evetttttttttt ben niye düşünmedim bunutaşısın bundan sora hamişlikten dolayı noldu son zamanlarda bi iyilik meleği halim tuttu
hakkat napıyon orda yaaaa, gelsene yamacımızaaa
hadi kızlar ben kaçar yarın görüşürüz öpüldünüz tek tek
kızz açık kalmış ekran kapalı ne zamandıraltta bekleme yapma...
ben geldim ama siz kaçmışsınız yarın kaynatırız artık napalımevetttttttttt ben niye düşünmedim bunutaşısın bundan sora hamişlikten dolayı noldu son zamanlarda bi iyilik meleği halim tuttu
hakkat napıyon orda yaaaa, gelsene yamacımızaaa
kızz açık kalmış ekran kapalı ne zamandır
serapppppppppppppppppp göbeklerimiz yarışıyo valla süperrrkocaman olmuş senin oğlan maşallah
bu arada halıları yıkamaya verdin heralde ev ofis gibi olmuş
benim kıza şiddet uygulayamaz oğluşun unut onubenim göbüküm senin göbükünü döver canım...
halıları verdim yıkandı geldi..ama ben sermedim...eylüle kadarda sermeyi düşünmüyom kuzu...doğuma temiz olsun..benim halılarım beyaz tümden...öyle olunca oğlum geldiğinde her yerim bembeyaz olsun tertemiz olsun istedim...
aynıı benim kaynanam...ona hep naz gelir bi ağrım olsa.bende asla rahat edemem ki hiç kalmam.evet benimkide hep söylenir biz tarlalarda çalıştık kendimizi dinlemedik şuram ağrıyo buram ağrıyor hiç diyemedik ben tarladan geldim doğum yaptım hep anlatır bunları şimdikilere bütün gün evde yatıyor rahat batıyor der..bi ağrım olsa bişey olmaz olmaz biz ne işler yaptıkta bişey olmadı der..gelde kızma.sen farklısın ben farklıyım sen çalıştın diye bnde mi kendimi kollamayayım yorayım ağrım olmadan neden ağrım var diyeyim hiçte naz yapçak biri değilim katı canlıyımdır ki tüp bebek tedavisinde benim olduğum iğneleri kaynanm olsaydı k.çının üstüne oturamzdı.sabah sabah sinirlendim gene
benim kıza şiddet uygulayamaz oğluşun unut onu
ben de yıkamaya vericem ssahiiiiiiiii iyi hatırlattın vallapazartesi gelip alsınlar bari iki gün izin kopardım iş yerinden bebişimin mobilyaları gelicek :)
sinirlenme canım boşve ben öyle yapmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorsam.insanın kendi ailesi gibi yok..banada neler demedi..aslında ddim yavaş yavaş hazırlsak dedim bundan birkaç ay önce..bakalım dedi doğurabilcekmisin doğurduğunda gidilirde alınır dedi...bende hiç bir şey yoktu eteğe sardım dedi..nasıl psikolojim bozuldu rüyalarımda kabus gördüm ağladım hep..sonra babama dedim böyle böyle diye...onların hiç bir şeyine muhtaç değiliz dedi benim torunum arkasında dedesi var alır herşeyini dedi...sağolsunlar aldılarda ne ihtiyaçsa ne canım çektiyse...bana şimdi hamur işi tuzlu tatl yasak kaynanam çörekler yaptı yaptı yedirdi oğluna benim canım çekermi diye düşünmeden...
sinirlenme canım boşve ben öyle yapmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorsam.insanın kendi ailesi gibi yok..banada neler demedi..aslında ddim yavaş yavaş hazırlsak dedim bundan birkaç ay önce..bakalım dedi doğurabilcekmisin doğurduğunda gidilirde alınır dedi...bende hiç bir şey yoktu eteğe sardım dedi..nasıl psikolojim bozuldu rüyalarımda kabus gördüm ağladım hep..sonra babama dedim böyle böyle diye...onların hiç bir şeyine muhtaç değiliz dedi benim torunum arkasında dedesi var alır herşeyini dedi...sağolsunlar aldılarda ne ihtiyaçsa ne canım çektiyse...bana şimdi hamur işi tuzlu tatl yasak kaynanam çörekler yaptı yaptı yedirdi oğluna benim canım çekermi diye düşünmeden...
anammm ne gayganalar varmış...gidip öpesim geldi gayganamı...ama bende de var bi tane görümcem o da benim burnumdan döküyo ama ben tınlamıyorum eşimde umursama diyo...doğurabilecek misin ne demek...bak sinirlendim şimdi...
anammm ne gayganalar varmış...gidip öpesim geldi gayganamı...ama bende de var bi tane görümcem o da benim burnumdan döküyo ama ben tınlamıyorum eşimde umursama diyo...doğurabilecek misin ne demek...bak sinirlendim şimdi...
bendeki kaynana da görümcede kimsede yoktur heralde al birini vur ötekine!!!
haha bende görümcede 6 tane canım...onlarda aynı anaları gibi içinde bir kaçtanesi idare eder..ne hayırlı olsun dediler nede nasıl durumlar diye sordular...kardeşlerini arayp arayan cinsiyeti ne diye sordular..hepsi erkek bekledi..bende hep dua ettim allahım sağlıklı olsun ama benim gönlümden geçen olsun onların değil diye dua ettim..ranbbim dualarımı kabul etti..
Allah sabır versin kuzum sana o zaman...gayganam iyidir hakkını yiyemem..yemeğimden tutun ütüme varana kadar düşünür sabah aramış ütü falan yapma gönder ben ütülerim akşam da eşim gelirken getirir eve dedi...ama kıyamıyorum işte bende yaşlı kadın...
arkadaşlar ben bugün acil bir kararla doktora gittim...diyordumya 4 gündür karnım da sertlik var be bebeğimin hareketleri çok az diye..doktorumu aradım görmeden birşey diyemem gelmen gerek dedi...bende gittim..nst falan çektirdi sorun görünmüyor şuan dedi...perşembe kardiyoloji doktoru eko mu çekecek onun sonucunu alınca gel tekrar nst ni çekcem dedi..azcık rahatladım..kaç gündür ço tedirgindim...bu arada kızım 2365 gr olmuş...sanırım erken gelmezse eylülün 20 si gibi doğum olcak...
canım çok geçmiş olsun ben de yatıştayım senin gibi..peki sen geçtiğini hissediyormusun kasılmalarının..yani öyle sertleşme ve toparlanma olmuyomu artık..bende hala ara sıra oluyo temelli geçmicekmi bnlar(
34 haftdan önce oluşan kasılmalar su gelmesi kanlı akıntı vs. erken doğum riskidir..
herkese iyi bayramlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?