazmıyım üye olan herkese bebeğimi beklerken isminde kitap hediye geliyor..haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…