ınsan kaybedınce kıymetını bılıyor herseyın bende sıvastan ıstanbula geldım canım oda zor oluyor kucuk yerden buyuk yere koyden ındım sehre mısalı:
ıyı akızksamlar kızlar bende geldm bayadr gıremdm bugun alısvers yaptk bebişe ama daha cok var alınacaklr başladk baklım hayıırlısı allah gıydrmeyi kullnmayı nasıp etsn artk geceleri pek uyuyaMYM nefesm daralıyo ya daha da var napcz bılmem gundz olmuyoda gece dahada cok oluyo sıznde oluyo mu
iyi akşamlar cnm ne güzel neler aldın minişine :) allah hepimize hayırlısı ile giydirmeyi kucağımıza almayı nasip etsin cnm benim, aynen nefes daralmaları başladı gece uyku yok, gündüz nefes alınmaz halde yuvarlanıyoruz :)
kızlar aya baksanıza, kıpkırmızı oldu ve gittikçe küçülüyor, noluyor?????:26::26::26:
benm ıkıncı bebiş kızmn odası var oglusumada oyun parkı aldm daha kullanıslı dıye bakım setı ALDM HAS cıkısı ama daha eksıklermz cok ben 5lı has cıkıslarndan 5 6 tane almıstm 10lu aldm bıtane daha alcz puset aldk uyku setını aldk basladk işte havalarda cok sıcak allah yardmcımz olsnn gundz gene esıyo burası bıraz ama gece uyku yok dun aksamda sabahladm bı yandn sıck bıyandan nefesm daralıyo vantılatör fılan korkym ceryan carpar dıye bayramda 2 gun cektm hep sol koltuk altm bosluklarm sızladı ceryanda kaLDM dıye aşırı terlıyrm şakır şakır su sıkıldm ıyıce haamılelıkten ya allhm hayırlısıyla kurtulalım
benm ıkıncı bebiş kızmn odası var oglusumada oyun parkı aldm daha kullanıslı dıye bakım setı ALDM HAS cıkısı ama daha eksıklermz cok ben 5lı has cıkıslarndan 5 6 tane almıstm 10lu aldm bıtane daha alcz puset aldk uyku setını aldk basladk işte havalarda cok sıcak allah yardmcımz olsnn gundz gene esıyo burası bıraz ama gece uyku yok dun aksamda sabahladm bı yandn sıck bıyandan nefesm daralıyo vantılatör fılan korkym ceryan carpar dıye bayramda 2 gun cektm hep sol koltuk altm bosluklarm sızladı ceryanda kaLDM dıye aşırı terlıyrm şakır şakır su sıkıldm ıyıce haamılelıkten ya allhm hayırlısıyla kurtulalım
canm dısarı cıktm baktm ama balkondn gözükmüyo korkutma kız benı zaten panıgım allaha emanet
Güle güle kullanın canım. Kızlar bu hastane çıkışından kac tane lazım. Hastaneye kac takım götürmek gerek. Orda dogunca hemen bizim götürdüklerimizi mı giydirmiyorlar.
sanırım tutulma var ama gazete sitelerinde bulamadım, yurtdışında da deprem olmuş. bende öle görünce korktumbilen var mıdır die sorum istedim:26:
cnm bebekler ılk dogdgnda cok kusuyo batırıyo ondan bence 3 4 tane has cıkısı yeterlı olur has senn götürdklern gıyılıyo
genelde 2 tk yeterli die biliyorum. Götürünce giydiriyorlar ama daha çok sarılık olmasın die sarı kıyafet giydirdiklerini duydum bide hastane çıkışı alırken yeni doğan almayın onlar çok minik oluyor 0-1 ay almaya dikkat edin arkadaşlar...
cnm bebekler ılk dogdgnda cok kusuyo batırıyo ondan bence 3 4 tane has cıkısı yeterlı olur has senn götürdklern gıyılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?