2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

oo zigzag çok şey istedin onlar taşımıyorlar ki anlasınlar ne var ki çocuğu taşımada basit. 1 gün verelim bakalım taşıyabilecekler mi acaba

Allah kısmet eder de o günleri görürsek ikinci bebeğimiz çok planlı olacak gibi duruyo yetti bu yaz canımıza

Günaydın bayanlar muhabbet başlamış bile ben geçmi kaldım ne?

çok geç kalmadın canım yeni başladık

evt kuzum öyle olur odaya girene kadar soğutursun sonra açma aman hele bebiş varken sakın sakın allahtan bebişlerimiz kışa doğru doğacaklarda biz biraz rahat edicez

ooo adigem günaydın. Nasılsın bakalım keyifler nasıl? Doktor randevunu ayın kaçına almıştın sen unuttum

Hoşbulduk cullucum bugün işi biraz asıp size takılacağım inşalalh. Zaten artık iş yerinde misafir değil miyiz

ooo adigem günaydın. Nasılsın bakalım keyifler nasıl? Doktor randevunu ayın kaçına almıştın sen unuttum

Hoşbulduk cullucum bugün işi biraz asıp size takılacağım inşalalh. Zaten artık iş yerinde misafir değil miyiz
20 ağustosa aldım canım o gün izinli olucam. sen en zamana aldın?
iş yerinde dediğin gibi misafir sayılırız çok şükür iş de yok ben gidene kadar olmasın da mümkünse
diğer arkadaş izne çıktı herkes sen ne zaman çıkıcaksın diye soruyo. bi de benim şu uyuz iş arkadaşım bugün pek iyi bana karşı hayır olsun inş.

orasıda öyle kıpırdamazsalar dünyayı ayağa kaldırıyoruz yüzümüz düşüyor

oo zigzag çok şey istedin onlar taşımıyorlar ki anlasınlar ne var ki çocuğu taşımada basit. 1 gün verelim bakalım taşıyabilecekler mi acaba

ayy tüm acıyı biz çekiyoruz erkeklere hiç bişey yok sancıyı biz çekeriz sıcağı biz. dün eşim diyo ne yani bu kız bi tek annesini mi tanıyor şimdi bi zahmet onu tanısın yani tüm cileyi annesi çekti

Allah kısmet eder de o günleri görürsek ikinci bebeğimiz çok planlı olacak gibi duruyo yetti bu yaz canımıza

sorma bu acemiliğimize geldi cem yılmaz diyo ya bu çocuk olmuş mu diye pek olmadı bu çocuklar

yaşamadıkları için anlamıyolar canım yapıcak bişi yok bende oyüzden bütün gün zırlıyorum karşısında sora anlamış gibi yüzüme bakıyo ama gene anlamıyo ben eminim yani ne diyelim allahtan rahat ettirmek için azda olsa çabalıyolar işte, geçen gün en sonunda sabah uyandım sinirimden ağladım o zaman anladı sanırım sıkıntımı, sen çok daralmışın diyo, dedim daraldım tabi, gece uyuma, uykun gözlerinden aksın, gündüz işe git otur sandalye tepesinde, ayaklar şişsin bütün gün eve gel, ev işi bir sürü, bide hamişlik kaşıntısı oluyo ayak bileklerimde tam damarlarımın olduğu yerde, her akşam ayaklarımı kaşıtıyorum ona mesela, ay vala çok dertliyiz, ben eski halimi hatırlamıyorum şuanda siz hatırlıyonuz mu? yani sanki hep hamişmişim gibi geliyo:44:

işte ondan şüpheliyim canım çünkü hareketlerin gecesi gündüzü yok maaşallahı var paşamızın e bide üstüne ağrılar eklenince gece uyumak çok büyük lüks oldu artık, çok sağol bakalım ne kadar yararı dokuncak tek sıkıntım sıcak olması değilki ama bu derdi kimse anlamıyo işte, uyumuyorum geceleri hortluyorum ben diyorum aaaaa niyeki diyolar işte öle diyince suratlarına çarpasım geliyo iki tane kimse bizi anlamıyo yahuu

evet tatlım ya sıcaklar çok fena, az kaldı gerçi şurda eylül geldimi inşallah serinlicek biraz ama dayanabilcezmi o zamana kadar bakalım, Allah hepimize kolaylık versin sıcaklarda hamişlik ne zormuş ayoll, benim kocacıkta sabah açıklama yapıyo bana sen dönerken rahat dön diye o kadar yer bırakıyorum sana dedi, suratına baktım yiyimmi bunu dedim, gülüyo valla aşkım oyüzden kenarda yatıyorum sırf sen biraz daha rahat et diyo bakalım klima gelince anlaşılcak bizim kocanın amacı yanaşırsa bana bilki benim sıcaklığımdan kaçıyomuş

ahaha olmuyo işte denk gelmiyo yavrum planladığın anda olmuyo sıpalar

ben bıraktım valla annemle alacağımız şeyler vardı bayramdan sonra alalım dedi bende tmm dedim. beşiği puseti alt açmasını anneannesi alcakama kıyafet eksikleri bitti şükür. geçen marketten deterjanla yumusatıcı aldım dalinin. izne ayrılınca yıkayıp ütülücem oğlumun kıyafetlerini ohh miss olcekk markette bezlere bakıyodum molfixin yeni doğanından aldım bi tane saha doğrusu aldığımı sandım . ben yükseğe uzanamadığım için şunu al dedim eşime oda yanındakini almış 3-6 kg olsun bir ay sonra toplanır kullanırsın dedi annem. açtım baktım küçücük bu toplanır haliyse yenidoğan nasıl miniciktir anammm dedim

24 üne alıcam cnm inşallah. Bende iş var ama yapacak keyfim yok. Gideceksin ya artık pişmanlık duyup arkadaşımın son çalışma günlerinde iyi davranayım diye düşünmüştür yada ikinci ihtimal kafasına taş düşmüştür.

Minnaklar içeride döndükçe bizide uyandırıyorlar uyutmuyorlar. Bende çok uyanıyorum dediğin gibi sadece sıcaktan değil. İstediğim gibi yatamıyorum bide benim paşa yatış pozisyonumu beğenmediği anda içeriden deli gibi vuruyor...

günaydın kızlar.
O kadar uykum var ki size anlatamam. Sanki hiç uyumamışım. Akşam işten çıkıp eve gidiyorum ya o serviste geçirdiğim zaman tangır tungur o yol beni mahvediyor. Gidiyorum şu belimi biraz dinlendireyim diyorum bi bakıyorum mutfaktan çat çut ses geliyor. Megerse uyumusum benim bey girişmiş yemek hazırlamaya
Ona da üzülüyorum kaldırmıyor da beni. Üstüm başım sırılsıklam hayatta böyle terlediğimi hatırlamam. Çok fenayım. Dayanamıyorum bazen. Şu 1 ayda geçsede ayrılsak izne öfff

Kıyafetleride bence yavaş yavaş yıkamaya başla derim ben çünkü inan o bile zaman alıyor yıkaması ütülemesi yerleştirmesi zahmetli iş.
Bende primanın bebek bezini aldım . Genelde bebekler 3 kilo ve civarı doğuyorlar. Ablamda 3-6 kilo olanı al dedi 2 numara yazıyordu hem yeni doğan olarak. Çünkü hemen gelişebiliyorlar sonra o bezler küçük gelebiliyor dedi.

ay hahha aynı ben ve benim bebiş geçen gittiğimde çok hareketli bu çocuk bi sorun yok dimi diye sordum resmen doktora oda şaşırdı ilk bebekti sizin dimi dedi, dedim yesss, oda hareketli bebek mutludur, enerjisi çoktur, bırakın hareket etsin bununla avutun kendinizi dedi, içimden hımmm dedim anladım canım seni şikayet etme bunu bulamayanlar var diyosun peki madem şikayet etmeyelim bakalımmm, ya beğenmediği pozisyona yatmamak için uğraşıyosun ya işte o taraf bi uyuşuo, kulağım ağrıyo, boynum tutuluyo, resmen kemiklerim artık batıyo hep aynı yere yatmaktan, sırt üstü ve yüzüstü yatmayı okadar çok özledim ki anlatamam, yanlarım ağrıyo artık hoş o pozisyonu tuttursanda gece bi başlıyo yine sora saate bakıyorum 45dk kadar geçmiş bunun ne kadarını deliksiz uyudun diye sorr? tabiiki hiç, göz altım morlaştı yahuuu

merhaba kızlar bende de aynı yatış pozisyonumu beğenmediğinde içeriden yumrukları sallıyor.artık son haftalarda ne yapıcaz bilmiyorum ben ekmeği kestim sabahları mecbur kalırsam çavdarlı ekmek yiyorum akşamları çok yiyince geceleri daha çok şişiyorum

bende hatırlamıyorum hamiş olmadan önce nasıldık
en kötüsü ne biliyomusun kuzum ben öyle dönüp dururken adam horluyor bi gün kovucam yanımdan bide o kadar ufluyom inliyom gözünü bile açmıyorr

doğru diyosun kuzum biz sözde korunduğumuz ay hamile kaldım ben

cnm yıkıycam inş ben fazla bişi almadım zaten ablamın oğlanın herşeyi yepyeni duruyodu bi hafta sonu gittiğimde annemle yıkadık ütüledik hepsini hurçlara sardık.benim aldıklarımıda yaparım yavaş yavaş diye düşünüyorum. evet 2 numara yazıyo benim aldığım bezdede. bende dedim zaten 3,5 üstü doğar bizim oğlan diye ama her ihtimale karşı bi tanede yenidoğan alıcam. marka olarak kararsızım ama molfix almış bulundum acaba hangisi iyi gelirki benim minnakıma:26:

aynen bende öyle yaptım. kampanyadan 4lü 2 numara prima aldım. Herkes en mantıklısının o olduğunu söylüyor. Zaten hemen serpilcekmiş bebikler

onu bilemeyiz ki deneyip göreceğiz. Hepsine alerjisi olabilir. Valla ben her markayı denemeyi düşünüyorum ama Prima pampers aldım şimdi ne olur ne olmaz onunla başlayacağım. Bir de markette bir kadın tuttu beni o da bez alıyordu sakın primadan şaşma dedi. Bende onu dinledim.

Arkadaşımın da şöyle bir tezi oldu. doğumdan sonra gece seni uykudan uyandırdığı vakitlerde de doğduktan sonra uyanıyor dedi :) Demekki cullucum biz hiç uyuyamayacağız. Bütün gece bebişleri emzireceğiz.

Artık dediğin gibi yediklerimizde rahatsızlık vermeye başladı. Mideyede bebişlerin baskısı oluyor. Şu son zamanlar ne yapacağız hiç bilmiyorum. Zaman geçtikçe artık çok zorlanmaya başladım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…