2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugün evimi kelebekler bastı irili ufaklı bir sürü kelebek geldi evime noluyo ya anlamadım avimde hiç kelebek olmazdı dışardan geliolar...ama tedirgin oldum :26::26::18:

ıyı akızksamlar kızlar bende geldm bayadr gıremdm bugun alısvers yaptk bebişe ama daha cok var alınacaklr başladk baklım hayıırlısı allah gıydrmeyi kullnmayı nasıp etsn artk geceleri pek uyuyaMYM nefesm daralıyo ya daha da var napcz bılmem gundz olmuyoda gece dahada cok oluyo sıznde oluyo mu

iyi akşamlar cnm ne güzel neler aldın minişine :) allah hepimize hayırlısı ile giydirmeyi kucağımıza almayı nasip etsin cnm benim, aynen nefes daralmaları başladı gece uyku yok, gündüz nefes alınmaz halde yuvarlanıyoruz :)

kızlar aya baksanıza, kıpkırmızı oldu ve gittikçe küçülüyor, noluyor?????:26::26::26:

benm ıkıncı bebiş kızmn odası var oglusumada oyun parkı aldm daha kullanıslı dıye bakım setı ALDM HAS cıkısı ama daha eksıklermz cok ben 5lı has cıkıslarndan 5 6 tane almıstm 10lu aldm bıtane daha alcz puset aldk uyku setını aldk basladk işte havalarda cok sıcak allah yardmcımz olsnn gundz gene esıyo burası bıraz ama gece uyku yok dun aksamda sabahladm bı yandn sıck bıyandan nefesm daralıyo vantılatör fılan korkym ceryan carpar dıye bayramda 2 gun cektm hep sol koltuk altm bosluklarm sızladı ceryanda kaLDM dıye aşırı terlıyrm şakır şakır su sıkıldm ıyıce haamılelıkten ya allhm hayırlısıyla kurtulalım

Güle güle kullanın canım. Kızlar bu hastane çıkışından kac tane lazım. Hastaneye kac takım götürmek gerek. Orda dogunca hemen bizim götürdüklerimizi mı giydirmiyorlar.

küçük küçük tamamlanıyor,okadar alınması gerekn varmışki işin içine girdikçe anlıyor insan, dikkat et cnm cereyanda bizim için iyi değil, bi üşütürsen maazallah antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın, sıcaklar maalesef harap ediyor hepimizi allah yardımcımız olsun,hayırlısı ile bir avazda sağlıkla kucağımıza alalım bebişleirmizi

canm dısarı cıktm baktm ama balkondn gözükmüyo korkutma kız benı zaten panıgım allaha emanet

sanırım tutulma var ama gazete sitelerinde bulamadım, yurtdışında da deprem olmuş. bende öle görünce korktum bilen var mıdır die sorum istedim:26:

Güle güle kullanın canım. Kızlar bu hastane çıkışından kac tane lazım. Hastaneye kac takım götürmek gerek. Orda dogunca hemen bizim götürdüklerimizi mı giydirmiyorlar.

genelde 2 tk yeterli die biliyorum. Götürünce giydiriyorlar ama daha çok sarılık olmasın die sarı kıyafet giydirdiklerini duydum bide hastane çıkışı alırken yeni doğan almayın onlar çok minik oluyor 0-1 ay almaya dikkat edin arkadaşlar...

kızlar oğlum oynadıkça artık benimde göbeğim oynuyor,hep bahsederdiniz yaşasın benimde başıma geldi

cnm bebekler ılk dogdgnda cok kusuyo batırıyo ondan bence 3 4 tane has cıkısı yeterlı olur has senn götürdklern gıyılıyo

herkese iyi akşamlar kızlar kociş gelir birazdan ben kaçar...bebişlere ve kendinize iyi bakın, gece rahat bir uyku bizimle olsun

sanırım tutulma var ama gazete sitelerinde bulamadım, yurtdışında da deprem olmuş. bende öle görünce korktum bilen var mıdır die sorum istedim:26:

sen deyınce ılk aklıma benmde deprem geldı ben sakaryadaym 17 agustos 1999 burda deprem olmustu bıde havalarv cok sıcak ya ondn korktm allah korusun

cnm bebekler ılk dogdgnda cok kusuyo batırıyo ondan bence 3 4 tane has cıkısı yeterlı olur has senn götürdklern gıyılıyo

Bende bir tane 10lu hastane çıkışı var. Bir de 5li. Bir de içli dişli zıbın almıştım internetten şapkası ve eldiveni de var. Ama altına birsey yok. O halde bir kac takım daha alayım. Hastane de mı 3-4 takım gerekir panikli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…