İki gün sonra eandevum var onu bekliyorum bi bakıyorum geçiyor bi bakıyorum yeniden başlıyor ağrılar anlamadım gitti((herkes de mi oluyo acaba canım yoksa tine mikroplandık mı:))
demekki mutlu bir bebek annesi hiiiç korkma
hoşgeldin ama keşke istediğini bulabilseydin yorulduğuna değerdi
yaa ,nanki takılacak kaale alınacak değiller bence eşinin dediği takma ne halleri varsa görsünler doğuma giderken de onlara haber verme kendi ailen gelsin hastaneye yoksa seni orda strese sokarlar rahatlatacaklarına
canım sagımda benım oglan yurudukce batıyor degısık bıseybebektir o bebek...
yok canım koca sefakoyde perde yok caıllou mudur nedır heryerde onun perdesı vardemekki mutlu bir bebek annesi hiiiç korkma
hoşgeldin ama keşke istediğini bulabilseydin yorulduğuna değerdi
yaa ,nanki takılacak kaale alınacak değiller bence eşinin dediği takma ne halleri varsa görsünler doğuma giderken de onlara haber verme kendi ailen gelsin hastaneye yoksa seni orda strese sokarlar rahatlatacaklarına
canım arasamda gelmezler ki zaten.2 gece hastanede yattım düşük tehlikem ve apandistten ameliyat olcaktım altlarında arabaları var 5 dakka uğramadılar hastaneye.bide neler çektim biliyolar insan moral olsun die uğrar oğlunun hatrına uğrar annem teyzem cahil kuzenim kaldı başımda.hastaneden eve çıktım bana sölendiler kendini korumuyosun üşüttün ayaklarını ondan oldu diye.katiyen gelmezler zaten doğuma.hiç merak yokki onlar almış merağını torundan yana
canım sagımda benım oglan yurudukce batıyor degısık bısey
yok canım koca sefakoyde perde yok caıllou mudur nedır heryerde onun perdesı var
sen naıl birşey düşünüyorsun kuzu..evet canım colliou modası var heryerde bir de pepeyi unutmama lazım tabi
haha bende görümcede 6 tane canım...onlarda aynı anaları gibi içinde bir kaçtanesi idare eder..ne hayırlı olsun dediler nede nasıl durumlar diye sordular...kardeşlerini arayp arayan cinsiyeti ne diye sordular..hepsi erkek bekledi..bende hep dua ettim allahım sağlıklı olsun ama benim gönlümden geçen olsun onların değil diye dua ettim..ranbbim dualarımı kabul etti..
arkadaşlar ben bugün acil bir kararla doktora gittim...diyordumya 4 gündür karnım da sertlik var be bebeğimin hareketleri çok az diye..doktorumu aradım görmeden birşey diyemem gelmen gerek dedi...bende gittim..nst falan çektirdi sorun görünmüyor şuan dedi...perşembe kardiyoloji doktoru eko mu çekecek onun sonucunu alınca gel tekrar nst ni çekcem dedi..azcık rahatladım..kaç gündür ço tedirgindim...bu arada kızım 2365 gr olmuş...sanırım erken gelmezse eylülün 20 si gibi doğum olcak...
ayaklarım cok sısmeye basladı ve agrıyor da ne yapa bılırım lutfen yardım edın
süper bebişim, inş. kardioloji sonuçalrında iyi çıkarda ve minişte sabırlı davranır,maşallahkuzucuk baya kilo almış.
kızlar yaaa bebeğim çok hareket ediyor öncedende böyleydi ama son 1 haftadır ve özellikle dün geceden beri 5 dk hareketsiz dursa hemen başlıyor oynamaya sanki karnımı delip çıkıcak eşimle oturup izliyoruz bu normal mi geçen akşam misafirlikte bile herkes gördü aaa bebek oynuyo dediler utandım
canım sagımda benım oglan yurudukce batıyor degısık bısey
yok canım koca sefakoyde perde yok caıllou mudur nedır heryerde onun perdesı var
kızzzlarrr benn geldimm ben geldimmmyorulduk bırascık ama benım bu sol gogsumun altındaki agrı ne olaki onu anlmadım:44::44::44 kadar yorulmayada degmedı zaten bulamdım aradıgım perdeyı bana yıne havuzlu han yolu gorundu
ayyy
Ayyyy sefaköy dedin de özledim birden oraları üç sene ikitellide çalıştım:))))
canım sol tarafta oluyor ve yurudukce yada ayakta cok durunca oluyor...ben begenmmıstım orda canım cocuk odası ıcın en cok cesıt ordagöğüs altındaki ağrı bebişleirmizin büyüdüğünden kaburgalarımız kalkıyor, benim bildiğim ondan, havuzlu handa çok detaylı bakmamıştım ama hatırladığım kadarıyla bi iki yerde görmüştüm ama çok bişey bulamamıştım perde ile ilgili...
sımdı nerdesın canım pek ozlenecek bı yanı yokk aslında ama senın gecmısın var tabıkı
canım sol tarafta oluyor ve yurudukce yada ayakta cok durunca oluyor...ben begenmmıstım orda canım cocuk odası ıcın en cok cesıt orda
inşallah evet birara gerileme var demişi korkmuştum ama şükür tekrar almaya başladı kilo...çok aşırıda olmasın ama erken doğum falan olursa en azından kilosu yerinde olsun...
:nazar
Evet orda yaşarken bi kurtulsam diyor insan ama biraz uzak kalınca özlüyorsun canım :)) şimdi kastamonuda yaşıyorum büyük yerden sonra zor oldu burası:))
Terden nefret ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?