2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim kociş biraz mesafeli görümceme davranmaya başladı benim şu hamielik döneminde...bende takmıyorum artık evim ayrı derdim ayrı...

kocan dengeyi sağlıyor ise sorun yok...bizimki 5 yıldır denge menge bilmiyor

eşim dengeyi ilk başta sağlayamadı da sonra benim neler çektiğimi görünce silkelendi kendine geldi...şimdi de birşey oldu muhiç benim konuşmama fırsat vermiyo...kendisi cevap veriyo beni araya katmıyo anlayacağınız...

yok cnm ya eşim bir gün konuşsa on gün susar..annesi onu kendi gibi yetiştirmiş oturmuş dedikodu yapmış yanında eşim de dinlemiş..5 yıldır biraz değiştirdim ama gel görki kafamda siyah saç kalmadı

benim ki değişti kuzu şükürler olsun ama bende çok çektim çekmedim değil...ama yine diyorum bir tartışma oldu gayganam hep benim yanımda oldu kızının yanında deil...

benim ki değişti kuzu şükürler olsun ama bende çok çektim çekmedim değil...ama yine diyorum bir tartışma oldu gayganam hep benim yanımda oldu kızının yanında deil...

bizim kaynana üç kağıtçının tekidir..derdi para...mal..dini imanı para... hiçde savunmaz beni..oğullarının yanında rencide eder..oğullarını savunur...katıksız akıl hastası ama gel görki en akıllı en bilgili insan odur..her halta karışır bi koynumuza girmediği kaldı o da olursa tam olacak..

seninki tam gayganaymış kuzu o zaman...

evet banada laf sırasında o gün gelsin bakalım hepsi alınır demişti.sonrada hiç bişey yapmaya niyetim yok bişey umma sakın dedi.annem yanımdaydı annnemde şaşırdı kaldı.bana da hamur işi yasaktı pilav makarna yasaktı özellikle eşimle çıktık dedi eşim bak hamur işi yasak pilav makarna yasak dedi yapamzsın yada kendizine kadar yap bize gösterme dedi.inatlık bu ya ertesi gün yapmış koca bi leğen hamur kızartması.ve o günden sonra hep pilav makarna hamur işi...eşime dedi yaşlı onlar bişey deme sakın dedi ama ben kaynanama inatmı yapıyosun daha akşam söledik dedim.benmde psikolojimi alt üst ettiler ultrason resminde tutturmuşlar bu bebeğin eli çok büyük niçin acaba bişey var bu bebekte.bayramımı bile zehir ettiler bana kafama taktılar.doktorum çok sağlıklı diyor onlar eli büyük diyor..bunlar biizm yanımızda olacağına köstek oluyolar

Mrb kızlar bugün benimde ağrım var ve idrarımı yaptıktan sonra ağrım oluyor bugünkü ağrım sanki iğne batar gibi (( kızımda çok hareketli değil bugün benimde hiç keyfim yok((
bande bunu yazdım gündüz canım bazı arkadaşlarda da çıktı ben demekki normal birşey bu bak sende aynı soruyu yazmışsın
ayaklarım cok sısmeye basladı ve agrıyor da ne yapa bılırım lutfen yardım edın

canım senin kanlı akıntın mı var doktora gitsenen öyleyse hiç bekleme...eğer dediğin gibi kanlı yoksa ayakların için hamur işi ve tuzlu yeme ekmeğe dikkat bol su iç ve de düzenli hafif yürüyüş(ama başta da dediğim gibi kanlı akıntın yoksa yürüyüş)

canım senin elti ve kaynana Allahlık derler ya öyle sen ne demeye gösteriyon ki prensesi onlara bırak allah aşkına hiç haketmiyorlar görmeyi ki görselerde ne diyecekleri ortada

kızlar yaaa bebeğim çok hareket ediyor öncedende böyleydi ama son 1 haftadır ve özellikle dün geceden beri 5 dk hareketsiz dursa hemen başlıyor oynamaya sanki karnımı delip çıkıcak eşimle oturup izliyoruz bu normal mi geçen akşam misafirlikte bile herkes gördü aaa bebek oynuyo dediler utandım

kızzzlarrr benn geldimm ben geldimmm yorulduk bırascık ama benım bu sol gogsumun altındaki agrı ne olaki onu anlmadım:44::44::44kadar yorulmayada degmedı zaten bulamdım aradıgım perdeyı bana yıne havuzlu han yolu gorundu

canım senin elti ve kaynana Allahlık derler ya öyle sen ne demeye gösteriyon ki prensesi onlara bırak allah aşkına hiç haketmiyorlar görmeyi ki görselerde ne diyecekleri ortada

hep iyi niyetimden ama her defasında pişman oluyorum.bi keresinde nesini görcez onun daha ne olduğu belli değil demişlerdi.insanın hevesini kıryolar o gün kendi babam bendeydi ben babama gösterdim sonrada onlara uzattım taktılar meleğimin eline bayramımı bile zehir ettiler akşam eşim kızıyordum diye beni kızdırıyor hanimiş benim kızım koca elli kızım diyor bağırdım bana bak bidaha birinizin ağızından duyayım bu lafı yüzünü bırak o eline hasret kalırsanız dedim çok ciddiyim beni deli etmeyin dedim tamam ya ne kızısıyosun yaşlı artık onlar takma onları diyor madem yaşlı yaşlılığını bilsinler ya benim babam ağzını açıp tek kelime etmedi hala ağlamıştım annemi aramıştım bebek erkek olmadı diye böle böle dediler kaynanmda artık sen dükkanda durma çok adamlık çok adam var burda ayıp göbeğin çıkmış dedi bana dedim ağladım babamda kızmış sinirlenmiş akıllı insan yok ki içlerinde demiş nerde durcakmış kız demiş benim ağbimin eşide geçen sene doğum yaptı hiç aklımıza gelmedi bile öyle ayıpmış günahmış asla dagelmez öyle saçmalık olurmu hiç rahat rahat istediğinide giydi gezdide yattıda babamların yanında kaldı hamileyken yazın köyde kendi isteğiyle ben bunlar gibi insan görmedim komşunun biride bana demişti şimdikiler daracık giyiniyor hiç göbeğini saklamıyor sanki ben yaptım geziyorum der gibi dedi.bende illa göbeğini görünce yaptı oluyor kimse kimseyi bilmiyormu yapıp yapmadığını dedim anası belli babsı belli eskidenmiş ayıpmış günahmış dedim leylekler getirmiyor herhalde herkes yapıyo

bebektir o bebek...

İki gün sonra eandevum var onu bekliyorum bi bakıyorum geçiyor bi bakıyorum yeniden başlıyor ağrılar anlamadım gitti((herkes de mi oluyo acaba canım yoksa tine mikroplandık mı:))

demekki mutlu bir bebek annesi hiiiç korkma
hoşgeldin ama keşke istediğini bulabilseydin yorulduğuna değerdi

yaa ,nanki takılacak kaale alınacak değiller bence eşinin dediği takma ne halleri varsa görsünler doğuma giderken de onlara haber verme kendi ailen gelsin hastaneye yoksa seni orda strese sokarlar rahatlatacaklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…