2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kimseler yok galiba bende senin gibi uyuyamıyorum sezinim bugün 3 te Dr randevumuz var karnım hala aciyor çok korkuyorum inşallah kötü birşey yoktur yatmakta zorlanıyorum kızımı göreceğim ya çok mutluyum ama bugün çok az hareket etti

Soğuk süt iç hareketleri hemen hızlanıyor benim oğlumun belki sende de işe yarar bu arada ben de uykusuzum

herkeze günaydınlar banada iyi uykular..bu gece hiç uyuyamadım..şimdi yatacam bakalım uyuyabilecekmiyim..

günaydın kızlar nasılsınız bakıyım ? ben dün yoktum yokluğumu fark eden oldumu acabedün doktora gittim 5 hafta çalışabilir raporu aldım istediğin anda gelip çalışamaz alabilirsin dediler. tamamen bana kaldı yani ne kadar çalışacağım. ohh böylesi daha iyi oldu valla baktım gitmiyo bırakırım işidün evdeydim raporlu görünüyomuşum gidiyim yatayım bari dedim. gündüz biraz uyudum akşam yemekten sonra ütü yapacaktım yok anamm yemekten sonra sağ bacağıma bi ağrı girdi accık kanepeye uzandım bide ne göreyim sağ bacak feci şişmiş zonk zonk ediyogece boyu sızlandım bugünde işe geldim ne olcak benim bu halim yaaaa

günaydın ekim anneleriii
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne var ne yok? nasılsın sen oğluşun ve ailenizin yeni üyesiii

günaydın canımm biz iyiyiz seni sormalı? neden tek bacağın şişti ki öyle

günaydın canımm bende dün yoktum farkedemedim o yüzden senin yokluğunu ohh ne güzel raporunu almışsın darısı başınaa canımm

günaydın dünürümm iyiyim çok şükür dün hastaneden sonra eve gittim oğlum ben iyiyiz çok şükür küçük meleğimizz çok tatlı akşam olsada gidip görsem diye sabırsızlanıyorum
sen nasılsın kuzumm kızçen nasıll

günaydın ekim anneleriii

günaydın güzeller yokluğunu farkettim canım, ama söylemiştin rapor alcam diye ordan biliyorum o nedenle burda olmanı beklemedik zati hayırlısı olsun raporun, evet bende dün aldım istediğin zaman raporu çalışamaz yapabildiğimizi bende dün öğrendim ve çok rahatladım en azından kastırmayız hehe çok geçmiş olsun canım, varislerden oluyo sanırım senin bu ağrı ve şişkinlik, artık bi dakikamız bi dakikamıza uymuyo kızlar o nedenle kimin ne hazırlığı varsa önceden yapsın sora belli olmuyo durumlar çünkü uykusuzluk artık genel bişi oldu zaten, benim kocacıkta klima siparişi vermiş belki rahat ederim diye, yatak odasına taktırmak istemiyoduk ama baktı ben uyuyamıyorum ter içinde kalıyorum belki bi faydası olur diye yatak odasına sipariş etmiş bakalım ne kadar yararı olcak ama sırf sıcak değilki benim derdim:44: neyse ne yapalım oda kendince çözüm bulmaya çalışıyo

günaydın cnm bende de bu aralar başladı ve artık hemen hemen herr gece bacağıma giren ağrıyla ağlayarak uyanıyorum çok feci acıyor bide bacaklarım davul gibi ayaklarımda onunla aynı parmaklar küçücük kalıyor, doğuma kadar başıma daha neler gelecek acaba???:26:

oyyy yesinler o prensesiiiiiiiiii
adı ne peki?
benimki kuduruk kıpır kıpır içerde dün akşam dayımlara bayramlaşmaya diye gittik burda yoklardı bayramda.
göbeğim kıpır kıpır durmuyo otururken

günaydın canım klimaya da dikkat et ama çarparsa feci hasta ediyor

oyyy yesinler o prensesiiiiiiiiii
adı ne peki?
benimki kuduruk kıpır kıpır içerde dün akşam dayımlara bayramlaşmaya diye gittik burda yoklardı bayramda.
göbeğim kıpır kıpır durmuyo otururken

adı sümeyye sena

kız senin minik çok afacan olcak dur durak bilmiyor maşallahhh

anlamadım cnm ya ayaktayken ağırlığı hep sağ bacağıma veriyorumya sanırım ondan oldu. ama dün o kadar fazla ayakta kalmadımki yaa yemek yaptım mutfagı topladım onlarıda mı yapmıycaz

sağol cnm evet raporu aldım dayanamadığım an ayrılırım diye kendimi teselli ediyorum

sağolasın canımcım evet sağ bacağımda var ne varsa varis kramp şişikdaha neler olcak bakalım doğuma kadar. ama dün anladımki son 1,5 ay bizi çok zorlayacak:18:seninde kliman hayırlı olsun serinlersin mis mis ohhh. dün benim bi yemek yapışım vardı görmen lazım. normalde mutfağın kapısını kapatırım yemek yaparken diğer odalara koku gitmesin diye ama hamiş olduktan sonra imkanı olmadı çünkü sahuna gibi oluyo mutfak. diğer bütün odaların kapısını kapattım aspiratörü son ayar açtım kokuyu çeksin diye.mutfakta balkon var kapısı sürekli açık. vantilatörüde getirdim karsıma koydum öyle yemek yaptım. eşim gülüyo hem balkon kapısı acık hem vantilatör ne iş diye. dedim yanıyom susss

aynen cnm son aylar bizi çok zorlayacak

günaydın canım klimaya da dikkat et ama çarparsa feci hasta ediyor

başından beri zaten bu nedenle almadık yatak odasına ama çekilcek gibi değil benim evin ön tarafı kuzey arka tarafı güneye bakıyo o nedenle arka taraf yani yatak odası tarafı tüm gün güneş alıyo ve oda bildiğin hamam ne jaluziler fayda edio nede güneş kırıcılar durum böyle olunca akşam o odada yatmak işkence gibi, en kötü eve gider gitmez açarız yada programlarız onu belli saate yatarken kapatır öyle yatarız, uyurken açıcamızı sanmıyorum çarpar çünkü kollayamayız kendimizi uyurken zaten koca fosur fosur uyur hayatta farketmez klima açık kalmış biz kaskatı olmuşuz bakalım netçez

ya bu kocalara sinir oluyorum neden inanmıyolar bizim yandığımıza diyorum şuan sıcak mı sıcak o zaman onu iki ile çarp ben onu hissediyorum gülüyo karşımda. dün gece dedim ki benimkine mümkünse ikinci cocuğun hamileliğini yaza getirmeyelim bakıyor yüzüme

İyi günlerde kullan canım. Uyuduğun odanın kapısını kapatmazsan çarpmaz soğukluk dışarı döneceği için hatta kapağınıda biraz yukarı kaldırıp serinliğide yatağa doğru vermezsen ohh mis gibi uyuyrsun artık.Tabi sıcak değil de bebişin uyumana izin verirse uyursun

adı sümeyye sena

kız senin minik çok afacan olcak dur durak bilmiyor maşallahhh
aynen öyle eşim dün kızıyomuş gibi yapıyo bi dur şu annenin canını acıtma diye. dedim aman duymasınnn o kıpırdanmazsa annesi hemen panikliyo

Günaydın bayanlar muhabbet başlamış bile ben geçmi kaldım ne?
neslimmmmmmmmmmmm günaydın nbr canımmm _?

culluuuuuuuu hoşgeldin şekerimm ne var ne yok? biz kocayla iki gecedir oturma odasında ayrı kanepelerde yatıyoruz ikimiz de pek rahat ettik ama bu rahatlığa kocacımın alışmasını istemediğim için bu gece sıcak da olsa yatak odamızda yatalım istiyorum.
korkuyorum yaa sana dönerken falan vurursam diye diyo demek ondan kıpırdamadan uyuyomuş kaç gündür kucacımmm
sen de öfflemeden uyudun uzun zamandan sonra diyo oturma odamız esiyo geceleri ama yatak odasında perde kıpırdamıyo vantilatörle sabah ediyoruz yine de ter içinde uyanıyorum

çok haklısın ne diyim bide kanın fazla dolanması nedeniyle iki kat fazla ısınıyoz biz, az kaldı dayanın şurda 1,5 ay sora inşallah alcaz bebişleri ve tüm sıkıntıları unutçaz Allahın izniyle, son aylara bence hiç iş bırakılmamalı ne olursa olsun ben iyiki yapmışım diyorum yoksa şuanda bana git şu listedeki kıyafetleri ihtiyaçları al havuzlu handan desen 40 kere düşünürüm vala akşam kendi vücudumu elledim yanıyorum resmen, oyüzden koca yatarken benden 1 metre uzakta yatıyo hahaha, gece bi kalkıyom bizimki yatağın en ucunda, kesin benden gelen sıcaklıktan dolayı en uca kaçıyo belkide klimayı kendine sipariş etti de benim için yapmış gibi sölüyo

Günaydın bayanlar muhabbet başlamış bile ben geçmi kaldım ne?
hoşgeldin kuzucukk, bizim bugün çeneler erken düştü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…