2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım arasamda gelmezler ki zaten.2 gece hastanede yattım düşük tehlikem ve apandistten ameliyat olcaktım altlarında arabaları var 5 dakka uğramadılar hastaneye.bide neler çektim biliyolar insan moral olsun die uğrar oğlunun hatrına uğrar annem teyzem cahil kuzenim kaldı başımda.hastaneden eve çıktım bana sölendiler kendini korumuyosun üşüttün ayaklarını ondan oldu diye.katiyen gelmezler zaten doğuma.hiç merak yokki onlar almış merağını torundan yana

bebektir o bebek...
canım sagımda benım oglan yurudukce batıyor degısık bısey
yok canım koca sefakoyde perde yok caıllou mudur nedır heryerde onun perdesı var

aman iyiki de gelmiyorlar o zman rahat rahat alırsın prensesi kucağına tadını çıkarırsın o anın onlar olsa illaki keyfin kaçardı

canım sagımda benım oglan yurudukce batıyor degısık bısey

yok canım koca sefakoyde perde yok caıllou mudur nedır heryerde onun perdesı var

sen naıl birşey düşünüyorsun kuzu..evet canım colliou modası var heryerde bir de pepeyi unutmama lazım tabi

sen naıl birşey düşünüyorsun kuzu..evet canım colliou modası var heryerde bir de pepeyi unutmama lazım tabi

moda cok basıt kalıyor canım cılgınlıgı desek daha dogruaslında ben havuzlu handa begenmıstım gemıcı desenlerı vardı ustunded ama olcu almamıstım onun ıcın verememıstım evın yakınlarına baktım varsa tekrar teeyyy havuzlu hana gıtmeyeyım dıye ama yoktu mecbur gıtcem artıkın

kızlar dun aksam sancım var felan demıstı zullu haberı olan varmı bugun hıc gırmedı galıba elif58 dogum sancısı olabılır demıstı ınşallah kotu bısey olmamıstır

ohhh canına değsin, allah annelerin dualarını kabul eder cnm, ne güzel istediğin olmuş, görme duyma ewet bunları yapmak zor ama sen ve bebişin daha önemlisiniz cnm benim,

süper bebişim, inş. kardioloji sonuçalrında iyi çıkarda ve minişte sabırlı davranır,maşallah kuzucuk baya kilo almış.

süper bebişim, inş. kardioloji sonuçalrında iyi çıkarda ve minişte sabırlı davranır,maşallah kuzucuk baya kilo almış.

inşallah evet birara gerileme var demişi korkmuştum ama şükür tekrar almaya başladı kilo...çok aşırıda olmasın ama erken doğum falan olursa en azından kilosu yerinde olsun...

utanma annesi maşallah ne güzel haraketli millet hareketsiz die dert yanıo paniklio,sevin sende bazen bişeyler oluyor ve durmak bilmiyorlar bende de oluyor:) ne onları bu kadar aktifleştiriyor çözemedim ama:26::26::26::26:

göğüs altındaki ağrı bebişleirmizin büyüdüğünden kaburgalarımız kalkıyor, benim bildiğim ondan, havuzlu handa çok detaylı bakmamıştım ama hatırladığım kadarıyla bi iki yerde görmüştüm ama çok bişey bulamamıştım perde ile ilgili...

ayyy

Ayyyy sefaköy dedin de özledim birden oraları üç sene ikitellide çalıştım:))))

sımdı nerdesın canım pek ozlenecek bı yanı yokk aslında ama senın gecmısın var tabıkı

canım sol tarafta oluyor ve yurudukce yada ayakta cok durunca oluyor...ben begenmmıstım orda canım cocuk odası ıcın en cok cesıt orda

:nazar
Evet orda yaşarken bi kurtulsam diyor insan ama biraz uzak kalınca özlüyorsun canım :)) şimdi kastamonuda yaşıyorum büyük yerden sonra zor oldu burası:))

inşallah evet birara gerileme var demişi korkmuştum ama şükür tekrar almaya başladı kilo...çok aşırıda olmasın ama erken doğum falan olursa en azından kilosu yerinde olsun...

maşallah kuzuya inş. bundan sonrada kilosu yerinde olur. yaww bu bebişlerin aceleleri ne na sabırsız çıktılar herkeste bi erken doum riski anacım kullandığımız ilaçlar mı ne yapıyor böle ya bu çocuklar erkenden gelmek istiyorlar anlamıyorum :26::26::26: biz nasıl olmuşluz zamanında da vunlar bu kadar aceleci

:nazar

Evet orda yaşarken bi kurtulsam diyor insan ama biraz uzak kalınca özlüyorsun canım :)) şimdi kastamonuda yaşıyorum büyük yerden sonra zor oldu burası:))

ınsan kaybedınce kıymetını bılıyor herseyın bende sıvastan ıstanbula geldım canım oda zor oluyor kucuk yerden buyuk yere koyden ındım sehre mısalı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…